Sziasztok!
Vagyok egy kicsit, majdcsak tudok már jönni, mostanában mindig összejön valami, olvasni birok, de irni már nincs időm! Most is Niki elaludt, igy még főzés előtt gyorsan leültem netezni...
Először is nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!
Betsy,
bár már leszedted, de láttam a képeket, nagyon jók! Szép volt a torta, meg az ajándékok is tutik!
Jól haladtok a bilizéssel, drukk hozzá! Éjjelre van még pelusa Bencének?
Nagyon szépen köszönjük a képet, nagyon tetszik, és lila... köszike!
Chrissyy,
gratula a kislányhoz! Tényleg nagyon szépek a 4d-s képek!
Jaimee,
szerintem ezt nem gond, hogy nincs kedved "erőlködni" a peluson, tényleg erőlködés, bár mi tényleg nagyon hamar kezdtük sajnos, de ha nem lett volna Nikici beteg, biztosan eszem ágába se lett volna erőlködni vele, ez megterhelő neki is nekünk is, de nálunk sajnos muszály. Másfelől meg nemtudom mennyit számit, hogy már betölti a két évet, minden gyerek más, a keresztlányunk már lassan 2,5 éves, és még mindig esze ágába sincs bilizni, se vécére ülni, de a pelus is zavarja, ha nincs rajta, akkor meg mindent lepisil, és nem csak a földön, szóval... gyerekfüggő is a dolog, de a lényeg, hogy azt akartam irni, hogy ha te úgy gondolod nem muszály erőlködnöd, lehet, hogy olyan lesz Réka is, mint ahogy Heni irta a barátnője példáját!
Tényleg te nem voltál mostanában uh-n? Genetikai, nem? És 4d-re mikor terveztek menni?
Na, mostmár befogom, igy is hosszúra sikeredtem, megyek is tovább robogni!