Új privát üzeneted érkezett!

Most próbáltam utána nézni ennek a no szex dolognak HSG után, de semmit nem találtam.
Fogalmam nincs valóban nem lehet-e, mondjuk a sugárzás miatt lehet nem kellene.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Mindenki eltűnt!Megyek én is!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
mi a baj a családoddal :shock: :?:

Bri
akkor jó, már megijedtem, hogy levágattad a sérót :shock: :lol:
Szomszédok nem ugattak, úgy látszik Anyuéknál normálisak vannak :lol:
Egyébként sztem tuti a lombik zavart be az eredményedbe....figyeld meg, hogy legközelebb jó lesz :!:
Hogy mit csináltam hétvégén :?: Miért ma milyen nap van :?: :lol: :lol: :lol: Hát én kb. így vagyok ezzel :lol: :lol: :lol:
Azt tudom, hogy vasárnap tesóméknál voltunk, de hogy szombaton :o :?: Babanet :?: :roll: :lol: Nemtom tényleg.... :oops: :lol:

Angyal
köszi a linkeket nagyon jók ezek a képek :!: :wink:

Ranita
a köldököd belülről belilult :shock: :?:
De hát nem is oda kell bökni.. :o (na jó ez csak vicc volt, nem tudtam kihagyni :lol: )
Nekem is egy nagyobb van a köldököm mellett jobb oldalon, ez tegnap jött ki a gonal-tól...a mainál semmi...a decát 3-kor szúrom az egyik, a gonalt 4-kor a másik oldalra.
Lehet tegnap az volt a baj, hogy kicsit többet benthagytam, mint 10 mp.

Bri
ki ne hagyjátok a stimu utáni hónapot :!: :!: :!: (most olvasom)
És miaz hogy babásak lesztek :shock: :?: LESZÜNK ok :?: :!: :wink: Te is, és mindenki...hamarosan.. :wink:

Cukigabi
Hsg után sokkal nagyobb az esély a teherbeesésre, úgyhogy minden bele most :!:
Az a dokitól függ, hogy milyen protokollt kapsz, én is azt hittem rövid lesz, de hát hosszút kaptam...

Ancsuka
nekem hsg után nem mondta a doki, hogy nem lehet szex, csak lapar után nem volt....és ugye a hsg, még pé. előtt van 8) , úgyhogy mi nyomtuk, mint a nyulak :lol: :lol:
hétfői nap volt a hsg, kedden mentem haza, este már action volt :roll: :lol:
Én is be akartam lépni a blogodba, de hát nem engedett be :twisted: ..pedig kopogtam :!: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka
Meghivo johet 8) Sajnos sokan meg vissza is elnek a gyerekfotokkal nem is csodalom,hogy bezartad :twisted: a fozosblogodat meg majd nezegetem mert van meg mit tanulnom :oops:

A masik csajnak akkor azert nuku sex!Mert nem atjarhato...de a kiskatona esetleg meg feljuthat...megtermekenyulhet de le mar nem tud jonni ekkor van mehenkivuli...ami nagy gaaz ezert gondolom naluk nuku sex!!!De a te esetedben nem hinnem,hogy nem lehet foleg ha nem is mondtak :roll: Majd megprobalok en is rakeresni neked 8)

Betty
Beszeltem a dokimmal azt mondta huhu az magas...es hogy mikor megyek legkozelebb mondom majd a lombikra februarban azt mondja akkor addig kene valahonnan beszereznem...es ebbol az lett,hogy o felirja anyum megy fel erte marmint a receptert szombaton es kuldi nekem interurban!Szal ha mar a doki is azt mondja hogy szedjem akkor hiaba csak a lombik zavart be ezek szerint kicsit megtepte a hormonhaztartasom...de majd megyek itt vv-re ellenorzesre mert az meg gyogyo mellett amugy is kell.Erdekes modon viszont a pajzsmirigy tultermelesenek a tunetei vannak meg nalam es megis alultermelesem van..ki erti ezt...mert en mar nem.

Hogy haladtok?Ez a hetveges nalunk is ilyen csak gondoltam masoknk a hetvege az a hetvege :oops: :roll: :lol: :oops:

Mindenkinek drukkolok am 1000-rel :wink: Spontan babakhoz meg megjobban :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Nem összehasonlításképpen kérdeztem ám én azt a dolgot, csak kíváncsiságból :oops: . Tudom, hogy ez mindenkinél másképp alakul :roll: Tapolcán is tapasztaltam. Olyannak sikerült elsőre, akinek sokkal rosszabb eredményei voltak, mint nekem.

Betty,
én is érdekesnek találtam ezt a lilulást, de más magyarázatot nem találtam rá :shock: :roll: . Én is úgy adtam a szurit, hogy egyszer egyik, másszor másik oldalba, én mondjuk nem kaptam annyit, mint te. És mégis..... Érdekes, az biztos.
A Decát azt mire vagy miért kapod :roll: :oops: ?

Hát csajok, mi aztán nem hagytuk ki ezt a stimu utáni hónapot se . Pont elég volt, hogy 4-5 hónapig időre kellett szexelni és ez a hónap most olllllyan jó volt :oops: :mrgreen:
Csak sajna van egy olyan érzésem, hogy nem volt pé. Azt tudni kell, hogy mikor nekem pé van, akkor én azt nagyon megérzem, konkrétan kiegyenesedni sem tudok. Most már a 19. napon vagyok, de semmi ilyet nem éreztem. Pár napig éreztem feszülgetést, szúrást, de azt a konkrét érzést nem :cry: . Ez főleg azért is baj, mert azt sem tudom milyen hosszú ciklusra számíthatok, mert volt már nekem 38- 40 napos is. Nem szeretném, ha ennyire elhúzódna, mert akkor tolódik minden :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Sziasztok Csajok!

Annyit írtatok, h nem győzök majd visszaolvasni :wink: :!: :roll:

Most sok a dolgom bent, majd később leszek, csak addig is bejelentkeztem :wink:

A családom egy kicsit kiborít...majd megírom, h miért most tényleg nincs időm, de igyekszem a melóval és jövök...addig is...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Nálunk iszonyú nagy köd van!Utálok így vezetni,pedig vidékre kell mennem anyummal. :cry:

Betty!
Rajta vagyunk ezerrel a dolgon!

Bri!
Nem semmi,h mindig kell valamiért menni dokihoz!De meg lesz az eredménye!!! :lol:

Suzy!
Jó munkát!

Puszi lányok! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok
Marha szarul vgyok...roka koma mar 4szer meglatogatott...1szer meg csak meilyesztett... :x Lehet valami virusos nyavaja...tesztem csont nega :roll: Nem baba van a dologban....szedulok 2napja es hanyingerem van ma kiis jott az esti salim...ugy teljes egeszseben :? Na most megtortent az 5.eset is...ez mar csak a viz volt :?

Ha nem jonnek akkor vgy beteg vgyok vgy bementunk az ugyeletre :roll: Pusz-pusz :!: Remelem nem H1N1 :shock: Ledolok mert nem vgyok valami jol :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, jobbulást kívánok, sztem összeszedtél vmit az utazgatással :!:
Most van hányás-hasmenős vírus azt tudom :!:
Sztem menjetek dokihoz, pihizzél drága :!:
Ez nem H1N1 :!: :!: :!:

írj majd azért mi van veled!szegénykém!sajnállak nagyon!
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, jó utat és óvatosan :!: merre kell menned :?:

Betty, csak ki vgyok borulva, mert segítek egy családtagomnak, aki kismama, igazából én találtam meg a vetélései okát...és igazából nem is értékeli!

Angyal, próbálom megoldani, egyengetni több kevesebb sikerrel!

Ranita, sajnálom, h neked is ilyen hosszú a ciklusod, de hátha azért lesz pé-d!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Olyan jó, h most nincs semmi hormon és a sok mellékhatás...naon élvezem, de most azt vettem észre, h kicsit fel vgyok fázva és már január óta nem voltam, h ez lehet attól, h nincs hormon vagyis azt kérdezném, h lehet-e az, h eddig védtek a hormonok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes délutánt lányok a rossz idő ellenére is :!:

Bri :!:

Gyógyulj meg mihamarabb :!:
Pihenj sokat, igyál sok citromos teát :!:

betty :!:

Nagyon szivesen a linket :!:

Gabi :!:
Óvatosan vezess :!:

Suzy :!:
Jó munkát, de azért ne dolgozz sokat :!:

Hajrá lányok a spontán babákhoz :D :D
Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal, úgy legyen a 2010-es év a mi évünk lesz :!: :wink: együtt leszünk babásak :!:

Bri, (most olvastam végig a hsz-kat)
igen észrevettem vagyis gondoltam, h nekem szántad az Angyalnak írt dolgokat! :wink:
Mi az, h babásak lesztek, na neeeeeee, leszünk együtt, és ebbe te is beletartozol, ne bolondozz már :!:
A TSH valóban magas, de sztem gyógszerrel szinten tartrható tutira és nagy valószínűséggel a stimu miatt van :!:

Ancsuka, 7x :arrow: 1nap HSG, 3x2 nap inszem :arrow: így értettem a 7 alkalmat :!: :wink:
(amúgy két szoba van, ami ilyen szép, mert az volt sztem, a többi a szokásos kórházi rácsos ágy)
Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal, itt nálunk 15 fok meleg van...annyira nincs kedvem ebben a jó időben itt bent savanyodni...mennék már nagyon!
Gyönyörű napsütés van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Aki kér meghívót a blog olvasáshoz, az küldjön nekem egy mail címet, amire a meghívót küldhetem.

Bridget!
Egymás után hívott be minket a doki a másik HSG csajjal, neki mondta nekem nem, de akkor lehet nyomjuk mi is …
Hol is vagy pontosan? Manhattanben? Ott nem tudsz elmenni dokihoz? Lombikhoz megint haza kell majd jönnöd?
Jobbulást kívánok, valahogy kúráljad magad.

Suzy!
aham értem, már a 7-et. az iszemnél 2napig bent kell lenni? Ezt nem is tudtam, azt hittem csak megfigyelésre maradok ott pár órát.
A szobában meg csak lestem azt hittem rossz helyre „költöztem”, nagyon jól nézett ki.
Nem dolgozol ma?
Tuti kérdeztem már vagy írtad, de neked miért is lesz csak januárban az inszem?

Csajok küldenétek nekem oldalakat ahonnan ezeket a jó képeket teszitek be, olyan jók.

Ancsu

ancsuka

Suzy :!:

Ugy lesz a 2010-es év Mindannyiunk számára meghozza a várva-várt kisbabát :D :D

De jó, hogy Felétek olyan szép idő van, itt esik az eső a köd kezd ismét lefelé szállni.

Ancsuka :!:

Feljebb vagy az előző oldalon megtalálod a linket, onnan tudsz válogatni a képek közül.
Vendég

Bridget míg a TSH nem magasabb mint 10 nem nagyon foglalkoznak vele, addig ugyanis nem nem vagy betegnek nyilvánítva. Amint írtad nem értékelhető a stimu miatt sem.

Lehet emlékszel, hogy nekem is baj van vele. Voltam egy dokinál, nem tudom mennyire szakember ezt találtam sürgősen kellett egy endokrinológus véleménye. Nekem a T3 és is jó volt és ő kérte az anti TPO és anti Tg vizsgálatát. Ott volt nálam bibi azok magasabbak, mint kéne de még nem kórós. Ezen antitestek zavarnak be és magasabb a TSH-m (3,62 majd 4,21 és legutobb 3,57). Most szedek rá Euthyrox 25mg napi 1 tablettát és decemberben ismét megnézzük a TSH-t lehet lement. Nagyon aranyos volt és megdicsért, hogy elmentem mert lehet tényleg bekavar majd a lombiknál és mondta ha babás leszek minden trimeszterben nézessem majd, biztos ami biztos. Ha meg meglesz a baba és az érték nem megy határérték felé nem ír több kezelést míg nem akarok újabb gyereket, mert nem mondhatja, hogy pajzsmirigy beteg vagyok még egyenlőre.

Most egyenlőre lombikig tabletta és mielőtt indítok akarja látni az új vv még ha lehet decemberben, hogy ha nem ment 2 alá tudja növelni az adagot. Ez egy kis szar mirigy és nem is sejtik sokan, hogy be tud kavarni.

Ne aggódj emiatt te mondat anno nekem, hogy ez kezelhető és nem betegség tessék nem aggódni!!!!!!!! Eddig nem volt vele bajod szerintem csak a stimu csinálja.

Bocsi a hívatlan beirtás de nem akarom ,hogy a sok megpróbáltatás miatt még ezen is rágódj, mert itt nem lesz bibi Fel a fejjel én sem akarom, hogy pont te aki olyan optimista vagy így elenged magad, ezt nekem szabad neked NEM!!!!!!!!!!!!!!

Betty puszi, sokat gondolok rád :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!

Remélem nem haragszotok meg, ha csatlakozom hozzátok!
Már egy ideje tag vagyok más topicocban!
Van, akit ismerek is itt! :wink:

Rólam röviden annyit, hogy 2éve szeretnénk nagyon intenzíven babát!1éve derült ki, hogy pcos vagyok!Lettek rendesnek mondható ciklusaim, de a baba mégse jött!
Augusztusban volt egy átjárhatóságim, ahol kiderült, hogy mindkét petevezetékem el van záródva.Az okát nem tudták, pedig laparom is volt!
A kaáliba járunk azóta, aholis a dokim az első uhun megállapította, hogy miómám van, és szerinte ez okozza az elzárt petevezetőket!
Szóval most ott tartunk, hogy fogigátlót szedek, és dec.7én kezdjük a szurikat!
Igyekszek majd visszaolvasni!
És mindenkinek mennek a drukkok előre is! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
szia :D :D :D

Ancsuka,
megy az e-mai cím :D .

Bri,
jobbulást, ez tuti nem H1N1, nyugi. Pihizzél!

Kép

Kép
ranita1979

Szia Melinda :!:

üdv a csapatban :D :D
Vendég

Asszem most van a peteérésem. Úgy fáj az oldalam, hogy csak na. Persze a bal oldalam, ahol petevezetőm sincs :evil: , úgyhogy ennyit a spontánkodásról :evil: . Na mindegy, de azért egy 33 napos ciklus nem olyan rossz :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Melinda
üdv. a klubban :!: 8) :lol:
Kép
Valahol én is olvastalak már, de nemtom hol Kép
Mielőbbi babásodást neked, sok sikert a szurihoz, az időpont mindjárt itt van :!: :wink:
Ha tábliba be szeretnél kerülni, adatokat küldd majd léccci :!: :wink:

Ancsuka
itt alattam nincs az email címem :?: Mert oda mehet, vagyis jöhet a meghívó :!: 8) :wink:

Melisch
hát szia :!: :wink:
Téged is látni :?: :lol:
jöhetnél sűrűbben 8)

Most kicsit lépek, többieknek nagy cupp, ma még jövök, csak most férjemmel bogarászunk a neten, gyerekszobákat nézegetünk 8)
Valószínű meg is csináljuk mostanában 8) :lol: :idea:

Szuzy
akkor nem lehet könnyű neked, ha segíteni akarsz, de nem tudsz igazán... :roll:

Nna megyek, majd jövök :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita
azért csak spontánkodjatok....tudod, csodák márpedig vannak :wink:

betty615

Sziasztok!

Melinda
Kép
Örülök, h csatlakoztál hozzánk :wink:
sok sikert, kívánom, h minél előbb babás legyél :!:
én is pco-s vgyok, de én nem bírtam szedni a met-et...te hogy bírod :?:
és a myomával csináltak már vmit :?:

Ranita, szegénykém...a 33 elég jó valóban :!: :roll:

Betty, ez naon jó kis program :!: :wink: holnapi uh-hoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka, megy a privim!

Mindenkinek szép estét, pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melinda!
Kép
Dec 7 az nagyon közel van,de jóóóóóó!

Betty!
Én is nagyon szeretek babaszobákat nézegetni.Hát elis kell kezdeni csinálni,mert hamarosan szükségetek lesz rá. :lol:
Rakjál fel képet milyenre gondoltatok.

Bri!
Gyógyulj meg,küldöm a gyógyszert.
Kép

Suzy!
Csak Dabasra mentem,de nekem az is sok,mert nem szeretek városon kívül menni,főleg nem ilyen időben.Ráadásul amiért mentünk az sem oldódott meg. :twisted:

Szép estét mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, sajnálom...nálunk annyira szép idő volt ma, de jön vmi front, mert majd szét hasad a fejem :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem is marhára fáj a fejem :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,
számomra az lenne a csodák csodája :? .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka, azért lesz csak januárban, mert 3 sikertelen után úgy döntöttünk, h most egy kicsit pihenünk és jönnek az ünnepek eltereljük a gondolatokat egy kicsit...addig meg hátha spontán "megáld" engem a sors :wink: próbálkozunk amennyit csak lehet, de nem parancsszóra :wink: :!:
dolgoztam ma, csak hétvégén nem :!:
helyileg nem a nőin vgyok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, érzékeny vagy a fronra :?: én igen, és azt vettem észre, h most nincs hormon a fejem is sokkal többet fáj, de igaz sok stressz is ért a héten már :evil:
Csodák mindig vannak és lesznek is,... "küzdj és bízva bízzál :!: "

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok azt hiszem tul fogom elni...reggel 4kor a szofan aludtam el ulo pozicioban mikozben mertem a lazam :shock: :lol: :oops:

Roka azota sincs ma azt sem tudom mit egyek :x valami otlet :roll: :?

Kesobb vegigolvasok majd mindent es reagalok is de most meg pihenek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, csak pihenj, lázad is van :?:
sok folyadék, keksz :arrow: én ezt szoktam ilyenkor és feküdni jó sokat, lázat csillapítani, egy jó meleg fürdő, párologtatni :!:
További szép estét,kitartás, jobbulást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
Holnapra: Kép

Jó éjt csajok,megyek lefeküdni.(Remélem nem leszek beteg.)

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, jó éjt, aludt ki magad :!:

Én is mentem feküdni, apóca itthon végre egy kicsit "spontánkodhatunk" :!:

További szép estét, jó éjszakát!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Üdv Melinda!

A meghívókat elküldtem.

Betty!
Azért kértem inkább el, mert van akinek van 5 email címe is, és ki tudja melyik az „igazi”? de elküldtem ara ami itt van megadva.

Suzy!
Nem kaptam privit, csak Ranitától.
Az inszemet értem, mondjuk rossz is parancsszóra, így megértelek és lehet, a Jézuska eljut hozzád is és mindenkihez.
Azt gondoltam, hogy nem a nőin vagy, mert írtad még a múltkor, csak egy kicsit megzavarodtam. :oops:

Bridget!

Gyógyulj meg minél előbb.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, nem írtam, mert aztán láttam, h nekem is kiírt az email címem!nekem csak egy van :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
köszike a drukkot :wink:
Mára jó spontánkodást :!: Kép :lol:

Ancsuka
köszönöm a meghívót, majd átolvasom tüzetesen a blogodat, csak még nem értem odáig... :roll:
Egyébként ami itt van, az a "fő" email címem, ezen kívül 1 van, amin be szoktam mindenhova reggelni, ahova az kell :arrow: és aztán nyomatják a reklámhirdetéseiket oda :twisted:

Cukigabi
nem nagyon találtunk olyat amilyenre gondolunk...igazából "semleges " színben gondolkodunk, szoba alsó fele narancssárga lenne, a felső kék, bordürrel elválasztva, fent is bordűr, plafon kék, amin rengeteg csillagocska lesz, ami este sötétben foszforeszkál. (ez már megvan, mármint a csillagok...még Angliába vettük 2 éve :wink: )
Függönyről, lámpáról, többi berendezésről még fogalmunk sincs...az még ráér..bár még ez is, de azért lehet, hogy megcsináljuk...miért ne :?: 8)

Ranita
hallottam én már sok mindent...többek között ilyent is.... :wink:

Bri
HT kex, és azért vidd az ágy mellé a mézescsuport is :wink: :lol: 8)
Viccet félretéve pihizz sokat, gyógyulgass :!:

betty615

Köszönöm a drukkokat holnapra, begyűjtöttem :lol:
Kép

betty615

Kép

Kép
Kép

betty615

Betty!
Még mindíg szép a tábli :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty, Kép
Várlak...
és annyira szépséges a tábli :wink:

Bri, hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, mekkorát röhögtem azon a "spontánkodásos" képen :!: :roll: :lol: tetszik :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem hiszem el, az előbb írtam egy hsz-t, és nem küldte el! :evil:
Nagyon mérges vagyok!

Szóval akkor megpróbálom újra összeszedni a gonodlataimat!

Köszönöm a fogadtatást!Aranyosak vagytok!

Betty,
nagyon drukkolok az uhu-hoz!Olvasgattam a blogodat.Nagyon jó történeteket raktál fel.Még el is pityeregtem néhányon! :oops:
A táblit köszi.Az adataim: 25 éves vagyok.Ciklusom 33-35napos. 2007.dec-óta próbálkozunk. PCOS vagyok, miómám van, és mindkét oldalon lezárt petevezeték. :cry: Intézet: kaáli, BP.
Gyermek: nincs
Jelenleg fogigátló megy, és dec.7től indulnak a szurik :P :P

Ranita,
azért én drukkolok, hogy ez a hónap szerencsét hozzon.Igazi kis csoda lenne! :D

Suzy,
én nagyon jól bírom a metet.Semmi bajom tőle! :D
Miómára azt mondta a doki, hogy várjunk meg 2lombikot, és ha a 2.sem sikerülne, akkor meg kell, hogy operálják.Hát, nem szeretném!
De nem is lesz rá szükség, mert sikerülni fog már az első lombik!!! :D

Bri,
remélem már jobban vagy!

Bocsi, bhogy csak ennyire tellett, de nem emlékszem mindenre, amit az előbb írtam! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, sok sikert neked, drukkolok nagyon, h már az első lombik sikerüljön és ez a többi lombikos "kispajtásnak" is szól :wink: :!:
de jó neked :wink: én egy hónapig szedtem és nagyon levitte a cukromat...kettős látásom lett :arrow: így abba maradt :!:
mekkora a myoma és hol van :?:
nekem is van egy a húgyhólyagom felett egy borsónyi...de nem nyúlnak hozzá, mert nem a méhemet érinti :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
és rendesen ettél met mellett?
Hát, nekem azt mondták, hogy a lehető legrosszabb helyen van.Hátrahajló a méhem, és pont a hátsó részén van, ahol a 2 petevezeték.Valószínű ez zárja le mind a kettőt! :cry:
Még nem óriási, 2cm-es, de ha nem sikerülnek a beültik, akkor mindenképpen meg kell majd műteni! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, igen úgy ettem, mintha cukros lettem volna :!:
sajnálom, olyan sok ismerősömnek hátrahajló a méhe, én előtte nem is hallottam ilyet :!: :?:
reméljük a legjobbakat és sikerülni fog, sikerülni kell, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot Mindenkinek...elmentem haza :wink:

Este vgyok...pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!

Hol jársz?
Gyere várunk :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,
köszike!
Úgy legyen! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Betty
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
tényleg, mi volt uhun?Ma volt, ugye?Jól emlékszem?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?