Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Nálunk is a sógornőmék szívják a "vérünk" (anyagilag) és mikor szólok, hogy most már menjen el a férje fdolgozni, megsértődött!!!! :shock: :shock: és még én éreztem magam szarul. Erre én hülye ma felhívtam ismét (eddig fel se vette nekem a telót) és meghívtam őket hozzánk karácsonyozni. :oops: azóta verem a fejem a falba!!! :lol:

Képzeljátek a sógornőm úgy kivan ... az ideg meg átragad a 4 gyerekére is :oops: ... a 10 éves fia a szoba közepére pisilt!!! :shock: :shock: :oops: nyugodt, békés karácsony!!! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!

Csak kapkodom itt a fejem, hogy mik történnek Veletek! :shock: :oops: :evil:

Orsi!

Melyik lépcsőt kövezték le azzal a .....csempével? A kültérit? És már bocsánat, de hogy merészel bárki is a TI :!: :!: házatok/lakásotok kialakításába/berendezésébe belep..fázni?!?! :evil: Ez azért elég bunkó dolog! Már bocsánat! :oops: Még ha apósodékról van szó, akkor is!! És nem mindegy nekik, hogy mennyibe kerül? Tán nekik kell kifizetni vagy mi?! :evil: Megérdemelnék, hogy azt a burkolást ők fizessék ki, ha már a tudtotok nélkül intézkedtek! :? És Szabi mit szólt? Gondolom, Ő sem örült! :?
Na azért....tudom, hogy ez most nem vígasztal....de fel a fejjel, ennél rosszabb már ne legyen!!!! :roll: 8)
CTG-n és vérvételen mi volt? De gondolom minden okés? :wink:

Vero!

Ti dokihoz a kútba jártok? Vagy mit kerestél Te ott? 8) :lol:
Komolyan mondod, hogy meghívtad sógornődéket karira! ? :shock: :oops: :roll: Hát le a kalappal előtted! De remélem azért nem egy hétre invitáltad őket?! :oops: :roll: Ennyire mártír azért ne legyél! Többet ér a békesség a nyugalom a saját Családodban! :oops: :roll: Szerintem.
És mitől van ki szegénykém?! Attól, hogy képtelen a férje elmenni dolgozni?! Már bocsánat, de ha ráérek majd sajnálom! :oops: :evil: Nem tisztem és nem is akarok beleszólni a dolgotokba, de asszem Férjed "rendesen elkényezteti" őket! :oops: Nem beszélgettetek még erről Lacival, hogy talán ezt nem kéne?! :?
És akkor most Kata egyáltalán nem kap fülbevalót vagy csak most ahogy írtad nem volt időd megvenni?
Szofinak meg Zsófinak is jobbulást! Remélem legalább Kata megússza a dolgot!
Már több vonalzó háttérrel meg figurával is próbáltam csinálni, de Adrinak valamiért nem írta oda egyikkel sem az 5-st a végére. :(

Linocs!

Milyen kis ügyes Fruska! :wink: Gratulálok! És miért is ígéred meg, hogy el fogsz tűnni?! :roll:
És akkor most ki a dokid? (mert írtad, hogy váltottál) És ki lesz a szülésznőd?
És kis Pocaklakó milyen titokzatos, hogy csak a popsiját mutatja! :lol: Van megérzésed, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e? És nevek vannak már? Vagy csak akkor gondolkodtok majd ha már tudjátok, hogy milyen nemű? :P

Boszi!

Mi volt ma vérvételen? Nem futottatok össze Orsival? És Lara hogy van? Jártok még úszni?

Judy!

Ancsával minden okés? Mikor jártok Érd felé! 8) Fogyival hogy állsz? Te melyik gastroyalost is csinálod/eszed? 8) :wink:
Februártól asszem én is beállok a sorba! Ma reggel ráálltam a mérlegre és....... :shock? :cry: De addig amig szopizik Jáz....de 1 éves koráig legalább.....addig nem kezdek bele semmibe! :roll: Legfeljebb igyekszem kicsit kevesebbet enni! :?

Kútas kari/tabló!

Hát szerintem, ha akarunk tablót is, akkor neki kell ugrani "gyártani", mert nagyon rohan az idő! :roll: Elvállalja valaki a megszerkesztését? :roll: Van valakinek valami ötlete, hogy milyen legyen? És hogy hol csináltassuk meg? Eddig hol volt?
Nem akarom én megmondani, csak egy javaslat, de szerintem, ha be akarunk menni, akkor én a december 14-i hét valamelyik napját ajánlanám. Lehet, hogy akkor Orsi már foglalja bent a helyet a bulira! :lol: :wink: Mert utána szerintem már Mindenki nagyon pörögni fog! Na? :roll: És aki ebben eddig jobban benne volt, az tudja, hogy bent kivel kellett erről a "bemenetelről" egyeztetni? "Hőskori" bnetes Anyukák :lol: :wink: , ez hogy volt eddig? :roll:

Na megyek pakolok egy kicsit.
Szép napot Mindenkinek! Ha tudok, még jövök! :wink:

Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.11.17 15:00-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na csak sikerült megszerkesztenem Adri vonalzóját!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Igen, mi a Kútvölgyi RENDELŐJÉBE járunk gyerekgyógyászatra. Ugyanahhoz a doki nénihez járnak a lányok, mint anno mi a bátyámmal, öcsémmel. :lol:
Nem, nem!!! Teljesen azért nem gágyultam meg!!! :lol: Csak egy ebédre hívtam őket és mondtam, hogy EGYEDÜL JÖJJENEK FEL, max. ha vonattal jönnek, akkor Laci haza VIHETI őket HA NAGYON KELL!!! :D
Katának nincs semmi elfelejtve! Lesz fülbevaló is, csak még nem jutottam ki + nem döntöttem el, hogy fehér kő vagy pink-fehér :D de lesz!!!
Tabló: én nem tudom, mi hogy volt, mert soha nem voltam bent tablóátadáskor. Bocsi de annyira nem hoz lázba a dolog :oops: persze mindig hozzájárultam az anyagiakhoz, de én úgy gondoltam, hogy a dokimnak többszörösen is „megháláltam” :oops: és az a szülésnő aki szívből segített annak se voltam hálátlan. Szóval a tablónál én csak a csapatszellem miatt vagyok benne. Remélem így is jó! :oops: szóval én nem folytam bele eddig soha a tervezésbe. Nem tudok segíteni! :oops: sajnálom!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi!
Hurrá!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi,
én most nem gastroyal :oops: A férjem szerint így is túl sok pénzt szórok el :oops: Asszem most épp ezen fogunk összeveszni ha hazajött... Úgyhogy csak próbálok kevesebbet enni, meg a testkontroll szerint menni - már amennyire sikerül. Ez hasonlít a 90naposra csak nem annyira rögzített, hogy mikor mit ehetsz... Szóval a saját fejem után :D
Hát, reggelre már nem lázasodott be, és most egész nap elvoltunk nurofen nélkül. De nem igazán kap levegőt és elég randán köhög :? Meglátjuk, egyenlőre várok...

Vero,
nincs mit :D Remélem működni fog... :roll:
Sógornődék meg :roll: de erről már beszéltünk...

Orsi,
ez nagyon durva!!! Asszem én is kibuktam volna...
Nálunk anyósom rajzolta az alaprajzot - mármint nagyjából, az alapján amit mondtunk, hogy mit szeretnénk - aztán megsértődött, hogy nem pont olyan lett a ház. No comment.

Megyek csajok, ezer a dolgom... Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero, sógornődékkel sem lehet egyszerű. és tényleg amit én eddig itt olvastam tőled róluk...le a kalappal hogy meghívtad őket.

Timi, közben felszedették a lépcsőlapokat... szal nem kell azt néznem. apósomról tudni kell, hogy ő nem szeret semmire kiadni pénz. egyszer megvették azt a csempét, de vlmiért nem használták fel és most "ránk akarta sózni". de így volt az összes bútorral is, mindent meg akar tartani, hogy "egyszer majd jó lesz" de közben már tele mind2 garázs velük. :roll: hetekig mondogatta, hogy miért nem kell Kolosnak a vagy 50 éves ágy, pedig tök jó még át sem kell húzni (mármint a kárpitot rajta). mi van?? olyan nehéz finoman fogalmazni, hogy az ilyen kecsegtető ajánlatokat visszautasítsam. :oops: :lol:
mind1, én már lezártam a dolgot. végülis minden úgy lesz/lett ahogy mi akartuk. apósom mindenről elmondta a véleményét, de egyik fülemen be másikon ki.

hát lehet 14én már otthon leszek. :lol: :lol: drukkoljatok. jó lenne dec elején szülni.
snooopy

ja még azt akartam, h az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyósomék sokat segítettek nekünk az anyagiakban, nekünk nem lett volna ennyi pénzünk. ők soha nem utaztak sehova, gyűjtögettek a két gyereküknek. sógoromék is úgy tudták megvenni a zuglói lakásukat hogy a felét ők állták. tehát elosztották a vagyonukat a két fiuk között. szóval ezért olyan nehéz ez, mert végülis ők fizetik a javarészét annak, hogy ki felújítsunk. :oops:

apósomnak volt egy jó megjegyzése amikor látta, hogy mi nem aprózzuk el a felújítást/átalakítást: "ő úgy gondolta a mi beköltözésünket, h csak jó alaposan kitakarítunk és kész" :lol: :lol: azért ez aranyos.
snooopy

Sziasztok!

Éppen játszanak, bár sosem lehet tudni, a következő pillanatban mi lesz. Merthogy Petya harap. Nagyon. És akkor Panka visít. Nagyon.

Szóval:

Tigrincs!
Eddig úgy volt, hogy egy ügyes (és önfeláldozó) kismami bevállalta, hogy begyűjti a képeket, amiket mi elküldtünk neki, és megszerkeszti a tablót, és valaki kinyomtattatta (?) és aztán vagy valaki bevitte, vagy mind mentünk és bevittük, pl. tavaly. És aztán beszedte a pénzeket, aki csinálta.

Ancsa!
Jó, hogy megvagy, vérlelet nem annyira, vigyázz magadra. Szerintem csoportkép jó ötlet, csak nem tudom, mennyire megvalósítható.

Babakocsi (játék): Nálunk is játszik vele Petya, rohangál és tolja, belerak ezt-azt. De Pankának vettünk vonatot is, mert szerintem nyugodtan játszhat azzal lány is, én mindig szerettem volna egyet, de nem kaptam. Anyós erőlteti a babázást, de nem nagyon vevő rá a lány, inkább póniügyek vannak, azok csinálnak mindenféléket. De csajosban inkább ékszerezés, körömfestés, meg ilyenek vannak. De most karácsonyra rendeltem neki bababbútort fakopáncsból (köszi Ancsa az oldalt!), majd a pónik beköltöznek. Petyának olyan bébi laptopot gondoltam, de még nem vagyok biztos.

Orsi!
Hajrá december 10 (tudom, Timi szerint 9), Panka akkor lesz 5 éves.
Szülők kicsit ilyenek, néha én inkább azt gondolom, nem hiszik el, hogy felnőttünk és tudunk egyedül dönteni, meg más elképzeléseink vannak, mint nekik. De azért biztos jót akarnak. Nálunk is ez van. Meghallgatjuk, aztán mást csinálunk. (Vagy nem :roll: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tabló!
Bocsánat, lehet hogy nem jól fogalmaztam,
Én nem azt javasoltam, hogy csoportkép legyen, hanem olyan tabló, ahol mindenki rajta van! Aki a kútvölgyis Anyukák közé tartozik!
Akik már nem ide írnak, és azok akik ide írnak!
Mindenki együtt!
Hisz a szeretet ünnepe jő!!!
:-)

Most mennem kell!

Ancsa

ancsaboszi

Orsi,
Szerintem mindenhol így van, csak vannak szülők akik erőszakosabbak... Anyósom is ilyen, és tudod, mikor megemelt hangon közli, hogy "ő igazán nem akar beleszólni/rábeszélni, de..." akkor már a mondat elején elindul a vérnyomásom felfelé... De aztán úgyis úgy csinálom ahogy én akarom :) Amúgy tényleg rendes apósodéktól hogy segítenek. Az elképzelések meg persze hogy mások. Az én apósom a füvesítést nem érti, hogy az meg mi a fenének, egyszerűen kapálgatni kell a kertet, jó az úgy porosan ahogy van, minek ezzel ennyit szórakozni?? :roll:

Timi,
ez kimaradt: most hétvégén tuti nem megyünk, mert apu lement Pécsre segíteni hugoméknak az építkezésen. De szerintem jövő héten megyek arra mindenképpen...

Túl vagyunk az első nurofenmentes éjszakán :D csak el ne kiabáljam. Mondjuk aludni nem sikerült, mert most meg levegőt nem kap + köhög, de legalább már láza nincs tegnap reggel óta :)
És már nem ordít, mikor a fülét kezelem :D és tegnap este már éreztem a fogacska hegyét, úgyhogy talán kezdünk túl lenni rajta :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta,
én is gondolkodom a bébilaptopon Ancsának... Pláne hogy folyton a billentyűzetet veri és az egeret lökdösi... Már alig tudok ideülni a géphez :) De én se vagyok biztos benne hogy kap végül :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

jóreggelt,

Ancsa, oké, de ezt is vlkinek össze kéne fogni. mi kiestünk mert mindjárt babázunk, kéne vlki önfeláldozó személy aki vállalja. :D

ja Vero, igen tényleg kaptattam felelé a kórház felé ctg-re.

Judy, örülök, h Ancsa már jobban. vagyis h nurofen már nem kellett. gyógypuszik a köhögésre.

mi az a bébilaptop?? kolos is imád a laptop előtt ülni, nyomkodni, de csak akkor érdekli ha be van kapcsolva és látja az "eredmény" hogy vlmi történik a képernyőn. :lol:
snooopy

Tabló!

Hát igen, valakinek be kell válálania aki, vagy Ő vagy a Férje ért hozzá!
Igen, össze kell gyüjteni a képeket!
És bele kell vágni a kiválasztott képbe.
Én még mindig azt mondom, ha van kép, én szívesen segítek belevágni.
KInyomtatni, meg ott ahol szoktuk, de nem jut eszembe, mi is a neve.
Ahol mindent lehet nyomtatni és fénymásolni.

Orsi,
Laptop
http://www.toystore.hu/f_info.php?mod=f ... m=m&catf=1

http://nunu.hu/clementoni-micimacko-laptop

http://www.molding.hu/product/keszsegfe ... fc07f64so7

És hátha érdekel valakit! lego duplo állatkert! Ez a játék van most a metróban 19.000 Ft-ért
Nagyon jó, 3 csomag játék van benne, ha a legolcsóbb internetes árakat nézed, akkor 23.000 Ft lenne a három külön külön.

http://allegro.pl/show_item.php?item=799596385

és itt is lehet kapni.
de itt is ennyi
http://www.lacsiboltja.hu/termek/16185. ... _Allatkert

ancsaboszi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!
Köszönöm!
Sajnos visszaolvasni reménytelen!
Néha próbálok jönni, de ha géphez kerülök, akkor meg van munka!
Szóval bocsánat, majd egyszer talán tudok reagálni is.
De azért írok pár szót
Szóval tegnap voltunk vérvételen.
sajnos a trombocita tovább csökkent 113.000 (180.000-400.000 normális) de azt mondja a hematologus, hogy ez nem olyan rossz, mert a többi érték, ami a HELLP tünete, az nem rossz. szóval nem kell aggódni!
Új doki, hétfőn hívtam, azt mondta hogy majd akkor szeretne látni, ha voltunk a szíves dokinál, hát holnap megyünk, de Ő holnap nincs, ezért héttőn kell hívni.

Hát ennyi.

Sok puszi Mindnekinek!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok,
mostanában enm nagyon vagyok a topicotokban, csk valaki mondta, hogy kevés az információtok a változásokról.
Szóval: szülésznőt a 32. hétiglehet választani, utána már csak professzori eengedéllyel. Minden szülésznőnek egy hónapra csak 5 választott szülése lehet. Ezen felül, kivételes esetben professzori engedélyt keell kérnie.
Dúla a szüléshez nem jöhet be. A szüléshez, ha az apa nem akar bejönni, akkor valaki rokon kísérheti az anyákat.
Nagyjából januártól kezdődik az átalakítás, a szülőszobával, műtővel és a c szárnnyal kezdik. /ez a lépcsőházzal szembeni folyosó/. Hát csk gondoltam, megosztom veletek a rátok (is)vonatkozó infokat.
Mindenkinek szép napot kívánok. Szeretettel: Rita
nováky_rita

Köszi Rita az infót.

szerintem ez tök hülyeség. én dec 12re vagyok kiírva, ez még a hónap eleje, de mi azzal aki pl. dec vége?? akkor a szülésznője nem mehet be a szülésre mert megvolt az 5 szülés????? ki találta ki ezt a baromságot???
snooopy

fúúúúúúúúúúúú! ez már vérlázító!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: most valami nagyon cifrát mondanék ha nem lennék jól nevelt. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy!
millió köszi köszi. MEgy a DVD :D :D :D már látom hogy vasárnap végtelenítve fog menni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocsánat az eltünésért.
Rengeteg dolgom van és csak kaptkodom a fejemet, hogy mit nem csináltam még meg :oops:
Visszaolvasni nem tudtam, csak gondoltam adok jelet magunkról.

Sajnálom, hogy le maradtunk a taliról, pedig jobb lett volna...
Apóséknál se volt olyan rossz, csak az erőltetett mosolygás fárasztó. :shock: :? :oops:

Szerencsére nem vagyunk betegek, csak aludni nem akar napközben a kis bestia :? 8)
Ha végre hagy nekem egy kis időt akkor jövök még.
Jók legyetek.
V

valentina

Ez úgy van, hogy mindenn szülésznő egy füzetbe vezeti azt, hogy melyik hónapra kit vállalt el, és egy hónapra nem írhat be többet ötnél. Éshát az a várandósság 32. hetéig meg kell történjen.
Az új vezetés döntése ez, ebben is van rendszer :-)
Szeretettel
nováky_rita

Sziasztok!

Rita!
Bocs, de nem jutok be, én vezetésemmel, meg nem merek... :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Vero,
nincs mit :D Nálunk is biztos lesz ez a korszak, most a Mekk Mester, a Vizipók és a Kisvakond megy váltva... Már kezdem őket unni... :?

Rita,
köszi az infót.

Ancsa,
örülök, hogy nagyjából rendben vannak az eredmények. De így is kell ennek lenni nem :) Majd gyere ha tudsz, hogy mi van veletek!!!

Többiek merre??? :shock:

Megyek ügyet intézni, lehet hogy nem jövök ma már... Szép napot!!!
Itt olyan szépen süt a nap :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

haló Lányok, hová tűnt mindenki??? kicsit aktivizáljátok magatokat ha kérhetném! :lol: :lol: :oops:
snooopy

Hi!

Orsi!
mindenki szaladgál ... :lol: olyan gyönyörű az idő :D :D :D

én ma elvittem a lányokat oviba, majd tankolás Savoyánál, majd irány a Premier Outlet (Nici plüssit vettem, mert Kata Tigrise már kicsit hadirokkant volt :lol: ) majd budaörsi Auchan (fülbevalót vettem Katának :D Tigrincs!!! :wink: köszi), majd INFO PARK (Libri - Panka és Csiribi mesekönyv. Oda rendeltem meg. :lol: ) most lett kész a paradicsomos káposzta, kimostam 2 adag ruhát, most hajtogattam össze a leszedett ruhákat ... folytassam??? :lol: Lassan kel Zsófi és megyünk a nagyokért :D Ma is jól elvoltam :lol: Tenci gondolom már kiköltözött a fiúkkal a kertbe :lol:

na megyek, mert most felpörögtem, keresek még valami teendőt :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

OrsiFőnök! :lol: :wink:

Szolgálatra jelentkezem én is! :lol: :wink:
Én Veroval ellentétben csak 1 adag ruhát mostam ki :P , reggel elvittem Adrit oviba, én is tankoltam, mint Vero, csak én Érden a Lukoil-nál :P , majd megreggeliztünk Jánossal, aztán szomszédoltam a szomszédban egy órát, mert már nem voltam vagy két hete :oops: aztán mire hazaértem, Jázt ebédeltettem, aztán Apával ebédeltünk, aztán Apa du. 2-kor elment egy helyre megcsinákolni az ott lévő rossz faxot, aztán megy majd Adriért az oviba, nekem meg most itt nyöszörög Jáz. :roll: Mingyá szopizik oszt megy alunnyi, hogy anyukája kicsit tudjon majd "csak" Adrival foglalkozni, ha hazaért az oviból.
Tévedtem. Ha nem baj, akkor már most megyek és megszopiztatom, mert ahogy ordít, azt nem bírom hallgatni! És akkorákat ásít, hogy mingyá békap! :oops: :?

Utána jövök és folyt. köv. Ígérem!

Addig is pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na má itt is vagyok! Ez gyors volt és precíz! :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hát basszus!! Most engedett csak vissza a bnet!!! :evil: :evil: :evil:

Viszont Adri, most ért haza az oviból és magának követel! 8)

Bocsika, de inkább este jövök vissza. Úgy sem tudnék nyugodtan írni Tőle! 8)

Szép estét Mindenkinek

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

fú, jó sok helyen voltál Vero. :)

mi csak délután mentünk le kicsit családilag, Szabinak kellett dobbőr meg ütő...Kolos meg tobzódott a sok dob/cintányér láttán az üzletben. :D élvezettel ütögette őket.

holnap szüleimnél alszom mert Szabinak koncertje lesz Szegeden és csak reggel jön haza.
snooopy

:oops: oh! még sokkal több helyre kellett volna mennem, csak elfogyott a píííízem :oops: kaptam 30-at reggel és költötem több mint 31-et :lol: :lol: :lol: ja! mert hogy a DM-et nem is írtam. Otthagytam majd a felét. :oops:
De olyan csodálatos idő volt ma. :wink: Jó volt mászkálni. :wink:

Orsi!
Koli aranyos lehetett!!! :lol: Látom a muzikalitás nála már kódolva van. :lol: Szabi hogy jár zenélni??? van egy együttesük? :D
Örülök, hogy a lépcső-probléma ilyan könnyen megoldódott. Azért mégis csak jó fejek az apósodék! :wink:

Nálunk még annyi van, hogy Zsófinak múlnak a pöttyei. :D Szerencsére nem tartott sokáig és nem viszketett neki!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

FőnökOrsi! :lol:

Engem már le sem reagálsz?! Naháááááát....szépen vagyunk! Én meg pedálozok itt mint állat!!!! :lol: :wink: 8)
Egy perc volt csak a különbség! :P

Na a Csajaim azt mondták :D , hogy Ők most játszanak együtt, úgy hogy én csináljak amit akarok míg vacsi nem lesz! :D Szóval kaptam egy jó fél órát, úgy hogy folytatom. :wink:

Vero!

És végül is melyik fülbevaló lett a befutó? Remélem a "vegyes"! :wink:
Nincs mit, máskor is ha kell "előnézek" :wink: bármit!
Tényleg Te is jó sok mindent csinálál ma! :P
Húúúúúú, mingyá itt a vasárnap és a buli! :wink: Akkor biztos, hogy csak Laci lesz ott Velük? Mert ha nem, akkor mégis beugranék délután a mekibe! :wink: Hányra is menjek akkor? :lol:

Judy!

Nem baj, ha nem jössz most hétvégén. Nem kérnek kenyeret a zoknit. :wink: Csak azért kérdeztem/mondtam, hogy itthon legyek, ha erre jársz! :wink:
Remélem Ancsa már egyre jobban!

Valentina!

Hurrá! Má aszittem elvesztél! 8) Vagy betemetett a hóóóó!!! :lol: 8) Az jó, ha nem vagytok betegek! Nálunk az oviban múlt hét óta Adriék összvissz 13-an vannak a csoportban. Bár hétfőn csak 9-en voltak és ebből csak 5-en aludtak ott! :roll:
Legközelebb meg majd még jó hogy jöttök! :wink: Akkor nem lesz kifogás.....meg apósék!!! 8)
De ha esetleg jársz budaörsi teccő vagy ósan felé, akkor kiruccanok én is! :wink:

Tenci!

Napozást befejezni, oszt told mán ide a képedet!!! :lol: :wink:
Mi a helyzet Csajszi? Anya mit főzőtt ma? 8) A héten meg a jövő héten vagyis a hétvégéken leszek "naggyon nagy"! 8) Jövő héten még jönnek sógornőmék is, Neki lesz szülinapja és majd Jánossal főzünk Neki marhapörit meg lehet, hogy rendelek Neki egy csokis tortát! 8) Ez lesz a szülinapi ajándéka! :D Verotól tanulom, hogy hogy kell jó viszonyban lenni a sógorokkal!!! :D Na jó, ez ilyen szinten nem igaz, mert nekünk tényleg jó a kapcsolatunk sógornőmékkel. Legalább is Jánosék részéről! :roll:
Naaaaaa gyeremán oszt lökjé egy pár sort! :lol:

Boszi!

Szurit még mindig kapod? Vagy ezt már az állapotosság végéig kell Neked adni?
Új doki végülis ki lett? Persze ha publikus. :roll: Ajánlotta valaki a dokit vagy Te választottad valami/valaki alapján?
Szives dokinál mi volt? Akkor hétfőre is drukkok!
És Lara hogy van? Róla most nem írtál semmit. :roll: Remélem Ő sem beteg! Anyukád vagy Anyósod tud mostanában segíteni?

Andi!

Te hogy vagy? Lassan nyugszol....gondolom. :oops:
Baluval és a bölcsivel minden okés?
Ha lesz egy kis időd és erőd gyere egy pár sorra!

Linocs!

Egy héten egyszer, ha tudsz és kérhetem légyszi egy bejelentkezést írni, hogy minden okés Veletek és hogy jól vagytok és hogy Fruska miket csinál! :wink:

Rita!

Köszönjük az ifót. Hát én már sajnos többet biztos nem.....szülök! :oops: :roll:
Minden jót Nektek Szülésznőknek! :wink: Remélem mindenki megtalálja/megtalálta a maga számítását! :roll:

Brigi!

Hát Te merre kószálsz?? Tessék jönni, hogy minden okés! :wink:

Kriszta!

Tudod....a gyakorlat teszi a mestert! :wink:
Tessék EGYEDÜL....mármint férj nélkül.....gyakorolni!
Fog az menni!!! Látod, már Pankát egyedül viszed oviba! Ez már naggyon jó jel!!! :wink: :P
A következő "lépés" a legközelebb...természetesen autóval megközelíthető.....eső Ósan/Teccő legyen. :)

Lányok!

Bocsi, ha valakit kihagytam, de csak ennyi időt kaptam :P Már itt verik nekem az asztalt a vacsiért! Meg ahogy Adri itt mondja most nekem: "Gyerünk már Anya, mert mingyá jön a Balázs a Fábryba! Ja, de előbb a Széfben!" :lol: :wink:

Szép estét Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Bocsi Timi, kihagytalak, máskor nem fordul elő. :oops: :lol:
és mit kaptak a lurkók vacsira?
és persze te is meg vagy dícsérve mert sok helyen voltál.

Vero, igen elég rendesek apósék. meg az a jó, hogy helyben vannak és nem kell nekünk minden nap lejárkálni ellenőrizni a munkát. apósom amúgy 81 éves és tök fitt.
igen van egy együttese. egy héten 1-2x próbálnak. még lefürdeti Kolit és mehet. néha nyafizok miatta,hogy miért van próbája vagy túl sok a koncert, de szerintem kell neki a kikapcs.

Judy, jót séltatok? tényleg szép idő volt ma.
snooopy

Jó Reggelt!

Már hiányom van-de tényleg napközben annyira de annyira jó idő van-úgyhogy lassan csak enni járunk haza :lol: :D :roll: de mondjuk ha rosszabb akkor is kint vagyunk-egyszerűen Mikeyval képtelenség sokat bent lenni :roll: :roll: nem tudom mi lesz vele az oviban :roll: :lol: :lol: mondom csak az öltözködés ne lenne ilyen gáz :shock: :roll: :roll: a hajam kihullik mire elindulunk.... utána levetkőzés-és újra öltözés.... :lol: :D :D na mindegy egyszer megint csak nyár lesz :wink: :lol: :lol:
TABLÓ:-igen ahogy Timi is írta-talán el kéne kezdeni valamit alkotni-lassan december!!!! :roll: :lol: :wink: ötletek???-egy tőlem....lehetne mondjuk a háttér maga a Kútvölgyi kórház épülete-az ablakokba pedig behelyezhetnénk a fotókat!!!-olyasmi lenne mint egy Adventi naptár.....a hátteret fényképről Orsi megrajzolhatná-mert tudom ám,hogy szépen rajzolsz :wink: 8) :lol: de mivel már lassan finisben vagy...... :roll: :roll: :D :D ..... mondom ez csak egy ötlet-írjatok ti is valamit :lol: :lol: :lol: Ancsa ahogy említette régi vagy nem is olyan régi topicos mamik a másik oldalról igen gyertek :wink: 8) :lol: :lol: mert valszínű több ilyen esemény már nem lesz..... :roll: :roll:
akik átjártok szólnátok ez ügyben a csajoknak????? :roll: :lol: :D :D

VERÓ-látom nem uncsizol te sem!!!!!-és igen lassan a kertben lakunk!!!!!!! :wink: :lol: 8) 8) Zsófesz hogy bírja az utazást-kiveszed beteszed jöttök mentek???? :D :lol: :lol: :lol: akkor ma is DM?????-remélem legomboltad Lacit!!!!! :wink: 8) :lol: :lol: fülbevalós képet kérünk Katáról!!!!! :wink: 8) 8) na meg Szofiról is!!!!olyan régen láttuk őket!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: 8) 8) buli holnap??????????? :wink: 8)

ORSI-nem fotóztad le régi új após járólapot???? :wink: 8) :lol: :lol: azért hidd el bizti jót akart-csak ők már máshogy gondolkodnak!!!! :roll: :D és tök jó,hogy együtt laktok majd!!!-de külön bejáratotok van ugye????nekem van havernőm ők is így építettek de nekik bentről van a feljáró :shock: :wink:-na azóta is szidja!!!! :roll: :D -jaaaa és koncerte mikor megyünk így közösen????? :wink: 8) 8) :lol: :lol: srácok is bizti élveznék.....főleg Koli!!!!!!!!! :wink: 8) :lol: :lol:

JUDY_hogy vagytok???kirohangáltad te is magad???? :D :D uszi bölcsi nem hiányzott kisasszonynak???gondolom ő is menne ezerrel.... :wink: 8) :lol: :lol: amúgy apósoddal jól elvan mikor nem viszed magaddal???? :roll: :lol:

VALENTINA-miért van erőltet mosoly apósnál???? :roll: :roll: értem miről írsz mikor nem akar aludni Viktor!!! :roll: :lol: ez már nálunk nem téma-nem alszik Mikey csak este..... :roll: és te hogy vagy???? :D :D

sajna mennem kell-de jövök még...............na vért azért még nem látok :D :lol: :wink: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi

srácok egyben :wink: :lol: 8) 8)

TIMI-látom beindul a nagyüzem :wink: :lol: 8) 8) és mi az tortát rendelsz????-mééé nem te sütöd??? :roll: :lol: 8) :wink: :wink: annyi dolgod van-angyalJázmin ovisAdri és jóférjJános mellett???? :wink: :wink: 8) :lol: :lol: -ha már a főzést is Jánosra passzolod :wink: :lol: :lol: amúgy csajok jól??? :D
Jázmin fogzás????és Fábryt néztétek????? :lol: :lol:

ANCSA-mikor is mész újdokihoz????ha megjöttél lécci írjad mi volt....hogy vagytok????-és ötletet kérünk tőled is tablóhoz.... :wink: :lol: 8) milyen munkálatokba vagy????fotózások???? :D :wink:

BRIGI-ti merre???? :roll: képek átmentek???fiúk hogy vannak??? :D

ANDI-jöhetnél pár szóra......

LINOCS-nem ér eltünni 8) 8) :lol: :lol: együtt haladsz tesómmal...figyellek ám :wink: :wink: :wink:

KRISZTA-keveset jössz....képeket régen láttunk a két "P"-ről :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok,

Én tegnap nem voltam olyan sok helyen - lustultam :D Csak anyunál voltunk a bankban a biztosítóváltás miatt (a lakáshitel miatt ugye engedményezni kell rájuk a biztosítást), aztán unokázott egy órát, én meg csak úgy lógtam :) De előtte mi is voltunk a kertben, utána tescoban, postán, meg még anyósomhoz készültünk, de ő időközben meglógott :D Ja meg alkottam egy rizseshúst, aztán már csak játszottunk Ancsával :D

Timi,
feltétlenül mennek füstjelek ha arra járok :D

Timi-Vero,
milyen fülbevaló??? Nem tudtok képet dobni róla? Anyukám fülbit akar venni Ancsának karira :D

Orsi,
Koli is dobolni fog? :D Legalábbis az érdeklődés már megvan :D

Tenc,
rövid ideig - max 1 óra - elvannak, utána unja az öreget, mert 3x végigfutja a lakást oda-vissza mire após eljut az ajtóig :D
Jobb ha megyünk, mert itthon már nem egyszerű lekötni őt sem :? De most szerintem átmegyünk anyósékhoz, ott tud egy picit macskázni és talán kifárad egy picit :D Délután meg lehet hogy elmegyünk a tescoba szánkót venni - hátha lesz hó az idén... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero,
most láttam az Auchanban olyan hercegnős pizsamát, aminek a felsőjét a gyerekek színezhetik ki - van a csomagban hozzá való filc. Valahogy egyből a lányaid jutottak eszembe :D Mondjuk nem olcsó, mert 3000Ft ha jól emlékszem.... :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
:lol: pizsi :lol: majd megnézem, bár nemrég kapott Szofi. KAtának is van. :D

no! ilyet vettem, csak minden második rózsaszín kő (9700/pár - budaörsi Auchan Corzo) Timi! :wink: a cél érdekében rózsaszín-fehér köves:

Kép

a többire majd később, most szaldnom kell ... :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Való igaz, én ritkán, de azért figyelek. Az íréásig nem mindig jutok el.

Timi!
Tecsó megvolt. Elég bénán leparkoltam, aztán behúzott kézifékkel korrigáltam, amíg ugyanolyan nem lett, mint az elején. :oops: :D

Kép
Kép
kriszta36

Tenci
jövök pár szóra...(bár csak panaszkodni tudok mostanában, úgyhogy inkább nem jövök, zajlik az élet, nem vagyok toppon)
a héten egyedül voltam (az Uram Franciországba dolgozik, ma már jön) fáradt vagyok........
Bali imádja a bölcsit :lol: :lol: járunk sószobába 1héten 2x
ma szólt a gyerekdoki asszisztense, hogy h1n1 oltásra kérjek időpontot :roll: , mert Balit be kell oltani......de még hezitálok, nem tudom oltassam vagy sem......

próbálok majd visszaolvasni

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Nagy ölelés mindig, ha csak így virtuálisan is. Nem egyszerű nektek ez az év. Szegénykém.

Veronikusz!
Fülbevaló szépséges, elképzeltem Zsófin.

Linocs!
Még nem is gratuláltam! Hát most. Gratulálok! Most is mész genetikára? Emlékszem, Fruzskával mentél a "korod" miatt. Azért majd gyere mesélni.

Tenci!
Hugodéknak is gratula a fiatalemberhez! Bevallom, szoktam kukkolni a másik topicban.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vero,
naggyon csini!!! Melyik üzletben vetted?? A fotót már átlőttem anyukámnak :wink: :D

Andi,
(((((((((((((( ))))))))))))))))
gyere panaszkodj nyugodtan. Meghallgatunk...

Kriszta,
hajrá vezetés!!! :D Parkolással meg ne foglalkozz. Az itteni ósanban láttam olyat is, aki 4 helyre parkolt be keresztben. Annál csak ügyesebb lehettél :wink: :D :D

Na megyek teccőbe szánkóért :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Vero!

Tudtam én, hogy jóóóóó ANYA vagy!! Nem csalódtam Benned! :lol: :wink: Vegyes fülbi szuper!!! :lol: Bocsika, de szenilla vok, ezt Kata most szülinapra vagy karira kapja? Bevallom ezt elfelejtettem! :oops: :roll:
És ma merre szaladgáltatok? :wink: Remélem ma több lovettát akasztottál le Emberről! :wink: 8)

Kriszta!

Veroéknál fülbevaló nem Zsófié, hanem Katáé lesz! Csak azt nem tudom most, hogy szülinapra vagy karira kapja! Ez elfelejtettem! :oops: :roll:
Teccő már meg volt és ezt csak így mondod?!?!?! :shock: :lol: :wink: Ha nem kérdezek rá, nem is mondod, mi?! Na szépen vagyunk! :wink: :D Parkolás meg kit érdekel, hogy hányadjára sikerült, a fő, hogy megoldottad! :wink: De azért a behúzott kézifékkel vigyázz, mert marha büdös tud lenni!!!! :oops: :roll:
És mikor voltál? És egyedül? És melyik teccőbe? Mondom én, hogy a legközelebbi talira már jöhetsz "egyedül" is! Vagy előbb belövöd a Kútvölgyit és megleped Ritát? :wink: 8)

Judy!

Örülök, hogy Kisasszony jól van! :wink: Te micsoda pizsiket fedezel fel!!!! :shock: :lol: Na majd megkérdezem Apukámékat, hogy vettek-e már Adrinak pizsit....most minden unokájuk ezt kap :P ......mert ha még nem, akkor elzargatom Teccőbe, hogy vegye meg Neki! Na annak tuti örülne Adri :wink: :lol:
Vero már dobott képet a fülbiről a mienk, ami most Jáznak van, az egy sima aranykarika és.....mivel nekem a néni félreütötte 8) :wink: ......9800 ft helyett csak 8900 ft volt. Egyébként darabja 4900 ft. Majd mingyá keresek képet róla. :wink:
Füstjelet meg várom! :wink:

Tenci!

Ötlet zseniális!!!!! :lol: :wink: Legalább is nekem tetszik! és ami azt illeti, hát igen.....Orsi gyönyörűen tud rajzolni!!!!! 8) :wink:
János szupi pöriket tud gyártani....én is....és végül is az Ő Tesójának van a szülinapja!!! :P 8) Tortát meg azért rendelek és nem sütök, mert Juti kedvence a dobostorta és nincs túl sok kedvem azzal pepecselni!!! :roll: Úgy is mingyá itt a karácsony oszt süthetek eleget! 8) :wink:
Fábryt én néztem, Adri elaludt, de felvettem, úgy hogy ha ma hazajött az oviból, megnézheti benne Balázst! :lol: 8)

Orsi!

Adri napok óta csak és kizárólag tejfölös kenyeret eszik kolbásszal! :shock: :lol: Mellé legurít egy bögre tejet!! :shock: :wink: Érted, tejet!!! 4 és fél évig csak és kizárólag kakaót volt hajlandó inni most meg november elején közölte, hogy Ő nem szereti a kakaót csak a tejet! :lol: 8) Nő...ki érti?! :lol: :wink: 8)
Jáznak cici volt vacsira, de elővacsinak.... kb. 6-kor szokott kapni.....kapott tejpépet meg mikor mi vacsiztunk 7-kor akkor még benyomott egy körtét keksszel. :shock: :D Mert nem vacsizhatunk úgy, hogy Ő csak nézze, ahogy mi eszünk! 8) Úgy hogy vagy Apa....de többször Apa.....vaggy én közben félkézzel etetjük Őt is!
Szabinak jó koncertezést! Csak nehogy majd decemberben egy koncertről kelljen robognia a szülőszobára! :shock: :wink: :lol: 8)

Na menek, keresek Judynak egy fülbevalós képet. Ha tudok még jövök!
Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Találtam egyet! 8)

Kép

Az ékszerbolt......Kincses Kuckó a neve.....a budaörsi Auchan korzó részen van a KFC mellett.

Van ugyan ilyen fehér aranyban is. Ára annak is ugyanúgy 4900ft/db!!! Tehát egy pár 9800 ft. 8)

Én azért választottam ezt Jáznak, mert ugye Ő még kicsi és "nem lóg ki" a kapcsolós része, hanem ahogy látod, belemegy a fülbevalóba!
Szóval nehezebb....szerintem inkább nem lehet!!! 8) ..... kikapcsolni/kirántani...mármint a gyerek részéről...... és kisebb az esélye, hogy kinyílik vagy beakad valamibe!
Igaz az is, hogy "egyszerűbb" , mint amit Vero vett, de hát Kata már "nagylány" :wink: .....de a többit majd Te vagy Anyukád tudod/tudja! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és Judy!

Milyen szánkót vettetek? Elég jók vannak most a Teccőbe! :wink:

megyek mert Jáz felébredt! Gyorsan megszopiztatom, míg Adriék haza nem érnek!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
most vasárnapra lesz, azaz szülinapra kapja Kata a fülbevalót. :D
Ma Aréna Plázáztunk Töpivel. :D Kifosztottam a Tchibo boltot :lol: Hálás köszönet Orsinak érte, mert én nem is gondoltam volna, hogy kávés boltam ruhát is lehet kapni :lol: Szóval Zsófi kapott egy 3 db-os body sett-et + egy paplan hálózsákot (nő a gyerekkel a zsák egészen 3 éves koráig jó), Kata kapott egy rószaszín kardigánt ill. mind a két nagy kapott egy-egy zenedobozt balerinával :lol: szóval ezt mind a Tchibo boltaban "lőttem" :lol: Laci meg kapott egy C&A-s kardigánt :D szóval a kari kb letudva :lol: már csak pár apróságot veszek :wink: viszont a C&A-ban csalódtam :oops: Szofi méretében 1 db szoknya volt össz vissz!!! NEM EGY FAJTA, hanem 1db!!! azt is FEKETE!!! hát! azt azért nem!!! valami színeset akartam :D viszont lehetett a derekát állítani, az jó, mert ezek a csajok olyan kis vékonykák :lol: (JA! és az egész üzlet tele, erre volt egy pénztár, kilóméteres sorral, Zsófi nyígott, senkinek nem jutott az eszébe, hogy az egy tételemmel előre engedjen :oops: bezzek mindenki hegynyi cuccal, mert hogy aki 10 ezer felett vásárol, az most kap egy -25%-os kupont :wink: :wink: :wink:
JA! kérdezted a bulit. Szóval vasárnap lesz 6-tól, de még most is úgy van, hogy én nem megyek/megyünk Zsófival. :oops: Mi már úgyis megköszöntjük Katát DE. :wink:

Judy!
Timi már megírta amit kérdeztél. Szóval ha a Corzó-nál mész be és elindulsz - mintha mennél az Auchan üzletbe vásárolni, - akkor ahogy elhagyod bal kézre a KFC-t ott lesz egy ékszer üzlet. :wink:

Kriszta!
igen, ez nem a Zsófié, hanem a Katáé születésnapra. :D

na ennyi maradt meg a fejemben. :oops: Ha valamit kihagytam "kiabáljatok"!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi,
pizsit Auchanban láttam nem teccőben - úgyhogy oda küldd őket :wink:
Semmilyen szánkót nem vettem :evil: ugyanis egy darab sem volt bár ma indult az akció :evil: Egyébként a sima 2 személyes karfás fa szánkót akartam megvenni...
Köszi a fülbis infókat :D Úgy nézem, hogy azért amit Vero vett, azt se olyan könnyű talán kikapcsolni... De anyu úgyis megnézi élőben mielőtt megveszi :D Mert persze nekünk is olyan kell, amit ő nem tud kivenni :roll:

Vero,
neked is köszi :D

Mennem kell, nyígás van... Szép hétvégét!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi, dec-ben egy koncert lesz 15-én, pesten...szóval ha akkor szülnék hamar ott tudna lenni. de remélem akkorra már kinn lesz ketteske.

Vero, nagyon szép fülbevalót kap Kata.
és a tchibó tényleg király. :lol: nekünk is van olyan hálózsákunk, és én is néztem a mostani katalógusban a dolgokat.
c&a-ban lány dolgokat nem néztem, de fiúban voltak aranyosak. én is ma voltam, kapott koli 3 bodyt, hosszú ujjúakból hiány van.

bocsi de mennem kell...
snooopy

Judy!

Okés, akkor Ósanba küldöm Papiékat! :P Bár szerintem egy ilyen "hülyeségre" ...má bocsánat Mindenkitől! :oops: :roll: .....nem fognak pénzet adni! 8)
Csak annyit még a fülbi témához, hogy ha Anyukádnak a köves tetszik jobban és azt veszi meg, akkor üzenem Neki is, hogy a "vegyes köveset" ....rózsaszín-fehér......válassza! :wink: 8) Ancsa szintén hatalmas barna szemeihez nekem az jobban tetszene! :wink:
Meg hát ugye, ahogy Veronak is írtam....az enyém is vegyes köves! 8) Úgy hogy örülnék, ha Kisbarátnőim :wink: "nem lógnának ki a sorból"!!! :wink: :lol: 8)

Orsi!

Akkor megnyugodtam, ha Szabi Pest illetve testközelben lesz! :lol: :wink: 8)
És tényleg, akkor a Dédinek most mikor is van a szülinapja? Dec. 3? :oops: :roll: Na mindegy, végül is szerintem dec. elején köztünk lesz már a Fiatalúr! :wink: :D
És mi ez a Tchibo? Mintha már hallottam volna ex-szomszédasszonyomtól, de talán Ő azt mondta, hogy Ő a Mom Parkba volt Tchiboba vásárolni. Az lehet? :roll:

Vero!

Na akkor, ha tényleg külön "csavar gyáraztok" Zsófival, akkor kihagyom. Aztán rájöttem, hogy jönnek a Nagyok is Apa 6-ra viszi őket haza vasárnap, úgy hogy a Törpikkel mégsem bumlizok. De ha ott lettél volna...... 8)
És ez a "gyerekkel növő paplan" ez mennyibe került? És csak 3 éves korig van? Vagy van belőle nagyobb méret is? Persze nem nekem kéne! :lol: :twisted: :wink:
Hát az írásodból ítélve, ma rendesebben "megkopasztottad" 8) Lacit, mint tegnap! Vagy ma bank kártyáztál? :P

Na jó Csajok. Lépek, mert Adrinak mese, aztán lépek NY City-be! :lol:

Szép álmokat Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
IGen, ilyen TCHIBO van a MOM parkba is, csak az Aréna parkolója ingyenes, no és most be is van nálam kattanva az Aréna, mert eddig soha nem voltam, most meg zsinórban 3x :lol: A MOM parkot is szeretem, de ott csak kint tudok ingyen megállni 8)

Mi az hogy "csavar gyáraztok"???? ha pedig mégis úgy alakulna, hogy megyek, szólok!!! :wink:

Paplan 5990Ft és 6 hótól jó 3 éves korig, mert két oldalt van 1-1 patent és így alá tudod hajtani és felpatentolni. Nekem az anyaga tetszett, mert tisztára mint egy paplan :D

kopasztás: igen, rendesen kifosztottam. :oops: EL is ment már reggel 6-kor dolgozni. :oops: :cry: Holnap is csak a buli miatt jön haza a lányokért. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jóreggelt,

Látok Vero te is jó korán kezded a napot. hát én nem önszántamból. nagyon szarul aludtunk.
úgy kezdődött, hogy csak a nappaliban volt hely (ha nem írtam volna szüleimnél aludtunk mert Szabi szegeden koncert és ott is aludt), ez nem lett volna baj, csak nálunk a péntek este busójárás szerű. öcsém jött haza a barátnőjével, vacsizni akartak a konyhában, persze csendben ezt nem lehet. aztán húgom ment a pasijáért olyan 10körül... megjöttek, ők is enni akartak. mivel van két kutya ők sem tudtak csendben lenni. aztán anyáék jöttek haza, végül Koli 3/4 11kor aludt el mellettem, beraktam a kiságyába, de éjjel többször nyüszögött mert már széltébe kicsi neki és nem tudott forgolódni. természetesen éjjel többször keltem WCre, ja Szabi írt sms-t 34/ 3-kor, hogy Szegeden alszik (nem volt biztos h ott marad ha 1körül végeznek akkor hazajött volna)...végül Kolos 3/4 6körül mondta ki, hogy ő felébredt. próbáltam magam mellé venni, hogy aludjunk még, de 6kor felkelt apa, majd húgomék kezdtek készülődni mert mentek dolgozni.
hát ennyi röviden az éjjelünk.
amúgy ez csak azért volt most ilyen, mert anyáék is átalakítanak - öcsém kap nagyobb szobát-, húgomék jönnek a mi lakásunkba ha mi végre kiköltöztünk, addig meg itt "csöveznek" szüleimnél, garázsban dobozokban a cuccaik.

igen, arénának egyik nagy előnye hogy ingyenes a parkolás.

Timi, dédinek dec 2. jaj de jó lenne ha mikulás körül már kinn lenne.

Tenci, nem fotóztam le, de ha kíváncsi avgy rá amjd megteszem. :D és külön házban laknak amjd anyósék szóval nem leszünk egymás szájában, de mégis közel ha kéne vlmi.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?