Sziasztok!
Én is nagyon régen voltam, talán már el is felejtettetek.
Ezo, sok erőt, kitartást kívánok!
Ma már csodákra képesek a PIC-en az orvosok, nyugodj meg!
Máté meg fog erősödni, nem törvényszerű, hogy egy picike súllyal született baba beteg legyen. Minden erőm és drukkom Veletek van, mondom ezt én is, mint korababás anyuka.
Ez a baba nagyon élni akar, ld. természetes úton világra jött és lélegzett!! Ez is egy csoda!!
Ella,
ezek a pm. túlműködéses gyógyszerek elég brutálak..nem csodálom hogy még a cukroddal is gond lett. Úgy tudom, hogy a 2 amúgy összefügg egymással, mármint aki pm-túlműködéses, cukorgondjai is vannak. Nekem is volt, lehet a gyógyszer is bekavar.
Sajnálom, hogy megint ezzel kínlódsz.
Dimet,
a bölcsihez: ez a reggeli hiszti olyan zsarolásféle..nálunk is ment egy darabig, de nem kell neki bedőlni. A gyerkőcök szeretik a bölcsit, csak jó kicsit sakkban tartani a szülőket.
Valaki kérdezte, miket olvasunk. Nálunk az Anna és Peti sorozat a nyerő, sorra vesszük őket, imádja, kívülről tudja.
Domi már 3. hónapja bölcsis. Eddig sajnos már 2* volt beteg, amikor még antibigyó is kellett, de hát ez ezzel jár..közösségbe szokás..
Nálunk a bölcsis ottalvással van gond, ehhez kéne a segítségetek, mit tegyek? Minden gyerek alszik, vagy legalábbis csöndben van, csak az én fiam üvölt értem..ugye velem szokott délután elaludni, továbbá megszokta, hogy ebéd után el szoktam hozni haza. Eddig 4* próbálták altatni, de még nem jött össze. Nincs kedvenc plüssállata sem, én vagyok az "alvókája"..tanácstalan vagyok. Most ezerrel alszik itthon, totál kimerült a bölcsiben a hisztitől.
Kérdeztem a gondozónénit, hogy nem mehetnék-e be altatni, de azt nem engedik. Na meg valószínű nem is lenne célszerű, mert mi lesz ha már dolgozok, akkor hogy alszik majd el? Januártól meg már keményen dolgozni fogok..