Reditke!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz! Nagyon szép nagyra nőtt!!!
Szöszi!
Ez aztán a szép súlygyarapodás!!!
Én pont ugyanígy voltam mint te! Nos, a baba 3. hónapos korára, a következőket lehet elérni: éjjel min. 2 órákat alszol, időnként ennél többet is, baba 2-3x kel enni, és hamar vissza alszik, teljesen kipihentnek érzed magad. Van akinek még folyik a teje, de eddigre rájön a szervezet, hogy mennyit kell termelni és mikor induljon a reflex, úgyhogy nekem már régóta nem csöpög, mégis van elég. Déli 12-re megreggelizel, felöltözöl, beágyazol, beteszel a gépbe egy mosást, a gyerek persze átöltöztetve, többször átpelenkázva, a mosogatás sajnos félben, a mosogatnivaló éppen hül kifelé és a mosógép régen lejárt de még nem tudsz kiteregetni, mert a gyerkőc nyűgös mielőtt elalszik. (most épp alszik, de a hasamon, mosogathatnék és teregethetnék, de ha leteszem 10 percen belül felébred, sajnos Dana még mindig így működik, de hátha Balázskád más lesz.) Fodrásznál már voltam festetni, apuka kint körözött Danával az utcán, ha éhes lesz kéznél legyek, de simán kibírta a 1,5 órát, jót aludt a babakocsiban, a fodrászom meg gyorsan dolgozott, hogy bizti ne legyen gond.
A kozmetikushoz még nem jutottam el, de a szemöldököm sk szedegetem, a lábam is rendben, mivel nem járok strandra a bikinivonal van elhanyagolva kissé. Sajnos a 10 kg. plussz még most is megvan és nem is mozdul, se fel
se le
, és a hasam is óriási.
Úgy néz ki nekem a szoptatás alatt már nem is fog rendeződni az alakom, mert akkor már csak látszana valami változás. remélem ebben szerencsésebb leszel! Így aztán vettem pár új ruhát magamnak, roppant kiábrándító volt a 38-as helyett 40-42-es és XL-es ruhákat válogatni.
De Dana még ezt is megéri!!!
Edi, Doris és minden talis lány!
Én is nagyon örülök a talinak és apuka is azt mondta, hogy ott a helyünk!
Bogár!
Nagyon köszönöm a meghívást, de apuka másban töri a fejét, majd megírom emilben.
Mi az, hogy "a múltkori után már ..." ??? Én nagyon jól éreztem magam, szuper volt az ellátás meg minden! Csak lelkiismeret furdalásom volt utána egy kicsit, hogy nem hagytalak eleget aludni!
Dana tegnap megkapta a 3 hós oltást és elég jól viselte, a 2 hóssal ellentétben most csak a szurinál sírt. Estére ugyan belázasodott egy kicsit, de kapott Panadolt és minden rendbe jött.
Viszont ő is sokat gyarapodott: a július 13-i 4900 g után, 5 héttel később 6650 g -ot mértek! Remélem ez nem marad így, eredetileg volt egy hosszú, vékony lányom, most pedig van egy kis hurkás. Bár így is nagyon édes, de emelgetni nehezebb.
Még itt vannak a húgomék Angliából, így nincs időm képeket felrakni, de majd szólok ha kész lesz.
Puszi, Leone