Hali Lányok!
Először is köszönjük a 4 hós köszöntéseket és a kedves dicsérő szavakat a képeinkre
Rani!
Akkor olyan kis meglepi-bébije lett a tesódéknak, mint a nekünk. Szívből gratulálok nekik!!
Lona!
Cumis eset durva
De még ha nem újszülöttről is volna szó...szerintem ő sem szívesen falatozna egy egészségügyi intézmény padlójáról
Angel!
Igen Pizsi a világon a "legpeckesebben" ülő kutya
Libero nekünk nagyon nem feküdt, 2-esből kaptam két Jumbo-packot (200 db kb), azt hittem sosem fogy el. Az volt olyan, hogy egyfolytában kifolyt a pisi. Igazából rájöttem, hogy ezek a balesetek mostanság inkább a Dm-essel történtek, ami kisebb, mint a Pampers, szóval lehet hogy ezt szimplán csak kinőttük. Remélem azt a kevéske 150 db Pamperst még lesz módunk elhasználni ami itthon figyel
nem is tudom miért csodálkozom, Zé 7040 volt tegnap, hosszát már megbecsülni sem merem, óóóóriás. Bár összességében megint megvolt az 1 kiló /hónap, de szerintem kezd befékezni, utsó héten csak 12 dkg-t hízott.
Vizsgálóasztal feletti cicizés...na az aztán szép kis élőkép lett volna
Sajna habtapiba itt sem lehetett belelátni, de szerencsére megvan összes állatkának összes érzékszerve
Amúgy Auchanban vettem, ha van a közeledben
Lili!
Hol csinálták?? UH nem volt?? Az is kéne mindenképp!
Skrisz!
Eszter igen intenzíven nyomja a kajálást, hogy bírod?
Olvastam a cumidilemmát, szerintem ne bántson a dolog, hogy Esztert megnyugtatja az a lényeg... ez azért nem pálinkás-kenyér kategória
Donika!
köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat, írhatnál ide gyakrabban is
Liliana!
Huggiest nem próbáltam. Igazából én alig vettem eddig pelenkát, sokat kaptam/kapok, ez a sok pampers is mind ajándék volt. Vagy gyorsan kellett, a férjem meg csak a pampest és a liberot ismeri fel
Így használtam eddig ami épp volt. De ha ez elfogy, akkor a Huggiest ki fogom próbálni. Popsitörlőből pl. nekem az jött be, nagyon szeretem
Pálgi!
Na most kijelenthetem, hogy végignéztem az összes képeteket
Annyira picurkák voltak...
De már akkor is gyönyörűek
Till!
13 szopi???
És még érzel ott valamit??