Új privát üzeneted érkezett!

aisha!
igen, a zindexen is vagyok egy jó ideje :lol: unokahugim születésekor én voltam nekik a hírvivő... aztán ott ragadtam :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

mielőtt bedöglött a gép egy képet még sikerült csinálni, igaz kicsit közeli lett de berakom.

Kép

Kép
gota79

Juli: remelem nem vetted sertesnek, csak beneztem oda is, es nem tudtam nem eszrevenni. en csak olvasgatok neha arra...
ja es remelem a laptetu szerencset hoz neked...

Gota: szep pocika...:)

Üdv.
Aisha
aisha

aisha!
nem... dehogy!
éppen azért változtattam meg az aláírásom, mert ahogy olvasgatok vissza, látok 1-2 ismerős nevet :) :arrow: nehogy "elmenjünk" egymás mellett :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

gota!
teccik pocak :)

mi ez a laptetü :?: már másik topicban is olvastam... örülök neki, ha babát hoz, vagy legalább a gólyát erre küldi... de akkor sem tudom, mi fán terem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota, szép poci! Én is akarok.... :lol:

Julcsi, laptetű=laptető.Az adott oldalt nyitja. A babona szerint babát jósol az illetőnek. be vallom nem tudom honnan ered, de teccik a babona. :) grat hozzá!
mókica

Gota,
szép pocak! :P
Igen, nemsokára kezdünk!Hihetetlen várakozás vanbennem!Meg persze drukk!De nem az a rossz fajta! :D

Juli,
sajnálom, hogy ennyi problémád jött össze! :?
Remélem a closty segít majd!

Aisha,
olyan jó, hogy mostanában többet vagy!
Zyváról dobsz majd egy képet?
Már régen láttuk!

Móki,
hőd hogy áll?Pé?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

mókica!
értem... azt hiszem... :lol:
nem... nem is... de jól hangzik... és ha valóban babát hoz, ám legyen :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

melinda!
nem kell sajnálni :) lehetne rosszabb is... elvagyok így :)
ha meg esetleg a closti bejön... akkor meg már kit érdekel bármi nyavajám :?: :lol:

az egyetlen, amit sikerült megtanulnom az elmúlt egy évben, hogy akkor van értelme bármilyen kezelésnek, ha az ember megbízik az orvosában... hát én bízom benne. az életemet is rábíznám... bár, ha belegondolok abba, hogy azt tettem a kezébe, hogy lesz-e babám... akkor már rá is bíztam az életemet :D

ja, részemről mára jó éjszakát!
hív az ágy :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

én is jó éjszakát mindenkinek!

Kép
gota79

Juli,
nem sajnálkozni akartam ám!
Hiszen nics miért!Nemsokára Te is kismama leszel! :wink:

Jóéjt mindenkinek! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: Zyva alszik jobban, igy van idom olvasni es ha tudok irni is. majd nezek kepet emit lekicsinyitettunk...

Juli: megnyugtattal :)

na megyek en is az agyba, igaz aludtam picikemmel ma delutan :)

Üdv.
Aisha
aisha

Szép-jó reggelt mindenkinek!
Remélem ma is lesz forgalom! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

Gota hu szep nagy pocid van :D

Meli elhiszem hogy izgulsz a lombik miatt,mindjart itt a nagy nap es kezdesz.

lucuzs te bombazo.meg a vegen elfogysz.vegul sikerul eljutnod tapolcara?

most ennyi ki vagyok utve,nem aludtam valami jol.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Meli! Tegnap elfeljtettem válaszolni. :oops: Barna már pár napja elhagyott! De sajnos egy nagyon szép mensi után is 6 napig tartott. :?

Gota! Nagyon szép pocid van!

Juli! Üdv köztünk! :lol:

Monyo! Gyakorlatilag aznap fogom eldönteni, hogy megyek-e, vagy csak pár nappal előtte. Attól teszem függővé, hogy Bogi hogy viseli majd a beszoktatást. Ha elmegyek Tapolcára, akkor nem tudok érte menni az oviba, mert nem fogunk addigra hazaérni. És egyenlőre nem látom, hogy ezt nem venné-e rossznéven. Amúgy van mama, aki elhozná, de még nem tudom, hogy legyen...

Mara! Nagyon rég voltál már erre! :( Gyere mesélj! Új munkahelyen megszoktál már? Házikó?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Monyo: sajna ez csak rosszabb lesz...az utolso napokban alig aludtam valamit, mert akkora volt a hasam nem tudtam merre forduljak. Szoval...

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, mert rengeteg a melóm! :( Annyiban viszont jó, hogy nem érek rá agyalni! :)

Lucuzs!
Drukkolok, hogy el tudjatok menni Tapolcára! Sok sikert az ovis beszoktatáshoz is!

Juli!
Üdv itt!

Gota!
Szép poci! :)

Meli!
Tök jó, hogy már nemsokára kezdhettek! Nagyon drukkolok Nektek! :wink:

Móki!
Biztos jó lehet pihizni a hőmérőzéssel! Én is terveztem már, de nem megy, függő vagyok! :D

Nálam amúgy hétfőn minden eldől, ezt elfelejtettem írni a múltkor. Reggel vérvétel, délutánra megvan az eredménye, akkor pedig még egy uh is lesz. Egyébként nem fűzök hozzá sok reményt... :(

Bocsi, ha kihagytam valakit, de csak ezt az oldalt volt időm visszaolvasni!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

aisha tudom hogy rosszabb lessz.Most azon agyalok hogy ejszakara a hasam ala teszek egy parnat es az talan majd megtamasztja es nem erzem ugy hogy a hasam belehuz az agyba.

Lucuzs kivanom hogy mindeketto mukodjon.Tapolca is es Bogibeszoktatas is.

kacsi akkor drukk hetfore,remelem a legjobb hireket kapod.

Kép
monyo83

Monyo: azt hittem mar parnazol, nekem volt es segitett, de egy ido utan mar az sem :) a szopis parna volt hasznalva mielott megszuletett volna :)

Meli: egy kep :) Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Gota!
Szép poci!
Igyekszem utánad :D
3 angyalka után már mi sem akartunk mégegyet megpróbálni úgy, hogy legalább ki ne legyünk vizsgálva. Szerencsére most a fejünk tetejétől a talpunkig ki lettünk mind a ketten vizsgálva. Tudom, hogy így is bármi előfordulhat, de az embert mégis jobban megnyugtatja, hogy legalább a tőle telhetőt megtette.

Nagyon örülök annak, hogy Rátok találtam ezen a fórumon:!: :D

Melinda!

HCG tartalmú injekciót kaptam (Choragon a neve és egy vagyon), ami a tesztoszteront is megemeli (a tájékoztatóján is rajta volt) Régebben voltak az arcomon ilyen vörös akné jellegű pöttyök, amik ettől szépen visszajöttek. kb. 14-ik hétig kaptam ezt az injekciót, most már azért az arcom is kezd viszonylag helyreállni.
Az injekciót az utrogestan mellé kaptam még, mert kb. 3 hétig véreztem az elején.

Igyekszem a pociról és a lakójáról is majd feltenni képet!

Most megyek én is gyantáztatni, ma délután, eddig géppel szedtem.(most már egyre nehezebb) Ha sikolyokat hallotok az én leszek. :D :oops:
:roll:

Jaj, majdnem elfelejtettem, ami a mai nap leglényegesebb része, hogy jó lett az AFP-m.
jucus80

aisha,juuuuj de ediii :D

nem meg nem parnazom,addig nem akartam meg valahogy tudok aludni,igy hatha az ujdonsag varazsa eltart egy darabig es ujra jol alszom majd egy ideig.

Kép
monyo83

Aisha!

Tündéri és nagyon vagány kiscsaj Zyva baba :!: :!: :!:

Most még nagyon irigykedem :wink:
jucus80

Aisha!
Nagyon-nagyon cukorfalat a kicsi Zyva! :D És már ilyen hamar így tud pózolni a fényképező előtt! :) Nagyon édi!

Kacsi

kacsi80

Aisha,
jajj de éde!Jajj de édi!
Hát meg kell zabálni ezt a kislányt!
Annyira gyönyörűséges!
Énis akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

aisha!
jajj de zabálnivaló :!: :D kicsit irigykedem... :lol:

lucuzs, kacsi!
nektek is köszi az üdvözlést :)

jucus!
nagyszerű hír, hogy jó lett az afp-d :)

ma letudtam minden olyan dokit, aki nem nőgyógyász :lol:
tüdőgondozóban csak néztek, hogy mit keresek ott, hiszen nincs semmi dokumentum náluk arról, hogy asztmás vagyok (kár, hogy ők hívtak be nyilvántartás alapján :lol: ) de azért megkaptam a letolást, hogy nem 9évente, hanem félévente kell ezentúl megjelenni légzésfunkció-ellenőrzésen :oops:
gasztrós idén már nem kíváncsi rám, ráérek január közepén szegedre menni :D

így idénre már csak a nőgyógyász maradt... de komolyan, azt jobban várom már, mint a karácsonyt... vágom a centit :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
és mikor mész nőgyógyászhoz!
Elhiszem, hogy már nagyon várod!
Időgyorsítók mennek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kacsi,
drukk hétfőre! :wink:
Tesztelni nem is fogsz addig?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda!
25-ét beszéltem meg vele. de sztem már hétfőn, vagy kedden hívni fogom, hátha... :wink:
az időgyorsítók utána jöhetnek majd még egy körben :) , mert majd még norcolut 10 nap, aztán 3-4 nap a mensiig... és csak utána closti... útálom ezeket a holtidőket :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli!
Hétfőn még csak 12. dpo-n leszek, szóval nem fogok tesztelni. Főleg azért nem, mert állítólag a tüszőrepesztőben amit kaptam (Choragon) van hcg, szóval lehet, hogy addig még nem ürül ki és tévesen lenne pozitív. Kibírom hétfőig, nem is vagyok izgatott, szerintem nem sikerült. :(

Kacsi

kacsi80

Kacsi: mi ez a negativ hullam....nem igy kell hozzaallni....

Igen Zyva szepen novekszik es allandoan karmolja a szemet...nem tudom mivel tudom lellitani...kremezem neki pedig...olyan kepeket tud am vagni, el sem hiszitek, meg hangokat ad ki...na jo nem dicserem mar ennyit, es higgyetek el nektek is lesz egy ilyen rosszcsont kislanyotok/fiatok...drukkolok mindenkinek nagyon.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
Nem élem bele magam, így nem fogok akkorát koppanni, mint már annyiszor... Persze azért reménykedek, de csak visszafogottan.

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
nem tudom, jól emlékszem-e, de amikor sikerült teherbe esni, akkor is azt mondtad, hogy most nem sikerült?! :wink: Nekem úgy rémlik!

Aisha,
a drukkok mindig jól jönnek! :P

Juli,
énis utálom ezt a sok holtidőt, de nemsokára mindannyiunknak meglesz majd a jutalma érte!És azt mondják, hogy babával a karján, ha visszaemlékszik az ember lánya, akkor már nem is annyira szörnyű a sok várakozás!
Pocakos kismamák, anyukák, mit gondoltok erről!?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Csajok!

Aisha! Ez egy tündér!!! :lol: :lol: :lol: Legalábbis engem elvarázsolt! :wink:

Kacsi! Drukk hétfőre! :D :D :D

Én ma felhívtam a munkahelyem, és beszéltem a főnökömmel (már régóta halogattam a hívást :oops: ). Jövő héten megyek megbeszélni mikor kezdjem a melót. Legkésőbb márc.10-én munkába kell állnom. De szerintem a főnök elő fog állni azzal, hogy a félévet már kezdjem el, ami kb. február... Na majd kiderül.

Bogival ma városban voltunk egész délelőtt, mert a csini, új farmeromat fel kel hajtatnom, mert hosszú. Ugyebár én kis dugó vagyok, így a nadrágok mindig hosszúak. :oops: :wink:
Aztán mentünk egy kört, és vettem magamnak egy farmerszoknyát és egy csizmát is. Végre van 2 garnitúra ruhám!!! :oops: :lol: Hülyén hangzik, de igaz. :oops:
Csuda csini lettem! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli!
Hát sajna pont akkor nagyon is éreztem! :( Csak akkor nem nagyon mertem hinni az érzéseimnek, nem is árultam el nektek, csak mokor már pozi volt a teszt.

Lucuzs!
Amúgy várod a melót? Bár gondolom inkább otthon lennél még pár évet a kistesóval...
A vásárlás miatt irigyellek! Nekem is vennem kéne farmert, mert a régiekből kifogytam és a műtét óta egy farmert vettem, azt nyúzom állandóan, mert amikbe belefogytam, azok meg vékonyak. :? Ki is néztem magamnak egy nagyon jót a múlt héten a legújabb plázában, erre most nem merek visszamenni megvenni, mert dőlnek ki az emberek szénmonoxid-mérgezés miatt! :shock: (és persze azért is halogatom a vásárlást, mert reménykedem, hogy hamarosan másfajta nadrágot kell hordanom...)

Kacsi

kacsi80

Kacsi!

Dehogy várom... Én annó mikor a Bogival terhes lettem azonnal leléptem táppénzre, és el is döntöttem magamban, hogy kb. 8-10 évig nem is fognak látni, amíg a 3-4-5 csemeténket felnevelem. Hát egyenlőre nem így állunk. :?
Én anyukának születtem, az eddig itthon töltött idő alatt egy percet sem vágytam vissza dolgozni, de nem a hely miatt, amúgy sem, máshová sem mennék szívesebben. Egyszerűen engem 100%-osan kielégít az anyaság, mint foglalkozás. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hali,

Meli, ilyen most a "görbém":
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 02400_.png

Aisha, Zyva aranyos baba. Én is......

Akinek kell drukk! -Bocs ma iszonyat fájt a fejem,meg fáradt is vagyok!
mókica

Sziasztok!

Juli,
üdv. itt.
Te sem panaszkodhatsz, ami a bajokat illeti, látom. Bízzunk a clostiban, hátha az lesz a megoldás.

Aisha,
hát mit is mondhatok, Zyva egy gyönyörűség :D .

Lucuzs,
ezzel a munka dologgal én is így vagyok. Évekig ellettem volna itthon csak a gyerekkel, egyáltalán nem hiányzott a munka. Most pont olyan korszakom van, hogy utálok menni :evil:
Jól értem, hogy lehet nem is mentek 30-án Tapolcára :roll: ?
Apának a múltkori eredményét nem kérdeztétek meg?
Nagyon csini lehetsz, remélem majd egyszer akkor találkozunk és megdícsérhetlek :D

Kacsi,
drukkok mennek hétfőre!!!!
Vicces, de ezzel a nadrág dologgal én is így voltam a 2. inszem idején. Nem vettem magamnak, mert úgy éreztem vehetek majd kismamisat. Aztán nem sikerült. Jött a lombik rá egy hónapra, akkor is kitoltam a nadrágvásárlást, mert úgysem jön majd rám, gondoltam én. Úgyhogy most már ideje lenne nekem is venni egyet :D

Meli,
úgy van ahogy írtad. Ha már ott a pocakodban a baba, olyan, mintha az előtte levő idő nem is veled történt volna meg :D

Jucus,
örülök, hogy minden ok az Afp-vel :D

Gota,
hű, de nagy pocak :shock:
Drukkok mennek 26-ra, de ha gond lenne, már biztosan tudnál róla :roll:

Monyo,
30.hét? azért nem semmi, hogy röpül az idő.

Nekem asszem ma van pé. Igaz, hogy a bal oldalon, úgyhogy hiába a sok spontánkodás :cry: . Na mindegy, ma a 19. napon vagyok, úgyhogy lesz egy 33 napos ciklusom. Legalább nem 40. Ez is valami, egy PCO-stól főleg :?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ma nagyon produktív vagyok, mármint az írást tekintve. Ma voltam bennt a munkahelyemen, védőnőnél, kozmetikusnál. Jó volt már egy kicsit kimozdulni a "szobafogságból", s emberek között lenni.
Megkérdeztem a bérszámolót, hogy milyen pénzekre számíthatok a jövőben, hát elkenődtem.
Ugye közel fél év táppénzem lesz az idei évben, ezért a szülés utáni pénzekhez nem lesz meg a megfelelő mennyiségű napom, ezért sok jóra nem számíthatok, mivel az új rendszerhez már több nap kell, nem csak 160 körüli. Aztán, hogy mi lesz, majd kiderül. Most a pénz érdekel a legkevésbé, valahogy majd csak lesz.

Ma találkoztam egy munkatársammal, ők is babát szeretnének. Hát ő is amilyen dolgokon átment. Már négy kis angyalkájuk van.
Na, de nem szeretnék senkit sem lehangolni.

Kacsi!
Te is kaptál Choragont? Nem tudtam, hogy tüszőrepesztéshez is ezt használják.
Ne add fel még!!!

Mennek a drukkok és pozitív energiák!!!!!!!!! Ezerrel!!!!! Mindenkinek akinek szüksége van rá!

Juli!
A closty biztos jó lesz, nekem is szép peteérésem lett tőle anno, azonban a sors fintora, hogy aztán az újabb clostys próbálkozás előtt spontán teherbe estem.
jucus80

Ranita! Sajnálom, hogy most az utálós munka korszakodban vagy. :( Bárcsak én elkerülném!!! :wink:
Apa biztos lemegy mintát adni, de én nem biztos, hogy el tudom kísérni, és akkor a megbeszélés csúszik. :? De azon leszek, hogy mehessek!!! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!!!!!!

Ma délután 3-kor megvolt az apa műtét!!!!

2-re kellett odamenni, papírok, 1 ágyas kórterem elfoglalása, én ott megvártam, majd 3-tól műtét 45 perc helyi érzéstelenítéssel, lézerrel,felszívódó fonállal 1 cm-es metszés, heg nélkül gyógyul, kontroll sem kell...

saját lábán kijött, befeküdt az ágyba, hozott neki a nővér egy sajtos-sonkás szendvicset meg egy félliteres kólát, azt bepuszilta, 10 percet jegeltük a sebet, majd pilótakekszet is evett, aztán műtét végétől számítva 30 percce (!!!!!!) zárójelentést megkaptuk, meg némi fcs-t ha fájna neki éjszaka, kisétáltunk a metróhoz, és hazajöttünk.

1 hét múlva dolgozhat, és ami fontosabb, FUTHAT!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse,
mielőbbi gyors felépülést apinak.

Lenne egy kérdésem még hozzád.Hullik még a hajad?
Mert az enyém iszonyuan és már a fejbőröm is látszik.Tiszta ideg vagyok.

Bocsi lányok h nem reagálok, de nem nagyon van időm, de igyekszem keriteni igérem.
Vendég

Köszi Loviné!

Ha jót akarsz az uradnak, ide hozod őt, és nem teszed ki egy 3 napos kúrházi tortúrának feleslegesen!!

A hajam katasztrófa, igen, látszik a fejbőröm nekem is.
Nem tudom, mi a baj, nyár végén kezdődött, pedig labor szerint javultam sokat.
Nem értem, nem értem
Lassan levágom tüsire.
:cry:

Eclipse
eclipse
Budapest

Köszönöm a tanácsot,én meg is fogadnám, de kötött az anyagi helyzetünk most .Sajna!

Én nekem is akkor kezdődött, a hajhullás, és múlt hónapba amikor voltam a dokinál (Valicskónál)azt mondta, egyrészt ősz van másrészt a hormon ok most kezdik a helyüket megtalálni.De én arra gondoltam , h sok a gyógyszer.Ha így folytatom nem marad hajam rövid uton.
Ja és a véreredményem pedig nekem is tökéletes lett.22-es terheléses inzulin.1,7-es tsh.
Vendég

Loviné,
ez teljesen ingyen volt, hálapénzt sem fogadnak el!

Nekem szeptember közepétől levettük a metet 2x1-re, azon kívül semmi mást nem is szedek, szóval tényleg nem értem :(

Eclipse
eclipse
Budapest

És neked azért vannak babahajaid?Mert nekem van.
És a dokinő a szülés utáni állapothoz hasonlitotta a hajhullást.

Akkor az olyan lehet mint a kaáli intézet, ott se veszik el a pénzt, de mindig kedvesek.
Vendég

Igen, van babahaj, ami mindig feláll, ezért állandóan borzasan nézek ki, mint aki belenyúlt az áramba, szörnyű :cry:

De még milyen kedvesek voltak!
Még engem is kínálgattak ásványvízzel, kólával, meg a műtét felénél bedugta az egyik nővér a fejét a kórterembe, ahol próbáltam Cosmot olvasni, csak azért hogy közölje, én megfogtam az isten lábát, mert ő még 20 év alatt nem látott olyat, hogy valaki a műtőben viccet mesél a dokinak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam, tudom, vele élek :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Aranyos lehetett!

Te mikor mégy dokihoz, h rákérdezz, mikor akar megállni, mert én iszonyuan meg vagyok ijedve.
Vendég

köszi lányok a pocidícséretet.

jucus,

lehet hogy én nem tudom jól, de ez a 160 nap nem azokra vonatkozik, akik május1 után szűlnek?

Kép
gota79

Loviné,
januárban megyek, akkor nézünk mellékvesekéreg hormont, aminek a nevét nem tudom, és pajzsmirigyet.

Gota,
de, ápr. 30 után szülőkre vonatkozik, téged nem fog érinteni!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok Lányok!

Szépen átaludtuk az éjszakát, este apa még sokat evett, ma reggel nem kért fcs-t, azt mondta annyira nem szörnyű a seb, hogy kelljen, de én azért belediktáltam egyet, nehogy aztán később fájjon neki esetleg, lecseréltem a ragtapaszt a seben, kapott tiszta gatyát meg pólót, és ment vissza aludni :D

Még a hétvégéig enyém a kutyasétáltatás, de aztán ő is többet mocorog majd, és szerdától vissza a rendes kerékvágásba!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Eclipse! Örülök, hogy apácska körül ilyen jól alakultak a dolgok! :D Most aztán már igazán hajrá babásodás! :wink:

Loviné! Dejó, hogy azért te is vagy néha! :D A hajhullást sajnálom. :?

puszi mindenkinek!

És nagy adag pozitív energiát is küldök! Nekem most rengeteg van! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?