Durcipok szerintem nálad tuti baba van!
Ha volt halvány csík, akkor tutira!!!!!!!!!!!!!!!!
A helyedben csinálnék még egy tesztet holnap reggel vagy már jövö héten elmennék dokihoz! Nagyon szurkolunk ám!!
HKitty veled mizujs? èn tutira tesztelnék a helyedben, igaz mondtas, hogy nem tudod pontosan mikor jön meg, de úgy körülbelül, ha nem szokott ilyen nagyon sokáig kimaradni, akkor egy tesztet megér!Drukk neked is!
Voltam dokinál tegnap, 2 órahosszat voltunk sógornömmel, ebböl 1 órat csak vártunk
Aztán elmondtam a problémámat, majd megvizsgált simán is, meg ultrahanggal is és képzeljétek megmutatta a most érni készülö óriás petesejtemet!! Mondta, hogy ez igen nagy, ugyhogy házi feladat minden nap szexelni!! Annyira örülök, hogy ezt mondta,mert én totál azt hittem, hogy csak 29-en lesz a p.ém, és az ovulációs teszteleést pedig jövö hét hétfötöl akartam, de tegnap este örömömben csináltam egyet, igaz még negatív volt, de már majdnem olyan erös volt a tesztcsik, mint a kontrollcsík. Meséltem apának, aki persze nagyon örült, de komolyan, ugyhogy egy kis lazulás beszélgetés, borozgatás, tv-nézés után Ö kezdeményezett!!!
Nagyon komolyan vette a doktornömtöl kapott házi feladatát, mert egyszer mikor vele voltam ott, akarta látni a doki a párom oltási kiskönyvét, ami neki nincs, vagy volt, csak elhagyta, így neki is akart egyböl adni oltásokat. (megjegyzem azért csinálja anödokim ezt, mert ö ennek a körzetnek az oltási felelösse, ugyhogy tegnap én is megkaptam a magam kis oltását, révén, hogy Magyarországon kapott oltásaimról nekem sincs papírom, így biztos ami biztos ebben az évben már 6 szurit kaptam töle, köztük azt a rubeola, rózsahimlö, mumsz ellenit is, amit ha terhes vagyok és elkapom, még el is vehetik a babát)
Huu, ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan elöadást tartottam....
Most ugrok valami ebédet fözni,meg össze kellene egy picit rámolnom a lakást!