Adrenne, sajnálom nagyon a szúrást...
Nem is tudom, hogy megy ez. Minden nap azonos adag, vagy méred a cukrod és annak függvényében? Van hozzá kis belövő vagy rendes fecskendővel?
Kriszti, a 25 g ch kb 2 szelet graham kenyérnek felel meg(ill picivel több, mint két szelet). Én mostanában nagyon rászoktam a szeletelt grahamre, mert nem kell mérni, rá is van írva, hogy egy szelet az kb 2 dkg.
A mostani reggeli magas érték nem tudom mitől lehetett, én is jártam már így. A reggeli mennyiségét tudom a legkönnyebben "belőni", szóval tuti nem ettem többet, mint lehetne, és mégis 8 fölött volt. Az is igaz, hogy közben én sem mozogtam, ültem a net előtt
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, mint most is... Tényleg számít a mozgás!!!
Az orvosom azt mondta erre, hogy persze nem örülünk, ha egyszer-egyszer magasabb, de ne is ijedjek meg, mert a babának a tartósan magas cukorérték árthat csak. Ha valaki odafigyel, csinálja a diétát, akkor nem lesz gond.
(Anno kutyának se jutott eszébe a kismamákat cukorterheléses vizsgálatra küldeni, gondolom akkor is voltak szép számmal diabéteszesek, bár az is igaz, tálán gyakrabban születtek közel 5 kg-os babák.)
Ki az orvosod a Sz Imrében? Választasz szülésznőt? Én most dilemmázok, jó lenne csak nem tudom kit (az anyagiak eléggé meghatározók
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
)