Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy csak futólag tudtam átolvasni.
No, úgy bukott le a "drága", hogy a topikba feltett 2 képet apukáról, és mindkettő másik férfi volt (bár valamelyest, valóban hasonlóak), a frissen műtött babáról szintén tett fel képet, és sehol nem látszódott rajta a műtét nyoma. Közben gyanús lett, hogy még 2 új "anyuka" kezdett írogatni, akikkel néhányan MSN-eztek is. Fura módon pont úgy fogalmazott, úgy írt mint a főszereplőnk
, és MSN-en mindig akkor lépett be az egyik, ha kilépett a másik. Ekkor már elkezdtek nyomozni a lányok, és az iwiwen rátaláltak (a képei, illetve a lakhelye alapján). Ekkor megírták neki, válaszokat vártak a furcsaságokra, ő pedig megpróbált válaszolni, durván össze-vissza, majd eltűnt. Közben mások is olvasták a topikot, akik elmesélték, hogy évekkel ezelőtt szinte ugyanígy felbukkant a lány, akkor 14-15 éves volt.
Kérdeztétek Bazsó babót, nincs még fogunk, csak szenvedünk, egyenlőre a szilárdételekkel csak ismerkedünk, ma 4. napja eszünk őszibarackot (HIPP-et), majd általam fagyasztottat. Az almát is szívesen ette, de fájt a pocakja.
Igen, most 3 gyerkőccel vagyok itthon, amit őszintén nagyon élvezek, bár strapás meló, nem mondom.
Jó, hogy van 3 édes kismanóm a 2 "elvadult" kamaszom mellé, tényleg sokat segít az őszinte szeretetük!
Én is szenvedek a karácsonyi ajándék vásárlással, nem tudom mit is vegyek és hol? Én sem szívesen mennék a gyerkőcökkel tömegbe (pedig már rendesen beindult a karácsonyi őrület
) Marad a net, de így meg nehezemre esik a válogatás, nézelődés.
Esetleg megírnátok nekem, hogy ti miket vesztek a kisebb, nagyobb gyerkőcöknek?
A nagyszülőknek nem vásárolok idén, majd valamit készítünk SK. Sőt a nőgyógyászomnak is szeretnék valami szép ajándékot az 5 gyerkőc fotójával, hiszen tényleg olyan hálás vagyok neki!
Annus, pont azért hiányoltalak, mert amíg visszaolvastam, nem láttalak sehol! Hogyha még csak gyümit, és pár zöldséget eszik Iza, és tejed is alig van már, miket esztek egész nap?
Szofi, továbbra is jó pihenést nektek!!
Jaj mit is kérdeztél?
Bocsáss meg, de annyi mindent olvstam itt hirtelen! Csaninak nagyon boldog 6. hófordulót!
Gyöngyi, Marcikádnak is sok-sok boldogságot!!!
Kamillát, is Isten éltesse sokáig!!
És minden féléves nagybabát szeretettel köszöntök!!!
Ildi, én is nagyon büszke vagyok rád!
A 8 éves
gyerek szoptatása szerintem is már-már morbid, de én is akár Pumukli nagyon élveztem a tizen x hónapos babáim esti szopiját!!
Azt gondolom, hogy most az 5. és (sajnos) utolsó babámnál gondolom még tovább fogom húzni a babázást, mert biztosan nagyon-nagyon fog hiányozni!
Még valami, én is nagyon szeretnék a karácsonyi ajándékozásban résztvenni! Nagyon szeretnék babatalira is menni, borzasztóan örülnék, ha végre 1 év után személyesen találkozhatnánk! A problémám csak az, hogy ide nem tudlak hívni benneteket, mert egyrész nagyon kiesünk, másrészt nem igazán férnénk. Elmenni pedig nehezen tudok a kicsiktől. Megbeszélem apával, nagyival és decemberben nagyon szivesen találkoznék veletek, ha szivesen láttok bennünket is
Most mennem kell!
Szép napot nektek!
Puszi: évi