Új privát üzeneted érkezett!

Bettym

nagy nagy drukk a holnapi uh-hoz!!!!! sok soik jó hírt kívánnok!

Bri

jaj, drága, legyél már jobban, mert már kezdek aggódni

Milyen

ma még szaftosabb story-kat hallottam gyerekkel kapcsolatban, de már nem érdekel, itt a párom, lesz egy szép kis gyerekünk és kész :D a lánya mindig is a lánya marad , de ha szemtelen és gonosz lesz vele, akkor apuka is másképp áll majd hozzá....

kevesebb hányást kívánok... !!! ( csak le ne gyengülj)

Bee

ksi esküvő-nagy esküvő, nem ez a lényeg, hanem hogy ti jól érezzétek magatokat és hogy ez legyen a legszebb nap nektek! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris

remélem a kórház nem lesz borz-alom.... ezek szeirnt lovagolsz? :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bee
drukk, drukk :!: :!: :wink:

Mares
te tetűlopóó :lol: :lol:
Köszike a drukkot, bezsebelem ezt is 8) :lol: Kép
Gondolom holnap olyan korán nem leszel ráérőben... :roll: na de mindegy, majd még úgyis megyünk :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

mares!

Laptetűűűű :D

betty!

Én is kűldöm tüszőnövelő drukkjaimat :!: ++++++++++++++++++
Kész vagyzok a festéssel :!: :roll:
Vendég

óóó ezek a betűk :!: :) Naaa mégegyszer :!:

Kész vagytok a festéssel :?: :?: :?:
Vendég

Annmari
Anyuéknál igen, most majd mi jövünk :lol:
Begyűjtöm a tüszőnövelőket tőled is, köszönöm :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty
kösz, kösz

De mi az a laptetű???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.18 22:11-kor.
Vendég

CSajok!

Igen, kivételesen ezt a fajta tetűt nem írtanám ki magamról, magamból :D

Betty

igen, sajna holnap meló reggeltől fél4ig ...:( de én oriás-mega-giga tüszőket kívánok neked!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym, holnapra naaaaaaaaaaaanagyon nagy kalappal!!!

puszikálok mindenkit és jó éjszakát kívánok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Juhéjjj?
Vendég

Bee
látom közben meg is oldottad a vonalzi kérdést 8) :wink:
Laptetűűű=laptető.
Ha valaki laptetőre kerül, legközelebb Ő lesz babás...ez ilyen babona féle... :lol:

betty615

betty
Ááá, értem
Beleástam magam a vonalzókba, kicsit el is tévedtem... :P
Vendég

Holnap vérvételre megyek, el ne felejtsem... :shock:
(Progeszteron)
Be is állítottam az órát korábbra
Vendég

Huuu de sokminden történt közben....

Na most már én is értem mi ez a laptetűűűű :D

betty ...nagyon szurkolok szép kis tűszőért ....remélem termékeny lesz..

bri.... pirítós, főtt krumlpi....és ha sokat hánytál hidegen idd a folyadékot....ha lehet cukros teát mert abba kis kalória is akad ( azt mondják akik értenek hozzá hogy ha kortyonként iszod a folyadékot és hidegen ...kevésbé ingerli a gyomrot reflexes összehúzódásokra ...tehát hányásra - nálam bevállt amikor elkaptam a hányás hasmenést a picuriktól....ha közelbe lennél házhoz mennék és bekötnék egy kis infuziót csodákra képes :wink: ) ...jobbulást

Bee ... szorítok a jó vérvételes eredményért

Chris neked is kalappal...a műtéthez....kórházba feküdni rossz ...de reméljük hamar túl leszel rajta

Képzeljétek ...végre meg van a beutaló apinak 24-én kell mennie....de arra még nem tudott választ adni a kollega, hogy otthoni minta is jó vagy muszáj helyben produkálni...na de utána járok még ....ja nem tudjátok mennyi idő alatt lesz eredmény???

amúgy meg holnap kell mennem nekem is UH-ra bízom benne minden ok lesz....szerintem túszőt nagyon még nem látni mert 10cn alig halvány az LH teszt....felteszem a képeket ígérem....csak vmi zebrásodáig várok....

ez a hónap náluk kizárva...vendégeink jönnek a héten ....egy szobás lakás ( de béreljük, még nem saját) ....az actionos napok tehát kihúzva....na de.....nem baj :wink: ki tudja pont most fog összejönni, hogy lemondtunk erről a hónapról

pusz mindenkinek....kiváncsi vagyok a babásodás - laptetűs dologra ....ha összejön vkinek én is ráhajtok majd :D
Vendég

Nomina
ahova mi régen jártunk férjecskémmel, otthonról vittük az anyagot, fél óra alatt kellett vele beérni, és másnap volt eredmény, be kellett érte menni.

Ahová most járunk, oda is vihetnénk, csakhogy 70 km, és hát addig ugye nem fél óra telik el...szal ott kell megoldani, és 2 óra múlva van is eredmény, vissza kell menni eredményhirdetésre :lol:

Bee
nagyon drukkolok a holnapi v.v.-hez :!:
Kép

Én most lépek, mert holnap fél 6-kor kelés, na meg minyá lesz a szüli feli Kép

Kép
Kép

betty615

Sziasztok Csajszikáim!

Itt vagyok, ragyogok. Bocsi, de tegnap nem tudtam jönni, mert nem volt netünk. Írtam az inszemes csajoknak, aztán konyec. No mindegy.

Mens Mentist megjártam, doki nagyon kedves volt. Annak ellenére, hogy súlyos inzulin rezisztens vagyok és cukorbeteg, azt mondta, spontán babánk lesz. Kaptam Mercformin XR-t, 1500 mg-ot, ez a maximált dózis. Ha ez sem hat, akkor Avandamet, oszt majdcsak lesz valami.

Ami nagyobb gebasz, az az, hogy meg kellene csináltatnom a petevezeték átjárhatóságit, de nyakamon a vizsgaidőszak, úgyhogy nem tudom, mi legyen. Lehet, várok vele jan-februárig.
Voltatok már átjárhatóságin? Milyen ez? Fáj? :shock:

Most szaladok dolgozni, de este ígérem jövök.

Mindenkit puszilok: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Betty

Sok sikert mára!

Nomina

Nem olyan hatalmas dolog ott helyben produkálni...a férjemnek meglepően gyorsan ment,pedig csak egy orvosi szobába csukták be :)

(nekem pont egy olyan hónapban jött a baba,mikor "kizárt" volt,ne feledd :) )

Bikfy

Írtam privit :)
Vendég

Sziasztok!

Kicsit letörten, de nem adom fel, majd lesz másik hónap :D bár a karácsonyi keveredésben szerintem kizárt a pocaklakóka :D

Bikfy

örülök, hogy doki jót mondott és talán még átjárhatósági sem kell majd :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló!

Csak drukkolni jöttem mindenkinek, akinek szüksége van rá! Hajrááá csajok! :D

Mares, ezt a görbédre értetted? Jó, lement, de ez elvileg a 10. DPO, még korai lenne megjönnie, nem? :roll: Mindegy, drukk neked is :wink:

Tsók

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Tesztrendelés menete:
Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik jelenleg:

LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1900 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Már megint eltűntem egy időre, de azért sokat gondoltam Rátok! :wink:

Szerencsére Nálunk minden rendben van, negatív lett a vérvétel eredménye. Most már nagyon a finisben vagyunk, ezért is nem jöttem. Csinosítgatom babóca szobáját, átmosom a ruhácskákat, vasalok stb.Már nagyon várom, de a szülést továbbra is kihagynám :lol: Jó lenne, ha a doki varázsló is lenne egy személyben :lol: :lol: :lol:

Betty szorítok Nektek nagyon!!!

Milyen hogy vagytok? Miért nincs vonalzód?

Bridget remélem már jobban vagy!?

Csillag remélem már a Te csemetéid is jól vannak, mert mostanság kijutott Nektek is a "jóból"!?

Sok puszi, ölelés és drukk Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Akella, de jó, bizony, mindjárt itt a nagy pillanat, a szüléssel szerintem sokan így vagyunk, de túl leszel rajta, és utána a babácskáé lesz szinte minden gondolatod, és lassan elfelejted a rossz dolgokat. :wink:

Sajnos kismanóm rettentően lázas, 39 fölött van a hője, már hűtőfürdőztettem is, sírt szegény kicsikém nagyon, de sokat nem javult a helyzet. :roll:

esthajnalcsillag

Csillag sajnálom, hogy ilyen beteg a picikéd! :(
Jobbulást Nektek és gondolom milyen rossz lehet Neked látni, hogy ilyen beteg. A szülő ilyenkor inkább átvállalná, ha lehetne.

Kép
Kép
akella

Sziasztok,

Meg is van a v.v. eredmény:

Progeszteron >20,0 ng/ml (7 nappal PÉ után) 8)

(a múltkor pontosan megadták, nem volt kacsacsőr:
18. nap 1,0
23. nap 3,6
25.nap 7,9)

Most akkor ez lehet 21 és 40 is? Jópofák. :evil:

Szép estét mindenkinek
Vendég

Bikfy
akkor hajrá spontánkodás :!: :!: 8)
Nekem volt laparom is (nem éreztem, altattak), és HSG-m, ami kellemetlen volt pár másodpercig, de semmi több...

Mares
még azért ne add fel ezt a hónapot, hisz csak a 22. cn.-en vagy...fog az a hő még felfelé menni, ebben én biztos vagyok :!: :wink:

Akella
örülök a v.v. eredménynek, és hogy jelentkeztél :!:
Jézus, minyá szülsz :shock: , akkor csak csinopsítsd azt a szobácskát 8)
Köszi a drukkot, eltettem 8)

Milyen
téllleg hová lett a vonalzid :shock: :?:

Bee
ezt az eredményt én nem is értem, hogy hogy van :roll: :shock:

Puszóka a többieknek :!:

betty615

Vazze :shock:
magamat kihagytam :shock: :o :!:

Szal megvolt reggel az UH, sok tüsző, (egyenlőre nem számolták, még picik) bal, és jobb oldalon, az utóbbin kicsit nagyobbak, vasárnap újra UH (9cn.), aztán mondják, kell e még gonal, vagy hogy hogyan tovább...gyogyik, szurik, ugyanúgy mennek addig tovább, pont vasárnapig elég a gonal is.
Nem lenne jó, ha kéne kiváltanom, mert 30.000 rugó, és most erre nem számoltunk hirtelen...úgyhogy bízom benne, hogy nem kell több...mivel nem mondták biztosra...a tüszőktől függ...

betty615

betty
Azt mondja, 20-nál több. Ennyit tudok... Ez már jó ugyan, de miért nem precízek?
Vendég

ahha, én azt hittem az az értékhatár, azt szokták így jelölni :shock:
Ilyen eredmény :shock: :?: Csak hogy 20-nál több.... :? ezt pontosan meg kéne határozni...

betty615

Aztán lehet, hogy 20-nál több, de 20 egész valamennyi... asszem holnap felhívom őket.
Mert csak gyorsan a kezembe nyomták, és már csukták is be az ablakot...
Vendég

Az lesz a legjobb sztem is, hogy holnap felhívod őket, és tisztázzátok ezt...mert ez nekem magas.

betty615

Bri
hun vagy máá :roll: :?:
Meggyógyultál :?:
Sikerült átállnod :?: Most nem volt fejfájás :?:
Mesélj :!:

betty615

CSillag:

igen, a görbémre értettem, de csak reggel voltam letörve... mosst már nem is :D

Bettym: eredmény???????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Koszonom a sok jokivansagot,aggodast es tippet :wink:

Most rovid leszek de lenyegretoro 2oldalt kell visszaolvasnom :shock:

Annmari
Elneztem az adatokat es azert irtam,hogy hasonlo :oops: mar javitottam is...latom neked jok az ertekeid az enyemek meg kaki :?

Nomina
LH-teszteddel mizu? :idea: Fotot kerunk!!!Nalad mi volt uhuuuuun?????????????
[quote]h írta:a közelbe lennél házhoz mennék és bekötnék egy kis infuziót csodákra képes

Ez marha jol hangzott :!: Amugy az ivas aznap nem is ment maskepp csak kortyonkent... :?
Ha 2oran belul beersz akkor ugy tudom viheted te is...mondjuk mi 10percre laktunk kocsival a klikikatol igy megengedtek....minnel frissebb annal jobb egy vizsgalatnal...lombiknal mar mind1 szerintem...a lenyeg a mozgast ilyesmiket meg aznap megmondjak ha betelefonalsz...a tobbit mivel tenyesztesre viszik csak x het mulva :wink:

Bikfy
Mar hianyoltalak!!!!!!!Orulok ennek a spontan babas dolognak :!: :D Atjarhatosagim nekem 2szer is volt...mert az egyik dokim nem hitt a masiknak es o is megcsinalta :oops: En mindig azt mondom kozel nincs olyan rossz mint egy gyokerkezeles vgy fogfuras pedig en aztan fosok a fogdokitol mint allat!!!Az elso fajt a masodik mar nem mert a dokim figyelt ram es lassan csinalt mindent!Siman megcsinaltathatod...en nekem mondjuk ultrahangos volt mert asztmas vgyok igy se fekudni nem kellett utana se semmi...es mar abban a honapban belehuzhattunk 8) :lol: Szerintem ne varj jan-februarig :roll: Ha megjobban erdekel miert azt is leirom :roll:

Akella
babaszobarol fotot kerunk am!!!! :D

Betty
Mi volt uhu-n??????????????????? 8) Na most olvastalak..hat igen a gonal az 30rugo en meg 300/nap adagokat nyomattam 8napig :shock:

Mares
Nem vgyok babas tesztem csont nega :?

Chris
eredmenyeim:
TSH 6.740 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 15.59 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 6.53 pmol/l 3.95 - 6.80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 5.35 IU/ml < 34.00
Glucose terhelés 0 perc 4.68 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.33 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 4.99 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 48.05 mIU/l

Bar mar a korhazban lehetsz de majd ha jossz talan visszaolvasod :roll: Drukkolunk neked!!!!! 8)

Bee
Hat en hazasodnek szivesen de parom szerint sem az a lenyeg...es vegulis nekem eleg bizonyitek,hogy velem akar gyereket es jon a lombikokra...ennel ngyob bizonyitek nem is kell....erossebb,mint a hazassagi papir :!: De azert en szeretnek eskuvot remelhetoleg lesz is :roll: bar mostansag is azon gondolkodom ugye jon a kari ilyenkor sok az eljegyzes a teveben is a hulye reklamok a gyemantrol,hogy eljegyzes meg mittomen...kicsit idegesit mert tudom paromnak eszeben sincs ilyen :( De nem azert mert nem szeret csak o mashogy gondolja :roll: en meg ugy szeretnek legalabb menyasszony lenni :oops:
Szepek a vonalzijaid :D Mi volt vv-n?(vervetelen?)
En lehet nem ertem az eredmenyed :roll: de hoztam neked valamit:
Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal

ciklus 21-24. napja
> 15 ng/ml A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Annmari
Rokak elvonultak de epp mondtam ha babak miatt lenne olelgetnem en...de igy :twisted: Nana,hogy megjott csutortokon...amikor utaztam vissza :twisted: es aznap megvolt aztan penteken mar csak barnas...szombaton is ngyon minimalis piros...jo mi :twisted: majd pentektol LH-zom 8)

Mindenkinek nagy drukkok Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Mire vegigolvastalak titeket lement a nap :shock: :lol: jol vgyok nem volt atallasi zavar...viszont most mennem kell mosni meg kajat venni a paromnak :oops: lassan 3ora 2topikba sikerult irnom 2ora alatt :shock: Meg este bezenek es potolom a masik 2topikot aztan holnaptol mar jovok naponta 2szer keleskor meg fekveskor...valamit kell kezdjek magammal mert ez igy nem jo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares fentebb írtam.... :lol:

Bri
örülök, hogy jöttél :!:
Már hiányoltalak :!:

betty615

Akkor holnaptól gyere inkább 1x..
Felkeléstől :arrow: lefekvésig :!: 8) :lol:

betty615

Holnap meg leszek aztan megint hetvege...bar ha megy mondjuk edzeni akkor ugyis bekukkantok.Mostanaban kicsit depisebb napjaimat elem...tuti ez a sok betegseg is kihozta meg ugy amugy is... :roll: visszajottem es parom meg jol hozzaszokott az egyedullethez...es azert csak egy nemsikerult lombik is van mogottem...kicsit tobb torodesre vagynek...aztan jon a karacsony...a teveben nyomatjak ennek a hulye KAY markaju ekszernek a reklamjat,hogy gyemant gyuru eljegyzes stb....ha ez igy fog menni kariig en bedilizek :shock:

Nincs biztositasom ha beteg lennek mi lenne...most is kerdezgettek a bejovetelemkora hataron...engem ezek mind idegesitenek es kilehetne kuszobolni ha elvenne...de ilyenkor mindig ugy erzem...talan megsem szeret annyira...tudom ez hulyeseg de nekem igy jon le... :? :roll:

Szal most orlodom epp.. :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bettym,

neharika, csak lassu a net es nem mindig mutatja meg rendesen nekem a dolgokat, neharika... el-olvastalak...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

remélem hogy a sok pici tüszőből vasárnapra sok nag ylesz :D :lol:

hányra mentek???

Mert igaz mi családi ebédre vagyunk hivatalosak, de talán el tudok lógni :D

22.nap, igen, még nem kellene megjönnie, de hát én mindenre képes vagyoik:D úgyhogy babócára is az vagyok leszeik meg minden!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSaillag

remélem picurkád haram rendbe jön!!!!! sok sok puszika hogy hamar ismét ugribugri legyen !!!!! cuuuuuuuuuuup

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mOst lépek apihoz!

JÓÓÓÓÉJT mINDENKINEK!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty
Ma hanyadik cn-en is vgy?6?En is azert gondolom behozzak egymast a tuszok vasarnapra es meg akkor sem leszivas lesz csak kukucs 8) Gonal melle mit szursz?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szépreggelt Mindenkinek!

Totál köd van erre!! Alig láttam mikor jöttem melóba....

Bri: jobban vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri még mindig a decát szúrom a gonal mellé ugyanúgy.
Biztos behozzák egymást a tüszik a növésben mire megyek...már azt szeretném hallani, hogy hány mm-esek vannak :!: 8)
És hogy hány db. hol...stb...
Jah, meg, hogy mikor lesz leszívás :lol:
Tudom, hogy mire gondolsz, amikor az eljegyzésről, esküvőről beszélsz....én is így voltam...aztán valahogy jött egy nagy kanyar, és most már a férjem, és el sem tudná képzelni, hogy ne lenne az.
Ő sem volt az a házasságpárti, de nekem ez fontos volt :roll: Nem azért mert a papír, mert ha csak ezen múlik, akkor nem kell, hisz az csak hercehurca. Hanem ez lelki dolog, csak belső érzésekből áll, és ez a világ legszebb dolga...na nem az, hogy az anyakönyvvezetőnek azt mondjátok: igen-igen, hanem hogy akkor valahogy összeforrtok, eggyé...eddig 2 db. fél voltatok, és azontúl egyek lesztek...ezt lélekben kell érezni.
A páromnak ezt elmagyaráztam, és aztán Ő is megértette, mert Ő is mindig azt hajtogatta, az csak egy papír.....de nem így van, ez más. És mikor ezt megértette, elém állt, és azt mondta, menjünk el bejelentkezni, mert feleségül szeretne venni... :wink:

Úgyhogy ne dilizz be, eljön a ti időtök is lassan... :wink:
Valahogy próbálj vele erről beszélgetni...ne söpörd be a szőnyeg alá :!:

Mares
Fél kilencre megyünk vasárnap, ez kb. 15 perces dolog, sztem 9-re végzünk is.

betty615

Sziasztok!

Ha készen leszek mindennel hozom Nektek a képeket a szobácskáról :wink: Ma rakjuk fel a függönyt is.
Egész éjszaka nem aludtam, annyit mocorgott ez a pici lány, de úgy látom most folytatja :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Jó reggelt Csajok!

Milyen!
Köszönöm privit!

Csillag!
Hogy van a gyerek? Izgultam értetek. Gyógyuljatok. Remélem, nem lesz nagyobb baj.

Bri!
Én is UH-sat szerettem volna, de a helyi dokim lebeszélt. Azt mondta, nem kibírhatatlan a rtg-s sem, és ezért kár kidobni annyi pénzt. Nem mondom, hogy nem félek, de már sokan túlélték. Gondolom én is ki fogom bírni.

És nagyon fontos kérdés: Csajok! Pesten vagy környékén hol csinálnak PCT-t? Mit tudtok? Mens Mentisben csinálják?

KépKépKép
bikfy

Betty!
Teljesen egyet értek veled esküvő ügyben. Az nem csak egy papír. Az olyan mély szeretet. Meg az, hogy bár rinyál a pasi, azért fölvállalja ezt az egészet. Szóval a két dolgot nem lehet egy lapon említeni. Bri, nagyon szorítok, hogy 1x menyassony lehess, de nem is az a legjobb része. Az 1 este alatt véget ér. Az a legfantasztikusabb, mikor az esküvő után először úgy mutat be, mint a feleségét. Nem mint a barátnőjét, vagy a párját.
Én továbbra is állítom, hogy a világ legjobb dolga a házasság. Persze rengeteget kell alkalmazkodni, de mellette annyi minden más van ami miatt megéri. :wink:

KépKépKép
bikfy

Akella
várjuk a képeket :!: :wink:

Bikfy
a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem vagyok Pesti, viszont neked ígértem a zebrás vonalzit, amit én már levettem. Szal...köll :?: :lol:

betty615

Mares!

Hogy állsz mensivel? Megjött? :shock: Remélem, jó messzire elkerül.

KépKépKép
bikfy

Csá!

Köllni köll, de mit is számolt az?

KépKépKép
bikfy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?