Új privát üzeneted érkezett!

Puszikam: akkor este bevonulsz... nagyon nagyon drukkolok! lesz vki, aki hireket hoz Rolad? Mikor engednek haza? pusssz
/azt gondolod ikrek lesznek :? :D /

Zsuki: azt hiszem nem jar szegedre senki, marmint akik most aktivan irnak... :roll: De majd Hunci fele tablaban jobban latjuk.

Kalkat: Te hogy allsz a munkaval? Uj gyogyszert megszoktad?
Haaaat jobban telik az ido munkaval, ma epp lajtos napom volt, halisten, de nem is lettem volna kepes tobbre :oops: . NAgyon almos vagyok, biztos az ido miatt..

Koszonom a csikerositoket :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Óóóóóóóóóóóóó, már megint laptetőőőőőőőőőőő :)
ezt már égi jelnek veszem :wink: :D :oops:

amina09

Amina: nem az időjárástól vagy te álmos Drágám!!!! :lol: Igen, sztem ikrek! :wink:
Este fél 8ra kell bemennem, reggel műtenek és ha minden rendben lesz, akkor csüt.-ön délelőtt kiengednek. Szerintem Lois majd megírja.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina!
ET+8,és erősödik,sztem is sanszos az ikerpár :lol: :lol: :lol: ,de minden esetre még egy rakás csíkerősítő!!!!!!!!!!!Ja és ugye a laptető:):):)

Roni!
Lerágjuk a körmünk gyere lécci!!!

KépKép

Kép
keny

Amina drága, most aztán beraktároztál "laptetű"-kel!!!!!!! :wink: (égi jel ez....)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Melóm van azóta is látástól-mikulásig... (gyogyit megszoktam, nincs semmi mellékje hálaégnek!!! eddig)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina - nagyon szorítok, hogy a csíkok kitartsanak!!!! :)

Roni - nem ma voltál vv-en? mi a helyzet? jöttem, hogy olvassam a híreket - nagyon drukkolok - de nem látok hsz-t. :roll:

Mindenkit pusszantok.. melóhelyen vagyok, nem tudok sokat írni, de be akartam kukkantani, hogy mi van..
kuglica

Roni: lassan indulnom kell, ne tedd ezt velem!!!! Gyere a jó hírrel!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszika,
mondanám ,hogy jó beköltözést, de ehelyett inkább gyors, eredményes és fájdalommentes kiköltözést! :wink:
várunk vissza a beszámolóval!

Amina,
csíkoknak +++++++++++++++++++ :D

Keny
:wink:
evvan, függő vagyok! :roll: :lol:
ez a fagyikonzi nagyon itt van!

Roni :?:

angel37

Sziasztok !

Puszedli
minden rendben lesz, gyors szabadulást !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok Lányok!

Amina,
babaragacsos és zebraerősítős drukkok mennek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni???????????????????????????????????

Puszi,
rendben lesz minden! :lol: Gyors felépülést és fájdalommentes lábadozást kívánok!!! Holnap szorítok és gondolok rád!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Puszedli: nagyon drukkolok! Hívni nem akarlak, de ha kellek, csörögj.Nagyon szorítok! Ne izgulj!!

Amina: erősítődrukk! Nagyon szorítok! Mikor lesz vérvétel?

Roni:ne csináld!Gyere máááááááááááár!

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi!
Sokat gondolok Rád!
Hamar túl leszel majd rajta, és jöhetsz újra beszélgetni majd velünk! :wink:

Roni??????????????????????????????????????????????????,

Amina,
csíkerősítők mennek az éteren keresztül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj de izgi!Nagyon drukkolok!

Viki,
lassan kontroll!Akkor most megbeszélitek a hogyan továbbot?

Lili,
már növöget a pocak? :wink:

Keny,
mindjárt itt a fagyikonzi!Várom már, hogy mit mondanak majd!
És nemsokára ittvan az esküvő is! :P
Ruhád már megvan?Képet raksz róla?Jöhet priviben is! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jövök, de du olyan migrénes fejfájást kaptam az idegességtől, hogy azt hittem belehalok, ráadásul gyógyszert még nme akartam bevenni, így próbáltam aludni és hát most ébredtem...

A hír viszont, hogy baby ügyben még semmi nem dőlt el nálunk, pénteken újabb vv következik! (azon túl, hogy ezt a hírt előre megálmodtam vmelyik éjszaka, ilyen esetet még nem is hallottam senkitől) A progi szint jó magas, de úgy tűnik, hogy a Hcg csak most indult el. Dokibácsi szerint korai volt még, így van remény, hogy péntekig beindul é akkor meglesz a babánk.
Hát nem egyszerű ez a lombikosdi.
Ti hallottatok már ilyen esetről?

Amina halk gratula, remélem Nálad egyértelműen erősödnek azok a csíkok!!!!
roni34

Olyan aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok értünk :D
Ugye még péntekig kérhetek HCG növelő drukkokat??
roni34

Sziasztok !

Meli
csütörtökön meglátjuk, hogyan tovább
remélem, az endóm elhúzta a csíkot egy melegebb égtájra és sosem látom újra !! :x :x :x :

Roni
konténernyi HCG növelő drukkot küldök !!!!!!!! :D :D :D :D

vvviki

Roni,
ablakot tessék kinyitni, mert már küldöm is a hcg növelő drukkokat! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++

Viki,
az endó mondjon le! :P
És akkor most mi lesz?Tudtok már valamit?Inszem, vagy lombik?
Mert én nem sokat tudok az endóról, de azt hallottam, hogy minél előbb teherbe kellene esni műtét után! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli
a debreceni dokim, aki műtött, a lombikot javasolta, mivel mind a két petevezeték el volt záródva
egy spontán baba nagyon jó lenne, sosem lehet tudni..

vvviki

Viki,űakkor drukk, hogy minél előbb kezdhessetek! :wink:

Puszi,
már a kórházban vagy!
Sok erőt,és kitartást Neked holnapra!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni - nagyon-nagyon drukkolok péntekre is!!!
kuglica

Sziasztok Lányok! :P

MINDENKINEK mennek a (csíkerősítő, tapasztó, erősítő, időgyorsító) drukkok!!! :D

Puszikám,
minden rendben lesz!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

(Csatlakozom Skriszhez:
1,5-2 óránként szopi, éjjel 3 óránként...2660-nal született, 2580-nal jött haza, tegnap pedig 3970-et mértünk, szal gyarapszunk :wink:
Alvás annál kevesebb...megtudjátok nemsokára :wink: )

tillidian

Amina, csíkerősítő+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, mikor mész vv, re én már tűkön ülnék :oops:

Roni, HCG növelé erőt is küldök ám++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, nagyon fáradtak lehettek, nálunk sose ettek ilyen sűrűn...és éjszaka is aludtak, úgy kellett üket felrázni, hogy egyeneke.....
pbj12

Roni, én voltam hasonló helyzetben, bár tudni kellene hozzá, hogy hányadik nap voltál most és mennyi a hcg-d.

babaimádó
Kép
babaimado

Roni, ki a dokid?

Drukkolok nagyon Neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Amina - nagyon drukkolok neked, hogy erősödjön az a csík!!!!!

Roni - drukk!!!!!!

Puszikám - gondolok rád!!!!!
leo50

Baba: Krizsa dokihoz járunk. A vv ET+12n volt, a Hcg 35, progi 190 mellem továbbra i nagyon feszít... A ciklusaim inkább 35 naposak, sőt... ezért is kapaszkodom abba a ténybe, hogy talán még kell néhány nap, h beinduljon.
Szted?
roni34

Roni,
szerintem van ott babó!Tessék bízni!
Énis Krizsához járok!Ő mit mondott?Mert nem szokta feleslegesen hitegetni a pácienseit! :wink:

Amina,
teszteltél ma is?Első pisiből?Raksz róla képet?
CSíkerősítők mennek továbbra is!

Baba,
Ti akkor most spontánkodtok?Vagy inszem lesz?
Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön!

Till,
Lencsi édes lehet!És milyen szépen gyarapodik! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Puszi: egesz nap Rad gondolok!

Roni: hcg novelok! a 35 az jo szint szerintem!

Rolam: a mai tesztem sokat halvanyodott a tegnapi ota :(, bar meg "csak" ET+9-en vagyok, haromnaposakkal... :(
Meli: nem latszana a fenykepen a csik, annyira halovany a mai...
Penteken lesz vv, ET+11-n napon
felek :oops:

amina09

Szép reggelt nektek!

Amina :?

Nekem megjött a leletem a MM-ből, a 120 perces értékeim szarok :oops: :cry:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle : :( és hogyan tovább?

Amina: akkor pénteken nagy nap lesz a Kaáliban...

Meli: igen dokibácsi arcán is sokkal inkább a bizakodás jeleit láttuk, mint a kételkedést. Ezért aztán én is úgy gondolom feleslegesen nem hitegetne... Hát bízunk Benne továbbra is, bár ő is csak az imádkozást tudta ajánlani, mint hatásos rásegítő módszert :D
roni34

Ja és még azt is mondta, hogy vmi halvány csík tuti látszana a mai teszten, ha megpróbálnám. Ezért aztán egész este azon agyaltam, hogy reggel teszteljek-e? Csupán azért, hogy életemben végre először lássak két csíkos babás tesztet!!!! de a végén nem mertem, mert ha mégse látom, akkor total beparázok...
roni34

Roni!
Hcg rakományok indulnak feléd!!!Sztem a 35 már jó :wink: ,hisz a 25 a bűvös határ a felett elindult valami :)

Amina!
Kicsit halványodott naaaa oda se neki,lehet nem volt olyan "tömény"a vizelet,továbbra is drukk 1000-el!!!!

Alle!
Mennyi lett a 120'-as? :cry:

Meli!
Nálatok is közeleg a kezdés :) .Nálunk nagy a készülődés sok mindenre kell figyelni, ruhám a héten elkészül, majd esetleg privibe megmutatom.

Till,Skrisz!
Kitartás!Gondolom elég álomkórosak lehettek, én mondjuk átvállalnám már nagyon szívesen :D

Puszi!
Már biztos alszol, remélem okés lesz minden!!!

KépKép

Kép
keny

Keny, a cukor 9, az inzulin 106. A cukrom a múltkor már teljesen jó volt, az inzulinon nagyon nem lepődtem meg, nekem ennél lejjeb nem nagyon akar menni :? nem is értem, miért.
Kérek időpontot a doktornőhöz, valamit váltsunk, mert ez így nem megy tovább.

Puszi,remélem, már túl vagy a műtéten és lassan ébredezel.

allegrobarbaro

Alle!
Fú szegénykém a 106 elég húzós.De szedsz már rá gysz-t régóta ugye?

KépKép

Kép
keny

Alle: uff, nem ertem, hogy nem megy lejjebb, pedig volt mar 50valamennyi is nem? meg a legelejen amikor gyogyszert kezdtel el szedni. Remelem ad a dokino uj gyogyszert, hogy alakuljonanak valamerre a dolgok. (((((((((((((Alle)))))))))))))))))

Roni: hogy birod ki hogy nem tesztelsz? csodallak :).

Keny: meg ket nap, es fagyikonzi :)
Sajnos nem kicsit halvanyodott, es "tomeny" volt a vizelet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amina09 2009.11.18 10:59-kor.

amina09

Amina!
Akkor sem feladni!Tudod a halvány csík is csííííííííííííííík ez alapszabály!!!!
Jajaja holnapután megyek oda, gondolom nem sok újat fogok hallani, és amúgy is csak januárban fogjuk kezdeni, vagy februárban, még nemtom mert most sem akar megjönni pedig már a 34.napon vagyok és, nem is mutatkozik semmi jele csak az, hogy fáj a fejem és dög fáradt vagyok.(bár az lehet a sok tornától)na mind1 nem nyavalygok tovább.

KépKép

Kép
keny

Lányok, drukkolok, hogy a hcg-k, csíkok erősödjenek !
Kitartást ehhez a pár naphoz (nagyon nehéz,tudom...)

Üdv,
Niki
mniki

Sziasztok Lányok!

Amina,
most akkor ET+9 napon vagy? Az azt jelenti, hogy én öt naposakat kaptam vissza és az olyan mint mikor én ET+7 napon teszteltem. Most megnéztem a teszteket és nem hiszed el mit láttam. ET+6 nap du teszteltem. Csík látszik jól. Másnap ET+7 reggeli első pisiből csík nem látszódik szinte semmit. :shock: Para ezerrel. ET+8 naptól erősödik, de még itt is volt olyan, hogy egyik nap erősebb másik nap gyengébb. Szóval ez elég idegörlő tudom. :? Holnap erősebb lesz meglátod!!! :wink: Drukkok mennek!!

Roni,
hcg növelők mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
gondolok rád!!!!!!!!!!! Remélem rendben van minden.

Alle,
:shock: :shock: :shock: tényleg nagyon magasak az értékek. :(

Meli,
növöget már. Hason nem tudok már rendesen feküdni, mert nyom.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hello Lánykák!
Beszéltem Puszival, jól viselte a műtétet, nem volt semmi komplikáció. Valami kis bibit találtak nála, bővebbet Ő sem tud még, reggel tud beszélni az orvosával. Utána ki i engedik, és jön gondolom a bővebb beszámolóval :)

Pusszantás Nektek :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Amina drága,
++++++++++++++++++++++++++

Alle drága,
:roll: :( de hát hogy a fenébe nem javul? :?

Roni,
drukkok!
hát ja, dokink nem hitegetős, ezt első konzin meg is szokta mondani. egyszer volt némi hcg emelkedésem (35-nél jóval kevsebb), de azonmód abbahagyatta a progipótlást. szal :wink:

angel37

köszi, Lois! :wink:
na ez jó, volt értelme a laparnak: kis gond felfedezve, rendbehozva! :D reméljük ez volt eddig az akadály, ami már nincs!
Puszinak puszi!

angel37

Átnéztem kicsit a babás topikra és mit látok. Timi babái megszületettek.

Timi én itt kívánok nektek nagyon sok boldogságot és gyors felépülést, várjuk a beszámolót.

Alle sajnos én nem értek sem az inzulin, sem a cukor adatokhoz, de remélem talál gyors megoldást a doki és jók lesznek az adatait a következő lombikhoz.

Én egyszer sem mentem vérvételre, ehhez sem értek, nem is fogok, amíg pozitív tesztet nem látok, de nagyon-nagyon szurkolok neked Roni. Biztos, hogy a doki nem alaptalanul biztatott.

Amina Lili jól írja, én emlékszem még rá, hogy írta, hogy halványabb erősebb a csík. Ne idegeskedj, jól kapaszkodnank a babák.

Keny mindjárt asszony leszel!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

sziasztok!

Aminám nagyon nagyon++++++++++++++!

Roni, hcg drukk+++++++++++!

Puszika, örülök, hogy túlvagy rajta! Pihizz, aztán majd gyere!

Kalkata, puszillak!

Alle, remélem kitalálnak neked valami inzulincsökkentő megoldást. ( a cukor is magaska) :?
Nemsoká nekem is lesz 3pontos terheléses, de nem mm-ben.

Skrisz ,cupp a leányzó buksijára!

Tilli, nektek is ölelés!

Drukk mindenki másnak is!
nani72

Amina: no para erősödik holnapra!++++++++++++++++++
(én teszt ügyben Skrisz blogjából informálódtam :D . Na ott is volt erős, aztán gyenge, aztán olyan, ahol ő leírta mit lát, de én semmit sem láttam...a végén meg lett egy gyönyörű kislány!

Skrisz: utólag is köszi a blog olvasási lehetőséget, sokat segített az ET utáni napokban!

Puszi: jó hír, hogy (talán) megvan a bibi. Gyere a hírekkel, várunk!

Alle drága: :(

Timi: Tényleg megszülettek a lányok??? Hát ez szuper. Reméljük minél előbb kapunk infót Tőled is. Gratulálok!

Lili: ugye nem baj, ha nem sajnálunk a "fekvési" kényelmetlenségek miatt? :wink:

Keny: mikor lesz az esküvőtök? Lehet írtad, csak lemaradtam, de hogyan jött ez a karácsonyi időpont? Nem tipikus időszak! (de tömeg biztos nem lesz egy-egy jó fotózási helyen :lol: )
roni34

Várjuk Puszi híreit!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: Nálad mi volt anno ezzel a hcg dologgal? Elmondod?
roni34

Roni, HCG szálllítmány kamionon, és szekéren, meg utánfutós nagyautón elindítva+++++++++++++++++++++++++++++

Amina, ott van az a baba-babák nem szabad kételkedned benne-bennük.....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, még csak ET+9 és 3 naposakat kaptál, nincs itt semmi baj, a pici csík is csík :D

Puszi nagyon sokat gondoltam rád, és tényleg igaz amit Roni írta, szerintem is jó hogy találtak bibit, mert így egyenes út akár a spontán babához :D

Mesélek nektek egy mai kis történtetet, ha nem baj :oops:
Reggel kicseréltem a WC papírt..... bemegy Boti, hogy ő kakil a bilibe.... ( kb 2 hónpaja biliznek) 5 percig nagy csünd, Áron sehol.... Bekukkantok a fürdőbe, kb 40 m wc papír letekerve az egész fürdőben.... Boti előrehajolva vörös fejjel Áron a háta mögött kb 3 m papírral törölgeti a feje tetejétől egészen lefel.... Benézek és Áron közli, botik kakilt büdi volt, segítek anyának kitörölni Boti fenekét, mert onnan jön a büdi...( bepisiltem a nevetéstől :P még csak tő mondatokba nyomják a szöveget)
pbj12

Köszi lányok,
holnap megyek dokihoz. 2 éve szedem a metet és semmi igazán jelentős javulás. -25 kg megvan, diétát többnyire tartom, nagy kilengéseim nincsenek...nem értem. Ufo vagyok :roll:

allegrobarbaro

Kép
Vendég

Sziasztok! Jó regggelt!

Roni - hatalmas drukk neked holnapra. Kitartás!

Amina - nagyon szorítok, hogy a csíkok erősödjenek.

Leo - te hogy érzed magad? Drukk neked is ezerrel!

Puszi - remélem, hogy a műtét nem fájt nagyon és gyorsan gyógyulsz majd.

Keny - én is szeretném látni az esküvői ruháról a fotókat. ;)

Pbj - édesek lehettek a srácok a wc-papírral. :)

Hunci - köszönjük a táblit!

mindenkinek szép napot kívánok!
kuglica

Hat a mai tesztem negativ... :cry:

amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?