Lányok köszönöm a vigasztalást aranyosak vagytok. Szerencsére ez a fájdalom általában csak egy-két napig szokott tartani, ebből egy-két óra, ami nagyon durva. És általában éjszaka jön ki. Igazság szerint nem nagyon van pénzem most visszamenni a magándokihoz, de valószínű nem tudna rá semmit mondani, hiszen ha kiújult uh-n úgysem látszik, és sajnos azt mondják valakinél akkor is megmarad a fájdalom, ha meggyógyult.
Én a gnrh-ról sokat hallottam már, akkor talán elgondolkoznék rajta, ha biztos gyógyulást jelentene, de sajnos erről szó sincs. Borzasztó mellékhatásai vannak amiket én nem tudnék elviselni. Szóval ez nálam szóba sem jöhet, irtózom tőle.
Most azon gondolodom, hogy elmegyek egy masszőrhöz, akire a barátnőm esküszik. Bár nekem eddig nem jöttek be a természetgyógyász módszerek, ezt még nem próbáltam, hátha.. Erre még valahogy ki tudnám szorítani a pénzt. Hátha tud segíteni ezen a fájdalmon is.
Zsó örülök a jó híreknek, jó úton jártok, szorítok!
Ilyenis örülök hogy jöttél. Adj időt magatoknak a döntéshez, bármelyik utat is választjátok, csak jó lehet a vége.
Elkezdtem diétázni, bár egyelőre ez inkább csak azt jelenti hogy jobban odafigyelek mit eszek. Sajnos az endós diéta elég durva, búzalisztes termékek, tejtermékek, hús, cukor kizárva. Ezeket próbálom csökkenteni. Mozgáshoz még össze kell szednem az erőt, nehéz a munka mellett. Ráadásul a hetet jó kis migrénes fejfájással kezdem. De most már tényleg nem akarok ennyit panaszkodni. Állandóan van valami bajom mint valami vénasszonynak.
Szörnyű csaj vagyok.