Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Betty,
az az intézet neve, ill. rövidítése, Pannon Reprodukciós Intézet.

Ancsuka,
bocs, így már emlékszem, hogy írtad :oops:
mára mennek továbbra is a drukkok :!: Nem lesz olyan vészes :roll: . Mondom én, akinek nem is csináltak ilyet :?
A vonid alján nem láttam, hogy hogy hívják a kislányod, meg hogy mikor született. De most már jó :D .

Cukigabi,
húúúm, hogy én is hogy utálom a rumlit meg a koszt :evil: . Mi a Hannának a szobáját szeretnénk megcsinálni,illetve átköltöztetni egy másikba, mert ami most van neki az kicsi. Kb 1 éve tologatjuk már, most a tavasz a kitűzött cél :D . De lehet, hogy ősz lesz belőle :oops:

Bridget,
szia :D . Én is olvastalak már téged :D .
Az inszemesbe párszor írtam, a PCO-soknál vagyok többet.

Egy jó kis beigli recept nekem is jöhet, a miénk mindig kidől :cry:

Köszönöm a válaszokat, akkor vv- ek, meg apa vizsgálat. De azt mondta a doki, hogy akkor menjek vissza, ha már nem vérzek. Akkor most nem fontos a 3. napi vv :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
Szerintem a 3.napi vérvétel nagyon fontos!Én erre rákérdeznék a dokinál.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi,
akkor nem értem, még direkt rá is kérdeztem és azt mondta, akkor menjek, ha már nem vérzek :roll: Most akkor mi van :shock: :x :roll: ????? Az lesz a legjobb, ha majd felhívom őket.

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Olyan aranyosak vagytok! Nagyon köszönöm!
Kép

Gabi, én is abban bízom, hogy a dokim jól fogja csinálni.

suzy,
aranyos vagy és remélem nem lesz semmi negatív élményem.
A sütirecephez nekem vannak ötleteim, készítettem egy sütős-főzős blogod is, ha gondolod néz meg. Van most 2süti receptem is amit fel kellene tennem, folyamatban van. linkelem az oldalt.

Nekem van most egy bejgli receptem, szerintem a héten ki is próbálom ha jó akkor beteszem a blogba. Gabi tuti jobban tudja mint én, várom akár tőle is a receptet én is.

Ranita.
Mi most költöztünk másik helyre nyáron. Vivinek lett egy nagyon nagy szobája, és a falára micimackót festettem, valami álom lett.

Ideges vagyok már rendesen, köszönöm a drukkokat és remélem minden rendben lesz.

Kép

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka, nyugi van :wink: veled vgyunk és drukkolunk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tanácsos üres hólyaggal lemenni, mert utána nem szabad felkelni 2órát :!:

megnézem a blogot :wink:

Ranita, most hol tartasz :?: fontos a 3.cn v.v :!:

Gabi, ma szabados vagy :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
most nem tartok sehol :roll: . Most parkolópályán vagyok, októberben volt a lombik.
Majd a decemberi vérzés után kell visszamennem a vizsgálatokra.

Ancsuka,
na én nem vagyok olyan kreatív, hogy a szoba falára festegessek :oops: :?
Én várom a linket, szeretek új dolgokat kitalálni.

Kép

Kép
ranita1979

Suzy!

Okszi, rendben, úgy lesz. Én hülye teát ittam és attól mindig sokat kell pisilnom.

lassan indulok...........10:30-kor indul a buszom....

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
vagy linkelted és csak én nem látom?

Kép

Kép
ranita1979

Most nézem a blog oldal linkje nem ment át..

http://ancsuka-finomsagok.blogspot.com/

Kép
Ranita, itt a kép.

Kép

Ancsu

ancsuka

Ranita!
nem láttad mert csak írtam, hogy olyan a fala nem írtam linket, az a blogra akartam írni, de észrevettem át sem ment. De pótoltam mindent. ment a blog címe is meg a kép is a falról.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, sok sikert, veled vgyunk :!: :!: :!: :wink:
este várunk :wink:

Ranita, akkor a decemberi vérzés előtt még megtudod kérdezni, h most akkor milyen napokon kell majd menned v.v-re, de 3,17,21 azt hiszem, vagyis nekem ezeken a napokon kellett mennem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka, ez aztán baba szoba :wink: nagyon ügyi vagy

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!

:) köszi, projektor csodákra képes. Nincs ilyen jó kézügyességem. Mindig is ilyen szobát álmodtam meg a gyerekemnek, a falon mese...., amit ő választ. Nem gondoltam, hogy sikerül mert horror az ára ha csináltatjuk, főleg ilyen nagynak.

Megint esik az eső, vihetem az ernyőt.
:evil:

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, ja.....értem már, de azért tetszik és akkor is ügyes megoldás :wink:

esik, ja de még hogy :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mentem is, indul a buszom.
sziasztok és köszönöm, hogy velem vagyok.....

Ancsu

ancsuka

suzy!

Hol laksz? Itt épp, hogy szemetel, de lehet bent a városba nagyon esik? :roll: az király lesz :evil:

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
ügyi vagy nagyon Kép
Erről a projektoros megoldásról már én is hallottam, de én még azt sem merem kipróbálni. Blogodat el is mentettem :D .

Suzy,
akkor biztos ami biztos fel fogom őket kérdezni és megkérdezem. Remélem az ünnepek nem kavarnak nagyon be. Bár ahogy magamat ismerem lesz vagy 35-38 napos ciklusom :cry:

Nálunk hétágra süt a nap :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, de jó nálatok süt a nap :?: :!: irigy-irigy :wink: :roll:

Itt Szegeden ramaty az idő...olyan befordulós :cry:

Nekem is korábban az volt a bajom, h alig bírtam kivárni, h mikor jön már meg, mert 40-50 napos volt a ciklusom, most h megint nincs hormon...kíváncsi leszek mit alkot a szervezetem!
A karácsony miatt nem szerencsés a hormon profil vizsgálat, mert nem biztos, h meg tudják csinálni pont akkor :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
nekem is hosszú ciklusaim vannak sajna, van hogy 38- 40 nap :cry: Amikor clostit szedtem akkor azért beállt olyan 32-33 napra, most hogy a hormonokat kaptam most meg persze jó volt. Pár napja már érzem, hogy fájdogál az oldalam, talán időben leszek most. Bár már ma a 17. napon vagyok :cry:

És ti meddig fogtok inszemezni? Nem mehettek még lombikra? Vagy nem akartok még? Lehet ám, hogy te is írtad, csak ennyi mindent nem bírok megjegyezni :oops: , így kérdezgetek ha nem baj :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, nekünk most lesz a 4. inszem, ha addigra nem leszek vmi csoda folytán babás :?: :wink: :roll:
Ha most a januári nem sikerül inszemmel, akkor megyünk a Kaáliba, mert már 31 elmúltam és nagyon telik az idő...nálunk a férjemnél ninc semmi gond, nálam annyi, h nincs pé, de erre jó volt a closti, ja meg rövidítette a ciklusomat :!:
4 sikertelen inszem után mehetünk a Kaáliba, mert nincs szervi ok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
Értem.
Csodák pedig vannak. Igaz nem velem szoktak megtörténni :roll: :D , de vannak. Azért bízni kell. Én is bízok még a spontán babásodásban is, merthát nem tudom biztosan, hogy mi van a megmaradt petevezetővel. Igaz minden hónapban koppanok egy nagyot, de legalább van egy kis remény. Így könnyebb reggelente felkelni.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, én is ebben bízom és reménykedek folyamatosan, és tényleg nagyon bizakodó vgyok, hiszen semmi szervi ok nincs, hát akkor miért ne :?: :!: :roll: :wink:
Meg hát itt van egy jó kis csapat, akik aztán valóban összetartanak és csak a legjobbakat akarják egymásnak :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Üdv mindenkinek!

Túléltem, nem mondom, hogy nem fájt, de simán túlélhető volt, inkább kellemetlen volt mint fájdalmas.
2hét múlva mehetek vissza a doki, ha előbb megjön akkor mennem kell.
volt egy másik csajszi akinek szintén HSG-je volt és u.az a dokink, neki azt mondta, hogy most 2hétig ne legyen szex, de nekem semmi ilyet nem mondott. most evvel a szex dologgal mi van? Lehet vagy sem?

Köszönöm, hogy gondoltatok rám.

Jó éjt.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, örülök, h nem volt neked sem rossz élményed, és minden rendben volt, mert azt nem írtad :?: :roll:
én úgy tudom, nekem akkor azt mondták, h nem tanácsos a szex utána és abban a hónapban ne is próbálkozzunk a rtg sugárzás miatt!

Bettyvel beszéltem telón és puszil mindenkit :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

Valóban nem írtam, mi is az eredmény......
Mind a kettő petevezető átjárható.
Én is az rtg miatt gondoltam, hogy nem lehet. Nem baj, köv ciklusban 1.inszem.

Ancsu

ancsuka

örülök a jó eredményednek, sok sikert az inszemhez, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++melyik szobában voltál, mert én eddig mindig(7-szer) a 214-ben voltam :?:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Wazze csajok irtam egyet delutan...erre most nezem masik topikba irtam :shock: :shock: :shock: :shock: most toroltem ki onnan es bemasolom ide :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Micsoda dumapartirol maradtam le :( csajok ha ranita mar volt lombikon akkor a kovi lombik elott semmi vizsgalata nem lesz...majd megy megbeszelesre es aztan attol fuggoen melyik protokoll megy 8) Ha jol vettem ki a szavaibol mar volt egy neki :roll:

Betty
Orulok,hogy megjott franya pirianyo es vegre lassan ott alsz a kapuban 8) Koszonjuk a tablicskut 8) Holnaptol indul a mandula :shock: (en is olvastalak a novenynel 8) )

Zsu
Mind1 de ha tudsz valami infot a rendeletekrol azert szoljal :wink:

Ranita
En csak biztatni tudlak...egy lombik nem lombik...normal uton sem sikerul mindig elosore...adj idot a dokiknak es meglesz a kisteso :wink:

Angyal
Koszonom mar jobban vgyok 8) Vonalzi ugyben:Jaah igy mar ertem de akkor is jo :wink: az alapkepet hol talaltad? 8)

Gabi
En betegeskedtem meg hetvegen nincs netezes amugy is egesz nap apacskaztam :oops: :lol:

Ancsuka
Neked aztan nem semmi turelmed van,hogy igy vegigolvastal a blogban :shock: le a kalappal :lol: annyit irtam azt hittem elso sorok utan mindenki abbahagyja az olvasast :lol:
Mi az a rovidhullam? :shock: Atjarhatosagid,hogy sikaralt :?: Szep az uj vonalzid na latod csak sikeralt :wink: Beleolvasgattam am a blogjaidba nem tudom irtam-e mar...a kislanyodeba nem mert az privat :oops: Falfestmeny :shock: nem semmiiiiiiii :o Nem lehet a masik lany elvolt zarodva es azert mondta a doki ne legyen sex? :? vgy az is lehet kesobb volt a hsg-je mint kellett volna... :? Nekem idoben volt meg pe elott igy nekunk belelehetwett adni apait anyait mert ngyobb az esely ilyenkor 8) Baar nekem ultrahangos volt a hsg-m :!:

Ranita
Ott is olvasgattam...amikor van idom eleg sok helyre bekukkantok 8) 3.napi vv akkor van amikor mar kezdtek...lehet azert akarja,hogy verzes utan menj mert meg nem kezdtek...vgy mert te is a long protokollaln kezdessz amikor is meg joval 3.cn elott kezdik a szurit...neked volt az inszemhez is valami vizsgalat nem?Sperma ilyesmi?Mert azok jok a lombikhoz is nekunk sem volt most ujra elvegezve semmi sem :roll: Nekem is oktoberben volt a lombik :? es en is parkolopalyan vgyok alitolag februarig :? decemberben tuti csak ellenorzes miatt kell visszamenned vgy azt mondtak mar kezdtek is? :shock:

Mindenkinek tovabbra is
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsuka,
örülök, hogy minden ok és átjárható vagy. Én nem hallottam még olyat, hogy ne lehetne után a szexelni, én is úgy tudtam, mint Bridget, hogy nagyobb az esély is. De az inszem tuti siker lesz :D

Bridget,
jobban hangzik amit te írtál, hogy nem lesz vizsgálat :D :D :D
Persze minden vizsgálatunk meg volt most a lombik előtt, amit csak el lehet képzelni.
Nagyon remélem nem long protokoll lesz, most sem az volt. 3. cn-től kezdtem a szurikat, szerintem nekem az bevált, remélem nem változtat. Bár nem tudom ez min múlik. De nem szeretnék már a 21. naptól szurizni, az már túl sok lenne a jóból :? Persze ez nem kívánság műsor :D
Ha visszamegyek januárban, utána ha megjön, akkor kezdünk. Az szerintem átcsúszik februárra :roll:
Tudom, sokan azt mondják, hogy az első lombik az még általában csak kísérletezgetés. De én azért picit kétségbe estem, hogy ha még egy lombik se sikerül, akkor mégis mire számíthatok..... :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
ahha, értem (már csak azért kérdztem ezt az intézet nevet, mert tényleg nem tudtam ezt a rövidítést, hogy mit jelent) :wink:

Ancsuka
nagyon-nagyon ügyi voltál, látod nem is volt vészes :!:

Bri
itt is jobbulást :!:
Te, csak bekukkantottam a blogodba, nem olvastam meg semmi, mert most nincs időm, csak hogy írtál e újat, mert nem jelzi a blogomban :twisted:
És láttam egy képet a legtetején :shock: ....ugye nem vágattad le a hajad :?: :?: :?: :o

Szuzy
képet megkaptam, ari vagy, köszike :wink:

Na most mennem kell, ma még festünk, úgyhogy nem bizti, hogy jövök, nna de majd holnap :!: 8)
Megjött piri közben, szúrom a gonalt is (nna, most már kék foltos a hasam ), és csütörtökön 8-kor reggel UH.

Puszika mindenkinek, bocsi, akit kihagytam most, de sietek :!:
További szép napot

:!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Hogy vagytok :?:

Én egy kicsit idegesen a családom miatt, de majd igyekszem mindenkit helyére raknom :!: :roll:

Betty, jó munkát még mára, holnap várlak :wink: majd lesz zöld is nemcsak kék, de mindent a babáért :wink:

Bri, jobban vagy :?:

Ancsuka, nincs vérzésed, hasad :?:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes délutánt lányok :!:

Ancsuka :!:
Örülök, hogy átjárható vagy és minden rendben van:))

hiszem, hogy sikerülni fog az inszemed :!:

Bri :!:

Örülök, hogy jobban vagy :!:

A mai kép erről az oldalról való :!:

http://s325.photobucket.com/albums/k377 ... =ascending

Remélem, hogy jó a link :!:

Betty :!:
Örülök, hogy megjött és ügyesen mennek a szurik.
Jó festést :!:

Suzy :!:

Ne idegeskedj, ügyi csaj vagy, helyreteszed a dolgokat :!:

Gabi :!:
Ujabb torta :?: :?:

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt :!:

Kép
Vendég

Ranita
Na akkor jol ertelmeztem.Akkor semmilyen vizsgalat nem kell mar.Ha bejott a short protokoll akkor az lesz megint...de lehet o most hosszut szeretne...viszont rakerdezhetsz a shortra megint :!: Mi is egyutt beszeltuk meg mik a valasztasok es en dontottem vegulis :roll:

Lombikrol meg kicsit durvan az a velemenyem amikor mondjuk valaki foz...tud foni az illeto sok dolgot de minen etel mas es mas...igy amikor uj dolgot foz(uj paciens) azt mashogy kell izesites sutes minden szempontbol..igy neha elsore ngyon is ritka hogy sikerul...de aztan adnak hozza meg egy kis sot meg ezt azt amazt es meglesz a profi kaja :wink:

Betty
Neeem dehogy vagattam le a hajam :lol: Csak osszevan fogva es a fejemen van egy fulvedo :lol: Jo festest 8) En mar esen atestem csak nehogy nektek is ugasson a szomszed :shock: :lol:

Suzy
Most nezem te valamiert kimaradtal a tegnapi szorasbol :oops: Ne hari pedig igyekeztem latod mennyit irtam :oops: Bocsiiiiiiiii :roll: Amugy most veszem eszre az irasomban amit Angyalnak cimeztem az neked szooool :shock: :oops: Jol osszekutyultam itt a dolgokat....de ezek szerint akkor meg ot hagytam ki :oops:

Koszonom jobban :) De most epp mas dolgok foglalkoztatnak... :roll: Rosszak lettek az eredmenyeim az inzulin es a pajzsmirigy is....DE mivel most volt lombik es bekavarhat ezert igy nem is ertekelheto...viszont en ugy gondolom lehet hogy nem ertekelheto de most pl alulmukodik a pm-em es ennek lehetnek jelei nem :roll: marmint addig mig nem all vissza normalba :?

Angyal
Igen koszonom jol vgyok...csak olyan erotlen vgyok kedvtelen...pihennek folyamatosan betegseg cimen :roll: Link meg jo volt koszi szupik ezek a kepek 8)

Csajok ki mit csinalt a hetvegen??????

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bri :!:

A sok stimutól lehet, hogy nem jók az eredmények.
Kitisztulnak a szervezetedből és gyógyszerrel biztos be tudja állitani a doki a PM és az inzulin értékeidet.

Gyógyulj meg mihamarább drága :!:

Szivesen a képeket lesz még több is:))

Nálam a hétvége csendesen telt el, szombaton főztem vasárnap anyósnál voltam.
De mivel én munkanélküli vagyok julius 16-tól igy szinte mindennap hétvégén vagyok :D :D

Pusziii

Két ujabb link válogassatok csajok :!:

http://s550.photobucket.com/albums/ii405/gizianyu/

http://s460.photobucket.com/albums/qq321/Picimari/

Kép
Vendég

Angyal
De ha kitisztulnak a szervezetembol a hormonok akkor mar nem is kell gyogyszeres segitseg nem? :roll: Mennyi ido szerinted a tisztulas?Es akkor a spontan honapomat felejtsem el mert most nagy kavalkad van a hormonjaimmal :? :roll:

En sem dolgozom igy nekem is minden nap hetvege :oops: 8) :lol: :lol: Mi szombaton egesz nap kajtattunk a maradek butorok utan meg lampak utan.Vasarnap pihi volt es a szonyegeket fixaltuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Újra itt :D

Betty,
képzeld, mire én befejeztem a szurizást a köldököm belülről belilult :shock: !!!! De érdekes, mert a hasam meg csak egy helyen lett kék :shock: .

Bridget,
jó volt a hasonlat, tetszett :D .
Terheléses inzulinod volt? Mi lett az eredmény???? Én is most készülök,a PCO miatt, talán a jövő héten oda is érek. Tavaly nyáron már egyszer megcsináltattam, akkor jó lett, de most még egyszer megnézetem, hogy nem e mégis az a sikertelenség oka. Októberben voltam stimulálva, az még szerinted bekavarhat?

Kép

Kép
ranita1979

sajnos a TSH beállitásához gyógyszert kell szednem nekem is.

ez most nem azt jelenti, hogy Neked is szedned kell, de azért jó lenne ha egy PM doki is látna, hogy neki mi a véleménye az egészről.

Kb 1 hónap a tisztulási folyamat a stimuk után.

Ki van zárva, hogy a spontán hónapot kihagyd!
Nem szabad egy hónapot sem kihagyni csak, mert valamelyik hormon nem a normál szinten van.
Bármikor sikerülhet a babó :D :D

Jó kis huzós hétvégétek volt :!:

Külföldön vagy itthon vagy jelenleg?
Vendég

Angyal
Mat en masfel hetre voltam a "beultetes" napjatot :? szal meg igenis ngyon is beleestem ebbe de mivel utaztam vissza ezert akartam megcsinaltatni es a dokim is azt mondta nezzuk meg legalabb latjuk mennyire valtoznak a hormonjaim...

Akkor ezek szerint ha kitisztulnak a hormonjaim se fog visszaallni a helyere a PM?Akkor sem ha csak a szurik kavartak be? :shock:

Akkor a spontanba meg belehuzunk bar apacska ma is elutazott csutortokig nincs itthon :? es ha minden igaz jovo heten is megy el valamikor :x De pe-re asszem pont itt lesz vgyis remelem :shock:

Ranita
En is oktoberben voltam stimuzva :roll: En varnek december elejeig vgy kerdezd meg a dokidat az a legjobb....mert nekem is o adott egyedul normalis valaszt a kerdesemre :roll:

Az eredmenyem bemasolom de keretik figyelembe venni,hogy stimuzas utani azaz nem ertekelheto :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

TSH 6.740 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 15.59 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 6.53 pmol/l 3.95 - 6.80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 5.35 IU/ml < 34.00
Glucose terhelés 0 perc 4.68 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.33 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 4.99 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 48.05 mIU/l
Budapest, 2009.11.12.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :!:

Őszintén nem nagyon értek hozzá, hogy a szurik mennyire nyomják meg a hormonszinteket, de a TSH-d nagyon magas,a többihez nem nagyon értek.

Nekem 4,4 és emiatt kell most szednem a LETROX-ot minden reggel éhgyomorra 1/2 szemet, hogy a megfelelő szintre visszaálljon.
decemberben nézünk ujabb TSH-t és ha szükséges tovább kell szedjem a gyógyszert, mert a sikeres beültetéshez nagyon fontos, hogy a TSH a lehető legjobb szinten legyen!

nekem az ambuláns papiromra irta a dokinő, hogy az enyém normál tartományban van de mivel lombikozunk igy be kell állitani a TSH szintet 1-1,5 körülire, mert sikerülhet igy is a beülti de mivel magas a szint a vetélés veszélye fennállhat.

Hajrá spontán próba, drukkolok nagyon Érted, hogy sikeres legyen :!:
Vendég

Na most beszeltem a dokimmal halleluja...felir nekem gyogyot a pm-re es azt szedem majd vegig 8) Kicsit megnyugodtam.Szombaton kuldom be anyumat a receptert es valszinu meg aznap interurban fel is adja.

Viszont az inzulinos dologra azt mondta az nem veszes...tartsak szh mentes dietat es kis mozgas :)

Ez a hajhullas elegge elremisztett :shock: Eddig is hullott...de most :oops: Szepen fogok kinezni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez nagyon jó hir, meglátod szedni fogod a gyógyit és szépen helyreteszi a TSH-t Nálad is!

Mit irt fel Neked a doki?

a hajhullást a PM csinálja, emiatt ne idegeskedj elkezded szedni a gyógyszert és szépen abbahagyja.

Nekem is igy volt.
Vendég

Kép

Jaj lányok én egyáltalán nem értek ezekhez az adatokhoz.Ha rövid protokolom lesz mennyire változnak meg az eredmények?Nem annyira mintha hosszú lenne?És jobb a rövid?

Nekünk is azt mondták hsg után,h mindent bele,mert nagyobb az esély!

Ma azon gondolkodtam,h milyen jó lett volna decemberben kezdeni :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri,
hát én ezekhez annyira nem értek ám. Amit látok én is, az az, hogy a tsh-d magas, de a gyógyi biztos segíteni fog ezen.
Az inzulin nem olyan vészes, de van aki erre már simán felírja a metet. De talán csak a stimu kavart be.

Lányok,
akinek volt már lombikja, az leírná nekem, hogy hogyan zajlott? Milyen protokoll volt, milyen szuri, hány petesejtet szívtak le, mennyi termékenyült meg, hány sejtesek lettek, ment e fagyiba.....?

Kép

Kép
ranita1979

Cukigabi,
az engem is érdekelne, hogy melyik lehet a jobb, a rövid vagy a hosszú protokoll. Vagy ez is egyénfüggő lehet? Nekem most rövid volt és szerintem szurikból is az alapot kaptam :roll: , de szerintem ez nálam bevált :roll:
Ne szomorkodj, hamar eljön a január is, itt lesznek az ünnepek, aztán észre sem vesszük és vége van az évnek. Bár én is nehezen bírom kivárni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Nem is írtam előbb,ma volt párom a fagyasztáson és jövő héten is mennie kell.Hát amikor meghallottam majdnem szívrohamot kaptam,mert azt hittem akkor is fizetni kell,de NEM. :lol:

Csak olyan kevés volt a sperma,h inkább még egy adagot eltesznek.

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Ranita :!:

Ez teljesen egyénfüggő, hogy ki mennyi és milyen szurit kap.
az, hogy melyik protokoll legyen az orvos dönti el a leleteitek alapján!

Nekem rövid protokoll volt de valaki a hosszura esküszik.

Én decapeptylt és GONALf 300-as szurit kaptam majd OViTRELLE-t tüszőrepinek.
Nekem 8 tüszőm volt, ebből négyben volt petesejt, 3 kezdett osztódni.
4,6,8 sejtesek voltak de mivel nekem ott volt az endós ciszta igy nem sikerült az első.
Fagyiba nem került egysem.

Gabi :!:

Kitartás a december hamar elrohan az ünnepek miatt, ott a január és hajrá :!:

2010-ben beindul a bébibumm csajok :!: :!: :D :D
Vendég

Ranita,Gabi
Tok felesleges hasonlitgatni a lombik protokollokat es egymast.Mindenkinek mas a baja es ezert mashogy is stimulaljak!Mas a szervezetunk es mindenkire mashogy hat!

Ugyhogy nyugi csajok!!!Szu sza nem szabad mar most azon gondolkodni mi lesz lombik utan :!: Eloszor is az lesz,hogy babasak lesztek es akkor mar minden mind1 :wink: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Igazad van,nem stresszelem magam mi lesz utána,mert sikerülni fog :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Na, ne komoly? 214-ben? Én is ott voltam, ball oldalon, az első ágyon.
Miért voltál 7*?
Nincs vérzésem, tegnap volt egy kicsit, de ma már semmi és a hasam sem fáj.

Bridget!
Nem mindenki blogját olvasom végig, de a te írásod érdekes volt és csak vitt a szöveg…
A rövid hullám? igazából nem tudom, egy gép ami elé oda kellett ülni. Csak 2 blogom van, az egyik a főzős azt bárki olvashatja a másikat bezártam, untam, hogy boldog boldogtalan elolvas, de ha kéred szívesen küldök meghívót.
A másik lánynak velem együtt volt a HSG-je, utánam jött azonnal. Neki az egyik petevezető nem átjárható. Én a röntgensugár miatt gondoltam, hogy nem lehet a sex, de igazából fogalmam nincs, miért nem lehet.

Ranita!
Hidd el sikerülni fog a köv. lombik.

Mindannyian lassan elérjük a végcélt…..
most nincs sok időm, de talán holnap jobban ráérek.
Jó éjt mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?