Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse! Holnapután műtét, ugye? Drukk!!! :D

Mókica! Érzel már pé előjeleket?

Kacsi! Na mikor repedtél? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Én is lejelentkezem.

Babszika,
de jó, hogy jöttél, érdekes amiket írtál. Engem is érdekelne amit Meli kérdezett, inszem vagy lombik van kilátásba?

Meme,
még nem is gratuláltam :D . Most már minden rendben lesz, lesz szívhang is biztos :D

Napvirág,
ha Te kövér vagy, akkor én is, 170 cm, 61 kiló. Én nem érzem magam annak.
Fogigátlót én annyira nem javasolnám. Ha még csak egy múlva szeretnétek babát, akkor sok időtök van, hogy utána járjatok a dolgoknak.

Lucuzs,
Bikfy volt még az, aki elment ehhez a dokihoz. Neki is írtam ezt, hogy milyen bunkócska a doki, ő meg nem értette, azt mondta vele tök normális volt. Elment hozzá még egyszer, utána már nem volt olyan hű de kedves, ha jól emlékszem neki is beszólt valamit. Ugye, Bikfy? Ha olvasol......
De nem kell vele foglalkozni. Nekem fura volt, mert én a magándokimhoz voltam szokva, aki kedves, mindent meg lehet vele beszélni, elviccelődünk......

Kép

Kép
ranita1979

Velem semmi extra. 17. napon vagyok, azt sem tudom volt e már pé, hogy milyen hosszú ciklusra számíthatok :roll: Bár szerintem nem volt, mert még érzem a petefészkeimet :roll:

Többiek???? Gyertek máááár :evil: !

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Na akkor kiváncsi vagyok legközelebb milyen lesz a Török! :roll: Mindenesetre már szóltam a páromnak, hogy azért ne kezdje már az elején a humorát csillogtatni. :lol: Én imádom a szövegét, de lehet a doki nem fogja venni a lapot, mert amúgy is kevesen szokták. :wink:

Kacsi! Látom, már 5.dpo! :shock: Hajrá!!! Drukkok mennek ezerrel! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Hétvégén fent voltunk a kunyhóban, és feljöttek a terepfutó barátok, és a párom megkapta azt a lámpát, aminek az árát a közösség összegyűjtötte neki, fantasztikusan megható pillanat volt!
Továbbá évfordulóztunk és csodásan telt minden!

A kórházi baromság és idiotizmus megint beütött.... :evil:
Ugye a páromat az Ars Medicában műtik, helyi érzéstelenítéssel, hipermodern minden, du 2-től 8-ig leszünk ott, stb.
Csakhogy a kivizsgálást a dokija kórházában, ami a MÁV kórház (ott műtötte volna az a másik hülye doki is, ami miatt 3 nap bentfekvés meg 2 hét munkanélküliség, meg ki tudja mennyi futás nélküliség lett volna!) kellett megcsináltatni.

Azt mondja a doki, csak egy kisrutin vér (4 ampulla) meg egy EKG kell.

Kedvesem odamegy, mondja mi van, oké, megy vérvételre.

A nővér azt mondja, nagyrutin és 6 ampulla. Jó, mindegy, nem gond, marad még vére. Aztán megvan az EKG, oké, gyönyörű, látszik hogy sportol.

Erre azt mondja a nő, hogy menjen mellkas rtg-re.... mi a francnak?
Neki már gyanús volt, de nem szólt (mert én nem voltam ott....)
Elmegy a rtg-re... aztán onnan tovább akarták küldeni az altató orvoshoz... na, ekkor esett le a tantusz, és mondta, hogy elnézést, neki nem kell altatóorvos.

Nővér: Dehogynem kell.
Apa: De nem kell, minek, nem altatnak?
Nővér: De ha epidurális érzéstelenítés lesz, akkor is kell!
Apa: dehogy, értse már meg, hogy helyi érzéstelenítéssel csinálják!!!!
Nővér: Itt nem csinálnak helyi érzéstelenítést, mert magát hol műtik?!
Apa: Hát az AM-ben!!!!!
Nővér: JAAAAA, akkor elnézést, felesleges volt a mellkas rtg meg a fele vérvizsgálat...

No komment! Már megint hülyék!
Még jó, hogy apa nem haragudott annyira, mert sportorvosi miatt úgyis kell, meg a mellkas rtg, mint tüdőszűrés is aktuális volt.
Dehogy ott a MÁVban is mi folyik, eszem áll meg.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!
Lucuzs, nem figyelek most magamra. Van még párnap péig.... ma 36,5 a hőm..... :)

Napvirág, nem vagy te kövér.
Ajánlom a www.pco-szindroma.hu oldalt. Itt van orvos ajánló is, és sok hasznos információ.
Hormoneredmények? Terhéléses inzulin? Ezek fontosak. Fogigátlót én nem szedném be....
mókica

Eclipse,
hogy mik vannak? :shock:
De azért annak örülök, hogy már minden vizsgálat megvan, és nemsokára apácska túl lesz a műtéten!
Drukk hozzá!

Ranita,
ne aggódj, hamar eljön az az idő, hogy folytathatjátok!
Inszemet nem is próbáltok?Mert van még pár államilag finanszírozott helyetek, hátha az is elég lenne, és nem kellene a lombik! :roll: Persze ez csak egy ötlet!
Én örülnék, ha lenne inszem lehetőségünk is! :oops: :cry:

Mókica,
azért tessék csak figyelgetni magadat! :wink: Hőt méred?
Dobsz egy görbét?

Lucuzs,
szerintem minden rendben lesz, és 30-án mehetsz majd Tapolcára!

Bikfy,
merre vagy?
Kicsit gyere ide is légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacsi,
drukk, hogy 10nap múlva pozitívat tesztelj!

Én most megint újra szedem a fogigátlót!
És már vágom a centit, hogy mikor kezdünk végre! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
biztos mehetnénk inszemre, de most úgy voltunk apával, hogy kell egy kis szünet. Kicsit másra figyelni, másra gondolni, nem mindig a babásodásra, meg állandó orvosfutkozásra.
Meg most úgy érzem, hogy nem bírnék elviselni még egy negatív tesztet :cry: .

Eclipse,
jó, hogy ennyire odafigyelnek a páciensekre :evil:
Apának mennek a drukkok!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
az a szerencse, hogy nem ott műtik, többet ide nem kell menni!
Én nagyon bízok benne, hogy holnapután minden rendben lesz.

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli, most hőt mérni nincs kedvem. Ebben a ciklusban jó ha 3* mértem. Legalább nem stresszelem magam. :)
mókica

Biztos ami biztos, szerdán alkoholos filccel ráírom a kedvenc játékszeremre, hogy NE VÁGD LE!
:lol: :lol: :lol: :lol: Apának is mondtam, akkorát röhögött :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Ranita,
teljesen megértem!
Kell is egy kicsi pihi!
És mikor léptek majd tovább?Vaghy erről még nem beszéltetek?
Kíváncsian várom a fejleményeket!

Móki,
szerintem nagyon jó, hogy most nem mérsz hőt!Legalább kicsit kikapcsolódtok!
Nagyon várom a fejleményeket! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, itt a pár mérésből álló görbém....
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 29600_.png
mókica

Ejnye-bejnye!

Ma megint nem sokat írtatok!
Mondjuk még kellemes idő van kint, lehet sokat vagytok a szabadba, de tessék csak jönni, és lelket önteni egymásba!
Eltűnt báránykák, merre vagytok?
Nocciola?
Kacsi?
Timcsi?
Loviné?
Syl?
Bocsi, ha valakit kihagytam! :oops:

Bettike,
veled mi újság?Rég nem voltál!Mesélj kicsit!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Vagyok am en is erre...csak nem sokat...ezer dolog van es Zyva baba is engedi, hogy kimenjunk a varosba. Imadja a babakocsit, elringatja.
Volt terheleses cukrom penteken, kivancsi vagyok mi lesz az eredmenye.
Csutortokon ujabb suymeres Zyvanak...nem varom, hogy tulsulyos a gyerek...
Hetvegen megyunk Karacsonyi fenyezni...remelem megint szep lesz, alig varom.
Drukkokat kuldok mindenkinek akinek kell :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli,
a decemberi vérzés után kell visszamennem, aztán akkor talán februárban újra lombik :roll:

Eclipse,
:D :D :D :D :D Én is nagyot nevettem :D

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok!
egy ideje olvasgatlak benneteket... bár, olyan hosszú a topic, hogy még fogalmam sincs, hogy ki kicsoda, és mit csinál :shock: de ha nem gond, jönnék is néha :) aztán meg csak belejövök :D
ja, igen... ha már itt vagyok: persze, hogy pcos :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
üdv itt!
Örülünk, hogy jöttél!Mesélj majd kicsit bővebben magadról, légyszíves!
És ne aggódj, belejössz majd szépen lassan! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda!
köszi :)

én, röviden:
-16 évesen endo-gyanú, de pco-s petefészkek
-4 év diane + exacil
-5 év yadine
-2007 nyarán colitis-gyanú
-2008 januárban fogigátló abbahagy ( :arrow: minek szedni, ha úgyis kijön :?: :lol: )
-2008 augusztus góckutatás... mikor mellesleg megemlítettem, hogy mensim, mint a mesében (15-45 nap közötti ciklusok)... ha nem jön rendbe év végéig, kivizsgálás.
-2008 decemberben doki felkeres :arrow: kivizsgálás oké, amint vérzek, rögtön menjek.
-2009 februárban megkérdezem, hogy meddig várjak még a vérzésre :?: :arrow: rögtön hormon, uh, terhelés :arrow: pcos

üdv:
Juli

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

a lényeget kihagytam...
súlyfelesleg van bőven, szőrök is :? de legalább a zsíros bőrtől, pattanásoktól megkímélt az ég.
metet szedek március óta, jelenleg 2x850-et, nem mintha bármit is használna, de a dokim nem enged nagyobb dózist (már ez is önhatalmú emelés következménye :lol: )
ja, és az első babóra gyúrunk :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,

üdv közöttünk!

Kép
gota79

nálam semmi különös. csütörtökön voltam védőnőnél, és olyat mondott nekem, amit még soha senki: egyek egy kicsit többet, mert még mindig nem híztam. csak azért nem fogom tömni magam, hogy néhány kg feljöjjön. annyit eszem, amennyi jólesik.

furi érzésem van néhány napja. nem is tudom pontosan mi. vagy izomláz szerűségem van teljesen lent, vagy pedig a szeméremcsont tágul szintén ott legalul, és azt érzem.
gyerekesek! nektek volt hasonló?

Kép
gota79

Gota,
sajna én ebbe nem tudok segíteni! :? De majd jönnek az anyukák, és ők okosabbak! :wink:
Már túlvagy a félidőn?Hihetetlen! :shock: Hogy repül az idő!

Juli,
hát, látom neked is elég mozgalmas volt az életed!
Egyébként a metet hogy bírod?Hasmas van tőle?Ha nincs, miért nem emelsz az adagon?
Súlyfelesleged mennyi van?Valamennyit sikerült már leadnod?
Végülis colitis gyanúval mi lett?
Mielöbbi babásodást kívánok Neked!
Ja, és ajánlom a http://www.pcos-szindroma.hu oldalt!Sok okos dolog van rajta, szerintem érdemes megnézni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota: nem mondom hogy teljesen ilyen erzesem volt, de a tested keszul mindenre, szoval szerintem teljesen normalis. Nekem is ezt mondtak egyebkent, hogy eszem en rendesen???Hat Zyva bebizonyitotta :)
Meg mindig hanyi hanyi???nem kaptal ra valamit?
mi a amnio eredmenye...nem mondtad, vagy nekem nem jott le...

Üdv.
Aisha
aisha

Juli, üdv!
Diétázol?
Met, diéta, mozgás. Ez a 3 fontos! Súlyfelesleg mennyi?

Gota, én ehhez nem értek....
mókica

köszönöm lányok a fogadtatást :)

próbálom sorra venni a kérdéseket :)
metet az első perctől kezdve nagyon jól bírtam, semmi bajom nem volt tőle. persze a hasmars bejátszik, de csak azért, mert a colitis-gyanúból végül crohn lett. a dokim azt mondta, hogy örüljek, hogy bírom ezt a dózist a metből, ne kísértsük a sorsot :shock:

diétázni nem diétázom, nem tudok :?
mozgás annyi van, hogy gyalog járok dolgozni. ez olyan 2x25 perc gyors séta... tőlem ennyire futja :lol:

súlyfelesleg... nem is tudom, mennyi van. 172 cm-hez voltam szeptemberben 71 kg (itthon több, de úgy döntöttem, hogy az orvos mérlegének hiszek :lol: úgyhogy legközelebb csak a decemberi kontrolon lesz mérlegelés :P ). olyan 85 körülről indultam, de ami lement, az a crohnnak köszönhető. de dokim szerint ne akarjak fogyni, mert ha gáz van, akkor úgyis pörögnek le a kilók.
a met konkrétan semmit nem csinál ezen a téren (sem), sőt: amióta szedem, jobban kívánom az édességet, mint előtte bármikor.
mondjuk az is igaz, hogy a terhelésem teljesen jó volt... tehát ha van is IR, akkor is csak látens.

pcos honlapot ismerem, olvastam... a tesóm benne is van a bébimoziban :lol:

babásodás pedig remélem, meglesz. ez a ciklus ugyan már kuka, de a következőben bepróbálkozunk a clostival :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok.

Eclipse tetszett a filctollas beszolas :lol: :lol:

Mokica kell neha szunetet tartani a meresben,neked amugy is szep gorbeid szoktak lenni.

aisha,mar miert lenne Zyva tulsulyos?hany kg am?

Meli akkor meg tulajdonkepp ez a ciklus es indul a lombik szurik?meg az iden lessz beultetes?kb karacsonyra derul ki hogy babas vagy ugye?

Ranita megertem a szunetet,akkor hajra 2010es ev.

J udv a pcos ok kozott.hat latom neked is van eloeleted.
szerintem nincs sok tulsulyod.szorok menyire erosek?

azert az ledobbent hogy a dokik tobbsege siman hagyja evekig szedni a Dianet holott azt egy evig szabadna csak szedni.

Gota meg nem hiztal semmit?mikor kapunk pociskepet?ha jol emlekszem te meg nem is raktal fel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Üdv Juli!
Én is elég új vagyok ebben a nagyszerű csapatban.
Szerintem sincs sok súlyfelesleged. Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet: Mióta próbálkoztok a babóval?
Először próbálkoztok a clostyval?
Closty nélkül milyen a peteérésed?

Én így utólag azon bosszankodom, hogy kb.97-98 óta jártam nőgyógyászhoz, rendszertelen vérzés, erős görcsök, szőrösödés stb. miatt és csak 2003-ban mondták ki, hogy PCOS vagyok. Pedig már addig is rengeteg dokinál voltam. Nem beszélve arról, hogy anno olyan fogamzásgátlót is felírtak, amit lehet, hogy nem lett volna szabad szednem (nevére már nem emlékszem)
Most is, vagyis két éve is találkoztam olyan dokival, aki ügyet sem vetett arra, hogy pcos vagyok.
Mennyi ideje, pénze és energiája megy el az embernek, mire megtalálja a megfelelő orvost. Ha az előző dokinál maradok, lehet, hogy már a 4. vetélésemen lennék túl, s megint csak a 9.hétig jutok. Mert ő nem akart további vizsgálatokat, nem úgy mint a jelenlegi dokim. S akkor még mindig nem tudnám, hogy Leidenes is vagyok.
Na jó nem bosszankodom a múlton, csak miért kell az embernek ezt a kálváriát végigjárnia??? S ráadásul még az emberhez azt is odavágják, hogy valakinek a 6. vagy 7. terhességéből születik gyerek. S ezzel akarják megnyugtatni az embert?????
Bocsi, egy kicsit kidünnyögtem magam :) :? :x
jucus80

kis meló-szünetet tartok... pár perc...

monyo!
szőrök azok tragikusak. mindenhol van, ahol nem kellene :? lábamon, ha nem epilálom hetente, fonni lehet... bajuszt állandóan szedem, ennek hiányában -hogy legalább jól nézzen ki :lol: - pödröm :lol: . egyedül a karommal nem tudok mit kezdeni... ott piszkosul fáj a szőrtelenítés... de legalább szeptembertől április-májusig simán lehet hosszúujjúban járni.

jucus!
az, hogy már nincs sok súlyfeleslegem, az a crohnnak "köszönhető". nélküle sztem már ütném a 90et :roll:
a babával tk azóta próbálkozunk, hogy tavaly jan-ban letettem a fogigátlót (előtte, decemberben költöztünk össze párommal), pontosan 1 év, 9 hónap, 8 nap :) igaz, tavaly még voltak védekezős szakaszok, pl amikor először szedtem a szeroidot (mikor másodszor, akkor már az új dokim meggyőzött, hogy nem árthat :) ), illetve amikor vékonybél-rtg-re és ct-re készültem... bár akkor mondtam is a kedvesnek, hogy ha mégis baba lesz, legfeljebb Oktopusz lesz a neve :lol:

a clostit most fogom először szedni. peteérésem amúgy nincs. vagyis érés már volt egyszer júliusban, akkor asszem 17 mm-es tüszőig jutottam, de rá néhány napra már összeesőben volt, ovu nélkül. és ebben a ciklusban is volt -bromocriptinnek köszönhetően- domináns tüszőm (19 mm volt 15. napon), de ez sem repedt meg... szóval érlelni tudok, ovulálni nem :oops:

egyébként én nem bánom, hogy anno '98-ban fogamzásgátlót kaptam. igaz, akkoriban az volt a cél, hogy ne ömöljön belőlem a vér egyfolytában :?
ha lehetne mellette babásodni, még most is szedném... nagyon szerettem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

J tesztoszteront neztek nalad?
en is jeti vagyok :roll: tudom menyire kellemetlen.

Kép
monyo83

tesztoszteronom totál normális. de bármikor nézték, mindig az volt.

jeti... hmmm... és gondolhatod, mi jött még hozzá, amíg szedtem a szteroidot :arrow: olyan helyeken nőtt a szőr, hogy csak csodálkoztam, hogy az meg hogy került oda :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nekem is eleg fura helyeken van szor :roll: de hozzaszoktam,nem tudom mindenhonan leszedni.

elore szolok hogy babasan rohadt nehez lessz ott lent karbatartani magad :roll: most legutobb mar majdnem bogtem mert nem fertem hozza a hasamtol,de megiscsak a valamenyire le kellet szedni.
Imadkozom hogy a lanyom ne legyen olyan mint en.

Kép
monyo83

Csak gyors valasz:

Monyo....a gyerek kb 6 kilo korul van...szoval szepen novekedik :) olyan aranyos kis pocikaja van :)
Aztan szorkkerdes...hat a terhesseg alatt en is kinlodtam, hasam miatt egy csomo helyen nehez volt, vagy nem fertem hozza...az utolso heten odaig jutottam, hogy a parom segitseget es tukorrrel lefaragtam mindenhol...szoval megertelek.

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Monyo, Juli!

Sokszor én is depis vagyok a szőrök miatt, de most megpróbálom háttérbe szorítani ezt, mert első a babó. A doki is ezt mondta, amikor már kétségbeeséseim közepette felvetettem neki, hogy ezzel nem lehetne e valamit kezdeni. Első a baba - ez volt a válasza!!! S igaza is van, hiszen 5 éve várunk rá.
Utána meg nem szedhetek fogigátlót a trombózis veszély miatt, úgyhogy valamit majd ki kell találnia a dokinak.
Egyébként ilyen villanófényes szőrtelenítésre nem érdemes menni, én voltam jó párszor az arcom miatt, egy vagyon és csak ideig óráig volt jó.(Ráadásul azt is anno egy nőgyógyászom, exnőgyógyászom ajánlotta, név szerint, hogy kihez menjek. Jól jártak velem, mert életem végéig járhattam volna, ha el nem fogyott volna a pénzem, meg hát rájöttem, hogy értelmetlen :!: ) Nekem a tesztoszteronom mindig magas volt, hol kevésbé, hol jobban.
Úgyhogy babó után valamit majd kell kezdeni a hormonjaim helyreállításával, mármint ha lehet. Ráadásul most hogy kaptam hormon injekciót, az arcom katasztrófális lett, ilyen akné féle vörös foltok is vannak dögivel ..... A tükör használatát mostanában hanyagolom. :cry:
jucus80

Gota!
Teljesen normális,amit érzel!Nekem kb.ilyenkor kezdődött a szeméremcsontomnál a fájdalom(olyan szurkálósan,nyillalósan)és végig megvolt.Őrülten tudott fájni,főleg este,mikor lefeküdtem,meg se moccantam és mégis annyira fájt,hogy ordítani tudtam volna.A szülés jobb volt :lol:

Szőr:Hát igen,pocakosan elég körülményes a karbantartás.Egy idő után már csak a doki "kedvéért" csináltam,de a vége felé volt,hogy neki se :oops: Mivel nem akartam,hogy szülés előtt a kórházban borotváljanak,a férjem segített be szülés előtti nap.Kabaré volt :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,
de jó, hogy jöttél!
Hogy alakul a ciklusod?
Lara már nagyon szép nagy baba!Dobsz egy képet?Jöhet priviben is! :wink:

Jucus,
mostanában kaptál hormoninjectiót?Miért?
Jajj, egy kicsit énis tartok tőle, hogy nagyon fogok szőrösödni a szuriktól!
Hogy repül az idő!
Már Te is majdnem félidős vagy!
Pocakfotót kérhetnénk! :wink:

Gota,
léccccccccccccccccciiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Dobj egy pocifotót!

Monyo,
lassan megszületik Nóci, és akkor majd lehet szörteleníteni mindenhol! :lol: :lol:

Hát, a szőrrel énis hadilábon állok!
Bár, most egész türhető, gyantáztatok, ahol csak érem! :oops: :lol:

Lucuzs,
merre vagy?
Barnázás még van?

Juli,
hődet méred?
Milyen hosszú ciklusaid szoktak lenni?
Drukk a clostyhoz!De ugye lesz végig uhu ellenőrzés?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo,
igen, ahogy vége van ennek a ciklusnak, ami 19napi fogigátlóból áll, akkor utána már kezdem is a szurit!Nagyon izgatott vagyok miatta! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,

igen már túl a félidőn. nagyon repül az idő. most egyenlőre a jövő hét csütörtököt várom.

Aisha,

26án megyünk az eredményért. állítólag itt is működik az a rendszer, hogy szólnak előre, ha baj van. ez ha minden igaz múlt hét szerdán lett volna, úgyhogy most még jobban bízom.

Zazzy,

az arcomra fagyott a mosoly, de mindegy. Babóca megér minden szenvedést. az éjszakáim amúgy nekem is úgy telnek, főleg az egyik oldalról a másikra fordulás.

Monyo,

igen a hányi még mindig meg van. de már megszoktam. a munkatársam 7-8. hónap végéig hányt.

mindjárt szólok apcinak, hogy fotózzon le. igen hegyes hasikám van.

Kép
gota79

Meli! Vagyok én is. Csak mostanában csendesebben. Nincs nagyon mit írnom, nyugodt vagyok, és ez most jóóóóóóó. :D

Amúgy ma annyira jó élményt szereztem magamnak (hú de gáz így leírva, pedig így van :D ). Szóval vettem egy farmert. Nem akartam hinni a szememnek, mikor a tükörbe néztem. :shock: Annyira jól nézek ki!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :shock: De komolyan, most nem vagyok elszállva, egyszerűen arról van szó, hogy már nagyon régóta nem vettem magamnak ruhát és a régiekből már jól kifogytam. És az új meg passzentos, rendesen. Hát mit mondjak apának is jojóztak a szemei... :wink: :lol: :lol: :lol:

pussz mindenkinek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jucus,

teljesen egyet értek veled. nekem is sok időm telt el doki keresésével, és teljesen véletlenül jutottam el a mostanihoz. az előző egyáltalán nem foglalkozott a vetélésem, illetve a több havi vérzéskimaradás okával. csak felírt nekem 2 bogyót, amitől volt mensim. annyit tanácsolt, hogy szedjem, és igyekezzem teherbe esni, mert csak 3hónapig lehet szedni a bogyókat. így most utólag azt mondom, szerencse hogy apcinak akkor szűnt meg a melóhelye, és így feladtuk a projektet. ha nem így történik, sok angyalkánk lenne már.
azt nem értem az egészben, hogy igen "népszerű", gyakori betegség, mégis nagyon kevés doki ért hozzá.

Kép
gota79

Lucuzs,

az élet apró örömei nagy boldogságot tudnak okozni....

Kép
gota79

sziasztok!
még mindig csak próbálom felvenni a fonalat, olvasgatok :)

melinda!
mérem a hőmet, a ciklusaim hossza pedig... úgy 40-50 nap után szoktam megunni, és norcolutért menni. lényegében tavaly november óta nem volt spontán mesim, egyszeri kis maszatolást leszámítva (aminek akkor úgy megörültem, hogy rögtön csináltattam hormonprofilt is... de minek :?: :lol: )
ma éppen ilyen:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 16000_.png

uh-ellenőrzés biztos lesz a closti mellett. nem beszéltünk ugyan róla, de így is bármikor felhívom a dokim, mehetek... szóval nem lesz ezzel gond :)

jót mosolyogtam ezeken a pocakos-szőrtelenítős írásokon :) ezen még nem is gondolkodtam, hogy hogyan fogom megoldani. mindegy is, majd a kedves besegít :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota,
akkor várjuk a képeket! :D

Lucuzs,
irigykedek egy kicsit Rád!
Rólam már egy jó ideje egy deka se ment le!Mondjuk sajnos bűnözök is rendesen! :oops:
De most ez nem is érdekel annyira, másra koncentrálok jelenleg!

Juli,
hát, péd még biztos nem volt!
Mióta is szeded a metet?És nem lett egyáltalán ciklusod?Fura!Ha bírod a metet, hogyhogy nem emeled az adagot?
Ja, és a súlyod teljesen ideális szerintem!Lehet a diétával, meg egy kis mozgással tudnál gyorsittani a folyamaton! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

később lesz pocakfotó. bedöglött a fényképezőnk :evil:

Kép
gota79

hát nem hiszem, hogy vígan venném, ha szülés előtt borotválnának. bár gondolom akkor kisebb gondom is nagyobb lenne ennél. na de mindegy, ezzel nekem nem lesz bajom. én már évek óta teljesen gyantáztatotk ott lent mindent ami csak van.

Kép
gota79

Gota,
énis :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota: ez jo hir ha nem hivtak, szerintem is 1 heten belul szoltak volna ha baj van....nekem csak akkor borotvaltak kicsit lent, amikor gatmetszes volt es ugye komplikacio. de nem ereztem semmit...akkor az embernek kisebb gondja is nagyobb :)

-j-:latom te is tobb helyrol probalsz infokat gyujteni...en is ismerem az indexen a pcos forumot...

Üdv.
Aisha
aisha

Meli,

most nézem és most esik le a dátum. december 7!!!!!!!!!!!

mindjárt itt is van.

Kép
gota79

melinda!
pé-m már nem is lesz. 15. napon volt 19 mm-es tüsző. tehát, ha ebben a ciklusban lenne pé már túl lennék rajta. úgyhogy ez is maratoni ciklusnak dukál :lol: a dokimnak viszont megígértem, hogy kivárom a 35 napot, mielőtt megyek a norcolutért. még egy hét :?
a metet március óta szedem 2x250nel kezdtem 3 hónapig. május végén emeltem 2x500ra, de akkor egyik napról a másikra a bélésem feladta a szolgálatot (nem a mettől :!: ). akkor 1 hónapra abba kellett hagynom, majd június végén kezdetm újra kb 1 hónap 2x500, utána 2x850. szóval ez a dózis megy lassan 4 hónapja.
emelni nem tudok, mert nincs kontrol, nincs endomóki... a diabetológushoz pedig nincs pofám visszamenni, mert azt sem tudja, hogy emeltem (az első hónap után rákérdeztem, ellenezte). és éndokim sem támogatja az emelést, "örüljek, hogy ezt bírom"
a diéta pedig sajnos nem megy :( számomra kivitelezhetetlen :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi, én is úgy nézem még nem volt péd :(

Gota, drukk. De szerintem is szóltak volna ha baj van.

Meli, Mikulás ajándékként indul a lombik.. :lol: akkor már tuti a szerencse. :lol:

Lucuzs az jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?