Sziasztok!
na, meg jöttem..
mindkét fiamat letettem aludni végre..
azt vettem észre, hogy összefognak ellenem a kis zsiványok és együttes erővel csibészkednek..
most is alig bírtam őket elaltatni, mert kuncogtak, meg egymást piszkálták, pedig már egy órája aludniuk kellene..
tegnap is nem kis melómba került mire mindent elrendeztem körülöttük az alváshoz, de még ki kellett szaladnom valamiért, és mire visszamenetem, (kb 1 perc) mind a ketten sikítozva, röhögve rohangáltak a hálószobánkban..
hihetetlen egy banda..
Etelka: finisben vagy..
eszméletlen gyorsan elment az idő..
nagyon ügyes vagy, hogy csak 7kg-t szedtél magadra..
én ugyanennyit adtam le az elmúlt két hónapban..
(csakhogy én is dicsekedhessek egy kicsit..
) ja, textil pelus: anyukám a Röltex-ben vett nagyon jó minőségűeket nekünk..
Nitacska: nagyon szép család vagytok, Barni nagyon édes, gyönyörű baba, szuper gyorsan fejlődik ő is..
Eszty: hát nem volt semmi ez az egérügy..
ráadásul, este éppen kezdtem volna ide írni, mikor hallottam valami motoszkálást..
hát a kis dög próbálta magát berágni, ugyanott, ahol múlthéten a haverjai is bejöttek, csak azzal nem számolt, hogy velem nem lesz könnyű dolga..
rögtön szóltam is a férjemnek, és éjjel fél1-ig barkácsoltunk, hogy megerősítsük még jobban azt a részt..
sajnálom, hogy a család nincs annyira a segítségedre Orsival kapcsolatban..
nekem az a szerencsém, hogy anyukám is és a papa is borzasztóan türelmesek a fiúkkal és Matyi így könnyebben át is vészeli a gázosabb időszakokat..
de túl lesztek ezen is, és azért Orsi a szíve mélyén pontosan tudja, hogy mindenben számíthat rád, és, hogy nagyon szereted, csak még kicsi és könnyen elbizonytalanodik..
Anhel: de jó, hogy jöttél..
láttam ám, hogy Dóri, hogy használja a járássegítőjét..
természetesen rendeltetésszerűen..
jöhet a fiúkhoz bandázni, simán befér a csapatba
ja, és eszméletlen nagy már a csajszid..
hát Matyi, nem egyszerűen védi az állatok érdekeit az biztos..
lassan vegetáriánus lesz ha így folytatja (pedig nagy húsevők mind a ketten)... múltkor néztünk valamilyen természetfilmet a tv-ben, ahol egy fickó, mindenféle állatot megeszik szó nélkül..
Matyi meg csak mondja, folyamatosan, hogy "nem ette meg, megvédte.. elrendezte buta bácsi sorsát"..
és mikor arra próbáltam célozni, hogy amit eszünk húst az is csirkéből, disznóból, meg bociból van, teljesen fel volt háborodva, hogy "a bocit mi nem esszük meg, anya!!! félrebeszélsz??"..
igazi kis szövegláda, kiapadhatatlan mennyiségű dumával..
és nem akármiket beszél ám..
mentünk oltásra múlt héten és egy kis plüss méhecskével beszéltem hozzá, hogy " bekísérjelek a doktornénihez mikor szurit kapsz??" erre mondja a méhecskének, hogy "igen, de akkor sem fogok félni, ha nem jössz be velem"..
és tényleg olyan kis hős volt, hogy mosolyogva ment be és mosolyogva jött ki..
nagyon kemény kis krapek, mert egy csomószor látom, hogy megüti magát játék közben, és mindig kérdezem tőle, hogy jól vagy nem fáj semmid??, de mindig csak azt válaszolja, hogy Matyi kemény és már fut is tovább..
tegnap meg nagyon szar napom volt, fájta fejem, meg ideges voltam egész nap..
nem volt egyszerű dolguk a fiaimnak tegnap, úgyhogy próbáltam oldani időnként a feszültséget és mondogattam Matyinak, hogy "ne is törődjön velem, anya ma hisztis"..
erre mondja, hogy nem baj a Jackson meg a Tarzan is hisztizik..
Beagle: tessssék angolozni...
irgum-burgum!! nagyon jók ám a szülinapi képek..
Dóri: csak sikerült ideérnem..
ti jól vagytok?? mind a két fiú jár úszni?? vagy csak Samu..
sajnos erre nincs ilyen lehetőség, pedig valamit keresnem kell, mert nyáron már Matyi is nagyon élvezte az úszkálást, Ákos pedig valami sellőfiú leszármazott..
még dobok fel gyorsan pár képet..
Niki sem ússza meg Matyi ambícióit..
mint a nagyok..
nagy melóban..
és Ákos még ezt is képes fokozni..
pussz
Móni