Jó reggelt! Még mindig jöhetek?
Köszi mindenkinek a bókokat és méret dicséreteket
nem lesz ám mindig ilyen óriásbébi (remélem) a bátyja is ilyen hirtelennövős volt, aztán leállt. 3 hónaposan ő 6760 gramm volt, félévesen meg csak 7380, most meg hat és fél éves, 24 kiló és olyan 125 centi magas. Magas, vékony, izmos.
Csilla, Gergő meg vagy egyévesnek simán kinéz ezen a babakocsis képen!
Réka, én is kb. így voltam a kukkolással, mint Te... nem mertem előbújni már régóta, meg hát mit kerestem volna én itt nem májusi babával?
Annus, tűz
Panndi, köszi az igazolást
ennek kapcsán akartam írni, hogy köszönöm a kedves fogadtatást, és bár én igazolható vagyok, meg a gyerekeim is megvannak és ekkorák (bár Panndi sem látott, mióta szültem, meg Regőt se... hmmm... de terhesen látott
) szóval nem kérek ám bebocsátást a blogba, meg semmi ilyesmit. Majd ha egyszer úgy gondoljátok, meg rendeződnek itt a dolgok. Viszont nagyon szívesen beszállnék a kihúzós karácsonyba... de asszem ez is hülyeség lenne, mert ugye akkor valaki meg kéne ajándékozza az én ismeretlen és feleakkora gyerekemet is.
Járó, beszélő ember szoptatása: azért azt nem úgy kezdi ám az ember, hogy ott egy járó, beszélő ember oszt tessék, szoptassad. Az ugyanúgy a Te pici babád, fokozatosan nő, és hát még mindig szopik
Marcit sokáig szoptattam, Regőt is két évig szeretném. De teljesen megértem, aki nem!
Zsuzska, gratula az alváshoz! Regő, biztosan a Ti tiszteletetekre, életében először átaludta az éjszakát, este nyolctól reggel fél hatig aludt, aztán még vissza hétig. Cicik nem igazán értették, hogy mi van
Jó Tinu, igazad van, gondoltam is a zombiklubra, miközben írtam...
Marci 3-6 hónapos kora között aludta át az éjszakát, aztán megint nem, és 8-9 hónapos kora körül volt a legdurvább. Fogzás, szeparációs szorongás, vagy nem tudom, mi, nyolc kelés, szopizás éjjelente...
Csilla, nálunk 21 fok van, és Regő ujjatlan vagy rövidujjú bodyban, vékony pamut hálózsákban és kispaplannak alszik. Ajándékba kaptuk. Szép és meleg takarót Baba City boltban vettünk, 2500 körüli áron, azt a babakocsiban használom.
Varrós csajok, biztassatok engem is varrni, még terhesen megvettem az anyagot, patchwork takarót akarok Regőnek, de nem bííírom magam rávenni...
Gyöngyi, BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT MARCIDNAK!!!!! A vonalzód mért nem azt mondja?