Jó reggelt,
Twist,
a 10 ujjas vakon gépelés tanfolyamot én épp a lombik előtt fejeztem be (egy-két vizsga belecsúszott a beültetés utáni napokba is). És mivel a beülti után én 1 hétig szigorúan feküdtem, így "átképeztem" magam a fekve 10 ujjal gépelésre.
Úgyhogy nekem szerencsére megy, csak hát neked ott a poci, nem tudom hova tudod megtámasztani a géped.
Dita,
éjszkai álmom a következő:
2009. 11. 19-én Nemonétól kaptam egy sms-t, hogy mostmár ne is várjam a tiédet mert bizony a szülőszobán vagy már.
(a dolog annyit hibádzik, hogy nem tudom Nemone számát, ő sem az enyémet, de azért igazán megszülhetnél ma
)
Nekünk éjszaka egész jó volt, Danci aludt mint a bunda.
Ez annak is köszönhető, hogy este bioptron lámpával kidugítottuk az orrát (ez a fény olyan mint a nap fénye és hát a napfény is kidugítja
), ezáltal szuperül aludt, mondjuk felpolcoltam a kiságyban a fejét, hogy éjjelre se duguljon el az orra. Kellett adnom lázcsillapítót is mert estére felment a láza.
Aztán fél 6-kor szólt, hogy Au, átmentem és ott vigyorgott a kiságyban, megivott 2 dl teát és aztán magamhoz fektettem, összebújva aludtunk, és a fiam még most is alszik, ahogy simogattam a fejét teljesen láztalannak tűnt.
Mostmár hallom a lélgezetén, hogy tele van az orra, úgyhogy nemsokára kel, annyira jó lenne, ha nem lenne jobban beteg.
Közben hívtam a barátnőmet ikikkel együtt járunk a RIngatóra és az ő fia is betaknyosodtt tegnapra...