Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee, na szép kilátások.:) Én nagy sütis vagyok, bár ez terhesség óta szerncsére enyhülni látszik.
Hát igen a genetika, lehet ellene küzdeni csak nem könnyű - súly ügyileg.
Ismerek olyan lányt, aki alig evett szoptatás alatt és teje mint tenger, ráadásul tápláló is volt. Azt hiszem ez is genetika...

Kép
silva

Kép
Vendég

haho:)
betettem valahova, de ideteszem megont; màjus 25 az én kiiràsom, SOTE I-en szulok és elsore sikerult a kolok. neveket még megtartom magamnak

én amugy tovàbbra sem akarom tudni fiu e vagy làny, a nevek megvannak kb, a szoba nem lesz kék vagy rozsaszin amugy sem, szoval ha nem lesz 4D akkor nem biztos h megkérdezzuk.

jo éjt mindenkinek, én megyek buta esti film elé gyogyulni
Vendég

ann9, biztosan igazad van, de akkor meg rossz a vonalzódon az időszámítás :shock:
Kép
Vendég

nàlam nem jon ki rosszul ezzel a datummal és az van a leleteimen is :wink: 3 helyen is pont azt mutatja mint a vonalzoim
holnap (kedd) toltom a 14. hetet, nekem ezt mondjàk h az màjus 25.ei szulés
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.23 08:08-kor.
Vendég

Silva
Igen, lehet, hogy ez az egész genetika. Fene tudja, de tényleg mindenkinél más.

C&A - ban nem csak most van leárazás lányok, ott szinte folyamatos. És karácsony után jön majd nagy vásár, utána meg majd a tavaszi akció.
Amúgy a H&M is nagyon jó, ahol va C&A általában az is van.

És még egy jó üzlet, ahol sokminden beszerezhető a kelengyéhez anyának is mamának is, az a minimanó babacentrum. Nem a legolcsóbb, de nem is drága.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Szuper volt a hétvégénk! Szombaton babáztam kicsit, nagyon furi egy ilyen picit felvenni a csajok után, vasárnap meg eljutottunk Atival kettesben moziba, míg a csajok nagyszülőztek. Jó volt!

Hétvégén főznöm sem kellett, sőt még mára is hoztunk kaját ;-)

Rajtam is azért maradt egy kis plusz mert a szoptatás vége után is úgy ettem, mint közben :oops: meg aztán amikor a csajok már nem voltak hajlandóak babakocsiban sétálni, akkor kevesebb lett a mozgás is, addig napi 8-10 km-t simán toltam őket erre-arra...

Judit

jucicuki

Nevek: fiúnévben egyszerűen nem tudunk megegyezni, de ez az első babavárásnál is pont így volt :?

jucicuki

megnéztem a táblát és kb. a háromnegyede leállt számításban. én meg mindig az enyémet néztem, ha az pörög akkor rendben van :evil:
Kép
Vendég

A tejtermelésben egészen biztos vagyok, hogy genetika kérdése. Én pl. mindig is vékonyabb testalkatú voltam, a melleim sem voltak olyan hatalmasak, mondjuk úgy, hogy közepesek. Mégis, a nőgyógyász azt mondta, hogy nagyon sok tejmirigyem van, s ez azért jó, mert a picit majd bőségesen fogom tudni szoptatni. Azt is mondta, hogy tévedés azt hinni, hogy a nagy mellek sok tejet termelnek. Van, akinek pici melle van, s mégis sokkal több a teje.
A szoptatás alatti evéssel én meg úgy leszek, mint a mostanival: amit megkívánok, enni fogok, és akkor, amikor éhes vagyok. Ennyi elég kell, hogy legyen a szervezetemnek, hiszen az majd úgyis jelez.
Egyébként én is úgy hallottam, hogy a szoptatás alatt általában fogynak a nők.
Vendég

jo reggelt

én ma nemes egyszeruséggel toltott kàposztàt reggelizem... ez volt a hutoben és megkivàntam...
Vendég

Ann, hű jól bírja a gyomrod! Én azt nem terhesen sem bírnám betolni reggelire :lol:

jucicuki

nem tudom, egyelore még nem reagàl rosszul :lol: nekem elég jo a gyomrom és ez nem zsiros mert mi nem ugy csinàljuk h uszik, a hus is sovàny, szoval az egy dolgo amitol ki szokott lenni a gyomrom az nincs benne sok... de hàt ez tetszett meg. a joghurttol éhes maradnék, az majd napkozben ha kivànosozom :D
Vendég

Jó reggelt!

Ma reggel sikerült elintéznem a táppénzes papíromat végre :wink:

Már elkezdődött a para nálam .... Olyan hangulatváltozásaim vannak, hogy még én sem ismerek magamra..szegény férjem néha a haját tépi, mert az egyik pillanatban semmi sem jó, a másikban meg a nyakába borulok...tegnap pl egész este azon paráztam, hogy jó szülők leszünk-e...tök gáz.....hogy gondolhatok ilyenre....

Holnap csajok nem leszek, meg lehet hogy a héten sem...feküdnöm kell majd pár napig...
Szorítsatok, hogy simán menjen minden..nagyon félek....

Nálunk anyukám nem tudott szoptatni, remélem nekem lesz tejem, mert jobban szeretném, mint a tápszert... :roll:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Nagyon szorítunk Iner és pihenj sokat utána! Aztán jelentkezz, hogy mi volt!

KépKépKép
bogme

Iner!

Nagyon szorítunk, ne aggódj minden ok lesz!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk a párommal, ki sem bírnánk, hogy ne kérdezzük meg a nemét! :wink: Mondjuk én az elejétől azt érzem, hogy fiú, így csak fiú neveken gondolkodtunk egyenlőre! Apuka a saját nevét szeretné, ami nekem is tetszik, de...Ez nekem nem annyira jön be, ha ugyanaz! Egyébként ő Kornél. 2 név van még, ami mind2nknek tetszik az Ábel és a Kevin +nekem még az Áchim. Hát nem tudom mi lesz! De már én is várom a UH-ot!

Silva! Nagyon jó gondolaton vagy a szoptatással kapcsolatban! Én is hasonlóan probálkozom majd!
:wink:
Kép

Kép
klaccc

Iner: ++++++++++++ hidd el, minden rendben lesz!

cs-andi: köszi a táblázatot! habár tök mindegy, mert Pöttöm úgyis akkor jön, mikor akar, de hivatalosan május 18. az időpont, köszi még egyszer!

ann: hihi, hát elég light-os reggelid volt! :)

sellon: hát, én szép kis mellbőséggel rendelkeztem mindig (85D volt szülés előtt), és biza a szülés után kétséges volt, hogy lesz-e tejem. Nem tudom, hogy a császár miatt, vagy se, de nehezen indult be... de aztán szerencsére 19 hónapig ki is tartott. És biza azt ettem, amit megkívántam. És se nem híztam, se nem fogytam.

jucicuki: de jó, hogy eljutottatok moziba! mi a Kedvessel nem is voltunk, mióta Fruzska van nekünk. Mondjuk én eljutottam többször is a márciusi csajokkal :)

Babaruhák: a Kedvessel mindketten turkesz-mániások vagyunk. És biza elég sok ruhát onnan szereztünk be Fruzskának. Pesten van egy nagyon jó a Rákóczi 73-ban, ahol csak babaruhákat lehet kapni. Van olyan, amin még rajta van az eredeti árcédula, soha nem volt hordva!!!

Meséljetek, mit terveztek főzni karácsonykor? kinél, mi lesz a menü?
linocs

Klacc: én is azt érzem az elejétől kezdve, hogy fiúcskánk lesz. (lesz majd nagy meglepetés, ha majd végre megfordul, és nem csak a hátát mutatja...) Úgyhogy még Fruzska várandósságból megmaradt a Soma név, egyelőre ez a név van meg nekünk.
linocs

Sziasztok!
Megjártam a vérvételt 7 kémcsővel csapoltak le.
Szerencsére Nekem nem cukros löttyöt kellett innom hanem 1 zsömi tejjel volt a reggeli. :wink:
Túléltem,kész a spenót is Domi ezt rendelt mára. :)

KépKép
Kép
mucus75

Jesszus karácsonyi főzés! Na ezen még nem is gondolkodtam! Még az ajándékok beszerzésére koncentráltam csak és a díszekre.

Szombaton adventi koszorú és ajtódíszgyártás lesz anyukámmal! Már alig várom! :)

KépKépKép
bogme

Klacc, Linocs:
Én az elejétől fogva lányt éreztem, erre a 13. héten UH-n mondta a doki, hogy nagyon úgy néz ki, hogy fiú.
18. hetin már biztosan meg tudja mondani, azt mondta. Én is mindenképpen szeretném tudni! Nagyon kiváncsi vagyok :)

KépKépKép
bogme

Mi karácsonykor halat eszünk. Hogy főzök-e, azt még nem tudom, mert ha családhoz megyünk látogatóba, akkor felesleges. Ha úgy döntünk, hogy inkább itthon maradunk, akkor készítek kettőnknek halászlét és sült halat. Én még nagyon szeretem a pácolt heringet is. Illetve az összes halas konzervet.

Én is nagyon kíváncsi vagyok a baba nemére. Folyamatosan olyan érzésem van, hogy kislány, habár mostanában már valahogy kisfiú is megjelent a képzetemben. Bárminek nagyon fogok örülni.

Bogme, ne aggódj, a 13. heti UH szerintem még nagyon fiatal volt ahhoz, hogy az orvos jól láthassa a nemét.
Én decemberben megyek 18. heti UH-ra, remélem, jókat fog odabent gimnasztikázni, hogy mindent lehessen látni.

Iner, gondolok rád, és kérlek, halgass a megérzéseidre! Azt mondta, érzed, minden rendben van.

Én most csütörtökön megyek az integrált teszt második vérvételére. Eléggé elhúzódik, de állítólag a 12. és a 16. héten kell levenni hozzá a vért. Decembertől meg szinte minden nap be vagyok táblázva valamilyen vizsgálattal vagy orvosi, védőnői látogatással.
Vendég

Iner: Millió drukk nektek! +++++++++++++++++++++++

Linocs: Soma? Klassz kis név, :P :P mi még sehol sem tartunk nevek tekintetében.
Réka ruháinak túlnyomó része is használt, sokat kaptunk, sokat vettem webáruházban vagy teszveszen.

Ann: Hát ha megkívánja az ember.... :lol: Nálunk tegnap az ebéd volt töltött kápi, valami kimondhatatlanul jól esett. :lol: :lol:

Sellon: Igen, jól mondod. Nekem kimondottan pici cickóm van és mindig volt tej. Ha nem is ömlött és áradt, de mindig volt elég. Én azt gondolom, hogy azért a genetikán túl és mellett AKARNI is kell szoptatni, tudni kell harcolni a tejért, mert jöhet olyan helyzet, amikor csak a hullámvölgyet kell túlélni.

Juci: Fiúnevekben nálunk sem volt döntés, aztán megkönnyebbültünk, mert lányunk lett. :lol: :lol:
jaimee1

Tervezett karácsonyi menü minálunk:

kacsa párolt kápival és aszalt szilvás-füstölt sajtos-csirkemell bacon szalonnába tekerve.

sütik: mézeskalács, csokis cookie, mákos és diós bejgli (ebből premierem lesz), kozák sapka és sajtos pogácsa. Ha lesz időm (?), még valami vaníliás keksz is kellene.....
jaimee1

ti nem vagytok feledékenyebbek és szétszortabbak az àtlagosnàl? én pl most telefonàltam az AFP idopont miatt és kb a felét felejtettem el megkérdezni annak amit szerettem volna. pl h mennyi idovel szàmoljak, hiszen mégis kéne dolgozni is... meg h hova menjek pontosan. teljesen lokott vagyok mostanàban. és minden papirt elkavarok, bàr ez eddig is jellemzo volt, de most aztàn duplàn az
Vendég

én azt hiszem h fogok mézeskalàcsot sutni, a nagyon klasszikusat, az szép kis uvegekben még ajàndéknak is megteszi és akkor màr csak a vàsàrban veszek szép diszeket a csomagolàsra és màr csak 1 ajàndék nem lesz meg.
a csalàdon még nem is gondolkodtam de majd Franciaorszàgban veszunk nekik ezt-azt
Vendég

Mi nem rohangálunk ajándékok után a férjemmel. Totál feleslegesnek tartjuk az egészet. Ezt a pénzt majd a picire költjük, illetve félre tesszük.

Nekünk megvannak már a neveink, rajta is van a táblán, csak elég picike betűkkel. Tényleg, Andi, nem lehetne egy picit nagyobb betűvel írni a táblát? Vagy akkor nem férne be ide?
Vendég

hihi, én épp most taglaltam egy barátnémnak, hogy az agykapacitásom már nem a régi... már Fruzska-terhességgel is romlott, és a mostanival tovább... azzal nyugtatott, hogy visszaáll. Remélem! fura ez a szétszórtság :)
linocs

Sellon:
Te integrált tesztet csináltatsz? Akkor nem is fizettél sokat!
Jaj ne is mond a sok vizsgálatot! Holnap nőgyógyi, a héten még AFP és hepatitis miatt vérvétel. 18. héten UH és még kari előtt védőnő is! Ez 4 vizsgálat, amiből 3 csak munkaidőben kivitelezhető és megint gyomorgörcsöm van, mert el kell kéredzkedni a főnöktől! :(

Jamie:
Jól hangzik a menü :) Hmmm.... kozák sapka, na az valami isteni, csak ne lenne olyan macerás megcsinálni :)

Ann: Dehogyisnem! Nagyonis szétszórt és feledékeny vagyok! Vagyis leginkább azt lehetne mondani, hogy sokkal figyelmetlenebb.

Karácsonyi menü:
24-én mindig nagymamámnál eszik a család. Ott minden évben ugyanaz a menü: halászlé, rántott ponty és tonhal, majonézes krumpli, kukorica, hagymás krumplisaláta.

KépKépKép
bogme

Én is éppen azt írtam valamelyik nap, hogy mennyire nem tudok úgy koncentrálni, mint régebben. Egyszerűen a szervezetem nem tud vagy nem akar engedelmeskedni az agyamnak. Lelassultam, de ez van.
Vendég

én marha szétszort vagyok alapbol, de ez. simàn nem kérdeztem meg pontosan hol kell lennem egy akkora helyen mint a SOTE, meg mondjuk amikor ennyit jell szaladgàlni az sem baj ha tudja az ember h meddig nem ér rà ha egyszer megigert pàr talit màsoknak... én azt sem tudom milyen dàtum van, csak kb, nekem most keddekkel fordulnak a hetek is. de a dokim jot mosolygott azon h listàval mentem hozzà, a kérdéseket felirtam, mondtam h mindent elfelejtek, azt mondta h ez normàlis. szoval a régi szétszortsàgom hiànyzik, az nem volt ilyen vészes

a nagy ajàndékokat én sem szeretem, de a személyes aprosàgokat igen.

amugy talàltam egy màsik jogàt itt: http://www.jogaorszag.hu/joga/kismamajoga
én még hezitàlok melyikre menjek. nem akar valaki velem donteni és megnézni?
Vendég

és én még a védononek nem is szoltam h ezentul havonta zaklatom mert vizeletet kell néznie a dokim kérésére...

én hozzàtok képest elég hàtul kullogok hetekben, szoval nekem a december lesz olyan h mindig lesz valami. novemberben màr csak az oltàsra kell idot talàlni és nem megbetegedni ujra egy héten belul ...

na nem néztek csak kicsit hulyének de kedves volt az asszisztens és megvannak az infok. kivàncsi vagyok most kell-e majd sokat vàrni, asszem csak déltol szervezek programokat az AFps reggelen, sosem lehet tudni...
Vendég

Ann: Szerintem ki kell próbálni, hogy melyik lesz jó! Én a következő szempontok szerint választok: első és legfontosabb, hogy munkaidőn kívül is legyen óra, aztán az, hogy a lehető legközelebb, plusz nézem az árakat. Gondold át, hogy neked mi a fontos és az alapján könyebben döntessz!

KépKépKép
bogme

nekem a munkaidom nem munkaido igazàn, szoval az nem fontos annyira. nekem az a fontos h ne kelljen nagyon pl metrozni , de nekem azért nagyon messze nincs semmi. mondjuk a tàrsasàg is fontos lehet, mégiscsak annak is van jelentosége. én szeretem az ilyen alternativ és ezo dolgokat de ha nagyon el vannak szàllva az ciki. de legelso a szakértelem. a joga ma divat és ezért sok az aki nem is érti igazàn h mit csinàl... tul sok joga van sok helyen...
Vendég

susytündér
köszönöm kérdésed a bokám jol van szerencsére csak megrándul és a sok pihentetés meggyogyitota . :)

szöszmösz
te eredményed is kiválo és negativ ,fel a fejel és ne izgulj :)

ann9
akor oké csak azért irtam mert a macska karmolás nem veszélytelen kisbabákra . :)

mandula11
nálunk se apa veszi meg henem együtt veszük meg szerintem mindent több szem töbett lát nálunk és néha 2 fej több mint az egy :D .

picilulu
rendes férjed van :)

silva
sajnos elehet tüni igy a pénzel de én is remélem hogy megkapja azt anita amit kifizetett.

bögme
tudom ,de én mindig 8-9 óra között tudok enni mert ekor táj éhezem meg vagy még ekor se ha itthon vagyok akor leülök legtöbször enni ilyenkor de ha dolgozom akor sajna nem mindig reggelizem vagy csak ugy 10óra felé .

sellon
én ha van energiám akor még pörgök ezerel ,de ha nem akor inkább pihenek ,de azért még idénre ha sikerül 2-3 program bevan tervezve mindegyik utazos :) családal ,a munkámat adig csinálom amig birom amikor már nem birom nem csinálom ,amugy karácsonyig kéne kibirnom .Bébiruhákat én majd a tavaszi leárazáskor veszem mert van egy bevált helyem ahol tavaszal is tartanak kiárusitást és ott fogok venni mert ott tavaszal is adnek 500-1000ft között badykat,és egyébb kisruhákat.
csics

hizás
hát nekem se szabad túl sokat hiznom majd mert a gerincferdülésem ami elég durva nem egedi meg ,amugy 7 év alatt összesen 10kg letem nehezebb most 60kg vagyok és 50kg voltam az első fiamat vártam ,már kicsit félek ne hogy hetven kg malac legyek. :)

gtimi83
én igen :)

ann9
én meg 15 hetes vagyok szombaton leszek 16.hetes

iner
ez természetes hiszen te neked még nincs gyereked ,a parázás nálam is van csak máson ,én az alakomon aggodok hogy ne hizak nagyon el,és egyébb hasonlo dolgokon .
csics

Csics,
ezzel én is így vagyok. Nagyon ügyelek az alakomra. Most 60 kg vagyok, azért szeretném magamat tartani az eredetileg elképzelt célokhoz.
Én nem aggódom a szülőségen. Mi az, hogy "jó" vagy "rossz" szülő? A szülőket nem lehet pusztán két csoportba bekategorizálni. Szerintem, amikor majd már a karjainkban tartjuk a piciket, akkor fogjuk érezni, mit hogyan kell csinálni.
Vendég

nekem szuloként az a célom h egyes hibàkat ne kovessek majd el és h ne magamat akarjam megvalositani a gyerekben, rà tudjak figyelni ebben a kapcsolatban. nem félek igazàn. sokat segitett az au pairkedés ebben nekem, hogy tudom mit tudok adni, hogyan. és mikor 5 évesek mondjàk h jol csinàlod, amit csinàlsz, az ad egy pozitiv megerositést :)

az alakommal én nem foglalkozom, persze az is lehet h csak azért mert nem nagyon kellett eddig. sokàig tàncoltam, sosem hiztam meg, 56 volt eddig a max és akkor voltam magamnak is sok, le is ment 1 honap alatt. nekem a felszedés nehéz, nem a leadàs. persze ez vàltozhat, de nem foglalkozom vele tobbet a kelleténél, nem akarok ràparàzni erre (sem). nagyon igyekszem nem pànikolni dolgok miatt, ez is ide tartozik. figyelem majd a sulyomat de tegnap is 53 kg voltam, szoval nekem még az aggodàs ha lesz is, odébb lesz. és a sport is segiteni fog ebben.
meg mondjuk nem eszek meg bàrmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.23 13:55-kor.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a biztatást a kombinál teszt eredménnyel kapcsolatban!
A mai napom nagyon jól indult, hazaküldtek a munkahelyemről, mert a hétvégén festettek, és reggel őrületes festékszag fogadott minket. Választani lehetett: vagy ebben üldögélni, vagy a nyitott ablakban 6 fokban. Nekem nem kellett választani, mert hazazavartak, én meg nem tiltakoztam nagyon :D
Aztán az előbb felbosszantottak: a férjem munkahelyén kb. 3 hete le kellett adni, hogy ki kéri az ingyenes oltást, ő jelentkezett. Múlt héten már piszkáltam, mikor kapják már meg, stb., erre most hívott hogy úgy döntöttek, mégsem kapják ingyen :twisted: :twisted: Ha ezt előre közölték volna, már 3 hete beadatta volna a házidokival és már rég védett lenne!!!

szösz

Kép
szöszmöszke

Én eddig nagyon ügyeltem az alakomra, de ma... kb. 10 óra óta megettem annyi kaját (össze-vissza mindenfélét), mint máskor egy teljes nap alatt :oops: Pedig az eszemmel tudom, hogy ezt már nem kéne, de mégis megeszem.

szösz

Kép
szöszmöszke

klacc
én meg csak lány nevett tudok mert azt szeretnénk ,és nálunk pl szintén az első fiam a férjem nevét kapta és mindenkinek nagyon tetszik a név még a fiam is szereti ,kisebbik is családi nevett kapott ,igy ha lány lene akor őt meg csillának keresztelném el ilyen nevü lány mostanába nincs sok . :D

linocs
halászlé,bejgli én sütöm ,mézeskalács én sütöm ,torta ,talán méteres kalács ,és talán sült hus ,de mivel szerintem anyukámnál is fincsi ennivalo lesz ezért böven lesz kaja nálunk. :D

bögme
én nekem semmit nem mondtak potosabban azt hogy nem tudják még megmondani

ann9
ezt hivják kismama feledékenységnek ,én alapjáraton kicsit szétszort vagyok ,igy mindent felirok a telefonomba vagy egy naptárba .
csics

Sellon:
Én is 60 kg vagyok :) csak ügyesen :)
Bár őszintén, a héten lemondtam róla, hogy sikerül a havi 1 kilót tartani. Aszerint 65-tel kéne mennem szülni. És hát egyrészről az előző héten igencsak megindultam, Apa tekintete is minduntalan a pocimra téved és mindig kinevet, hogy nagyon növögetünk már :) Másrészről sokan azt mondják, hogy a nagyja a végén jön fel.

Ann: az 53 nagyon nem sok :) Ezért nincs is okod izgulni a súlyon! Az én esetemben az, hogy odafigyelek a súlyomra, semmiképp nem jelenti azt, hogy paráznék. Szeretném tartani magam az elképzeléshez, de nem foggal körömmel. Ha nem megy, akkor nem megy, no para!

KépKépKép
bogme

o engem csak paràztat a csalàd mert az egyik nagyi nagyon meghizott. de a doki ràmnézve azt mondta h azért kétli h a mikor ràjon majd kilo az tul sok lenne.
engem csak az dobbent meg mikor 25-39 kilokat szednek fel. lehet h a hormonok jàtsznak ott? van ismerosom aki 65rol 100ra ment fel szulés elott és 90 alà sokàig nem ment. ez nekem fura de biztosan van h nem a mérhetetmen zabàlàs meg a "nekem lehet" kifogàs van mogotte, hanem a hormonok vagy hasonlo. csak kellemetlen lehet.
én àldom az alakomat, bàr a szoveteim lazàk szoval lesz ott csik bovel...

sics: cicoka nem egy karmolos féle, csak engem larmol, kàtszàsbol foleg, szoval tényleg nem aggodom. szerintem j szoros-teso lesz belole.
Vendég

szöszmöszke
én is mérges voltam csötörtökön mert elötte valo héten szerdán sürgösen bekértek az oviba hogy irjam alá bele egyező nyilatkozatott ere most csötörtökön kiderül hogy még se oltják be a gyerekeket mindenki vigye el a gyereket a gyerekorvosához ehez egy hét kellett hogy kiderüljön miközben már rég beoltathatam volna a gyerekett ,sajna idöközben megbetegedett az én kis ovodásom igy az ő oltása a hét végére vagy a jővőhét elejére tolodott.
csics

lányok
a nagyobb fiamat sikerült beoltatnom a gyerekdokival ezel a h1n1 és kutyabaja se lett az oltástol .

én most ép fincsi sertértés tarját eszek tejszines gombás mártásal és tésztával most lett kész ma meg holnap ez lesz az ebéd . :)
csics

amugy most néztem meg az anyáklapja minta számában bene van hogy mit kell nézni a gyerekülés válsztásnál :
2008 január 1 csak a 03 és 04sorozatszámal elátott közlekedés biztonsági szempontbol megfelelő korszerübb ülésekk használhatok ezért csak azt az ülést vegyük meg amelynek oldalán naracssárga cimkét látunk ECE 03 vagy 04 jellzésel ismeretlen eredetü használt ülést ne .
csics

felénk eddig csak én nem vagyok oltva és sem gyereknek, sem terhesnek, sem oregnek, sem fiatalnak, sem kozépkorunak, sem kronikus betegnek nem lett semmi baja, csak egy ismerosnek mert kezdodo torokgyuszira kapta az oltast es ettol belazasodott 2 napra, ennyi.
ez nem biztatàs senkinek sem, csak ne aggodjatok emiatt is, ha nem muszàj és hajlotok az oltàsra :) csak egy lorugàs az oltàs szoval ha van valami torokkaparàs vagy hasonlo tényleg nem szabad beadatni, vàrni kell 1 hetet attol fogva h elmult a panasz.

én megeszem asszem a maradék toltottkàposztàt ebédre :lol:
Vendég

Én meg görögdinnyéről fantáziálok pár napja, úúúúgy ennék egy kicsit! Asszem Picilulu írta, azóta nem bírom kiverni a fejemből. De így a legegyszerűbb az önmegtartóztatás, ugyan honnan szereznék most ?

szösz

Kép
szöszmöszke

Én ma még mindig borsós húst ettem salival, a hétvégéről maradt. Holnapra lecsót főzök.

Jó étvágyat mindnekinek :)

KépKépKép
bogme

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?