Sziasztok,
Remélem mindenki jól van!!
Visszaolastam 3 oldalt
Linácska: sajnálom, h Levi refluxos, remélem kinövi!! Úgy tudom, h kinőheti. Lilit is sajnálom, remélem ő is meggyógyul mielőbb!
Zsuzska: Olcsának boldog névnapot, hogy haladsz a fogyival? Én sajna nem tudok koplalni, és sajna nem elég, h járok 2szer spinningre és vacsira csak keveset eszem, pufasztott rizst v korpás kekszet vmi kis sajttal v vajkrémmel. Vettem a hervisben egy hasszoritot és a spinningen úgy izzadok vele, mint egy szaunában. Igazából az is baj, h leginkább Nándival a szőnyegen játszunk , ami nem igazán zsirégető. Tornázni meg mellette nem tudok, mert rámmászik, azt hiszi, h játék van. Ha meg alszik, akkor házimunkázom. Gondolom, te eléred a kivánt súlyod karira!! Irigy vagyok a kitartásodért!
Viki: Lackó nagyon helyes kiskölyök!! Szépen megnőtt a haja!! Nagyon édi! Inszemetek lesz? Azt hittem, h a lombik után újból lombik lesz , ha nem jön spontán kistesó. Remélem mielőbb beköltözik a kistesó!
Boni: tesco parkolóban is oltanak már? Nem semmi! Nagyon klassz játékai vannak Zsiginek!! Én is néztem már ezeket, de Nándinak még azért sem való, mert csak kopácsolna vele az asztalon , bútoron. Szerintem nekünk jó darabig nem lesz fa játékunk. Pedig olyan jók! Már vettem 2 dominót, ami olyan képekkel van tele, mint nektek az oroszlános kirakótok. Nagyon aranyos. Nem tudtam neki ellenálni, pedig tudom, h egy jódarabig nem használjuk még.
Némóka: Rékababa nagyon kis édes!!! Mi is minden nap eszünk tejpépet és sinlacot ( 180 ml viz + 20 gr tejpép + 40 gr sinlac ) , de mi sem hizunk töle annyira, mert Nándi egy örökmozgó!
Monic: Dancinak jobbulást és gratula az első lépésekhez!! Nagyon megható , az biztos!! ahogy Némókának is irtam minekünk bejöttek a tejpépek, és nem hizunk tőle. Nekem a védőnő azt mondta, h ha beindul a gyerkőc, nem baj, ha van olyan hó h nem hizik, fogynia nem szabad!
Mi jól vagyunk! Nándus nagyon aranyos, okos , ügyes !! nov 2től már teljesértékűen jár, nem bútorozik, nem áll meg pár lépés után , h megkapaszkodjon. Azóta egész végig, h fent van, jár mint egy kis felhúzott kisegér. Végigmegy a lakáson, mint egy forgószél és mindent szétpakol. Imád pakolászni, a játékok amikkel eddig sokat jászottunk, nem is érdekesek.
Nagyon kis okos, már megkeresi a kért játékot és odahozza, megmutatja a poharán a kutyust, mutatja a lámpát stb...tegnap miután beletúrt a virágföldbe, ment a lapátért és a söprűért (kár , h én nem voltam ott a párommal csinálta) majd fogta a saját kis seprűjét és lapátját és úgy tett mintha söpörné a földet! Ilyenkor nem tudok rá haragudni, csak nevetek magambe.
Nagyon kis bújós amúgy, pláne ha fáradt, akkor csak fúrja magát, dörgölőzik hozzánk, mint egy kiscica, még nyöszörög is mintha dorombolna. Minap párom kezében volt, adtam a páromnak egy puszit és utána Nándus forditotta a fejem, h adjak még puszit a páromnak, ezt megcsinálta v 5ször is, olyan édes volt!!!
Evéssel továbbra is bajunk van, még mindig cumiból eszik. A gyümiből hajlandó csak kanállal enni, de azt sem eszi meg az egészet. Sajnos Nándi csak akkor eszik ha éhes, és csak annyit amennyire éhes, ha előbb adok neki enni, akkor nem kell neki, ha meg már akkor amikor éhes, akkor meg már annyira enni akar, h nem hajlandó kanállal enni, gyorsan kiszivja a cumiból és irány játszani. 3 napja adok neki humana joghurtot, úgy látszik szereti, na még ezt hajlandó megenni kanállal. Tegnap pl amikor elfogyott, csak lesett, h nincs több. De sajna az volt az utolsó. Most 6 napja hazai kajcsit kap Nándi, amit mi is eszünk. A vadas, a paprikás krumpli bejött, de a pöri – krumpli csak banánnal, a máj-krumpli még banánosan sem. Ma hal-rizs volt a kajcsi, de ez is csak banánosan jött be. A cumival való evéssel az a nagy bajom, h annyira fel kell higitanom, h már attól félek, h csak vizet kap Nándi, mert ha a normál mennyiséget higitom, azt már nem eszi meg , mert olyan sok.
Én meg 2szer járok spinningre, és a párom fürdet és etet, nagyon ügyesek a fiúk!!! De sajna még mindig nincs látszatja, nem tudok én már koplalni!
bocsi, kicsit hosszú voltam, mint mindig ha jövök!!
majd este megpróbálok képeket is hozni!!