Sziasztok!
Judy!
Jövőhéten,melyik nap jó nektek? Nekünk a péntek kivételével bármikor. Délelőtt,délután? Várunk titeket
Velencén hol van játszóház? Emlékszel,hogy meglepődtem,amikor Domi úgy bújt bele Gergőbe? Úgy látszik ez most egy új szokása. Tegnap a strandon ugyan azt csinállta másik 2 kislánnyal is. Olyan édes volt
Hiába húzgálltam el,ő visszarohant és bújt hol ehez,hol ahoz. Kérdeztem az anyucikat,hogy nem zavarja-e őket? De azt mondták,dehogy is,és milyen édes,még ők sem láttak ekkora gyereket így szeretgetni,egy másik gyerkőcöt.
Képzeljétek Dominik tegnap tök egyedül ebédelt meg kanállal
Nem engedte,hogy etessem,majd ő ügyeskedik,és lám tényleg
Na jó nem mondom kellett utána takarítanom,de nem is volt vészes
Du.án átmentünk Battára a strandra,szépen megcsinálták,már legalább is ahoz képest amikor én láttam utoljára. Van 2 kismedence,és benne 1000 gyerek
Kár hogy ennyire sokan vannak,mint a heringek a dobozban.
Judy hasa szerintem sem nagy,nagyon kis formás
Szép kismami
Barnus!
Zsebpénz:
Ez klassz ötlet
Velem is ezt csinálta az anyukám. Be is vállt nála. Először persze rögtön elszartam az első adandó alkalomnál,aztán sírtam,mert nem kaptam többet. Na de másnap! Már okosabb voltam körbenéztem,és csak utána döntöttem. Az az érdekes,hogy ez a mai napíg egy berögződött jó szokás. Most is először körbenézek,aztán vacilálok,és végül döntök,amit aztán még sosem bántam meg. pl: ruhavásárlás. Egyetlen hátrány: kicsit sokat vacilálok 8 szor körbenézek,megnézem,hogy biztos legyek benne. De viszont így, nem, eggyel több felesleges cuccom van. Azthiszem
Tudom,hogy nálunk anyu azért vezette ezt be,mert én hihetetlenül gyorsan elköltöttem a pénzem,minden baromságra.
Cipő vásárlás:
Rólam biztos patakokba folyt volna a víz,és égnek állt volna a hajam,egy ilyen szituba. Pedíg szerintem mással is ugyan így előfordulnak ilyen esetek,és én nem gondolom azt,hogy neveletlenek lennének. Legalább is most hogy már nekem is van egy gyerekem átértékelődtek a nézeteim,és látom milyen nehéz is egy gyereket jól megnevelni,pláne,ha elég öntörvényű. Bár azt biztos gondoltam volna,hogy úúú,nem irigylem az anyukát
Biztosan írtad már,de mekkorák is a nagyok?
Xsara!
Daninak boldog névnapot utólag is
Sziasztok
Noémi