Sziasztok!
Mielőtt a topik sorsa eldől szeretnék én is beköszönni-elköszönni tőletek. Májusi anyukaként úgy érzem, tartozásom van felétek, s részemről nem lenne kerek a történet, ha ezeket a sorokat nem irom meg. Szeretnék köszönetet mondani nektek. Megmagyaráznám:
Kislányunk május 2-án, több mint 5 év várakozás után született meg. A terhesség kb felétől feküdnöm kellet, amikor volt laptop a közelben, időnként bekapcsolódtam az életetekbe.
Együtt izgultam Fabrival, mert a mi babánknak is kicsinek tűnt a buksija. De hála Istennek - ezt imameghallgatásnak éltem meg - minden rendben vele. Aztán a szülés környékén lemaradtam, hetekig semmire nem volt időm. Majd kialakult, hogy naponta ötszor fejtem, mivel a baba nem evett rendesen. Igy a fejések alatt ujból olvasgattam, olvasgatok. Már csak 4szer fejek.
Ezt a részét tényleg vehetitek kukkolásnak, mert együtt izgultam veletek pl munkakeresésnél, vagy Csani babauszis vagy neurológusos napján, Annus vonatos kalandjainál, Kutyafüle, Esztó vizsgáinál, Dóri palacsintasztorijánál, vagy rötyögtem Gyöngyi beszólásain. És még sorolhatnám. Szóval megszerettelek benneteket
Többször gondoltam, hogy bejelentkezek, de nem vagyok egy pcguru, nekem nem megy az ilyen fényképbeillesztés, kicsinyités, tömörités és társai. Inkább a kézműves dolgok állnak közelebb hozzám. Másrészt fejésnél olvasni tudtam, irni nem ment volna, arra már nem jutna idő.
Na de a lényeg, nem kukkolni akartalak benneteket, hanem:
SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKTEK, HOGY AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN OLYAN SOK HASZNOS TANÁCSOT, ÖTLETET ADTATOK ISMERETLENÜL IS. SOKKAL, SOKKAL, SOKKAL TÖBBET TANULTAM TŐLETEK, mint a védőnénitől a havi egy alkalommal. Köszönöm, hogy eddig nyitott volt a topik, és erre lehetőségem volt.
Nekem eszembe sem jutott, hogy vannak akik erre utaznak, hogy másokat lefigyeljenek neten keresztül. Javithatatlan optimista vagyok.
Remélem a hozzászólásom nem önt olajat a tűzre, azt semmiképpen nem szeretném.
Nem is azért irtam, hogy most az utolsó percben bekéredzkedjek, csak elköszönni akartam tőletek.
Mindenkinek boldog, kiegyensúlyozott, egészséges hétköznapokat és vidám babázást kivánok!
Sok szeretettel: Erika