Koszonom a sok jokivansagot,aggodast es tippet
Most rovid leszek de lenyegretoro 2oldalt kell visszaolvasnom
Annmari
Elneztem az adatokat es azert irtam,hogy hasonlo
mar javitottam is...latom neked jok az ertekeid az enyemek meg kaki
Nomina
LH-teszteddel mizu?
Fotot kerunk!!!Nalad mi volt uhuuuuun?????????????
[quote]h írta:a közelbe lennél házhoz mennék és bekötnék egy kis infuziót csodákra képes
Ez marha jol hangzott
Amugy az ivas aznap nem is ment maskepp csak kortyonkent...
Ha 2oran belul beersz akkor ugy tudom viheted te is...mondjuk mi 10percre laktunk kocsival a klikikatol igy megengedtek....minnel frissebb annal jobb egy vizsgalatnal...lombiknal mar mind1 szerintem...a lenyeg a mozgast ilyesmiket meg aznap megmondjak ha betelefonalsz...a tobbit mivel tenyesztesre viszik csak x het mulva
Bikfy
Mar hianyoltalak!!!!!!!Orulok ennek a spontan babas dolognak
Atjarhatosagim nekem 2szer is volt...mert az egyik dokim nem hitt a masiknak es o is megcsinalta
En mindig azt mondom kozel nincs olyan rossz mint egy gyokerkezeles vgy fogfuras pedig en aztan fosok a fogdokitol mint allat!!!Az elso fajt a masodik mar nem mert a dokim figyelt ram es lassan csinalt mindent!Siman megcsinaltathatod...en nekem mondjuk ultrahangos volt mert asztmas vgyok igy se fekudni nem kellett utana se semmi...es mar abban a honapban belehuzhattunk
Szerintem ne varj jan-februarig
Ha megjobban erdekel miert azt is leirom
Akella
babaszobarol fotot kerunk am!!!!
Betty
Mi volt uhu-n???????????????????
Na most olvastalak..hat igen a gonal az 30rugo en meg 300/nap adagokat nyomattam 8napig
Mares
Nem vgyok babas tesztem csont nega
Chris
eredmenyeim:
TSH 6.740 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 15.59 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 6.53 pmol/l 3.95 - 6.80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 5.35 IU/ml < 34.00
Glucose terhelés 0 perc 4.68 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.33 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 4.99 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 48.05 mIU/l
Bar mar a korhazban lehetsz de majd ha jossz talan visszaolvasod
Drukkolunk neked!!!!!
Bee
Hat en hazasodnek szivesen de parom szerint sem az a lenyeg...es vegulis nekem eleg bizonyitek,hogy velem akar gyereket es jon a lombikokra...ennel ngyob bizonyitek nem is kell....erossebb,mint a hazassagi papir
De azert en szeretnek eskuvot remelhetoleg lesz is
bar mostansag is azon gondolkodom ugye jon a kari ilyenkor sok az eljegyzes a teveben is a hulye reklamok a gyemantrol,hogy eljegyzes meg mittomen...kicsit idegesit mert tudom paromnak eszeben sincs ilyen
De nem azert mert nem szeret csak o mashogy gondolja
en meg ugy szeretnek legalabb menyasszony lenni
Szepek a vonalzijaid
Mi volt vv-n?(vervetelen?)
En lehet nem ertem az eredmenyed
de hoztam neked valamit:
Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal
ciklus 21-24. napja
> 15 ng/ml A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.
Annmari
Rokak elvonultak de epp mondtam ha babak miatt lenne olelgetnem en...de igy
Nana,hogy megjott csutortokon...amikor utaztam vissza
es aznap megvolt aztan penteken mar csak barnas...szombaton is ngyon minimalis piros...jo mi
majd pentektol LH-zom
Mindenkinek nagy drukkok