Sziaszotk! Tegnap elolvastalak bennekteket félig, de nem bírtam végig...
Gabella: A klinikán van babás szoba, ill csak az van, még a 10 ágyas is az. Akkor nem adják ki, ha sárga, vagy a mamája nemkéri. Bármikor be lehet menni a csecsemőosztályra. Ha sárga 3 óránként viszik szopni, még a csaszisokat is. Éjjel csak akkor ha különk kéri az anyuka. Van fizetős szoba, napi 10 ezer, az 5. nap után 5ezer, én kipróbáltam sztem tök jó, de első gyermekes anyukának inkább a 3 ágyast ajánlanám. A babának nem kell vinni semmit, adnak mindent. Segítőkészek, csak szólni kell ha valami kérdése van. Érdemes a klinikai szülésfelkészítőre eljárni, lehet szülésznőt választani, még csaszi esetén is jól jön. Van védőnő az osztályon, aki nagyon ért a szopihoz, őt érdemes faggatni, mert nem mindegyik csecsemős van a toppon. Általában a csecsemősök pelenkázzák, ha bennvan a baba, de egyébként a mamának kell, persze megmutatják neki hogy kell. Fürcsi 2 körül van, délután. A mama öltöztetheti a hazamenetelkor a babát. A klinikán nem írnak fel ápolási termékeket, a saját orvosnak kell. Fontos, hogy szóljon az anyuka, hogy ne adjanak pótlást a babának, inkább vigyék ki, ha éhes. Hajlamosak a felesleges tápra és cukros vízre. Ami igen szomorú.
Melinda: De jó lehetett nektek, nyaraltatok! A balkezesség nem biztos hogy olyan rossz. Inkább különlegesség!
Én csak akkor bömbizek, ha kicsit hisztisebb vagyok, vagy ideges. Útálom magam akkor.
Nekünk nem kell elutazni ahhoz, hgoy sok legyen a szennyes. Ha anyósomék jönnek hétvégén ő szokott kivasalni nekem.
Dancsi: Nekem is volt mellgyuszim én is tartottam tőle,mindig szárazra fejtem. Ha csökkenteni akarod a hozamot érdemes mindig 10 ml-vel kevesebbet fejned. Vagy csak addig fejd, míg ömlik, mikor már lassabban jön, kevesebb sugárral.
Az az anyuka meg tegye mellre a babáját, minnél gyakrabban, vissza fog jönni a teje!!!!
Enikő: Nagyon édi lehet Bogi! A szexuális étvágyadból adjál nekem is egy kicsit.
Karmen: Aszalt szilvával, pisztáciával töltött csirkemell. A telszámokat nem felejtettem el. Nagyon kellene már?
Tünde: Nagyon édi Tomika. Bátor is kinyomja a fenekét. Nem marad egy helyben egy pillanatig sem. Ha hátára rakom rögtön a hasán van. Ha egyedül kell hagynom csak a kiságy, esetleg a földre teszem (szőnyegre)onnan biztos nem esik le.
Gabi3