Új privát üzeneted érkezett!

csibuc,

igen, igen halkan, mert hát ez még nagyon korai....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

milyen: természetesen ez nem az én véleményem, mármint a válásos dolog,hiszen akkor én sem mentem volna férjhez, de valóban sokaknak ez a véleménye, meg hogy az csak egy papír, és nem attól vannak igazi érzelmek,nem kell hozzá kimondani az "igen"-t. És ez valóban így van, esküvővel vagy anélkül akárhogy mehetnek szét kapcsolatok,és maradhatnak együtt emberek. Van olyan ismerősöm,akik 3hónap járás után házasodtak össze tizenéves korukban és mai napig, két nagyfiúval együtt vannak. De van olyan, pl.párom,aki már a bolodgító igen előtt állt néhány hónappal és véget ért a kapcsolat,még éppen időben. Akkor most én nem lennék neki és ő sem nekem.

Csillag születik-et nézte valamelyikőtök: Tabáni István Padlás számán én is sírtam vele együtt, csodaszép volt.
lujzedli

mares: juuuuuuuuuuuj,de izgulok érted :)
lujzedli

Lujzi:

nekem is nagyon bejött Tabán István, még annó, mostanit nem láttam.... de ahogy írtad állat volt!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lujzedli,

ez az, én is csak izgulni tudok meg vigyorogni :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares: a tegnapiban István saját maga is elsírta magát az előadásán, egyszerűen gyönyörű volt, egész napomra hatással van.

Izgulok érted, veled együtt......[/url]
lujzedli

Lujzi

Én csak egy valamit nem értek azoknál,akik szerint ez "csak"egy papír...ha valóban az,akkor miért félnek tőle?? :wink:

Tabáni tényleg szépen énekelt.Ez az Eszter viszont rém béna volt,bár a néptánccsoport is kieshetett volna....
Vendég

milyen: igazad van....:-)

Hát én azt a béna tánccsapatot akartam,hogy kiessen, a Szatmári Kamara, meg hát a csaj, szerintem is béna volt. Én a Tabáninak szurkolok, a Veres Robinak(az elképesztő, hogyan faragja a rímeket), meg a Brasch Bencének,neki azért mert olyan angyalian helyes az a fiú és még nagyon hosszú és eredményes út állhat előtte.
lujzedli

Lujzi

Az a baj,hogy nem mérhetőek egy mércével...Kár,hogy itt nincsenek kategóriák,mint régen a kimittudokban!
A Tabáni igazi őstehetség,Bence pedig egy leendő tinisztár,amolyan egy-kétcédés fiúcska lesz,mert a színpadon irtó bénán mozog,abból pedig nem fog megélni,mint pl Zorán,hogy kiáll és nem mozdul,úgy énekel.Mert ahhoz Ő nagyon tucatfiú . Ettől függetlenül helyeske és meg fogja találni a maga célközönségét-14 év alatt és 60 év felett :wink:

Veres Robi is irtó klassz,de sajna Ő ki fog esni a vége előtt(de tuti felkarolják és lehetőségeket kap,mert meg is érdemli)
Vendég

Hali!

Mares, ne viccelj, ez már tuti zebrás, ilyen erős a csík, be is írhatod a hőgörbédbe. Gratulálok, de majd akkor tutira, ha már totál olyan erős lesz a tesztcsík, mint a kontroll, és lesz olyan :wink:

Párod tudja már? :)

Csibuc, gratu a 13 kilcsihez, mint mindig, továbbra is ügyi vagy :wink:

Lujzi, megmondom az őszintét, nekem most nem tetszett Tabáni ebben a musical betétdalban, valahogy nem az ő stílusa, de ettől függetlenül tehetségesnek tartom, és az előző két szám az ő hangjára volt szabva.
Nekem Bence gyerek hangja is nagyon tetszik, csak még csiszolatlan a drágám, tanulnia kellene, és akkor lehetne kezdeni vele valamit.
Freestyle-os csákó is jól nyomja.
Sajnálom a kieső Viktort, mert ő is nagyon tehetséges fickó, nem neki kellett volna kiesnie!!!
Akinek viszont meg kellene nyernie a versenyt, már ha igazság lenne a Földön, az André, a tehetségét és hangját nem tudja egy "popsztár-szerű" felülmúlni, csakhát manapság... :roll: ezt a stílust nem annyira díjazzák, pedig kár. :roll:

Cupákosmókus

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag!

Ha jól emlékszem te árultál teszteket! Ha így van, és még aktuális, légyszi küld el (ha úgy gondolod priviben) az árakat! Az ovulációs és hcg tesztek is érdekelnek! Köszönöm!

rodina74

CSillagom,

páromnak a tegnapit, az alig-alig láthatót is megmutattam,mert nem akartamk, hogy hülyének nézzen, hogy csak én látom... meg a mait is... csak a hőt nem értem, hogy 36,6 volt reggel, majd mivel a számból éppen kiesett szegény visszatettem rendesen és akkor 36,8-36,9 körül volt...

de különben amit írnak, hogy az ember kiszárad, hát én nem, néztem nyálkát, és hogy mosst a tegnapi akciótól olyan vagy nem nem tudom.... próbálok pihenni, de persze pont ma fogyott el a folsav és az e-vitamin gyogyim :D

veled helyzet?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, az nem is baj, hogy az e-vitamin elfogyott, várandósan csak kis mennyiségben szedhető úgy tudom! Viszont a folsavat, kálciumot, Magne B6-ot tessék szedni!!! Ja, és napi 300 mg C vitamint legalább :wink:
A hőddel most annyira ne foglalkozz, bár jó, ha tovább méred még pár napig, de szerintem nem az a lényeg, hanem hogy a teszted még "pozibb" legyen 2 nap múlva, és a baba megmaradjon! Ehhez drukkolok nagyon. :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Mares

Tényleg keresd fel a dokit és kérdezz rá,ajánlja-e a sárgatest támogatást!!!Én egyből kaptam.

És na parázz,ne hőmérőzz,várj türelmesen!
Vendég

Csillagom,

szedek ilyan pharmanex-es mulivitamint, reggel-este egyet, reggel 500 mg-os c -vitamint, meg Bkomlexet folsavval ( egy bogyóban van) reggel és este... remélem ez elég

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillagom,

szedek ilyan pharmanex-es mulivitamint, reggel-este egyet, reggel 500 mg-os c -vitamint, meg Bkomlexet folsavval ( egy bogyóban van) reggel és este... remélem ez elég

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Milyen,

Tudom, türelem, babócát terem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Miért szedsz napi két multivitamint?Ha kiegyensúlyozott a táplálkozásod,akkor az 1 is sok!
Inkább a c-vitamint szedd 2x!
Vendég

Minyá jövök, visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

milyen,

az én táplálkozásom nem kiegyensúlyozott.... :D ha lehetne csokin élnék :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri
akkor remélem értetted a buktát, ha vágtad, bár azt írtad, nem értem, de vágom :P :lol:
Nagyon jó, hogy anycid küldi a gyogyit és el is kezdheted szedni izibe :!: :D
Altatás előtt majd rád gondolok, és a flash érzésre akkor 8) és nem fogok izgulni 8) :lol:

Lujzi
akkor drukk apinak a 2.-i vizsgálatához, kíváncsi leszek remélem jó eredményekkel tértek haza majd..
Köszi Anyci híreket, hát az nem jó, hogy kariig nem igazán lesz :x
Az a qrva gép :x bosszantó ez na :!:
De te azért jöhetnél ám sűrűbben :roll:
Nekem is nagyon tetszett ahogy Tabáni előadta azt a számot :!:

Mares
hogy ne parázz annyira, amit átküldtél mms-ben tesztképek, kicsit megmahináltam, most már remélem elhiszed, hogy ott az a második csík :wink: :lol:
Kép

Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem, Maresnak a gyors jelentést.
Szal kedden kell megint mennem majd, csüti vagy oéntek punkció.
Mindkét oldalon sok tüszi van, a bal oldali legnagyobb 1,7 cm, a jobb oldali legnagyobb 1,4.
Úgyhogy még egy gonal-t ki kellett váltanom sajna, de nem baj, ez van.
Meg akartam számolni a monitoron gyorsban, hogy mennyi tüszőt látok, de nem tudtam :oops: :lol:
Mindegy, már kedden kiderül, hogy hol, és mennyi, és milyen méretűek vannak. :wink:
Mégegyszer köszönöm a sok drukkot, most megint gyűjtöm... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares, a multibigyó lehet, hogy tényleg nem jó, bár én is szedtem, mert nekem azt mondta a dokibácsink, hogy tök mindegy mit szedek, terhesvitit vagy másfajtát, csak szedjek. Az a legjobb, ha azokat tartalmazza, amiket fentebb írtam. Van egy klassz terhesvitamin, amit már ajánlottam korábban valakinek, ez a Pregnavit, olcsó a többihez képest, és legalább annyi mindent tartalmaz, mint drágák.
Viszont inkább ilyeneket szedj, mint sima multikat meg C-t, mert van olyan, amit ha sokat beszedsz, állítólag károsíthatja a magzatot. :roll: Legalábbis a leírás szerint.
Persze nem rémisztésnek szántam. 8)

Milyen, hogy telnek napjaid? Tényleg, miért nincs vonalzód? Már valaki kérdezte, de a válaszra nem emlékszem. :P

Betty, remélem jó napod volt :wink:

esthajnalcsillag

Betty: aranyos vagy, hogy írtad, jöhetnék többet, nem akarom az önsajnálatot sugallni neked(nektek), de rossz passzban vagyok, és senkire nem akarom rázúdítani ezt az érzést, pláne nem azokra, akik most babásodtak, vagy majd fognak,mint pl. te.
Ezért ne is haragudj, ennyi az ok, ami miatt nem jövök. De azért olvaslak titeket.Anycival beszéltem, sajna valóban a gépe rossz, még mindig,szerelő azt mondta, nem tudja megcsinálni, kerülne annyiba, amibe egy új. De puszil titeket, elmondtam neki,kivel mi a helyzet, neked szorít,hogy sikerüljön.
lujzedli

Milyen
én kérdeztem asszem miért nincs vonalzid, és most hogy EHCS felhozta, eszembe jutott nekem is :lol:

EHCS
igen, jó napot zárunk azt hiszem...azt levéve, hogy a pénztárcánk ma megint könnyebb lett :roll: :lol:
Békakirályfid, és macskajancsid :?: Remélem jól van a család most már :!:

betty615

Lujzi
köszike Anyci híreket (megint) :lol:
Örülök, hogy azért jön felőle infó tőled....még a számát sem tudom :roll:
Arra nem tudok mit írni, hogy egyenlőre csak olvasol...mert ha úgy érzed, nem tudsz jönni most a lelkecskéd miatt, hiába is könyörögnék :roll:
De ha majd el fog múlni ez a rossz periódusod, és úgy érzed, hogy tudsz jönni, akkor várunk :!:
Köszönöm, hogy a háttérből is drukkoltok nekem :wink:

betty615

Sziasztok Csajok!
Mares: ez igen, a betty által "feljavított" képen tök jól látszik a 2. csík :D Gratula kismami :D

betty: hát azt mondom, minden rosszban van valami jó: igaz könnyebb lett a pénztárcátok, de 3 héten belül a kis lurkó(k) ott fog(nak) figyelni a pocidban :D

lujzi: azért néha gyere, hiányzol ám :D

Többiek hun vannak?
Vendég

Köszi csajok, ti is nekem. Most a depimből kifolyólag el kezdtem gyöngyfűzéssel foglalkozni,még nagyon amatőr szinten megy.
lujzedli

Kép

Imeritek Éliás Junior: Úgy lennék című számát? Aki nem, az keressen rá youtube-on, jaj, de szép,ezt hallgattam egész nap.[/img]
lujzedli

Lujzi
megnézem :wink:

Csibuc
bizony, bizony, úgyhogy ezen nem is búslakodunk...mindent a lurkókért :!: :lol:

betty615

Megnézted, Betty?
lujzedli

Sziasztok!
nem is tudjátok mennyit segit ez a pár mondat..nagyon köszönöm... :cry:

Betty köszi a leirást!
Bridget!nagyon jó pasi a Jacob gyerek :oops: :oops:
Bridget?és neked mi a bibi?ha nem vagyok tolakodó?szép estét
vikus82

Lujzi
megnéztem
tényleg szép :!:

Vikus
örülünk, hogy segíthetünk :!: :wink:

betty615

Betty: engem a szövege ragadott meg. Na jó éjt,majd próbálok jönni.
lujzedli

Lányok

Levettem a vonalzót,mert nem tartom fontosnak,hogy kint legyen :wink:

Vikus

Üdv Neked!És fel a fejjel,csodák léteznek!
Vendég

Szép reggelt!

Milyen, hogyhogy nem fontos a vonalzód? De ha neked nem is lényeges, a kedvünkért azért visszatehetnéd, mert mi szeretjük tudni, mi is a helyzet, legalább valamelyest. :wink:

Betty, nálunk hála az égnek úgy néz ki, lecsengtek a vírusok és bacik egyenlőre, abban reménykedem, hogy most már nem jön másik! Bár én még mindig köhögöm, mint egy csacsi, egyik nap szinte semmi köhi, másik nap meg majdnem megfulladok, öklendezem, meg minden. :roll:
Megy a szurok tőlem is!

Lujzedli, a gyöngyfűzés klassz lehet, bár nem tudom, mennyire lenne hozzá türelmem. :)

Pusza

esthajnalcsillag

Sziasztok!

szép reggelt mindenkinek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, mizújs? Naggyon tuti a hőd, egyre szebb és jobb, kár izgulni szerintem, ott baba lapul a pocóban. :wink: :D Olyan klassz, nagyon örülök nektek :D

esthajnalcsillag

Jó reggelt!

mares: igen, mizu? mai teszt? :D
Vendég

Csillag, csibuc

mai kb olyan szrintem mint a tegnapi, elküldöm Betty-nek, mert itt nincs nálam kábel hogy átvegyem a telóról a gépre!!!

csak az lh erősebb!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, szerintem holnapra erősebb lesz a tesztcsík a HCG-n is, meglátod! :wink:

Nomina hová lett a tesztjével? :shock: Azt mondta, felteszi a képet róla, erre eltűnt. Remélem, nincs baj! :roll:

Panny, többiek, ne tűnjetek el légyszi, írjatok, hogy mi van veletek!!!

esthajnalcsillag

Mares: ez igazán szuper hír, nagyon örülök Neked. Gratu kismami mégegyszer! Mikor mész dokihoz?
Vendég

No,jöttem Mares tesztjeivel, DE....Mares, mivel fotózod ezeket, mert hitvány szar minőségűek (bocsi :lol: ) telóval, vagy mivel :?:
Szal ennyit tudtam belőlük kihozni, de az az ötletem támadt, hogy holnap, ha talizunk, hozd el azokat a teszteket, és lefotózom ok :?: :wink:
Mert tényleg ebből alig lehet kivenni valamit...

Szal az első az LH, amiből a legfelső volt a mai:
Kép

Ez pedig a HCG, amiből a legalsó a friss termés:
Kép

Mares, nem viccelek, holnap, hozd el őket jó :?: :!: :wink:

betty615

betty, igen tudom :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
ne szomorkodj, cselekedj :!: :lol:
Nem szomorkodunk, ha baba van a pocinkban ok :!: :?:
Hanem holnap elhozzuk a fotókat Betty néninek szépen :lol:

betty615

Dehogy a fotókat :!: :lol:
A teszteket :!: :P :lol:

betty615

BEttym,

nem vagyok szomorú, sokat nem vártam, annak is örülök, hogy 31 év után tudok ilyen tesztet is mutatni :D
nekem ez is eredmény

:D

kösziek mindenkinek mindent!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Írtam privit :wink:
Vendég

http://aranykor.freeblog.hu/categories/ ... galataban/

Akinek van egy kis ideje, ezt nézze végig :!:

betty615

Az öt éves Mórickát tanítják a köszöntőre nagypapa születésnapjára, amely így szól:
- Rövid a versem, mint a nyuszi farka, éljen soká a nagypapa!
A nagy napon Móricka egy kicsit összekeverte:
- Rövid a versem, mint a nagypapa farka, éljen soká a nyúl! :lol: :lol: :lol:

betty615

Bettym,

cija, nagyon nagyon jó a kis versike....

akkor holnap leszel itt Pécsen ? És akkor tali?? :D

vettem egy gyógyszertáras hcg tesztet, gondolom az 20-as, nem értem a kis 10esem miért nem erősödik, az lh meg miért erősödik???

:D

azért mert én erősödő vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?