Kisboszi Pannának van igaza
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Cukorszirup bleeehh
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Na, Red, beelőztél, én is ezt akartam: szóval:
Tényleg Nicolca Ti is mindjárt ünnepeltek! Te milyen tortára gondoltál? Jajjj én itt jövök a nagy katicás mizériámmal, Téged meg meg se kérdeztelek, bocsiii
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Először nem értettem miért írod, hogy babona.... aztán leesett
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ma sűrűn indult a nap. Rossz kedvűen ébredtem a múlt emlékeivel, aztán Lili azzal ébredt, hogy teljesen berekedt és fáj a torka. Már tegnap is gyanús volt. Emiatt a du.-i fejlesztő felmérésre sem tudunk elmenni (bár nem is értem miért kell, mint a logopédia... érdekes: oviban nem kellett!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Szóval előbb az orvos, de hátha nem írja ki. Előtte viszont még mi beugrottunk a miénkhez, hogy oltson be, mert aztán Z.-nak menni kell, akadt egy kis meló. Ő megkapta én nem, mert nagyon be van gyulladva a torkom. Majd egy hét múlva, ha jobban leszek. (a doki néni még azt is mondta milyen sápadt vagyok, de az lehet azért mert annyira felidegesítettek a váróban, hogy remegtem) Utálom azokat a hülye vén csoroszjákat, akik csak azért mennek orvoshoz, hogy kötekedjenek mert marhára unják magukat otthon. Komolyan az ilyeneknek kellne csinálni NYANYANET-et. Rájuk fér. Ott aztán osztogassák egymást minket meg hagyjanak békén. Én nem értem: rám van írva valami, hogy mindig engem találnak meg?? Z.-nak nem mert pofázni az a két nyanya, de engem jól kikezdtek és hiába állítottam le, csak mondta mondta.. komolyan már ott voltam, hogy felpofozom. Alapjában véve békés vagyok, mégha tudok is puffogni rendesen, de nem vagyok verekedős, most viszont nagyon viszketett a tenyerem. Annyira belelendültek, hogy az egyik még azt is találta mondani, hogy az az alap, hogy köszönünk, ha bemegyünk valahová (TÉNYLEG? NE MONDJA!!), mondom köszöntem még a bejáratnál. - Ő nem hallotta. -Mossa ki a fülét! A másikban annyi tisztesség azért volt, hogy mondta, hogy ő hallotta, tényleg köszöntem.
Ki van írva hatalmas betűkkel, hogy injekcióra soron kívül be lehet menni. A doki néni is mondta a telefonban, ráadásul két perccel előtte Zoli volt bent és aztán váltottuk egymást mert a gyerekeket kint hagytuk a kocsiban. Persze nekem azt is mondták, hogy ő is pofátlan volt, pedig messze nem. Ez esetben igenis meg kell védjem. Mert ismerősék mondták akik pont sorra jöttek, hogy menjen be velük nyugodtan, mert ők is szurira jöttek. Kvázi beengedték maguk elé-mellé és ehhez meg semmi köze senkinek, de így is úgyis bemehetett volna. Akkor persze nem mertek beszólni.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Most baromira fáradt is vagyok, két vacak éjszakám volt, előtte sem sokakat aludtam és akkor még csesztetnek is igazságtalanul és ok nélkül. Nem tartom magam Nagy Illemkódexnek meg Erkölcscsősznek sem, de azért 10 emberből messze én vagyok az az 1, aki mindig mindenhol köszön, előzékeny sokszor túlzottan is és tisztességesen válaszol vagy kédez vagy szól vagy akármi de pofátlan igazán nem vagyok! Még a tanárok is megjegyezték, hogy én vagyok az egyetlen anyuka aki mindig azonnal reagál a beírásokra, felhívásokra, válaszolok az e-mailekre. (Mondjuk nem értem a többiek miért nem? 25 anyukából az 1-tlen???
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Na ennyit a negyedéves morgásról, fényezésről...
Anyaaaa éhesek vagyunk! Letti most kelt fel.. Lili meg addig csinált nekem szívecskés cicás Anya füzetet, aztán kutyusos Apa füzetet is
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)