Sziasztok!
Vagyok, de délelőtt előadást tartottam, dolgoztam, s most van időm először a nap folyamán írni.
Alig győzlek benneteket visszaolvasni.
Nekem a piri megvan rendesen, jön, mnit a niagara vízesés! Ez is azóta van, mióta a gyógyszereket szedem. Mindegy, most azzal is leálltam.
Csicsiy:
Nekem nincs tapasztalatom a barnázással kapcsolatban, nekem olyan sose volt. Én is olvastam már arról, hogy vki barnázott és babás volt. Mikor kellene neked egyébként megjönnie? Szombaton? De akkor hányadik napon fogsz már tartani? Mindig pontos a ciklusod? Miért nem csinálsz tesztet? Hajra-hajrá csajszi!
Csip-csip:
A családodról no comment. Nekem is van tesóm, de mi ott segítjük egymást, ahol tudjuk! Az ovu tesztől annyit, hogy én biztos nem hinnék a jóstesztes részében. Azért találták ki a hcg mérésére alkalmas terhességi teszteket, hogy ezt azzal mutasuk ki. És mi van akkor, ha "félre" jósol? Kinek kell a csalódás utána?
Kriszti:
Tök jó, te pedig már újra a középi dőszakban tartassz! Vmi tünet, Megjöttek az ovu tesztjeid, amiket rendeltél? Használod őket? Ha igen,akkor mit mutatnak?
Hkitty:
Menj el orvoshoz, kiváncsi leszek hogy mit mond!Tudja, hogy babát szeretnétek? Mert akkor nem ártana egy hormovizsgálatot csináltatni. Nem akarok tanácsokat osztogatni, de nálam is ez volt, mint már írtam fentebb is. 35-45 nap között jött meg, egyből küldtek hormonvizsgálatra. A ciklus folyamán háromszor kellett vérvételre mennem. A ciklus elején, a közepén és a 21. nap környékén. egyből kiderült, hogy nincs pé-m, vagyis ha van, akkor jóval később, mint az normális lenne. Ja, meg hogy alacsony a sárgatesthormon a szervezetemben. És első kanyarban nem gyógyszert kaptam, hanem homeos bogyókat. Mai napig szedem és be is állt a ciklusom 29-32 napra. Ez mégis csak jobb, mint a fentebb leírt, nem?
Durcipók:
Veled most egy cipőben járunk, de majd ebben a hónapban sikerre visszük a dolgot! A férjed tényleg nagyon kedves és aranyos,ebből is látszik, hogy ő is mennyire szeretne babát!
Képzeljétek, sógórnőm mára volt kiírva szülni. Tegnap járt dokinál és még semmi! Annyira nincs kitágulva a méhszája, hogy azt mondta a doki neki, hogy olyan, mnit három héttel ezelőtt. Ma mentek vmi ctg-vel megnézni a babát, hogy most akkor be kell feküdnie vagy még hazamehet egy pár napra. Még nem beszéltem velük. Első baba náluk is, sőt az egész családban! Már mindenki baromira várja Nórikát, hogy megszülessen, de ő meg "szarik" a világra egyenlőre! Tesómék a hajukat tépik, mert már borzasztón szeretnék látni a gyereküket!
Most megyek, ma még megpróbálok jönni.