Szia Zsu!
El sem hiszem, hogy valaki ír még ide:).
Köszi, én is gratulálok Neked, látom Zalán nemsokára 5 hónapos lesz:).
Hogy érzed Magad, milyen az anyaság:)? Nagyon fáradt Vagy? Zalánnak kiaakult már a napi ritmusa?
Igen, tudom, hogy már eléggé a finisben vagyok, ezért az orvosváltás necces.. Tudnál nekem mesélni arról, hogy Te hogy voltál az orvosoddal? Pl. megbíztál-e benne, úgy érezted, törődik Veled, minden kérdésedre megnyugtatóan válaszolt? Nem akarok irreális elvárást támasztani, ezért próbálok érdekelődni, mert lehet, hogy amit én szeretnék, nem is létezik:)...
A másik, hogy addigra igen elkészül az új szülészet-nőgyógyászat, és természetesen engem is nagyon vonz, hogy új környezetben szülhessek, de ha váltok, akkor valószínűleg a megyeiben kéne mégis csak megejteni, két ok miatt is: az egyik, hogy nagyon kellemetlen lenne a (volt?) orvosommal pl. összetalálkozni, ill. talán van köztük valamiféle szolidaritás. A másik, hogy a megyeiben ajánlottak egy orvost, aki állítólag nagyon jó (Dr. Takács Tibor - főorvos), de ugyanakkor ő lenne már akkor a harmadik orvosom, és az első kettőt is ajánlották, tehát semmire sincs garancia, teljesen nem tudom, mit csináljak...
Üdv:
Ági