Délután háromkor elmentem az OTP-be ügyet intézni, utána bevásárolni. Most értem haza, de szülésig már nem megyek OTP-be az tuti. Max akkor, ha sokkal túlhordanám a gyerkőcöt, mert azt az idegességet, amit ma lenyeltem, csak szülésbeindításra lehet jótékonyan felhasználni. Lóvét akartam váltani, és tömény 40 percig vártam a soromra úgy, hogy a hívó sorszám meg sem mozdult, a kedves otp-s munkatársak felpattantak a helyükről, és távoztak, majd 20 perc után visszajöttek, de embert nem szólítottak. Levegő az luxus, hideg az nem igazán volt, a gyerek meg majd kiugrott belőlem. Ha nem nyugtatom magam a várakozás alatt, akkor tutira a tv-ben lennék, mint a hőségtől tömeggyilkossá vált terhes nő. Jó sok pénzt leakaszthatnék a Fókusz stábjától egy szaftos kis riportért
A bevásárlást is prímán végrehajtottam - nyugtatólag hatott rám a banki stressz után, csakhogy ennek meg túlontúl jótékony volt a hatása. amiért mentem, azt egyáltalán nem vettem. Holnap reggel randim van a laboros nőcival a kórházban. és mindenféle vérvétel meg pisivizsgálat lesz. Na meg étkezés utáni cukor ellenőrzés, ehhez kellett volna zsemlét vennem. De nem tettem. Most mehetek vissza. Szerintetek lehet annyit csalni, hogy a zsömi helyett egy szelet kenyeret vágok be itthon?? Vagy ne kísérletezzek, hanem vegyem a nyúlcipőt, és irány a bolt?
A jóslófájásos hozzászólásokat köszönöm szépen. Remélem még egy jó darabig nem fognak jósolni
Macsról semmi hírem, de kezdem szegényt sajnálni. Nem lehet jó ebben a dög melegben tétlenül fájásokért könyörögni, és figyelni a pocakot. Úgy tűnik, tényleg minden szülés más és más. Ilyennek azonban álmomban sem képzeltem volna.
Bibi
Ne aggódj! Gyerekszoba nálunk sincs még kész.
Csirkesz