Sziasztok csajok!
Igen, nagyon jól sikerült a buli. Csabi születésnapját ünnepeltük, 30 éves lett a drága
.
Otthon megvacsoráztunk, még iszogattunk, aztán elmentünk Egerbe bulizni. Nagyon jó volt újra ott lenni a Hippolitban, sokat jártunk oda régen, és Csabival is ott ismerkedtünk meg.
Emma a mamájáéknál aludt, éppen az átöltözés fázisában látható a képen, csak még bekapott egy citromkarikát
.
Beus!
De ügyesek vagytok a fegyelmezés terén! Bár lehet, hogy egy kicsit gyerekfüggő is ez az egész, mert Emma vagy Arti típusú gyerekeknél, már lehet, hogy nem megy ilyen könnyen.
Én is megvívom minden nap a harcomat vele, van, hogy alul maradok szégyenszemre
.
Mondjuk Emma nem verekszik, és alszik is ügyesen, csak akaratos.
Azt szeretné, ha minden úgy lenne ahogy Ő akarja.Állandóan ugrál, rohangál, és nekem is azt kéne csinálnom amit Ő.
Hetti!
Tényleg nem egyszerű ez a biztosítás dolog, de van akinek bejön, és ügyesen tudja csinálni. (Mondjuk szerintem erre minimum születni kell, de mindent bele egy próbát megér!)
Drága Sziszi!
Írj már nekünk egy kicsit, hogy mi van veled! Annyira aggódom érted.
Tudod mikor Emma megszületett nekem is nagyon-nagyon nehéz volt.
És így visszagondolva én sem voltam boldog. Emma miatt igen, csak az összes többi volt nehéz. Anyóssal harcolni, egyedül lenni itthon a babával szülői segítség nélkül, a szoptatással is rengeteg gondom, és fájdalmam volt. Minden napot úgy éltem meg, hogy csak még ezt az egyet éljem túl. Szörnyű volt...
Alapból vidám, pozitív természetű vagyok, akkor azonban teljesen más voltam. Emlékszem 1,5 hónapig nem tudtam mosolyogni, és mikor sikerült nagyon fura volt, mintha fájt volna. Senki sem értett meg. Nem voltak barátaim se még akkoriban.
A védőnőnek öntöttem ki a szívem. Ő nagyon sokat segített rajtam azzal, hogy meghallgatott.
Kérlek, Te is beszélgess erről valakivel. Ha mással nem velünk. Segítünk neked!!!!!!!!!!!!! Kitartást! Minden nappal egyre könnyebb lesz!
Melissa!
Egri voltam, és ott is dolgoztam mielőtt összeköltöztünk. Azóta a cég már bezárt, meg amúgy sem tudnék oda visszajárni, mert messze van.
Majd itt a környéken kell munkát találnom, ami nem lesz sétagalopp.
De aki keres az talál elven, majd csak lesz valami.
Te mit tervezel? Hová mész dolgozni?
Szeretnénk még gyereket, akár kettőt is, de most még elég Emma.
Kicsit szeretnék újra önmagam lenni, ha érted mire gondolok.
Ha most megint 3 évet itthon kellene kuksolnom egyedül megőrülnék.
Ja!
Holnap szorítsatok nekem, mert forgalmi vizsgám lesz.
Puszi nektek!