Sziasztok!
Hááát, én is szavaztam, nem-el.
Igazából mindegy, hogy nyílt, vagy zárt, de tartózkodni nem akartam.
Nekem csak a felvezetés nem szimpatikus, mint ahogy Szofi is írta, olyan zsarolás tényleg a jellege.
Én se vagyok egy aktív tag írásban, inkább személyesen jeleskedem, de eszembe nem jutna, hogy arra kérjem itt az embereket, hogy miattam váltsanak.....
Huncutka!
Ne vedd személyeskedésnek, meg megsérteni se szeretnélek, de nekem nagyon furcsán jött ki, hogy Te, aki nem is vagy egy aktív tag, ennyire kardoskodsz a zárt mellett......
Netti!
Téged meg én sem értelek, most nem tudom, mi a valódi oka annak, hogy nem akarsz írni...
Végül is nekem valóban mindegy, hogy hova NEM írok napi rendszerességgel
Félni én egyáltalán nem félek, ezzel az erővel akkor az utcára se lépek ki, mert mi van, ha a fejemre esik egy zongora.......
A másik, ha valaki után ennyire nyomoznak, meg követik a neten, az a zártban se lesz biztonságban, azt is fel lehet törni.....
Na részemről a téma lezárva
Hean!
Én is látod így tudom nyomon követni a topicot, hogy nem írok gyakran. Az olvasás után az már nem megy.....
Szofi!
Mondtam én, hogy minden rendben van Csanival, azért örülök, hogy most már Te is megnyugodtál!!!!!!
Érezzétek jól magatokat, pihizzetek, úszkáljatok!
Gyöngyi!
Én mindig is ilyen voltam/vagyok, hogy az írásban nem jeleskedem, de a személyes kommunikációban annál inkább
Én úgy gondolom, hogy sokkal több értelme van személyesen beszélgetni, meg jobb is, mint a neten....
Persze szerencsére meg is tudom oldani, hogy eljussak sok helyre
Na rohanok is, mert megyek, ma van a heti talink a barinőimmel, egész napos dumcsiparti, minden héten másnál, ebéddel, sütizéssel egybekötve
Pusza!