Hát így, hogy ilyen kedves aggodalommal fogadtatok, még jobban szégyenlem magam, hogy nem jelentkeztem.
Csak az is van, hogy mindig próbálok végigolvasni, és mire a végére jutok, már káprázik a szemem, és azt sem tudom, mit akartam írni.
A hippes buliba ha lehet, mi is beszállnánk, ha csak a következő hónap, az is szuper lenne. Addig kénytelen lesz maxi beérni a kiscsaj jóanyja főztjével
Lányok, bocsi, hogy belepofázok, csak mivel mi állandóan járunk Dévény kezelésre, meg fejlődésneurológushoz, megosztanám Veletek, amiket ott hallottam. Senkit nem szeretnék ijesztgetni, mint minden, ez sem fehér vagy fekete. Aki nem akarja, inkább ne is olvassa el. De a szakik azt mondják, hogy a fejlődésnek megvannak a maga stádiumai, amiket jó, ha a baba betart. Tehát oldalra fordulás - hátról hasra / hasról hátra fordulás - kúszás - kiülés - mászás - felülés - állás. Ennek azért van jelentősége, mert a stádiumok a megfelelő izmokat erősítik a következő mozgásformáig. Ezért például, ha egy baba nagyon akar felállni, és még nem kúszott/mászott, nem nagyon szabad hagyni, meg kell próbálni játékkal még négykézláb tartani. Azt nem tudom, hogy ezt hogy lehet, a mi tornásznéninkk a fiával például egész nap négykézláb mászkált
. Szintén kapcsolatban állnak ezek a stádiumok különböző agyi funkciókkal is, mint pl az olvasás-, íráskészség.
Prédikáció vége, mégegyszer bocsi.
Nagyon óvatosan Hani is be szeretne jelentkezni a karácsonyi húzós buliba, gondolkodik rajta, hogy beöltözne majd ő mikulásnak, őt még úgysem látták a többiek, nem ismernék fel
.