Mica,
kellemes pihenést kívánok!!
Heppi!
Örülök hogy mindent rendben talált a doki! CSak pihenj továbbra is, látod, megvan az eredménye
.
Lehet hogy ez mánia, nem tudom, de amik történnek velem mostanában, már kezdek paranoiás lenni!! Van valami abban amit írtál, ezt már néhányan felrótták nekem mint negatív tulajdonságot. De nem rossz szándék van mögötte, csak nem akarok zavarni. De ezt majd szóban, most nem tudnám kifejteni..
Azért remélem nem utálsz érte!! -látod, megint kezdem..
-
Kossuth- ott ettétek meg? vagy elhoztátok?
Azért így sokkal könnyebb, nem? Meg én azért szeretem mert nem kell előfizetni, és ha nem mégy akkor nincs gond. Meg még választhatsz is.
Sőt vállalnak kiszállítást is, télire meggondolandó, főleg ikres anyukáknak
. Ja, és még az is jó, hogy egyeltalán nem főznek fűszeresen, tehát szoptatás alatt is jó.
Na, de nem ömlengek itt, mert még azt hiszed hogy százalékot kapok
.
A lakás meg hadd szaladjon. Gyerek után pakolni tényleg felesleges, mert öt perc múlva uott vagy, mint pakolás előtt. A lényeg hogy babócák maradjanak a helyükön!!
Mendinél ezügyben most változás állt be, ugyanis úgy látszik kezd használni a nevelésem
. Ma szó nélkül elpakolta az építőkockáit, mielőtt mással kezdett volna játszani! Úgy megdícsértem hogy csak na! Pedig eddig még nem látszott sok haszna a szájtépésemnek. Bár a mesekönyveit eddig is elpakolta, a többi játékot mindig anya pakolta el a dobozba. Kezdek reménykedni
.
Takarítónő ügyben esetleg olyat nem tudtok aki ingyen dolgozik?
Bár mostanában úgy viselkedem mint aki tisztaságmániás. Ez vagy fészekrakó ösztön, vagy csak azért mert nem szeretnék égni ha hirtelen szülök, és valamelyik szomszédnénim kell vigyázzon Mendire
. Asszem inkább az utóbbi
.
Szilvi!
Teljesen egyetértek azzal amit írtál. Sajnos tényleg ez a valóság, pedig nem így kéne lennie.. talán egyszer majd megváltozik.. csak győzzük kivárni
.
Kevin lesz a srác neve. Nem tudom milyen lehet a második szülés. Sokan azt mondják hogy gyorsabb, és fájdalmasabb, hallottam már, azt is hogy sokkal könnyebb, de az ellenkezőjét is. Biztos hogy annyival könnyebb, hogy tudod mi történik, és nem ér annyi meglepetés. Majd ha túlleszek rajta, akkor leírom nekem könnyebb volt e, vagy sem.
Néha már tiszta dili vagyok. Annyira várom a szülést, néha meg fel sem fogom hogy babát várok. Úgy értem, néha megfeledkezem a pocimról , sőt hihetetlennek tűnik hogy nemsokára lesz egy pici babám. Most hogy MEndit raktam le aludni, néztem a kiságyat, és gondolkodtam, hogy te jó ég, még bele sem gondoltam igazán, hogy lesz egy bébim.
Szerintetek még orvosolható a probléma, vagy már örökre bolond maradok?
Kata,
Szerintem nem a túlérzékenység miatt látod így, én is uezt tapasztalom. Az a bizonyos "atyaég, ez terhes" nézés, és "tapossuk el a kismamát " viselkedés..
Én már meg sem lepődöm azon hogy nálunk hírből sem ismerik az előzékenységet. Itt nincs olyan hogy átadom a helyemet, vagy szerencsétlen kismamát előreengedem a sorban. Vagy legalább nem mászok a nyakára agyonsprézve hogy ne rókázzon. Áh, ugyan.. még inkább kihasználják hogy úgysem szólok. Hányszor volt hogy majd fellöktek a boltban, csak hogy elém tudjon vágni a sorban, vagy múltkor az SZTK-ban a kartonozóban állt elém egy öreg NYUGDíJAS NÉNI . De a kajánál is rendesen verekedés van ha véletlenül nem sorban következnek a nénikék..
Szóval néha kikészülök az emberektől..
A gyerekekre meg aztán végképp nincsenek tekintettel. CSak egy eset nemrégről: az előttünk lévő játszótéren MOTORRAL hajtott keresztül egy pasi, és mikor az egyik anyuka kérdőre vonta mit gondoltok mit válaszolt? " Hova van az kiírva hogy nem mehetek itt át??" MIndezt úgy, hogy emeletes házak vannak körbe, tehát út még véletlenül sincs a közelben!! Hát mit gondoljon ilyenkor az ember??
Arról nem is beszélve, hogy a járdán sem lehet rendesen közlekedni, mert a nemnormális fiatalok ott bicikliznek. És a vicces az egészben, mikor a 10-12 éves gyerek mellett ott megy az anyja is biciklivel és szinte elüti a gyereket. Sőt volt már ilyen eset egy polgárőrrel is. Hát ilyen világban élünk.
De lehet hogy én is csak túlérzékeny vagyok...?
Esküvő: teljesen természetes hogy kikészülsz. Ilyenkor annyi mindenre kell odafigyelni, és főleg ha te szervezel mindent, rajtad a felelősség. Sokkal feszültebbek vagytok, nem csoda ha hamarabb kiborul a bili. Ahogy írtam az utsó hét a legszörnyűbb, de nemsokára már túllesztek rajta! Próbálj meg valahogy kikapcsolni néhány percre legalább. Persze könnyű mondani.. tudom én is uezt éltem át, és főleg így babásan iszonyatos, mert még le sem ihatod magad levezetésképp. Én két nappal az eküvő előtt elmentem kb.10 órakor az egyik koszorúslány ruhájával anyósékhoz, mert variáltak valamit, és visszafelé megálltam egy fél órát bőgni az út közepén. De jól esett!
Remélem azért hogy nálatok nem ilyen vészes a helyzet..
Momo!
Alapjáraton én is mindig megmondom a véleményemet, főleg ha egy idegenről van szó, de az említett esetben komolyan féltem hogy nekem jön az az elmebeteg! Azt azért nem szerettem volna. Sokszor jobb inkább csendben maradni
.
Akkor nem volt valami pihentető a hétvégéd
. Pedig mostmár neked sem ártana, eléggé a "végét járod" te is. Beleszámítva a korábban érkezéseket is.. hajjajj, még az is lehet hogy előbb szülsz mint én! De azért még két hetet legalább várj, hogy minden OK legyen
. Nem emlékszem a babátok nevére? Vagy nem írtad még?
Mi megvagyunk, sajna még mindig egyben
. Hétvégét elfújta a szél, megint egyedül kuksolok a lakásban Mendivel. Ati Ákos koncertre ment szombaton, és csak vasárnap jött haza, akkor anyósékhoz mentünk látogatóba. szóval szinte semmire nem volt időm. Most jutott eszembe, hogy a hazajövős ruhámat még össze sem raktam.. MEg még néhány apróság hiányzik.. reggel már azt hittem végre lesz valami, de sajna elkiabáltam, mert ahogy jött, elmúlt
. Most úgy érzem még egy húnapig így maradok. Lehet hogy én is november közepén szülök veletek?
Arról meg hogy most nyírják a füvet a házunk előtt, mikor Mendi végre alszik, már inkább nem is írok.. se a fúrásról..
Kezdek nagyon nyűgös lenni, úgyhogy most megyek is, már így is eleget panaszkodtam, ráadásul még egy halom szennyes és egy másik halom vasalnivaló vár. Anyukám is bejelentkezett mára, és MEndi is felkel lassan. Sőt egy óra múlva jön a barátném hogy megyünk e homokozni..
Hát nem unatkozom
. Holnap valószínűleg nem leszek, mert reggel CTG-m lesz, délután meg megyek Habonyhoz. Addig is legyetek jók, és örüljetek hogy nem kell a hülye regényeimet olvasnotok
.
pusszancs,
Betti,
38+1