Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lilla csúcs ügyes :)

tinu Édua is holnap lesz beoltva, reggel beszéltem a gyerekdokival :)

Larának jót tett, hogy lementünk, ma megette a délutáni pépet, már 2 napja nem akarta megenni :)

Niki vannak ilyen napok :), később megeszi, mint ahogy meg is ette :)

szavaztam

mau mi a gond?

Anikó nyilt a sarkunkon egy thai étterem, borzalmasan csípős-édes-és sós a kaja :( :) ááááááá

Hippre köv hónapra jelentkezek :) már kijegyzeteltem mi kell majd :)

gesztenyét még egyszer nem veszek én sem héjasat, kezemet elvágtam és túlsütöttem, még én sem bírom megenni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

jajj azt nem is írtam, hogy AM-nek jobbulást!

Lara tegnap a puffasztott búzaszeletemet kóstolta meg :)

edua2003

Tinu, tudom, hogy mi nem vagyunk összehasonlítási alap :wink: , csak gondoltam megosztom az okosságot. Amúgy én sem szeretem ezeket a mit kell mikor csinálni dolgokat, pláne, ha vajmi kevés befolyásom van a dolgokra. Örülök annak amit csinál, meg egyáltalán, hogy van :), aztán majd úgyis lesz ahogy lesz.

A karácsonyi bulit megpróbáljuk célul kitűzni bemutatkozásra, remélem a buksija is rendeződik addig (3 hete műtötték utoljára). Igen, a flu nagy rémünk, dehát már olyan kiváncsi lennék Rátok!!!

Réka, majd dobom a blogba a videjjót!
bangla

ezt miért nem találtam meg hamarabb?

http://www.adamo.hu/index.php?page=shop&cat=3

edua2003

Na nekünk ilyen hintánk van, de erről már volt szó :)

Netti, mit törölsz? :shock:

Lilla nagyon ügyes!

Fruzsi mostanában csak kúszik. Zsófi is ilyen volt, egyszer megfordult hátról hasra, utána hónapokig nem. Fruzsi is állt már négykézláb, most nem :roll:
Vendég

panndi de én ennyit nem adtam volna érte, inkább megvarrattattam volna :)

edua2003

gyors kérdés: pénteken nem lesz tali? vagy mikor lesz a köv.

Kép
Kép
mniki84

Adri, sztem neked nem kuldte el, meg mindig a kimenoben van :roll:

Panndi :) majd leirom :)

Netti
Kép
maumau

NIki: jövő hét hétfőn lesz tali.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Én is itt, ma eléggé zsufis nap volt, 2 vendégünk is,meg nyűgös a ded. Valszínűleg megint mocorognak a fogacskák. Meg úgy jártam, hogy a chamomilla felerősítette a fogzási tüneteket...De ez azt jelenti, hogy jól reagálja a gyerekem a szert. Pár napig kibírjuk.

Pár napja arra ébredek, hogy egy galambpár az erkélyünket szemelte ki randihelynek. Rendszeresen ott adnak f8-ra időpontot egymásnak. Tippek galambok ellen? Várom...

Annus! Én is szavaznék, ha lehet, kérnék bebocsájtást a blogba.
Na megyek, jó éjt mkinek!
füles33

füles: Akasszatok ki az erélyre cd-t. Ahogy azt fújja a szél és "villog" kellőképp utálják hogy ne menjenek oda. Vagy szalma madárriogató...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Netti, elolvastam :shock: és írtam is :roll:

AM még mindig lázas :?

Kép

Kép
adraci

AM-nek jobbulást! Mennyi az annyi?

Kép
Kép
tinu

Netti... Engem is érdekelne, ha nem gond!

hunccutka
Budapest

38,5 :? nem mondom, hogy nem ijedtem meg.

délutáni kajájának kb. 3/4-ét ette meg, inni nem nagyon kér, este 2 cicit kiürített, de tápit nem kért :?

Kép

Kép
adraci

Na jó, ez így nem ér... most mindenki kérjen pü-t tőled, Netti? Mars a blogba, írd le mi bánt, nem vagyunk ijedősek na jó, én spec igen, de fel tudok nőni egy-egy helyzethez :D)... :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Am-nak jobbulast, kar h nem a fogatol :(

fules, lojjetek le 8)

Netti
Kép
maumau

Lányok, na van wifi!

Isteni a hely, gyönyörű, nagyon jól érezzük magunkat! Csani is bejött a vízbe, és egyáltalán nem volt úgy kiborulva, mint a babauszin. Szóval nagyon boldog vagyok.

Most megyek is hawaii-ozni, csak egy témához még akartam pár sort: én őszintén nem értem ezt a nyilt-zárt topic felvetés-szavazást! Mi idejöttünk a babanetre, és egy nyilvános fórumon több mint egy éve megosztjuk egymással azokat a gondolatainkat, amiket egy nyilvános fórumon megoszthatónak gondolunk. Ha valaki szeretne még mást is megosztani, ami nem tartozik a nagyközönségre, arra ott a blog! Miért kéne változtatni???
Ez a betgagyú emberek olvassák a topicot dolog engem nem győz meg. És akkor mi van??? Megtalálták nemtom ki képét egy UKRÁN honlapon, wowhúhaderémísztő! picit tényleg az, de ugyanakkor, na és?? Mi történt? Bárkinek lett valami baja?
A magam részéről, most töröljem ki azt a17654 hozzászólást, amit egy év alatt tettem? Ti ki fogjátok? Mert az is rengeteg infót tartalmaz! Az egy tizedéből beazonosít, ha ismer valaki. A másik, meg amit szintén ti írtatok: bárhol bármit fel lehet törni, ha valaki nagyon akarja, a zárt topicot is, akkor meg miért nem jó a blog?
Szerintem ne menjünk, itt ismertük meg egymást, ide várjuk azokat, akik meg szeretnének minket találni. Miért éppen a 2009 májusi babák közül akar valaki valakit kifigyelni, megrontani, mittudomén! Ráadásul annyit írunk, hogy az külső szemlélő számára követhetetlen. Na, mindegy, csak leírtam a véleményem...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Gyongyi, leirhatom blogba is.
DE legyen szivesen csak az elolvasni akit erdekel.

Netti
Kép
maumau

mau így fogunk tenni :)

szofi egyetértek veled :), bár én sokszor elfelejtem, hogy mások is elolvassák, amit írok, és nem csak ti :), de mindegy, nem vagyok titkosügynök, azzal meg, hogy leírom, a gyermekeim fejlődését nemigen követek el bűntényt :)

edua2003

babaszafari még mindig nem jelzett vissza, érdekes, holnap felhívom őket :(, kezdek gyanakodni, hogy az apróságok boltjával együtt ők is ugyanabból a nagykereskedésből veszik az árut :)

edua2003

miért nem tudok még mindig megjegyzést írni a blogba?
nem vagyok blogtag, vagy mi van?, mondjuk én mindig google fiókkal jelentkezek be, ez számít?

edua2003

Irtam blog.

Netti
Kép
maumau

Sziasztok,

Én is voltam blogban szavazni.Én véleményem is ha valaki olyat akar irni akkor ott a blog, ott nem olvashat csak akinek hozzáférése van az tuti szerintem.
A képek nagyon jók és meghatóak a blogban, látom nosztalgiáztatok.

Már jól vagyok,Jázmin is jobban most Ármin van csúcsponon szegénykém annyira csúnyán köhög rosz hallani.Ja és kőzben meg már ott látszik kibújni a második fogacska is.
Este pár napja nem akar el aludni csak az őlemben reméleme ha kibujt ez a fog is helyre ál a rend mert hiába teszem le annyira keservesen sir én meg azt nem birom halgatni, inkább felveszem.

AM-nak is jobbulást!

Zsófinak is szegényke bizti rosz lehet neki.

Hú Anita, Jázmin is fent alszik az ágyon na ettől én is félek az eséstől.

Jó lenne nekem is ebből a tök olcsó babakajából itt annak a triplája az ár ha nem több, tehát marad a saját gyártmány.

Szofi, nektek jó szórakozást.

Ja és Netti ííírd már le a blogba mi volt mert én is annyira kiváncsi vagyok.
Visza olvastam mindent de annyira nem tudom már mit is akartam még irni. :roll:

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Ildi miért nem tudsz ha rá mész a megjegyzésre neked mi jelenik meg?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Úgy látom ezek miatt kimaradtam a kajából is :( köv hónapra szeretnék bekerülni :)

Ági jobbulást Árminnak :)

edua2003

netti :( :shock:

edua2003

Ági megvan a kocka beleírok, aztán rámegyek a megjegyzés elküldésére és semmit sem csinál, és ahol gondolom ki lehetne választani, hogy ki nevében küldöm ott üres a legördülő rész :(

edua2003

netti :shock: :shock:

Kép
Kép
mniki84

mau akkor én ezek után elköltöztem külföldre, mondjuk Svájcba és küldöm nektek a Milka csokikat :), egyszer töröltem már magam a chatről :)

edua2003

megyek inkább veszek egy gőzfürdőt :)

Lányom annyira lefáradt, hogy már a kiságyba való emeléskor bealudt :)

edua2003

jajj biztosan az alpesi levegő teszi, vágni lehet :)

mau nem megsértődni :lol:

edua2003

mau: :? :shock:
Írtam én is blogba a témával kapcsolatban :oops:

És ne haragudjatok, hogy ekkora port kavartam ezzel a felvetéssel. Úgy ég a pofám miatta :(

hunccutka
Budapest

hunccutka, nekem tetszik az otleted :wink: egyaltalan ne egjen a "pofad" miatta!

Netti
Kép
maumau

mau: Nem az ötlet miatt, hanem hogy ekkora megoszlás kerekedett belőle... Pont én csinálok káoszt aki hónapokig ide se dugta a pofáját!
:?

hunccutka
Budapest

épp azt néztem hogy az áprilisiak is elköltöztek :shock: mamaira, vagy anyatanyára vagy hova

Kép
Kép
mniki84

edua, mi ajándékba kaptuk ;)
Vendég

anyatanyán van egy májusi topic :D asszem ledöbbennének ha megjelennénk ott "ó helló, jöttünk csatlakozni úúúúgy 40en :D :D na ez csak vicc

Kép
Kép
mniki84

niki: :D
Azt hiszem onnantól mi lennénk gyanús elmebetegnek kikiáltva!

hunccutka
Budapest

Bangla! Előre is köszönöm a videót. Remélem, hogy majd eljuttok valamelyik talira, hogy személyesen is megismerhessünk titeket.

Látom, még mindig tart a költözködés körülötti vihar. Gondolkoztam a dolgon, de az a véleményem, hogy nem vagyok hajlandó félelemben élni. Tehát én továbbra is a maradásra szavazok, és remélem a legjobbakat. Ha majd lesz valami olyan helyzet, amit a blogban leírtatok, azzal majd akkor szeretnék megbirkózni, nem pedig előre félni.

Ági! Árminnak jobbulást kívánok!

Réka

rekap

Réka: Biztos találkoztunk is már :D Csak nemtom, hogy ki vagy :D :D NA majd hétfőn meglátjuk!

Tali: Nekem Ok a 10 óra. És kb. meddig szoktak tartani a talik? Meddig bírják a babák? Csak, hogy Én is tudjam tervezni a nap többi részét.

Megyek a blogba Netti történetet olvasni, meg szavazni, ha tudom, hogy hogy kell azt csinálni.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29

Na később megette a kaját.Szóval akkor tutira nem volt éhes.De akkor nem tudok neki 5x adni,ahogy az orvos írta. :roll: Illetve tudok,de 4 adagot kap 5 alkalommal,nem 5 adagot. :roll:
Vagy hagynom kéne mit mond a doki meg hogy gyarapszik, csináljam úgy,ahogy a kicsinek jó? :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Lányok!

Hát én eléggé elmaradtam. Kb. 2 hete nem tudtam jönni, de higgyétek el volt okom rá. Ami publikus, hogy olyan beteg voltam, mint még sosem. 4 napig láz, pedig 10 éve erre nem került sor, és minden ami az influenzára utalhatna, de mégsem az volt. Ami a lényeg, hogy Dani szerencsére nem kapta el, ilyenkor áldásos az anyatej!
Szóval nem olvastam még vissza, de azt hiszem, nem is fog menni! De úgy látom hogy pont kellő időben bukkantam fel újra! Mi ez a szavazás? El akartok menni innen? Mi történt?

Trixi! Átgondoltad, amit írtam Neked még a múltkor? Van valami fejlemény?

Orsi

Kép
ferminadaza

Bangla elolvastam a történet harmadik részét is. Tudom, az ember csinálja ami a dolga ilyen esetben, nem gondolkodik ilyesmin, de minden tiszteletet megérdemeltek. És légy szíves ne tűnj el, mert szorítunk értetek és szeretnénk tudni, mi van ezzel pici, bátor leányzóval.

Én is meghoztam a döntést, szavaztam. Osztom Réka véleményét, azaz nem akarok félelemben élni, így maradnék a seggemen, de ha zárul a topik, megyek a csapattal :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Sziasztok!

Netti :shock:

Ugye mi most leltünk egy fotót más oldalon.De az származhat iwiw-ről.Sőt tuti onnan.Meg hugim mondta h ő akarta Grétit feltenni valami ilyen oldalra,de visszajött egy üzije,h nem lehet mert nem fizetett.de lehet mégis felkerült ennek ellenére a kép?
Rólam is minden kiderülhet innen is,de iwiwről is.Sőt sajna már zárt topicot is olvashat bárki.Pl Sanyinak sem kéne fél óra h feltörjön egyet.De persze ő nem szórakozik így.
Sőt van saját blogom is.Mondjuk azon már agyaltam,h meghívósra csinálom.
Szóval szerintem maradhatunk,itt már megszoktuk.a kényes témákra ott a blog.Azt hiszem anno még én vetettem fel a blog ötletét is.Eddig bevállt.
Majd a szavazás dönt.Az tuti ha maradunk maradok,ha megyünk megyek!! :wink:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Szilvi: mi tízre megyünk akkor, és mi legkésőbb fél egykor lelépünk, két okóból megígértem apának, hogy egykor átadom neki az autt, meg Zsófi fél kettőkor legkésőbb kidől :roll: Tényleg, lehet vinni nagytesót is? Mert mi csak akkor tudunk menni, ha vihetem őt is.
Vendég

Orsi, remélem már jobban vagy. Sima influenza volt? Vagy valami egyéb vírusos?
Danidnak boldog felediket :-)
A blogban szavazunk éppen, hogy menjünk (zártba) vagy maradjunk. Szerintem mindegyik topik életében elérkezik ez a lélektani pillanat, hogy felvetődik a kérdés. Mi most értünk el ide... Ennyi.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Niki, anyatanya :lol: :lol:
Vendég

Gyöngyi!

Köszi, már minden rendben. Vírus volt, de nem az új influenza. Kicsit lassabban ment a gyógyulás is, mert ugye nem feküdhettem egész nap! :)
Dani nevében köszönöm a köszöntést! Éééés! Már van két fogunk! Az alsó kettő jött ki egyszerre és ráadásul úgy hogy nem is vettük észre. A Brendonban szólt a csaj, hogy jéé látom a fogacskáidat! Én meg csak pislogtam, hogy tessék?? Vicces volt!

De el ne tűnjetek szó nélkül! Remélem mehetek veletek!

Orsi

Kép
ferminadaza

Mármint ha úgy alakulna a szavazás!

Orsi

Kép
ferminadaza

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?