Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok irjatok meg legyszi azt a netes oldalt, ahol fuggonyt es jo szoveteket lehet kapni.

Koszonom

Magi
Vendég

Sziasztok!!!!!

Nagy nagy drukk Maccsnak és Editnek!!!!
Lehet, hogy már babáznak.
Maccs apuka kitartást, vigyázz a lányokra, és várjuk a híreket.

Pocónak minden jót!!

További szép napot mindenkinek
Márti
márti05

HaliKép

Macs, Edit
Drukk megy ezerrelKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Tolem is drukk a lányoknak! KépKép

Soraya
soraya

Sziasztok!

Micsoda meglepetés így reggel! Hajrá lányok!!! Kép Kép Kép

Kép

Kép
macsek11

Noémi!

Mi is megjártuk a dokit, előbb érkeztünk (6 felé), de hamar bejutottunk CTG-zni, aztán meg onnan elég hamar a dokihoz (lehet, hogy áthallatszottKépKép, hogy mit játszunk Nátánnal, a végén már nyávogtunk meg ugattunk halkan (valahogy épp ez jött elő játék közben), hogy elfoglaljuk, és ne kezdjen hisztibe (ugye neki azért nem olyan nagyon érdekes a várakozás)).
Mondta, hogy jövő héten nem lesz, CTG-t tényleg valószinű a szülésznő csinálja (ha lesz), méhszájat csak 31-én fog vizsgálni, de az UH-t megcsinálta. Most kb. 3 kg pocigyerek, azt mondta, ha végig bentmarad, akkor nagyobb lesz, mint a másik kettő (Nátán 3450 g, Beni 3700 g volt), jó legyen, csak ne sokkalKépKép.
A méhszáj még 3000, de ez számit is, meg nem is. Nátánnál 2 nappal a szülés előtt még azt mondta, hogy itt még nem lesz semmi, mert épphogy nyitva vagyok, a szülésznőm is elment vidékre, erre teljesen váratlanul szültünk. Beninél meg már több mint 1 hete nyitva voltam bő 1 ujjnyira, mire valami lett...

Hú, de felpörögtek az események, mi ez a rohanásKépKép?
Én még nem sietek, van még dolgom a szülésigKépKép...

Macs!

KépKépKép. Mihamarabbi babás képet.

Macs kispapa!

Nyugi, türelem! Jön az a babaKépKép, nem kell aggódni, Macsnak a te nyugalmad a legnagyobb segitség.

Pocó!

Neked is jó kórházazást.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Nem semmi, tényleg beindult a nagyüzem!!! Remélem, mindenki jól van. Én nagyon drukkolok és izgulok a lányokért... Egész nap ezen fog járni az eszem!!!

Hajrá, csajok, kitartás!!! Mindjárt meglátjátok a kis mocorgókat. De jó Nektek!

Andi
Vendég

Sziasztok,

Edit, Macs, Pocó, hajrá! KépKépKép Olyan irigy vagyok... Kép De Edit babája már meg kell, hogy legyen, nem? Valaki tartja vele a kapcsolatot?

Mi is voltunk tegnap a dokinál, az első CTG olyan lapos lett, hogy itattak velem egy kávét (tegnap már a másodikat) és csináltunk még egyet. Az jobb lett, de utána a vérnyomásom (2 kávéval) 90/60as volt...

Annyira furcsa olvasni a lányokról, hogy bent vannak a kórházban, el sem tudom hinni, hogy már itt tartunk.......
babs

Pedig most lesz egyre izgibb az egész!!! Amilyen hirtelen velük megtörtént, velünk is meg fog (egyszer csak, ha a babusz úgy érzi, itt az ideje). Én ma fel nem állok a géptől, annyira izgulok!!!
Vendég

Macs, Edit, könnyű szülést, Macsapuka-türelem, KépKépKép
Pocó, neked is kitartást a kórházhoz.
koczkapaczi

Sziasztok!

Drukkolok Editnek és Macsnak is egyaránt! Remélem nagyon ügyik lesznek a csajok, és hamarosan babázós képeket láthatunk róluk.Kép

PocóKép Kitartás a kórházhozKép

LinatoKép Köszi a magzatvíz felhomályosítást.

LányokKép
Nekem komolyan gyomorgörcsöm lett, amikor azt olvastam, hogy Macsnál is beindultak az események. Pont ma reggel meséltem kispapámnak, hogy milyen is az a nyákdugó Macs leírása alapján, és nyugtatgattam, hogy akár 1-2 hét is eltelhet a távozása után a baba születéséig.
Erre tessék, pont a mese alanya folyatja el a magzatvizét!!! Most megyek tusolok, és irány a patika, nem várhatok tovább a Tena betéttel. (Így jár aki lustaKépKép - kapkodhat a finisben.)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hűűűű!
Hát én majdnem elbőgtem magam! Ilyenkor válik igazán valóságosnak ez az egész! Ezek a babócák hamar ki akarnak bújni! Ez azt jelenti, hogy én is akár 7 hét múlva már babázhatok?!

MACS, EDIT kitartás! Már alig várom a szüléstörténeteket és a babucik képét!!!!

POCÓ neked is kitartást!

Puszi mindenkinek!!!
Györesz 29+5

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Macs, Edit
Remélem gyorsan kibújnak a kis lakóitok, nagyon szúrkolok!!!

Pocó
Csak nyugodtan, semmi izgalom!

Linato
Légyszi vegyél föl engem is a táblázatbba: 2004.09.25./Erka/34+5/fiú/Máté/Szt. Imre

Csirkesz
Az én magzatvizem szinte záporeső-szerűen jött ki amikor először szültem, a nyákdugót pedig nem is vettem észre. A fájásaim csak másnap kezdődtek meg, úgyhogy addig a kórházi ágyon fekve irigyeltem azt a hat-hét anyukát, akik közben már túl voltak a megpróbáltatásokon, ráadásul mindenkit végighallgattam. Ne aggódj, tudni fogod mikor kell menned, az orvosom azt mondta, hogy a többség először a fájásokat érzi, és nem a magzatvíz elfolyása az általános.Akkor viszont rögtön be a kórházba!
Ami a tampont illeti, olyankor semmit nem ér, a vérző altáj meg nem fog zavarni, az ott olyan természetesnek tűnik majd.

Erka
szekera

Csirkesz, én sem a magzatvízre, sem a nyákdugóra nem emlékszem már, olyan rég volt és amúgy is olyan zavaros volt akkor minden. Bent feküdtem a kórházban pár napja, mert túlhordtam a babát, és egyszer csak, pont látogatási időben (és aznap hozzám senki nem tudott jönni) megindultak a fájások. Este 7-ig bírtam, aztán szóltam, hogy menni kellene szülni. Felvittek, szokásos procedúra, borotválás/beöntés, aztán irány a szülőágy, ahol hajnali 1/2 3-ig kellett feküdöm. Hogy magzatvíz és nyákdugó mikor távozott, fogalmam sincs...
Vendég

Lányok!
Örömhír (Gyólyahír)

Megszületett Editke kisfia, Bálint.3150 grammal és 56 cm-vel.
GRATULAKépKépKépKép

Info: Macstól (nála egyenlőre még semmi)Kép
fantikbaba

Nagy GRATULA Editkének, és sok egészséget nekik!!! Ezek szerint nem kellett indítani! nagyon jó!

Erka
szekera

Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!! Juj, de jó! És mindezt a szép méretet/súlyt a 36.héten? Nem semmi! Ügyes volt!
Vendég

Gratulálunk Editkének Bálinthoz! Kép

Macsnak és Pocónak továbbra is kitartást! Sokat gondolok rájuk!

Kép
Kép
timóca

Erka, AndiKép Köszi a nyugtató szavakat. De most jól kibabráltam a magzatvízzel, mert beszereztem a Tena betétet.
A csajszi nagyon aranyos volt a patikában, mert kihozta nekem az összes Tena betét-mintájukat, és annak alapján segített választani. Bár azzal az eltökélt szándékkal mentem, hogy a Tena Lady Szuper plust veszem, de az olyan nagyon-nagyon-nagyon hatalmas, mint egy vitorlás orrvitorlája. Hát ekkora terpeszben nem akarok majd mászkálni. Inkább a gyakoribb csere mellett döntöttem, és "csak" az extrát vettem. Na, ez se kicsiKép Egyelőre egy csomaggal vettem, majd kispapa beszerzi a többit - ha kell, bár remélem a következő csomag már lehet valami normál, hétköznapi szárnyas csodaKép
Aztán vettem hozzá hálós bugyit, meglepődve láttam, hogy ez amolyan forró naci fazonú, bár azért jövő nyáron nem akarok ebben szambázni a strandokonKép

Jóslófájások mindenkinél jelentkeznek? És ha igen, akkor mit kell érezni??? Atya-gatya! Már 35 hete terhes vagyok, és úgy érzem, hogy üres a fejemKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok,

látom már ideért a hír Kép Én Edittol kaptam az sms-t, nagyon jópofán írt a kispapa Kép

Gratulálok nekik itt is. Megírom Editnek hogy mennyien gondoltok rá Kép

Kriszta
soraya

EdiKépKépKépKépKép
Millió gratula Bálint babához! Sok tejecskét a babának, az újdonsült szülőknek pedig sok-sok boldogságot és egészséget a babához!
Úgy örülök!!!!!!!!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, kérdezed a jósló fájásokat. Na, én azokra sem emlékszem... De mostanában szinte állandóan betonkemény a pocakom, gondolom, ez már eléggé azt mutatja, hogy közeledik az idő. Bár fájni nem fáj...
Hálós bugyi: pedig lehet, hogy divatot teremtenél vele jövőre a strandon!!!
Vendég

Jó reggelt !
Szóval elkezdődött...Kép

Edit,
Szívből gratulálok Kisfiadhoz.

Macsnak, Pocónak pedig sok-sok kitartást!

Más:
Gyorsan megosztok Veletek egy - úgy érzem - fontos infot, ugyanis a www.ahh.gov.hu honlapról letölthetők az anyasági segélyhez ill. családi pótlékoz a nyomtatványok. Szerintem ez tök jó, egy utat legalább meg lehet spórolni. Ezeket egyébként a XIII. ker. Lőportár u. 3/b. sz. alatti Területi Államháztartási Hivatalnál lehetne beszerezni, ill. kitöltés (szülés után) ide kell majd személyesen bevinni. Sajnos azt az utat már nem lehet megúszni.

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Csak akkor , ha kifizetőhely a cégKép Most örülök hogy minisztériumi közalkesz vagyokKép
fantikbaba

Csirkesz
A jóslófájások nem tudom mit jelentenek, nekem nem voltak az első terhességem alatt sem és egyenlőre most sincsenek, de mindkét alkalommal, már nagyon korán és sokszor keményedett/dik a pocakom, ami nem fáj ugyan, de elég kellemetlen tud lenni, amikor például az utcán megyek és mondjuk kicsit sietnem kellene. Nem hiszem, hogy a pocakkeményedés gondot jelentene, kivéve, ha túl hosszan tart, de akkor is segít egy jó kis pihenés!

HKata
Kösz az infót, le is töltöm gyorsan az igénylőlapokat!

Erka
szekera

CsajokKép
Most hívott MacsKép Tisztára kész van a nő - jó értelemben. Nagyokat nevettünk, jókat csacsorásztunk. Elmesélte, hogy tegnap hatalmas lábközé loccsantással távozott belőle a magzatvíz, összepakolt és bement Kispapájával a kórházba. Éjszaka voltak enyhe fájásai, de reggelre azok is megszűntek. Most a kórházban dekkol hálóingben és Tenával a lába között, sűrűn jár pisilni, néha kimegy a folyosóra sétálni, de baromira unatkozik. Kispapáját elüldözte melózni, mert a dokik kivárják a 24-48 órás türelmi időt. Ha addig sem történik semmi, akkor császár. Egyelőre szűk egy ujjnyira van kitágulva, de mivel Lili baba a gyomra környékén hesszel és jóízűeket rugdos és ficánkol, a fejecskéje nem nagyon akar anyájának segíteni a tágulásban. Macs szerint az ebadta kölke már most nem fogad szót, és ahelyett, hogy lefele igyekezne, fölfele nyomul.
Antibiotikumot azért kap, hogy bébikét semmilyen fertőzés ne érhesse utol. Mivel per pillanat ő az egyetlen vajúdó nő a kórházban, körülötte sem zajlik semminemű esemény, ami meghozhatná a fájásokhoz a kedvét.
Azt mondta, hogy pokoli fájdalmakra készítette fel magát, ehelyett ül és magában kacarászik, de szerinte ez az állapot rosszabb, mintha fájna.

Mondtam neki, hogy mi itt közösen drukkolunk neki, és persze Lili babának.
Edit babájáról már tudott, egymás között mindent megsms-eztek. Ilyen a párhuzamos XXI.századi szülés (he-he)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Majd eljön a fájások ideje is, akkor már nem biztos, hogy ilyen jó kedve lesz Macsnak, én is fájások nélkül feküdtem a kórházban kb- 24 órát, de aztán megkaptam a magamét, bár egyáltalán nincsenek rossz élményeim a szüléssel kapcsolatban. Nem tudom miért kap antibiotikumot, én semmit nem kaptam, és nem is mondták, hogy kellene!?
Mindenesetre szorítok neki és kitartás!!!!!!!!!

Erka
szekera

<pre>
SZÜLÉS IDEJE NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS HELYE
2004.08.23 Kormi 39 2 egy kisfiú Benedek/Domonkos Bajcsy kórház
2004.09.01 Babs 38 0 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina Máv Kórház
2004.09.06 Betti 37 2 egy baba Toldi Ferenc kórház
2004.09.06 Macs 37 2 egy kislány Lili Kútvölgyi kórház
2004.09.07 Pocó 37 1 egy kislány Fanni Dél-Pesti kórház
2004.09.08 Noémi 37 0 egy baba Heléna/Alex Máv Kórház
2004.09.08 Ildikó 37 0 két kisfiú Kiskunhalas
2004.09.12 Patricia 36 3 egy baba
2004.09.13 Beszti 36 2 egy baba Hanna/Ruben Máv Kórház
2004.09.17 Zsófi 35 5 egy kislány Rozi Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Brius 35 4 egy kisfiú Brandon USA Milwaukee
2004.09.18 Csengo 35 4 egy kisfiú Miklós Szt.Margit kórház
2004.09.18 Trompipi 35 4 egy kislány Lili Bajcsy kórház
2004.09.18 Orsoly 35 4 egy kisfiú Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Alice 35 4 egy baba Kútvölgyi kórház
2004.09.21 Bea 35 1 egy baba Uzsóki Kórház
2004.09.22 Dino 35 0 egy kisfiú Bernát Schöpf-Mérei kórház
2004.09.24 Kata 34 5 egy kislány Dorka Máv Kórház
2004.09.24 Mágika 34 5 egy kisfiú Zoltán Tamás, Máv Kórház
2004.09.24 Moszi 34 5 egy kislány Viktoria Anasztázia, Szt.Imre Kórház
2004.09.25 Erka 34 4 egy kisfiú Máté Szt.Imre kórház
2004.09.25 Csirkesz 34 4 egy kisfiú Botond Uzsoki úti kórház
2004.09.26 Momo 34 3 egy kislány Emese Szt.István kóház
2004.09.26 Linato 34 3 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza Szt.István kóház
2004.09.28 Laura 34 1 egy kisfiú Balázs Krisztián, Uzsoki úti kórház
2004.09.30 G.-né Kriszti 33 6 egy kislány Mezőtúri kórház
2004.10.03 Zsuzsa 33 3 egy baba egy kislány Kistarcsa
2004.10.04 Krisztinke 33 2 egy baba Péterfy kórház
2004.10.05 Moncsi 33 1 egy kisfiú Gábriel Barcelona Institut Dexeus
2004.10.06 Persela 33 0 egy baba Uzsoki úti kórház
2004.10.11 Niki 32 2 egy kislány Szt. Margit kórház
2004.10.12 Judy 32 1 egy kisfiú Kútvölgyi kórház
2004.10.12 Macsek 32 1 egy kisfiú Márk Szt.Imre Kórház
2004.10.14 Bibi 31 6 egy baba Zsófia/Zsolt Szt.István kóház
2004.10.16 Koczkapaczi 31 4 egy kislány Dorottya Uzsoki úti kórház
2004.10.18 Cateye 31 2 két kisfiú, Olivér, Sámuel Schöpf-Mérei kórház
2004.10.20 Liv 31 0 egy kisfiú Dávid Kútvölgyi kórház
2004.10.22 L.Bori 30 5 egy kislány Eszter Szt.Imre Kórház
2004.10.23 Motiot 30 4 egy kisfiú Ábel (Emese) Stuttgart/Németország
2004.10.23 Gabi 30 4 egy kisfiú Róbert/Dániel/ Domonkos Kútvölgyi kórház
2004.10.24 H.Kata 30 3 egy kisfiú Marcell Máv Kórház
2004.10.28 Eszter 29 6 két kisfiú Ferenc, Péter Sote 1-es Klinika
2004.10.28 Szila 29 6 egy kisfiú Péterfy kórház
2004.10.29 Györesz 29 5 egy kisfiú Norbi Kútvölgyi kórház
2004.10.31 Iboly 29 3 egy kisfiú Dániel Budai Honvéd Kórház
2004.11.09 Marica 28 1 egy kislány Mariann (Róbert) Szegedi Klinika
2004.11.10 Edina 28 0 egy baba Sote 2-es Klinika
2004.11.20 Márti 26 4 egy kislány Bajcsy kórház
2004.11.24 Orsi 26 0 két kisfiú Máté, Levente Sote 2-es Klinika
2004.11.25 Timi 25 6 egy kislány Olívia Kútvölgyi kórház
2004.12.15 Babóca 23 0 egy baba Schöpf-Mérei kórház</pre>

<pre>
ANYA NEVE SZÜLÉS IDEJE HÉT/NAP BABA NEVE BABA SÚLYA BABA HOSSZA
BELLANA 2004.08.11 40+6 Gergely 4000gramm 57cm
R.EDIT 2004.08.18 36+4 Bálint 3150gramm 56 cm</pre>

Nagy gratula Editkének és Bálintnak.Kép

Macsnak további drukkok.KépKépKép
linato

Linato
Köszi!

Erka
szekera

Nagy-nagy gratula Editnek és persze sok-sok tejcsit. Kép
Macsnak további kitartást Kép

Nalika a nyáriból
nalika

EditKép

Nagy gratula Bálint babáhozKép

MacsKép

Szurkolok Neked ezerrelKép

PocóKép

Kitartást a kórházbanKép

Nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar beindulnak az eseményekKép

Puszi Mindenkinek!

Moncsi
minike

Sziasztok!

Tegnap este írtam, hogy vettünk egy vérnyomásmérőt, mert mondta az orvos, hogy naponta kétszer mérjem a vérnyomásom. (Omron márkájú, 21 ezer forint volt, ezt ajánlották a gyógyszertárban - nem tudom, van-e valakinek tapasztalata ezzel a márkával kapcsolatban.) Eddig a legmagasabb, amit a védőnő vagy az orvos mért, 130/80 volt, meg 128/68, 125/78, tegnap pedig du. az orvosnál 126/77. Este itthon megmértem, 135/78 lett, később pedig 131/76. Ma reggel 136/86, az előbb pedig 138/83. Tudom, hogy ez már nagyon magas, mert 140/90-nél irány a kórház.
Lehetséges, hogy pontatlan adatokat ad ez a vérnyomásmérő? Nekem gyanús, hogy itthon annyit mér, amennyit eddig se az orvosé, se a védőnőé soha.
A másik: ha eléri a 140/90-et, be kell feküdni a kórházba? És ott mit csinálnak ebben az esetben???

Köszi.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Edit,
gratulálok én is! Kép Nagyon klassz, hogy jól vagytok. Kép

Csirkesz,
így 38+1-nél nekem se voltak még jóslófájások, csak keményedések. Remélem, azért így is meglesz a baba. Ha egyszer elindul - merthogy eddig még nem mutat semmmmmmmilyen szándékot az előbújásra...
babs

Maccs, most olvasom...!
Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz! Kép Kép Kép
Sok puszi, Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Nekem nincs tapasztalatom vérnyomásmérők terén, de nem hiszem, hogy ennyi pénzért nagyon fals értékeket mérne. Ha nem is abszolút pontos, megközelítőleg annak kell lennie, hiszen nem játékszernek gyártották, hanem orvosi segédeszköznek.
Ha a dokid szerint 140/90-nél irány a kórház, akkor szerintem ezt tartsd be. Bár lehet, hogy csak több ilyen érték esetében érdemes tényleg bemenni. Nem tudom. Hogy bent tartana-e, azt sem, de a baba miatt jobb, ha orvosok figyelnek oda rátok, nem?
Drukkolok, hogy lejjebb menjen a vérnyomásod!

csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Liv
Ne aggódj, szerintem ezek teljesen normális adatok, a normál vérnyomás 120/80. Nem tudom, tényleg be kell feküdni 140/90-nél? Én nem tudok erről, igaz az én vérnyomásom mindig a padló alatt szokott lenni. Egyébként ne mérd ilyen gyakran, elég naponta-egy-kétszer, hidd el csak azért szökött ilyen magasra, mert aggódsz. Nyugi! És tedd el egy kicsit a mérőt, lazíts, pihenj és örülj, hogy süt a nap!!!

Erka
szekera

Jaj lanyok kerlek segitsetek!

Ma szeretnek delutan elmenni fuggonyt venni.
Nem emlekszem a cimre, amit megirtatok, hogy hol lehet szep anyagokat kapni.

Kerlek irjatok meg megint.

Koszonom!

Magi
Vendég

Editnek NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Liv Kép
Az Omron vérnyomásmérők nagyon jók, és nem tévednek (persze ebből is lehet kivétel). Csuklósat vettetek vagy felkarosat? Ha ilyen magas értéket hoz ki, akkor mérd meg a másik kezeden is, mert van olyan, hogy a kettő eltérhet. Ill. amire még gondolni tudok, hogy az első mérésnél izgatott lehettél és ettől alapvetően felmehetett a vérnyomásod.
Szerintem méregesd ma is mi a két karon, és ha ma is mindig magasakat mutat, akkor beszélj a dokiddal, hogy mi legyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Liv: az Omron vérnyomásmérő jó, pontosnak kell lennie (nekem is olyan van). Mindenesetre ne idegeskedj, lehet, hogy azért magasabb (izgulsz, hogy ne legyen magas), mikor méred. Ha felmegy 140/90 felé, akkor hívd fel az orvosodat, hogy mit mond. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Szóval nyugodjál meg!

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!!!!

Editnek és Bálintnak gratulálok.
Maccsnak kitartást!!!

Liv: valahogy én is így vagyok, én azért vettem mert magas értékeket mutatott a dokinál és a védőnőnél is. Tényleg nem érdemes félpercenként mérni, naná én is időnként azt teszem.
Az én megfigyelésem az, hogy a meleg teszi velem ezt.
Próbálj pihizni sokat, és hajtsd a vizet, alma, dinnye, zellerlevél, citromosvíz segítségével.

Sziasztok
Márti
márti05

Edit, gratula! Kép
Maccs, Pocó, kitartás! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

MagiKép
Gőzöm sincs, mi volt a cím. Még csak nem is rémlik. Pontosan mit is akarsz venni? Valaki csak emlékszik a címre! Ha nem, akkor szerintem július második felében írhatta valaki, mert rémlik a téma.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Magi,

Valahogy a keresővel nem tudsz rákeresni? Nem emlkészel, ki ajánlotta?

Ha babaszobába akarsz venni, én a Parktikerben vettem nagyon édes báránykés anyagot, volt világoskék és babarózsaszín alapon is, 2,80 széles és 2500 Ft volt métere. Volt hozzá "rendes" függöny is, fehér átlátszó alapon barik. Nagyon szép, ízléses anyag. Én sajna csak ennyit tudok segíteni. Ja, és én ágyneműt varrtam belőle, de alapvetően függönyanyag.
Vendég

Du. meg fogom mérni egy másik vérnyomásmérőn is a vérnyomásom (körzeti orvosnál), mert kíváncsi vagyok, ugyanazt adja-e a kettő.
Sajna az orvosom mától nincs 3 hétig.
Nekem már többen mondták, hogy 140/90-nél irány a kórház, csak azt nem tudom, akkor mit csinálnak. (Azt tudom, hogy a toxémiára figyelnek oda, de toxémiás tutira nem vagyok, így nem tudom, mit csinálnának velem és a magas vérnyomásommal.) Amúgy régen nekem is mindig baromi alacsony volt a vérnyomásom, 90/... körüli (nem tudom már pontosan, de alacsony).
(Icsilya, felkarosat vettünk.)
Remélem, nem lesz gond.
Liv

Kép

Kép
liv

Magi,

ezt találtam júliusban - ezt kerested?

Anyagosok: A XIII. ker. Tátra u. és Katona József u. sarkán van egy anyagos, az igaz, hogy turi, de vannak nagyon klassz ágynemu˝anyagok (flanel), direkt babás mintákkal.
Aztán van egy szintén anyagos turi az V. ker. Nagysándor József u.-ban, a Hold u.-hoz közel, ott fôleg ruhaanyagok vannak, de függönyanyag is akadhat.
Én nagyon szeretem még a Rákóczi úton a Vas u.-nál az Afrodité (asszem ez a neve) méteráru boltot, amilyen kicsi, olyan nagy a választék, és vannak babás anyagok is.
babs

Meg ezt:

Én is csak a Roka üzletet a Nagy Lajos kir. úton tudom ajánlani a (www.roka.hu), mint Fantikbaba. Nagyon jó kis függöny anyagjaik vannak. Bár babásat még nem néztem, csak mostanában tervezek kimenni.
Anyagok ügyben a Máté textilt is nagyon jó a Baross téren a sarkon , kb. Corsóval szemben, a másik oldalon azaz a Keletitőla Balaha felé bal oldalon.
babs

Hatalmas gratula Editnek, szép nagy baba született! Az 56-os rugik akkor tényleg nem sokáig lesznek jók! Kép Kép Kép

Macsnak is hajrá, Pocónak kitartást!

Kép

Kép
macsek11

Gyermekem eddig nem engedett gépközelbe, pedig majd kifúrta az oldalamat a kíváncsiságKépKépRemélem elaludt a drágaKépKép

GRATULA Editnek és a kis Bálintnak, sok-sok tejecskét, jó egészséget és sok örömet kívánunkKép

Macsnak drukk-drukk. Este 6-ig nemér lefoglalni a dokimat, akkor van jelenésemKép

Pocónak is kitartásKép

Szülés: Jóslófájásokra én sem emlékszem, bár egyesek szerint a keményedés is az, hát abból van rendesen, de Gergővel is volt, úgyhogy nem izgulok.
Nekem a dugaszkám itthon távozott, de a magzatvízre én sem emlékszem, szerintem beöntés utánKépKép Mindenesetre mikor jött a doki burkot repeszteni már nem volt mit, sőt tolófájásaim voltak márKép
Szülés után nekem a doki kézrátétellel vizsgálta a pocimatKépKép A csinibini tenabugyin át, hogy húzódik-é vissza a méh. És hazajövetel előtt megvizsgált, mivel engem belül is megstopploltak anno. Előtte lezuhiztam, szóval nem volt zavaró a vérzés. Meghát ilyen véres szakma az övék, szerintem megszokták már.

És egy kép: nem rólam készült, de enyim is ilyeneket csinált a tegnapi vizilabda-meccsenKépKép

Kép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Liv
Utánanéztem a neten mit írnak a magas vérnyomásról, a babanetünk orvos válaszol rovatában találtam a következő szerintem érthetően, (tudományos magyarázat nélkül) leírt magyarázatot!
http://www.babanet.hu/szak/no550.php

Erka
szekera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?