Pemete, Timi, üdv nektek is!
Tök jó, hogy felbukkantatok ti is!
Timi, szép nagy a kisfiad!
Dani most 7250 g.
Mi is nagyon szeretjük a Jóbarátokat!
Szülésem előtt is láttuk a Rachel szül részt, meg utána is. Na előtte nem érintett ilyen közelről, hogy csak mennek-mennek a kismamák...
Samu 32 óra alatt született...
A Viasat3-on sokszor lement már az egész sorozat, de mindig van pár rész, amit nem sikerül megnézni, így mindig akadnak még érdekességek...
Nagyon szeretünk nevetni, ezen pedig lehet.
Pemete, sztem simán lehet úgy is írni, ha ide nem teszel címeket, fotókat, neveket, de talán 1 keresztnév még nem árul el.
Meg majd, bármilyen megoldás lesz is végülis, a zárt helyre te is rakhatsz dolgokat. Itt zömmel már ismerjük egymást, legalábbis majdnem mndenkit ismer már vki, és nem vagyunk kamutörténetes őrültek. Jaj, Szofi, akkorát nevettem, a már az őrültek is jöjjenek, őket is szívesen látjuk-on, hogy azt hittem, minden fiú felébred rá.
Szóval írjon mindenki, aki szeretne velünk tartani!
Trixi, mindjárt olvasom a blogot!
Zsófinak nagyon örülök! Annyira izgultam értetek, Panndi! Ügyi kislány! Doki bácsi meg jófej.
Kardiológus orvos, aki vizsgálta Samut szívUH-n, először az oroszlánt vizsgálta meg. És mivel neki nem fájt, már Samu sem félt.
Karácsony, hát mi mindig az utolsó pillanatban tudunk csak elkészülni. Egész egyszerűen mindig vannak az éppen sürgetőbb feladatok...
Orsi, Dani is ráharap időnként (mármint énDanim - Timi, Orsi, látjátok nekünk is kedves ez a név!
), Samu is csinálta, így összeszorítja a száját. De nincs foga (Samunak az 1. 1 évesen bújt ki), így nem okoz sérülést.
Ha szopi végefelé csinálja, akkor nem lehet tőle előbb elvenni a cicit, mielőtt kezdené?
Hülyék az emberek sokszor. Ne érdekeljen, mit mondanak, akiknek nem kell adnod a véleményére! Akkor kevésbé kell szomorkodni egy-egy ilyen esetnél...
Netti, nekem nagyon hiányzol, mióta keveset jössz. Pedig minden nap hálásan gondolok a csomaggal kapcsolatban rátok, amit tőletek kaptunk. Amúgy Boró már ezért volt háttal nekünk, amikor képet tettél fel, a kanapésat? Várom, hogy leírd, mi is történt veletek...
Erika, tényleg biztos vagy benne, hogy ez volt első és utolsó hozzánkszólásod???
Gyöngyi, azon is nagyot nevettem, hogy majd lépcsőztök 3 órát... Elképzeltem...
Őszintén, nagyon sajnálnám, ha nem lennétek ott a talin, ha eljutok. Akkor is, ha nem jutok el.
Szofi, ugye, hogy mennyre megy az idő??? És nekem meg itt van a már több mint 2 éves gyerekem is, folyton könnybelábad a szemem, ha belegondolok...
Képzeljétek, mi kaptunk 1 lábzsákot ajándékba. Nagyon aranyos!
Az 5gyerekes lelkészházaspárunktól kaptuk, nekik már nem fog kelleni, legalábbis úgy gondolják.