Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

csip szurkolok, hogy sikerüljön könnyedén összehozni a baby-t... mennyi ideig szedted a bogyót? talán emlékszel még: az első ciklusban nekem is középidő után pár nappal marha érzékenyek lettek a bimbók... :)
bármikor teherbe lehet esni, peteérés bármikor lehet... szóval csak szorgoskodjatok!!! összejön az!!!

gyancsi akkor ugráááááás!!!! :wink: :lol: én is ugranék, de nincs kire... :lol: 47?????????????? húúúúúúúúúúúúúúú!!!! még az egereknek sincs annyi, pedig igen szaporák!!!

onlány ez a meglepi szupi!!! oda lesz, meg vissza...ez nem kérdés!!! :lol: :lol: :lol:

iner szupi eredmény!!! továbbra is mennek a drukkok!!! :lol: :lol: :lol:

-j- na ez bíztató!!! így tovább!!! jöjjön az a ciklus!!!
:lol: :lol: :lol:

suzy78 mostanában magadról semmit nem írsz... hogy vagy?

Kép
gtunde75

hmmm... tető... :roll: passzolom!!

Kép
gtunde75

Tünde, épp akartam kérdezni, h merre vagy és lám itt is vagy :!: :wink: :roll:
Nem tudok sok mindent írni...csak annyit,h nincs hormon, nincs mellékhatás, fáj a fejem nagyon, gondolom az idő, meg ez a hormon ingadozás miatt!
köszönöm megvagyok, nem agyalok a projekten, most végre apóca is itthon van és "spontánkodhatunk" :!:
Kép :?:
Te sem jössz reggelente :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 Te is fejfájós vagy... szegénykém!! nekem hála a jó égnek ez is kimaradt!!! szerencsés egy tyúk vagyok!!! :)
hormonmentes spontánkodás : hááát, mindennek meg van az előnye!!!
közeledik az év vége, rengeteg a munka... már nem tudok a melóhelyről netezni, illetve néha beleolvasok miket írtok, (nem bírnám ki egész nap nélkületek!!! :lol: ) de írni csak akkor tudok, ha hazajöttem...

Kép
gtunde75

Tünde, észre vettem,h reggel nem jössz akkor vagy sok a munka vagy nem megoldott a net!
igazából még tart a hormon hatása, hátha lesz pé-m vagy majd lesz vhogy, bízok nagyon a véletlenben a spontánban!
rossz neked nagyon, h olyan sokat vagy egyedül...kitartás!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 én is bízok, hogy a spontaneitás bejöjjön nektek!!! :)
valahogy úgy alakult az életem, hogy mindig is sokat voltam egyedül...gyerekkorom óta... szóval én ezt már megszoktam, nem zavar... de egyébként minden este videotelefonozunk skyp-on apával... együtt nézzük a tv-t, meg online játékokat szoktunk játszani... a semminél jobb... :)

Kép
gtunde75

Köszönöm Lányok! Jól esett, hogy velem együtt örültök a hírnek...

suzy78! Tudom, hogy nem megbízható az AFP, ezért is csak az amnio után leszek nyugodt...én sem értettem amúgy, hogy miért kérte a doki, de ha azt mondta akkor inkább legyen meg... Jó volt egy kicsit örülni annyi rossz után egy jó AFP-nek még akkor is ha nem ér semmit...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

aranyosak lehettek... :wink:
igazából én sokat vgyok egyedül én is megszoktam, sőt sokszor jól is esik, de bizonyos helyzetekben nehéz és gondolom, h mostanában ez neked sem megy egykönnyen :!:

jó éjt!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 megkaptad a választ?

Kép
gtunde75

Itten vagyok, jó reggelt!

Hát nagyon cuki a doki!!!! Végre találtam egy olyan embert, aki minden kérdésemre válaszolt, megnyugtatott, stb és apáját is behívta! Megnéztük a babát uhun, olyan cuki volt. Azt mondja, hogy ilyenkor még nem tudja 100% egmondani senki a nemét, de a monitoron lát egy antennát! Szóval valószínű fiúnk lesz! De a köv. uhun derül ki biztire, meg ugye több helyre megyünk és ha mindenki ugyanazt mondja, akkor elhisszük. :D
Suzy, lehet a hormonoktól fáj a buksid! Én régebben voltam fejfájós, de az borzasztó tud lenni. Remélem jól vagy már!
Tünde, a hőddel mi van :shock: :?: Szerintem ez egy kis peticske volt, hét végére jön a nagy! :wink: :lol: Az jó, ha így együtt vagytok, legalább weben!
Iner, egy hét és túl leszel az amnión, bár az a legidegörlőbb rész szerintem, mikor várni kell az eredményre. Cca 1 hónap.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Élet jel! :lol:

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben, ma lesz a nagy nap, este megyünk 4d-re. Szorítsatok!

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
susytunder

Suzy,
Kép
Jó, h előkerültél és örülök, h minden rendben veletek :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány, örülök, h sikerült találnod normális nődokit :!:
még mindig fáj a fejem tompán :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Köszönöm a tortát, nagyon ari vagy!

Volt egy kis riadalom is itthon, hőemelkedésem volt, fájt kezem lábam, és a torkom. Megijedtem, de elmúlt.

Kaptunk tegnap a dokitól egy 5 perces felvételt a picurkáról, hát apa teljesen meg volt hatódva.
:)

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

susy!
képet majd láthatunk :?:

onlány!
ez szuper, ha az ember végre megtalálja a neki való orvost :arrow: enyimé-dokibácsikkal én pl hosszútávra tervezek (gasztróssal legalább 20 évre :lol: )

zsu!
tompa fejfájásnál érdemes lenne mérni egy vérnyomást... lehet, magasabb egy picit, mint szokott.
nekem volt egyszer hülye fejfájós időszakom, amikor semmi nem használt. aztán rájöttem, hogy ha apukám vérnyomáscsökkentőjéből veszek be olyankor, max fél óra és minden helyreáll.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Suzy, akkor jól emlékeztem... :wink:
hál'istennek, h elmúlt, vigyázz magadra :!:
tök jó :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Youlcsi, nem magasabb mérem szinte minden nap, mert a férjecskémnek magas vny-sa van, így én is szoktam mérni vele együtt :!:
ez tuti hormon, már régebben is volt ilyen,meg kellene uh-ni a nyakam...az még szokott segíteni ilyenkor :!: :roll:
köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

onlány! Kb. 3 hetet kell várni az amnio eredményére, így bízunk benne, hogy karácsonyra megtudjuk a remélhetőleg jó hírt...

Suzy! Örülök, hogy jobban vagy, nem lenne kellemes dolog betegnek lenni ebben az állapotban...gyógyulj meg hamar!
Este szorítok és várom nagyon a híreket!

Zsu! Remélem hamar elmúlik a fejfájásod, néha én is szenvedek tőle...és gyógyszer nélkül.... :roll:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, tudom, h terhesség alatt még rosszabb, mert nem lehet bevenni gyógyit...azt hiszem, h a panadolt lehet, mert a nővérem sokat szenvedett terhesség alatt fejfájással és azt mondták a dokik, gyógyszerészek, h azt lehet :?

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tegnap gyorsan leléceltem :oops: ,jött unokatesom meg a kislánya,aztán kellet figyelni a 2 csajra :D

Juli!
Én is a Szarka doktornőhöz járok,nekem is szimpibb :) ,bár anyum meg a Nyikoshoz jár szerinte rendi ő is..
Sok melód van?

Zsu!
Jobbulást a buksidnak!!!
Szerencsére pár hete(kb2) kinőttem a fejfájást-tuti a hormonok voltak :shock: ,napi szinten fájt...
De szerencsére tényleg elmúlt és most már remélhetőleg nem is jön vissza :)
Ezt az afp eltörlést tényleg jó dolognak tartom!!! Remélem bele is mennek a dokik...
Kombináltra szerettem volna menni,de mire odakerültem a 12.héthez itt már eltörölték!!!
Mint ahogy Joli is írta akkor...
Ugyhogy csak az integráltra lett volna lehetőség azt hiszem 30 vagy 40ezerért...abból meg nem kértünk :roll: :( (1havi tp-em sem lett volna elég rá) :oops:

Tünde!
Bocsi hogy nem reagáltam még az írásodra!
1000 hála amiért szavaztatok/szavaztok!!!!!! :wink:
Sajna nem tudjuk magunkat feltornázni a 3.helyre :( nagy a különbség...

ma voltam a védőnőnél,vérnyomim,vizeletem rendben +1 kg-om van..

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kírus, el is hiszem, h nincs miből megcsináltatni...arany árat kérnek bizonyos vizsgálatokért :cry: :!: :roll:
ügyi vagy, továbbra is drukkom megy++++++++++++++++++++++

köszi a fejem nevében is, remélem elmúlik már holnapra, mert elég nyomasztó és fáradt is vgyok, de majd csak jobb lesz már :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Itt, már félhulla vagyok. A pajzsmirigyes drimnál voltam és azt mondta, minden a legnagyobb rendben! Továbbra is ugyanazt kell szednem, amit eddig -ezt már nem hagyhatom abba, max az adagon variálnak.

Nem is merem mondani, mert nem szeretek szomorú dolgokról beszélni ->érzelgős vagyok, de ezt le kell írnom... a kórházban beszélgettem egy nővel és mesélt a kórházi állapotokról. AKI NAGYON ÉRZÉKENY VAGY SZOMORÚ DOLGOT NEM AKAR OLVASNI, AZ UGORJA ÁT EZT A RÉSZT! Szóval mesélte, hogy a belen feküdt 1 hétig és volt ott egy 91 éves néni, akit senki nem látogatott, magát képtelen volt ellátni. Hozták az élelmet, ugye ebből ő nem tudott enni, mert képtelen volt rá. és 20 perc után jött a nővér és az érintetlen hamit elvitte! Nem tűnt fel nekik, hogy már 2-3 napja nem eszik semmit!!! Mondta az a nő, hogy nem bírta nézni és elkezdte etetni. Olyan hálás volt érte az idős néni. Aztán ő hazament és néhány napra rá vissza kellett jönni a záójáért és kereste a nénit, hol van. Közölték vele: meghalt. Hát én itt kaptam sokkot! Még most is könnybelábad a szemem. Teljes szívemből sajnálom ezt az esetet. Nagyon szomorú!

Kép
Kép
onlány

Kirus a sejtbankosoknál 15.000ft az integrált!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lanyok!!!!

Gyors bekukk, mert most ertem haza a melobol ( vezetes) es 6-ko rmar mehetek tovabb a repterre melozni.....Tegnap megcsinaltam az ablakpucolast, tornaztam, föztem, itt volt a baratnöm....Olyan szepen eltötöttem a napot itthon, hogy elfelejtettem boltba menni :lol: ...Erre este a munkaban jöttem ra, hogy nincs otthon egy dkg kenyer se , se felvagott reggelire :roll: ...Itt nincs ejjel-nappali, se Tesco, se semmi Ausztriaban, minden bezar max 7--kor...Szepen elvarazsolodtam :D ...De reggel korabban mentem es hoztam kenyerket, ugyhogy nem haltun ehen, se az Uram se en :wink:

Iner- Gratula a szupi AFP-hez!!! :D Ez nagyon jo hir, nagyon örülök nektek!!Druukjaimat küldöm az amniora is :wink:

Csip- Hogy vagy ma??Vannak meg tüneteid?? :wink:

Onlany- Halkan akkor lehet gratulalni a "lehet", hogy fiunak?? :lol:

Zus- Hajra spontankodas!!!Faj meg a fejed??En olyat is hallottam, hogy aki nem iszik eleg folyadekot, az is tud fejfajast okozni!!Jobbulast neked te lanyzo :wink:

Gtunde- Ugrottam am tegnap este lefekves elött Apjukra :lol: ...Ma mar halvanyodik a teszt, ugyhogy mar meg volt a pe.....Mi mindent megtettünk az ügy erdekeben :wink: ...Cukik lehettek Skype közben...Mondjuk ezt en is nagyon attudom erezni, en is igy beszelgetek Anyuekkal :lol:

Susytunder- 4d-s uhu-hoz szurkolok, de mindenkeppen kerünk kepeket :D

-J- Gratula neked is a szupi eredmenyeidhez, lassan azert helyre pofoztatod magad minden teren :wink:

Csajok lepnem kell, vigyazzon mindenki magara!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Zus-Zsu :lol:

KépKép
gyancsi

Ancsi, fáj, de már nagyon unom...iszok pedig eleget, holnapra már ideér a hideg front...sztem ezt éreztem/érzem :cry: :!:
Értem én így is, h Zus... :wink:

ügyi voltál tegnap, vigyázz te is magadra, jó munkát :!:

Suzy
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!!

mindenek előtt: susytunder nagyon boldog szülinapot Neked!!! :lol: Kép

onlány kéééééérünk kéééépet!!! :lol: húúúúú... szegény néni... no comment!!!

kírus látom, hogy nem tudjuk feljebb tornázni, de majd még teszek ezt-azt az ügyben!!! :) nem adom fel!!!
:wink:

gyancsi szívből örülök, hogy nem haltatok éhen... mi lenne velünk nélküled???? :wink: azért ugrálj továbbra is...lehet, hogy még beerősít az a teszt...amíg a hőd több, mint 3 napig nem ment fel nem biztos az a pé... engem is megviccelt előző ciklusban a teszt... :)

képzeljétek ma nagyon zűrös napom volt, aminek az lett a vége, hogy délután amikor beszéltünk apával meló után nagyon elkezdtem sírni... olyan igazi mély zokogással, amikor az ember már beszélni se tud, csak hüppög...
szóval annyira kész lett ettől, hogy kocsiba ült és útban van ide!!!
kicsit lelkiismeret furdalásom van, de végül is nagyon örülök!!!
:lol: :lol: :lol:
úgyhogy most megyek is.. puccba vágom magam!!! :lol:

Kép
gtunde75

:shock: :D hm... Tünde... nagyon dolgoznak a hormonjaid! De ez jó és milyen jó fej párod van, de szupi! És tőled megy melózni holnap???

Kép az annyira nem jó, nem nagyon lehet kivenni a dolgokat, de lehet apáját megkérem, hogy varázsolja valahogy fel

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Sajnos nem jött össze a mozizás, mert az én kis picurkám elbújt a méhlepény mögé , ami sajnos nincs jó helyen, közel van a méhszájhoz. Kristóffal is így volt, a 23 hétre ment feljebb, de most kicsit aggódom, mert teljesen más az életünk, mint akkor volt.
Így a babánk neme sem derült ki, 4d- ben csak a feje látszott.

Kicsit szomorú vagyok, mert úgy érzem kidobtunk az ablakon 10 ezer forintot, de annyit megtudtunk, hogy minden rendben van vele, egészséges.

Kép
Kép
susytunder

Kép

Sziasztok!

Este már nem tudtam fent maradni, bealudtam...

Suzy, azért az is jó hír, h minden rendben van :!: :?: :roll: :wink:
sztem ne is gondolj ilyenre, h pénzkidobás volt :!:

Tünde, azt hiszem nálad is a hormonok dolgoznak, de rendesen, meg sztem most jön ki rajtad a "tesztes dolog", és ezt a sok egyedül lét hozza ki belőled!
Remélem azért most már megnyugodtál :!: :?: :roll: ...sikerült időre puccba vágni magad :?: :roll: (csak vicceltem :!: )
a párom is ezt tette volna, meg kell becsülni az ilyen pasikat, örülök, h a tiéd is ilyen :!:

Csodás napot mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Tünde

Nagyon rendes a párod, hogy siet hozzád! Akkor használjátok ki az alkalmat!

Onlány

Nagyon jó a párizsi kiruccanás ötlete. Sok sikert a kivitelezéshez!

Iner

Gratula a jó AFP-hez! Ez is valami! Én csak kedden tudom meg az enyémet. Remélem nem lesz gond, mert nekünk sincs pénzünk a kombinált tesztre.

Zsu

Akkor fejfájás kérdésben kezet foghatunk. Kb. egy hete, nekem is fáj a fejem kisebb megszakításokkal. Jó lenne, ha elmúlna végre!

Juli

Örülök a jó eredményeknek!

Csip-csip

Lehet baba a dologban, de ne éld még bele magad! Csak azért mondom, hogy nehogy csalódás legyen a vége. De én nagyon szorítok, hogy úgy legyen!!!

Susytunder

Sajnálom, hogy nem sikerült úgy a mozi, ahogy szerettétek volna. De egészséges a baba, ez a lényeg!!!

Iszonyat húzós napjaim voltak.
Kezdjük a keddel. Szóval mentem az urológushoz. Amíg vártam, megjelent Juli is, és nagyon jót beszélgettünk. A doki annyit mondott, hogy most is volt vér a pisimben, de a leletek alapján, urológia betegségem nincs. Ezt majd mondjam a terhesgondozóban is, ha megint véres lenne a pisim, hogy ne küldjenek megint vissza. Akkor vár újra, ha tüneteim lennének. Fájna csípne stb. Magyarán ott tartunk mint előtte. Király.
Hát a szerda... Az nagyon szar volt. Szóval reggel levették a vért, aztán le kellett húzni azt a ritka szar, cukros rémálmot. majdnem vissza is jött, de küszködtem, hogy lent tartsam, különben nem sok értelme lett volna az egésznek. Tomi szerencsére jött velem. Leültünk a folyosón. nagy tömegek. Érzetem, hogy furin érzem magam, mondtam inkább üljünk ki az előtérbe, lehet csak levegő kell. De a helyzet nem akart javulni. Mondom Tominak beszélgessünk, hogy elterelődjön a figyelmem egy kicsit. Hát ebből nem lett semmi, mert elkezdtem már szédülni, zúgott a fejem, homályosodott a látásom. És nem tudom miért valahogy a sírás fojtogatott. Eljött a pillanat, amikor szóltam, hogy azonnal menjünk oda, ahol leveszik a véreket, mert ott van ágy, mivel kb. egy percem van mielőtt elájulnék. Éppen csak fel tudtam feküdni az ágyra, amikor levert a hideg veríték és sötétült minden. Egy másodpercen múlt, hogy nem ájultam el. Kb. egy órán át fel sem bírtam ülni. Nagyon ledöbbentem, mert sosem voltam rosszul vérvételnél, még amikor 7 ampullával vettek is le, most meg ez az egy. De gondolom a cukor lehetett a ludas. Aztán letelt a két óra, hogy vegyék a vért. Ugyan oda szúrt a csaj, ahová reggel. Aztán mondja, hogy nem jön a vér. Mondom fasza. Erre elkezdi forgatni a karomban a tűt. Azt hittem beszarok, úgy fájt. Adjam a másik karom. Azon meg nincs jól látható véna. De abból nagy nehezen sikerült venni. Utána egész nap jártuk a várost. vettünk még a körmözéshez dolgokat, hogy tudjak, majd itthon gyakorolni. Megvettük az összes ajándékot. Csak Tomi unokahúgának nem találtunk semmit, meg még csomi papír kell, aztán meg is vagyunk. Este lett mire hazaértünk. Fél 10-kor már aludtunk. Nagyon fáradtak voltunk. Én 10 óra után ébredtem fel. Aztán elszaladt a délelőtt, és mehettem suliba. Kb. ennyi. Ma is vár a suli. Egykor indulok. Január végén lesz vége. Már nagyon várom.
Csajok! Rajtam kívül senki nem hízik? Én most tartok +3-nál.

Joli
Kép
Kép
joli83

Elfelejtettem írni a cukor eredményeimet.

Éhgyomori : 3,2 3,6-6,1 között kéne lennie.
2 órával később: 6,8 itt viszont nem voltak határok megadva. Ti tudtok erről valamit. Itt is 6,1 lehet a max? Mert akkor bizony magasabb lett. Juli is megleste nekem, ő azt mondja ez jó. Hát nem tudom...
Egyébként Juli, azért nem láttál a folyosón, mert bent döglődtem az ágyon, mikor te ott jártál. Sajnálom, hogy nem taliztunk.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, jó a cukrod, ennél jobb nem is lehetne :wink:
hát jól megjártad a dokinál, szegénykém...ez most milyen vizsgálat volt, ez volt a cukorterhelés :?: , mert nálunk az nem ilyenkor van :?: :!:
és még tudtál utána ajándékot is venni :?: le a kalappal...én tuti nem bírtam volna csak hazáig menni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt :)

Suzytündér: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!Sajnálom, hogy nem úhy alakult a tegnapi napod, ahogy azt elképzelted!!!De fő az, hogy egészséges a csöpség :) :)

Tünde: Igen valami rémlet nekem is...De tündéri vagy, hogy így drukkolsz, gondoltál rám !!!!!!!!!! :) :) :)

Ancsám: Most aztán van melod rendessen!!!Köszi vagyok, tünet most nagyon sehol :( Most már csak 1 hét és kiderül :) :) :)

Joli: Hol vagy???Te neked is bizti ezer egy dolgod van ezen a héten....

Kírus: Örülök, hogy rendben vagytok, vigyázz magatokra :)

Remélem nem hagytam ki senkit :wink:

Szép Napot Mindenkinek!!!

Onlány: Kisfiú????Komolyan???Irigy, irigy irigy...Mi lenne jobb???Kislány vagy kisfiú????

Iner: hamarossan neked is eljönni az eredmény...Remélem még talán elöbb is mint kéne :wink:

Suzy: Fejed,jobban vagy ma???????
csip-csip18

jó reggelt!

Joli :shock: szerencséd volt, hogy az ágyig elértél!!! Amúgy a Barossban 6,9ig jó a cukor! mármint terhesen. Viszont, amit nem értek, hogy amért nem kezelnek??? Ugye vér van a vizeletben, ez nem normális szerintem :roll:

Zsu, tudod mit vettem észre rajtad? Mármint az írásaidból? Hogy amióta nem szedsz hormonokat sokkal jobb kedvű vagy, vagyis pizitívabb és ez jó és szerintem a gondolataid sem állandóan a baba körül zajlanak :!:

Kép
Kép
onlány

Szia Csip csip! Nekem teljesen mindegy! A lányban van már gyakorlatom, fiúban meg még nincs :D bár nem tudom mit fogok kezdeni egy mini fütyivel :roll: :lol: :lol: :lol:
Nézegettem a az uhus képet és észrevettem a lábaközött egy kis csomagot és pont ennek a csominak a közepén egy picurka kis vonalat, szóval szerintem tutkó, hogy fiú. Te is kisfiút szeretnél?

Apával viszont vérremenő harc folyik a nevek miatt. De most azt hiszem én bekeményítek, mert Lizánál én lemondtam az álom névről most meg ő mondjon le!!!!!!!4 Így fair szerintem. Annyira kevés jól csengő fiú nevet találtunk :(

Kép
Kép
onlány

Suzytunder boldog szülinapot! Füled érjen bokáig! :wink:

Kép
Kép
onlány

Onlány, hát ez az...ezt írtam már a múltkor is, h tök jó, h nem agyalok és érzem, h megnyugodtam...nem gyötörnek a hormonok :!: ezt nagyon jól látod :wink:

Csip, köszi a fejem nagyon jól van msot már, de elég rossz az idő itt nálunk, nagy a köd é sokkal hidegebb is van :arrow: ezt érezhette az én kis fejem :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu

Igen. Ez a terheléses cukor volt. Azért hozták 10 héttel előbbre, mert túlsúlyos vagyok és a családomban előfordul cukorbetegség.

Onlány

Tudom, hogy nem természetes a vérzés, de nem tudok mit tenni. Reménykedem, hogy nem lesz gond. Hát itt tényleg nem Dr. House-ok a dokik az biztos.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli Kép

Suzytündér
Kép

Mindenkit pusszantok :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Onlány: Igen mi jobban húzzunk a kisfiú felé...Inkább fiúsak vagyunk, mint lányosak :? :wink:
De hát jönn, ami jönni...csak egészséges legyen :) Az a legfontosabb!!!!!!!!!!

Kérünk képet!!!!!!!!!!Könyi!!!!!!!! Látni szertném a kiskukacát :P :D
csip-csip18

Joli
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli, így már értem, akkor indokolt:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm Lányok a névnapi köszöntéseket, igaz én júniusban tartom, de aranyos, hogy eszetekbe jutott.

Betty

Rég voltál. mi van veled?

Joli
Kép
Kép
joli83

nem baj, majd akkor is felköszöntünk, ha akkor lesz időd majd jönni...:wink: mert mi Bettyvel jövünk és akkor már a nagy pocakunkról és a babavárásról csevegünk :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote]H írta:át itt tényleg nem Dr. House-ok a dokik az biztos.
:lol: Néha elgondolkodom, mikor filmet nézem, hogy basszus, itthon, ha csak tized ennyire aggódnának a dokik, mi lenne :roll: Tudom, hogy nem tudsz mit tenni... ha a doki azt mondja, hogy nem csinálnak semmit, akkor a fejed tetejére is állhatsz, mert nem csinálnak semmit!

Zsu, elfelejtettem, meddig lesz a pihenő? Nagyon örülök, hogy ilyen vidámkának "láthatlak"!

Betty, na ikres kismami??? Mizu nálatok?

[quote]D írta:e hát jönn, ami jönni...csak egészséges legyen Smile Az a legfontosabb!!!!!!!!!!
így van! Te milyen fiú névben gondolkodtok? Nem jutunk közös nevezőre... Esküszöm megkeresem a telóm adatkábeljét és lefotózom valahogy, scanner van, csak a telepítő cdjét hagytuk el,, de mintha apája azt mondta volna, hogy megtalálta. Na bevasalom rajta!

Kép
Kép
onlány

olyanokat derülök a neveken :lol: :DZSINGIZ - Földvári Dzsingiz :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

Onlány, pihenő :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Földvári Fürge :shock: és ez a férjemnek tetszik! Van olyan is hogy Garfield :roll: :shock:

Kép
Kép
onlány

Aha! Mikor kezditek újra a kezelést?

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?