Csilla! ????? MIT törölsz??? Mi az, hogy a háttérben?
És te, Netti???
Böbi, dejódejó! Úgy szeretem, amikor megjelensz!
Szerintem nagyon jól áll a szemüveg!
Nem is reagáltam a leveledre, bocsánat, de nagyon drukkolok továbbra is, hogy a hülye bürokratikus útvesztőben azért időben sikerüljön tesóddal kapcsolatban mindent elintézni!!! Meg jó helyre vinni őt! Azért még mindig nagyon örülök, és emlékeztetni szeretnélek az örömre, hogy felébredt! Tudom, innen távolból könnyú ennek örülni, nektek meg ott van a sok teendő, de időnként nagyon jót tesz megállni, és emlékezni! Puszi, és kitartás nektek!
Itt alszik férjem, és akkorát kacagtam az anyatanyások elképzelt ledöbbenésén!!!
Szeintem már ezért érdemes, csak viccből kipróbálni... Na jó, csak vicc. De azárt tényleg nagyon mulatságos!!
Drukkolok Zsófinak!!! Remélem, lezárul ez a helyzet is!
Bocs, Niki, amikor írtam neked, akkor még nem láttam, hogy itt is volt szó a rendelésről. Így akkor mi már lemaradunk decemberről is. De nem baj, vhogy eddig is megvoltunk.
Hean, drukkolok,hogy az adataitokelőkerüljenek!!! Én úgy bírom, hogy ez az éjjeli programom, amíg még úgysem alhatnék.
Legalább jól töltöm a várakozás idejét.
Balázs képei nagyon aranyosak! Nemrég volt ő is fél éves, Isten éltesse!
Orsi, jó, hogy előkerültél!
Hunccutka, én napközben a blogban megdöbbentem, hogy te jó ég, ki ez!
Sztem, ha zugolvasód még nem olvasta ezeket a részeket, akkor törölheted őket, nem derül ki a turpisság! Ha olvasta, akkor meg ez van. De esetleg akkor bemutathatnád őt nekünk.
AM-nak jobbulást!
Tinu, én is igyekszem meghallgatni a műsort!
Szofi, nektek nagyon jó ottat!
Ügyes Csani!
Élvezte is? Pancsolt, vagy mit csinált?
Gréti
! Hú, de örülök, hogy nincs semmi nagyobb baj!
Zsüci, jobbulást!!!
Na jó, nem emlékszem most másra. Bocsánat.
Jó éjt mindenkinek, megyek szokásos dologra.