Sziasztok Lányok!
Én is megvagyok, csak teljesen elhavazva. Most végeztünk egy festéssel (szó szerint most lett készen a takarítás
), így sem írni, sem fogyózni nem volt időm mostanában.
Ildi,
Szerintem is szuper ügyes vagy!
Persze az alapján, amiket eszel ez nem is meglepő. Nekem sajnos nincs ennyi akaraterőm.
Én bizony kihasználom azt, hogy délig mindent lehet enni.
Egyébként rám néha olyan farkaséhség tör, ami a terhességem és a szülés előtt nem volt jellemző. Gondolom a szoptatás miatt. Olyankor úgy érzem, hogy elájulok, ha nem eszem azonnal valamit.
Most egyébként két hétig a Foodexpress is nyári szünetet tartott, meg mi is össze-vissza éltünk. Így jószerivel csak annyit tartottam be a diétából, hogy 3 óra után nem ettem. Ez meg csak ahhoz volt elég, hogy tartottam a súlyomat.
De most már jön a szeptember, visszazökkenünk a normál kerékvágásba (nekem van két iskolás gyerekem is, meg a párom is tanár
) és esküszöm, hogy tornázok meg minden.
Én egyébként esküszök a futógépre. Nekem is van és a nagy gyerekeim születése után (mondjuk elég soká, mert a már a kisebb is elmúlt kétéves, amikor a gépet vettem) 16 kg-ot fogytam le négy hónap alatt. A recept annyi volt hogy minden este vacsora helyett futottam 30 percet.
Eleinte (amilyen edzettségi állapotban voltam), a futás után lélegezni sem bírtam, nemhogy enni.
Később, amikor már nem viselt meg a futás annyira, addigra pedig meg megszoktam, hogy nem vacsizom. Csak az a baj, hogy egy idő után elromlott a futógépem és akkor az egész dolog abbamaradt. De a súlyomat egészen a mostani terhességemig gond nélkül tartottam.
Csak a szoptatás miatt sajnos egyelőre el kell felejtemen a futgépet. (Kipróbáltam és tejapadás lett a következménye.
)
Gabi,
Az én Lilim még csak héthónapos és eddig csak szopott, így hozzátápi témában nem tudok tanácsot adni. Mi ma kezdtük el egy kanál almával!
Egyelőre kiköpte, de nem lesz ez mindig így!
Hű, de hosszú lettem, pedig csak be akartam köszönni!
Kitartást mindenkinek!
Anna