Sziasztok!
Na, jobb későn, mint soha!
Lilla!
Sajnálom, hogy egyik baj követte a másikat! Anyukádnak jobbulást kívánok, remélem, hamarosan megnyugodhattok és újra unokázhat majd!
Az autó már nem először "tréfál" meg benneteket, ugye? Nem kis bosszúság, az biztos.... De egyszer azt is megjavítják és remélhetőleg el is felejthetitek az incidenst.
Gratulálok a vállalkozó kedvedhez, nagyon ügyes vagy! Azt hiszem, egy ideje nem hallottam senkitől pozitív véleményt az mlm-rendszerű üzletekkel kapcsolatban, de jó végre egy pozitív bennfentes vélemény.
Oltás ügyében úgy döntöttem, hogy végül is nem kérek belőle. Hiába a sok hivatalos ajánlás, én egyszerűen nem érezném biztonságosnak, ha belőnének valamit. Most ugye már csendesedik a járvány, bár még ijesztgetnek egy márciusi fellángolással, de remélem, megússzuk.
Egyébként azt tapasztalom, hogy ha megkérdeznek újságban vagy bármi nyilvános fórumon akármilyen orvost, egyik sem mondja azt, hogy ne oltass. Biztos félnek, hogy komolyan elmarasztalnák őket, ha lebeszélnének az oltásról...
Tündi!
Gratulálok a menedzseri képességeidhez!
Nem lehet egyszerű négy pasit igazgatni, de nagyon jó olvasni, hogy nem hogy fáradnál, máris még egy kicsikén gondolkozol.
A fiúk nagyon szépek, Hunor és Kolos mint két tojás, Imi pedig nagyon helyes kiskrapek lett.
Brigi!
Nem tudtam nem észrevenni az utolsó mondatod, hogy nem biztos, hogy kaphatsz oltást. Csak nem együtt szülünk?
Prücs!
Azt esetleg nem tudod kipróbálni Blankával, hogy ha csak húzni akarja az idegeidet, egyszerűen nem reagálsz a „kísérleteire”? Talán ha látná, hogy nem tud beerdőzni, megunja a próbálkozást. Persze, nem mindegy, hogy milyen szintű rosszalkodásról van szó, ha ne adj' Isten kárt tesz valamiben vagy saját magában arra nem vonatkozik az elgondolásom.
Boti is nagyon akaratos gyerek és sajnos alkalmazza a feleselés nevű tevékenységet is, de én megpróbálom csírájában elfojtani a dolgot, mert úgy érzem, hogy ha belemegyek ebbe a játékba, akkor egyszerűen hülyét csinál belőlem.
Óvoda: nálunk az van, hogy a gyerekek kb. fele már megérkezik fél 9 előtt, a másik fele 9-ig bezárólag. Van olyan is, akit negyed 8-ra visznek, szóval korán nyit az ovi és ötkor azért még vannak. Akad olyan család, ahol az a ritka, ha jönnek a kisfiúért fél ötig és ha mégis, akkor anyuka még visszamegy az irodába gyerekestől.
Én is négy körül megyek Botiért, de hogy nem dolgozom, ez kivitelezhető.
Rólunk. Jól vagyunk, most kezdtem a 15.hetet, szóval hamarosan AFP. Minden rendben halad, kezd már nőni a hasam is. Tegnap voltam először kismamatornán és nagyon jólesett, fogok járni hetente kétszer egy órát, ami pont elég is lesz. Emellett próbálom gatyába rázni a lakást, olyan dolgokat is megpróbálok elvégezni, amik egy ideje váratnak magukra.
Ja, az a lényeg, hogy szülésig nem fogok már dolgozni, itthon vagyok táppénzen. A dokim azért döntött így, mert van ugye az autoimmun betegségem egy kis epilepsziával megspékelve, s bár egyik sem okoz gondot, a gyógyszerszedésen kívül meg is feledkezhetem róluk, de azért tényezők.
Na, most már húzok, mert leakad tőlem a net.
Szép napot mindenkinek!
Kinga