Sziasztok lanyok, udv mindenkinek, olvastalak Benneteket de irni mar nem volt energiam na de majd MOST!!!
Martikam: Nem, nem esett mult vasarnap Szodligeten, hiaba mas ez a hely, mint a tobbi. Eladtuk a kocsit mult kedden, legalabb is adasvetelit megirtuk, aztan mivel Komarombol jottek, jobbnak lattak hetvegen jonni es keson tudtam meg, hogy vasarnap jonnek es elviszik a kocsit. Kicsit azert fajt erte a szivem...tudom, en olyan hulye vagyok, hogy erzelmileg kotodok targyakhoz...
Ja es nagyon boldog nevnapot!
Olvastam, hogy Timiket megviselik a "fogdolgok". Szegenykem, nekunk makunk volt, 10 fogunk van mar
es egyelore nem viselte meg nagyon.
Moncsi: DE ari a baba, ahogy torolgeti a szemet
videot is csinaltak?
Tundi:
Mi meg nem ismerjuk egymast, en sem reg csatlakoztam a topichoz. Mi Szodligeten lakunk a Barackos kozben, a kislanyunk VIktoria 16-an volt 1 eves. Rakerdeztel a maszasra...Viki 9.honapot toltotte be, mikor elkezdett "hintazni" negykezlab allasban, aztan napokon belul beindult es csattogo tenyerrel maszott a parkettan mindenhova
Aztan 10 honaposan szepen fel is allt mindenhol (targyak 1m alatt veszelyben), kezet fogva battyogni kezdett 11 honaposan. Most ott tartunk, hogy egyedul 3-4 metert kepes megtenni, 1 kezet fogva akar szalad is
Adel: igazad van az ejszakai alvassal kapcsolatban, nagyon fontos a sotetites!!! Nekem egyebkent szerencsem volt, mert a VIki az elso 1 honapjaban hajnali 4-kor kelt, kesobb 6-kor, most mar 8-kor, este 8-9 kozott fexik, ugyhogy jo ejszakai alvo na de napkozben?!?! Nem alszik am semmit!
Linda: Gratulalok, nagyon csinos maradtal igy a terhesseg vegere is. En sajna 17 kilot szedtem magamra, amibol 13 jott le a szulessel, a maradek 4 kilot azota is sajna feltve orzom
Viszont engem meghokkentett amit irtal az "egeszsegugyi" dolgokrol. Nekem pont a terhesseg finisheben kellett sokat vizsgalatra jarni. 37.-hettol hetente CTG, ultrahang, mehszaj vizsgalat. 38.-hettol neztek a mehszaj allapotat is, mennyire nyitott, mennyire van felpuhulva, varhatom e korabban a szulest vagy nem. Szerintem felelotlen dolog, hogy pont a vegen nem kovetik nyomon a terhesseg alakulasat. EGy baratnomnek, a 38 het vegen azert kellett meginditani a szulest, mert a mehlepeny mar eloregedett es nem biztositotta a megfelelo ellatast...Tudom, hogy regebben nem voltak ilyen vizsgalatok de ha mar haladt a technika es ha mar ennyi adot leszednek az emberrol, akkor szerintem figyeljenek ra jobban oda!!! Mikor szultem, egy korteremben voltam egy nagymarosi anyukaval, aki az eslo gyereket a vaciban szulte, a masodikat mar NEM! Mikor emlitettem neki, hogy en esetleg a kozelseg miatt masodik helyszinkent a vaci korhazat valasztanam, azt mondta, hogy ne tegyem, mert oda meghalni sem menne vissza. Viszont olvastam itt jo kritikakat is a korhazrol...minden esetre szerintem elgondolkodtatok a tapasztalatok.
Mona: koszi a teloszamot. Egy kopesre laknak tolunk
Meg nem tudom pontosan mikor fogom felhivni oket de sort fogok ra keriteni. Mennyi idosek is a gyerkocok? Csak azert kerdem, hogy ha beszelek vele kepben legyek
JO ejt mindenkinek!