Új privát üzeneted érkezett!

Bri!
Jobban vagy :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Laptető!!!!!!!!!!!
Elteszem januárra :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, jól fog jönni, tedd csak el :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megvolt reggel az UH, sok tüsző, (egyenlőre nem számolták, még picik) bal, és jobb oldalon, az utóbbin kicsit nagyobbak, vasárnap újra UH (9cn.), aztán mondják, kell e még gonal, vagy hogy hogyan tovább...gyogyik, szurik, ugyanúgy mennek addig tovább, pont vasárnapig elég a gonal is.
Nem lenne jó, ha kéne kiváltanom, mert 30.000 rugó, és most erre nem számoltunk hirtelen...úgyhogy bízom benne, hogy nem kell több...mivel nem mondták biztosra...a tüszőktől függ...

Melinda
beírlak a tábliba, köszike az adatokat :!: :wink:
És köszi, hogy olvasod a blogom, bár inkább csak akkor szoktam írni, ha történés van :D Vagy ha jön valami történet 8)
És persze, hogy sikerülni fog az első lombik :!:
Bízz benne, és higgy, de tényleg hidd is el azt, amiben bízol :!: :wink:

Melinda
Cukigabi
Szuzy
köszi a hiányolást,csak ma ezer helyre futkoztunk, köztük APEH :evil: :twisted: , majd leírom miért és mi volt, csak kicsit hosszú, és majd később még jövök, csak most vacsit kell csinálnom...

Bri :roll: :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Akkor vasárnapig még jobban drukkolunk,h ne kelljen több gonal!
Csak így tovább!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi köszi 8)
Na itten vagyok...szal az volt, hogy a férjemnek múltkor kijött egy egyenleg értesítője az APEH-tól, hogy van 19.075 ft túlfizetése, és 336 ft tartozása :arrow: erre küldtek is csekket, be is fizettük a 336 forintjukat...
Ma bementünk nagy firifittyel, hogy hát akkor mi felvennénk azt a 19000 túlfizetést, mert miért legyen az ott bent nekik nem :?: :!:
Közli a nő, hogy akkor vegyünk 2 db. nyomtatvány papírt mittoménmilyet, a 2 papír 400 :!: forint volt...na de ez még hagyján is lenne...kitöltjük, visszavisszük, erre közli megint, hogy hát húú, most nézi a gépbe, hogy ez 2002-es túlfizetés, tehát azóta van ott, és ez elévült már :shock: :o , úgyhogy nem fizetik ki :o :evil: :!: Micsoda :shock: :?: -kérdezzük :shock:
Eléévüüült :twisted: :?:
Hát mert eltelt az 5 év, és ilyenkor elévül.....ha-ha, akkor kérdem én, miért közölték az egynlegen ezt az összeget, ami már nincs is :o :!: :?:
A másik dolog...ha nekünk 2 éve küldenek egy papírt, hogy barmok, vegyétek fel a pénzeteket, mert el fog évülni, és nem kapjátok meg, akkor ugrunk is érte :!: De hát ez kiakasztóóó kicsit nem :!: :?: :evil:
Megkérdeztük, hogy a tartozás esetleg az is elévül :roll: :?: Mert akkor többet nem fizetünk semmit, hisz úgyis elévül nem :?: Akkor meg minek :?: :twisted:
Azt mondja igen :!: A tartozás is elévül, csak azt nem hagyják, hogy elévüljön :x :!: Jah, ez így megy, mert akkor fenyegetnek mindenféle szarral, papírral, perrel, ügyvédi cécóval...stb...ááááááááá Kép
A lényeg, hogy az eset után délután beszéltünk egy főnökkel, férjem ismeri, azt mondta, hogy holnap megnézi a gépben, nem-e tud valamit tenni...hát jó lenne...
Most nem azért, de az a mi pénzünk, és igenis kérjük, nekünk az nem évül el :!: :!: :!: Mint ahogy náluk sem a tartozás :!: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Hát nem semmi!Szét is robbannék ott helyben a dühtől :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,
sajnálom a dolgot, de egyáltalán nem vagyok rajta meglepve!
Az APEH rosszabb, mint egy rabló!Gerinctelenek!Ha neked kell fizetni, azt azonnal akarják, de ha ők fizetnek, azt nem is jelzik időben! :evil:
Drukk a kövi uhu-hoz!
Remélem szép kis tüszőcskéket növesztesz majd! :D

Gabi,
jól fog jönni az a laptető januárban, hidd el! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Csajok itt vgyok es drukkolok mindenkinek de mar megint itt ulok 2oraja a gepen es meg nem csinaltam semmit :oops: este utolerem onmagam es visszaolvasok :oops: aztan holnaptol tudok normalisan jonni...jol vgyok mar rokak elmentek :lol: koszonom!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Betty, reméljük nem kell már a gonal, mert már éppen eleget fizettetek így is :!: a sok kis aprót meg növesztgesd nagyra vasárnapra, de addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az APEH-ről csak annyit, h eléggé nem fer dolog amit művelnek, de akkor most nagyon finom voltam és nőies :!: :?: :roll:
Sajnálom, h így jártatok, mert most aztán tudom, h minden fillér számít :!: :shock:

Bri, örülök, h jobban vgy, de továbbra is pihizzél, várunk :!:

Várom a mai nap végét, már most, de még szinte el sem kezdődött...munka után megyek fogászkodni, utána rohanok haza és takarítok, mert holnap sem lesz időm, mert anyukáméknál leszünk névnapozni :!:

Ti hétvégén mit jót fogtok csinálni :?:

Csodás napot kívánok mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty,
a tüsző hírek jó hírek. Talán már nem is kell több gonal.
Nem tudom mindenkinek így van e, de én a gonal után kaptam 4 db cetrotidot (asszem ez a neve), ennek darabja volt 10ezer pénz :shock: :evil:
Ha megkérdezhetem, most, hogy te már a decat is szúrtad, mennyi pénznél tartatok vagy kb mennyi lesz a végösszeg?????
APEH :arrow: Húúú, de kaikadtam volna. De ha 2002-es a tartozás, akkor miért most küldik a papírt, eddig meg semmit???? Áááá, én ezt nem hiszemel :evil:

Rám meg pár napja olyan hányingerek jönnek, főlg reggel. Tegnap reggel pont az oviba mentünk, azt hittem elhányom magam az utcán. Nagyon sz@r volt. Aztán tegnap egész nap éreztem. De ezen kívül semmi bajom nincs. Tegnap reggel már azt mondtam, ha nem tudnám, hogy tuti nem vagyok terhes, simán azt gondolnám :roll: Akármitől is van, remélem ma elkerül :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Szia Suzy :D .

Te is jó korai vagy :D .
Én meg munka után megyek fodrászkodni. Már alig várom :D .
Holnap takarítás, mosás, meg ilyen kis finomságok, mert hét közben ilyenekre nincs idő. Este meg elmegyünk moziba, meg össze kellene futni a Mikulással is, ha már egyszer csak kettesben leszünk apával :D . Vasárnap meg nem is tudom mit csinálunk,talán elmegyünk fürödni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, igen korai "kiskakas" vgyok, de én ilyenkor már bent vgyok a laborban :!: :wink:
mit dolgozol :?:
szombatra jó "huncutkodást" :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
én is fél hétkor kelek, aztán 7 körül meg keltem Hannát.Őt úgy kell kiimádni az ágyból. Bár ma magától kelt :roll:.
Én csak 9- re járok dolgozni, apartmanokkal foglalkozunk, adjuk ki, értékesítünk( most nem írom hol),anyukámmal.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, és mindezt hol :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Melinda
köszi, remélem szép tüszőket növesztek vasárnapra :!:

Bri
ma már remélem tudsz jönni :!:

Szuzy
neked is köszke, én úgy állok hozzá, hogy nem fog kelleni több gonal 8) , és akkor nem is kell :!: :wink:
Jó fogászkodást neked mára Kép

Ranita
és mi ez a cetrotid :?: Ez is szuri :?: Én nem fogok ilyet kapni az tuti,., mert mondták volna...minden embernél más.
Most ha csak a gyogyikra gondolsz végösszegben, akkor 100.000 körüli, de ha a benzint stb.. is beleveszem, akkor rengeteg, inkább ki sem számolom :roll:
A hányinger mitől lehet :?:
Reméljük nem szedsz össze semmit, vagy.....valami más :?: :wink:
Jó fodrászkodást :!: Kép

Angyal
hun vagy :?: Pár napja nem voltál már :!:

Cukigabi, Zsu, többiek :?:

betty615

Betty, naon tetszik a kis kép 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol:

betty615

most látom a fodrászos is állati jó :lol:

jelentem nem fáj a fejem, az idő elég ramaty lett mára, sztem ezt érezte az én kis fejem :!: :?:

nagyon mennék már innen...nincs fűtés...egy hete éheztem, most meg fázom és naon nem szeretnék felfázni :!: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nincs fűtés :shock: :?:
Az azért kemény nem :?: :o
Hogyhogy :?:
Örülök, hogy nem fáj a fejed...és vigyázz magadra azért tényleg, hogy ne szedj össze semmit :!:

betty615

fogalmam sincs, de az egész épületben nincs sehol :!:
remélem nem így akarnak spórolni az eü-ben :?: tegnap már a hírekben is hallottam, h szegeden elég gáz van az eü-ben és ez így is van :!: nem csinálnak műtéteket, csak nagyon sürgős esetekben lehet, kivéve szülészet, onkológia...azért egy elég elrémísztő számomra, csak beteg ne legyen az ember komolyan :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
épp tegnap hallottam ezt én is a rádióban Szegedről...hát nem semmi...de hogy már a fűtésen is spórolni kell :twisted: :?:
Ez a kötsög kormány tehet mindenrőől :x :!:

betty615

ja, meg az orvosok...tuti, h decemberben ilyen gond nem lesz/lehet, mert akkor nem adnak betegek pénzt...akkor majd sok munkám is lesz, már tudom előre, mert lehet érezni, h mikor milyen ünnep készülődik :!:
olyankor boldog-boldogtalannak leveszik v ért mindenféle vizsgálatokra...akkor minden doki dolgozik...utána meg eltűnnek nyaralni télen :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Bocs, hogy nem voltam vagy két napig de borzasztó fejgörcsöm volt ugyahogy mostanra szünt ki.
Ezek a rohadt frontok kikészitenek, a ködről nem is beszélve:(

Bri :!:

Örülök, hogy jobban érzed Magad :!:

Betty :!:

Nagyon szupi eredményeid vannak ezerrel megy a drukk vasárnapra :!:

Suzy :!:

Örülök, hogy már nem fáj a fejed :!:

Gabi :!:

Remélem, hogy jól eltetted januárra a laptetőt :D :D :D

Zsu, princzike :?:
Puszi Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Kép

Dolgozok!!!!!
Végeláthatatlanul sok a munka!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Megjöttem, nem semmi nap után vgyok...elfáradtam, de a fejem nem fáj azóta sem, remélem már Angyal téged sem kínoz :!: :?:

Mi jót csináltok :?:

Gabi, csak dolgozik-dolgozik, de hát érthető, nemsokára itt a karácsony :!: jó munkát :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Egy kicsit eltűntem, dolgozok és pár napja szarakszik a net, lereszelem mind a tíz körmöm, míg megnyílik egy oldal :shock:
Hétfő óta fáj a fejem, közben rájöttem, hogy ez tuti a fogigátlótól van :? Mindenkinek nagyon drukkolok! Már nagyon várom a januárt, hogy én is szurkálhassam magam :D olyan jó lenne már!
Vendég

Sziasztok!

Apukámat is jövőhéten kedden műtötték volna sérvel, de ugye eltolódik egy héttel, hurrá
Suzy, de ez a nem fűtés nem semmi.

Ma feldíszítettem a szobát karácsonyra, megcsináltam az adventi koszorút is, hiszen jövőhéten advent első vasárnapja lesz.

Már nagyon várom a karácsonyt, élvezem nagyon a szépítgetést meg az egész ünnepet.

Suzy jut eszembe, a centrumba 25%+10% törzsvásárlói kedvezmény van az összes cipőre, csizmára táskára. én vettem is egy szoba papucsot 1000FT-ért meg egy iszonyat jó csizmát tiszta bőr 5200FT volt. Holnap még tart az akció, gondoltam szólok.

Lassan elteszem magam holnapra, még fürdeni kell és tente baba.....
Jó éjt mindenkinek

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Zsu!
Nem semmi pont egyszerre írtunk..... :lol:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka, durva ami itt megy az eü-ben, du-ra lett fűtés, amikor én már mentek a magánba!

voltam a centrumba, de köszi ari vagy,h gondoltál rám :wink: :!:

Képzeljétek az egyik volt kolléganőm (vele egy szobában voltam a 3.inszemnél, neki akkor átjárhatóságit csináltak :arrow: ez egyik oldalon el volt záródva :cry: ma nem tudom miért, de olyan érzésem volt, h fel kell hívnom és örömmel mondta, h kisbabát vár...olyan 6 hetes lehet! :arrow: úgyhogy Ancsuka mindent bele, meg van az esélye a spontán babásodásnak :lol:

Zsu, akkor téged is gyötört a fejfájás, nem semmi front és hormonnyavalya ért minket!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka, hát ez tényleg nem semmi, hogy egyszerre írtunk! :D

Suzy, igen a front még rádob egy lapáttal a hülye fejfájásra :?
Vendég

Zsu!
Hát téged is látni erre felé :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
gratula a barinődnek, ez egy jó példa előttünk :!: :wink:

Örülök, hogy mindenki jól van, frontosoknak nem valami jó most :roll:

Bri
és te ide nem jöttél :?: :roll: :o Kép

betty615

Gabi, igen jövök én erre, csak nem mindig van türelmem kivárni, míg megnyit egy oldalt ez a szar, állítólag nem a netünk rossz, hanem a gépemmel van valami, most mondta az uram, én meg eddig szidtam a netet!
Olvastad a bmc-s oldalon, hogy végre sikerült valakinek megtörni a nega hullámot?
Vendég

Igen olvastam!
Nagyon aranyos volt ahogy leírta,még pityeregtem is!

Kép
cukigabi
Budapest

MINDENKINEK:

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes hétvégét mindenkinek...elköszönök, mert leragad a szemem...átölelem a kispárnám és alszom, mert a drágám éjszakás :cry: de sebaj, reggel egy cuppanóssal ébreszt :!: :wink:

további szép estét, puszi :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, én is így alszom ma meg még holnap is! az én párom is éjszakás! :( ! Úgy utálom, hogy nincs itthon éjjel!
Vendég

Zsu, akkor kezet foghatunk, holnap dettó ez lesz nálunk is...én is utálom :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

betty615

Szép jó reggelt mindenkinek!

Suzy,
gratula a barátnődnek, az a hír engem most nagyon feldobott :D Én is hajtok még azért a spontán babásodásra :D

Betty,
cetrotid :arrow: utána néztem a neten, de semmit :shock: nem találtam róla. Ha jól tudom, akkor azért kaptam, hogy a sok tüsző bevárja egymást a növkedésben és ne repedjenek meg :roll: . Ha most valami baromságot írtam, akkor javítsatok ki, de nekem valami ilyesmi rémlik :roll:
4 napig kaptam, órára, percre pontosan meg volt határozva, hogy mikor kell beadni.

Ancsuka,
én jövő hétre tervezem a díszítést, már alig várom. Annyi mindent összevásároltam...... Erkélyre is, ablakokba is, lakásba is. Már nagyon várom a karácsonyt.
A tavalyi karácsonyom így nézett ki, dec 1-én bekerültem a kórházba, dec 22- én hazaengedtek. A szülinapomat is a kórházba töltöttem. Mindenből kimaradtam, a díszítés, az ajándékvásárlás, az egész karácsonyi lázból....... :cry: :cry: :cry: Most rágondolok is elkap a bőgés :cry: Na meg a karácsony is...... Volt egy szép vágásom, még ülni sem tudtam, nemhogy még jól is érezzem magam :cry: :cry: :cry: Áááá, inkább ne is beszéljünk róla :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Képzeljétek,tegnap elmentem fodrászkodni. Festettem is. Eddig ilyen hamvas szőke volt a hajam, most is ugyanolyan festéket használtunk. Hát, köze nincs most a hajamnak az eddigi színhez. Vörösesbarna lett, sok helyen látszik az alatta levő szőke szín, úgy néz ki, mintha melírozott lenne. A fodrászom csak nézett, hogy hogy kerül az én hajamba vörös szín :shock: :roll: . Kérdezte, hogy nem e most van a mensim vagy nem e vagyok terhes :roll: . Aztán kisütöttük, hogy valószínűleg ez még a hormoniktól van. Ő azt mondja 4-5 hónapig is benn van a szervezetben :roll: .
Mondta, hogy átfesti, ha kérem, de amúgy meg nekem tetszik. Úgyis gondoltam jó lenne valami változás, csak nem mertem. Hát most megkaptam :D

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Nagyon szép reggelre ébredtem :wink: ...a drágám időben jött haza :wink:

igazából mindenkinek szólt a hír, de az tudtam, h Ancsuka most volt HSG-n és vacilláltunk ezzel a lehet szex nem lehet szex dologgal a rtg miatt...de lehet persze...mi az hogy :!: :?: :wink:

Mindeniknek mennek a drukkjaim, spontán babásodást kívánok :!: , gyönyörű hétvégét, "imádlak" benneteket :!: :wink:

Ranita, kívánom, h ez a karácsony szeretetben, békességben teljen, nem lehetett könnyű akkor neked :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita, én is úgy tudom, h ilyen sokáig benne van a szervezetben a hormon, de aki tudja pontosan légyszi ebben megerősítene :?:

én egyszer úgy jártam, h nem fogta be a hajam a festék, de aznap jött meg, amikor fodrászkodtam :!: a hormonok sok mindenre képesek, mindenhol be tudnak kavarni az biztos, kinél hogy és hogyan :?: :!: :roll:

A lényeg, h neked tetszik :!: legalább nem kell agyalnod, h milyet is szeretnél, hát ez lett... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Betty!
Holnapra nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++
Hányra mentek?

Zsu!
Csinálj valamit gépeddel és gyere sűrűbben!

Suzy!
Barinődnek gratula!
Igen most karácsonyig nálunk tébolyda lesz!!! :twisted:

Ranita!
Kell egy kis változatosság.Nekem is kéne,de nem tudom mi legyen,mert nem akarom megint festeni.Marad a vágás,de ezért növesztettem meg? :roll:

Ancsuka!
A karácsonyban legjobban a lakás és fa díszítést szeretem.Minden évben veszek egy csomó mindent.De én a lakásdíszítéssel megvárom a decembert :wink:

Angyal!
Nagyon eltűntél,gyere te is sűrűbben.

Bri!
Már biztos meggyógyultál :!: :?: :!: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Gabi, én csinálnék, de nem értek hozzá :oops: :) , állítólag karácsonyra az férjem vesz a gépébe processzort és alaplapot, és én utána megkapom az övét, akkor jobb lesz, és nem fél óra lesz míg elküld egy üzenetet, mint most. :(

Fodrászhoz én is elmennék már, csak kéne rá idő, remélem jövőhéten el tudok menni.

Mindenkinek szép estét kívánok!
Vendég

Cukigabi
8-ra megyünk reggel, de nemtom mikor érek ide, mert még akarunk kicsit bóklászni is, meg anyuékhoz megyünk ebédre.
Legfeljebb majd küldök egy üzit Szuzynak, és leadja a drótot nektek is :wink:
Köszönöm a drukkot, biztos van már valami mert nyomja a hasamat mindkét oldalt :shock: és még csak a 8 cn.-en vagyok...

További szép estét mindenkinek, pusszantalak titeket :!:

betty615

Betty, nagyon drukkolok neked holnapra! :)
Vendég

Suzy!

Akkor várunk majd a Betty-hírekkel! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Egyedül lettem ma estére, elment dolgozni a férjuram :( De most legalább uralhatom az ő gépét, jóval gyorsabb! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?