Huhh....na csak ideértem!
Folyt. köv.
Vero!
Fülbevaló: szerintem, ha nem látja/látta.....együtt voltatok különben?.... és nem mondod Katának, hogy milyenek voltak, akkor mindegy, hogy melyiket veszed.
De....én biztos a rózsaszín-fehéret venném!
A nagy barna szemeihez nagyon jól állna a "vegyes" színű!
Egyébként meg az én fülbim is kék-fehér köves.....már csak ezért is a két színűre szavaznék, ha lehet!
Bár mondjuk én zöld-fehéret szerettem volna a szeme miatt, de hát ezt kaptam anno Jánostól.
.....pedig ahogy később kiderül/mondta, volt zöld-fehér is, de Neki a kékkel jobban tetszett. Hát nem tudom, ha kék lenne a szemem okés, de mivel zöldes barna.....de hát most már ez van. Legközelebb már tudja, hogy inkább a zöldes színűt válassza!
bár mivel Te már pénteken írtál, én meg még csak most, lehet hogy már meg is vetted Katának valamelyiket?
Orsi!
Ja, jól elvesztem erre a pár órára!
De Apukámnak megcsináltuk a kötelezőt meg a cascot és azzal elment az idő, aztán meg mennem kellett már Adriért, úgy hogy ezért értem csak most ide!
Hát igen....Jázi és Koli egészen nyugodtak voltak! Fogalmazhatnék úgy is, hogy túlságosan is!
De azóta mit itthon művel kisebbik Lányom....
Inkább hagyjuk. Ezerrel pörög és most azzal próbálkozik, hogy elengedett kézzel áll!!!
Leülni már egy hete úgy csinálja, hogy nem szépen leengedi magát, hanem fogja, hirtelen elengedi azt amibe éppen kapaszkodik oszt lehuppan a fenekére!
Teljesen Adri ellentéte!!!!
Telószám mentve!
Látom szerencsésen megjártad a postát meg a tapétaboltot!
Rózsaszín csili vili barbikról meg csak annyit....hogy nálunk a lányok AUTÓZNAK!
Úgy hogy a nevükben is kikérem!!
Na ezt is az anyjuktól örökölték!
Adri abszolút nem játszik babákkal!
És ahogy elnézem Jázminnak sem kellenek! Mondom én, hogy valahol a Jóisten nekem fiúkat szánt!
Csak a gólya eltévedt út közben!
És Koli nem semmi a képeken!
Én is Tigryss!!!!
Brigi!
Köszi a képeket!
Ha Beni a húgodra hasonlít, akkor valahol mégis csak Rád!
Én egyébként látok ám Közted és Beni között hasonlóságokat! De komolyan! Például a szeme formája és a nézése az tuti a Tied!
Petya....hát igen, Ő tényleg Apa! De nálatok NagyPetinek kék szemei vannak? Végülis fél évig még megváltozhat Beni szeme színe is. De ha beörökölte nagyitól vagy papitól vagy déditől...akkor lehet, hogy marad kék!
Judy!
Macerássak ezek a fogak! Jáz is tegnap 3x fent volt!
De hálistennek csak 5 percig! Bekentem Neki Mundisal géllel meg egyszer kapott szopit oszt annyi. 3/4 2-től viszont nyomta reggel 7-ig.
Remélem azért Ancsának tényleg nincs túl komoly baja!
Ancsának üzenem: jdpakx skdhoa
Tenci!
Nem voltam nagycsaládos majd most két hétvégén leszek az. János pénteken éjszaka mondta, hogy jajj Anya! Elfelejtettem mondani, hogy hétvégét cseréltünk és most nem jönnek a nagyok. Hurrá!!!- mondom. Én meg vettem 6 lityó tejet!
Mindegy. Én úgy is meg szoktam inni egy nap majdnem 1 lityit, úgy hogy annyira nem volt gáz!
Képek: hát azokat a képeket kérem MIND
amit most csináltál a Camponában! Húúúúúúúúúú, de nehéz a gógyid!!!!
Miért, Te milyen képekre gondoltál? Vagy készítettél rólam valami indiszkrétet és azt akarod most nekem eladni jópézért?!?!?!?!
Oltás: semmi gáz nincs!
Megkapta oszt annyi. Este a bizti kedvéért kapott Nurot, de nem lett semmi! Tényleg. Egyébként akiket még beoltattak náluk a csoportba....külön....nekik sem lett semmi bajuk!
Na és akkor Katiéknak Barnabás?! Mikey-név amit "megálmodott"!? Vagy mondott már valamit? Mindegy, úgy is küldtem Katinak mélt! Majd Ő megírja!
Linocs!
Igaza van Tencinek! Tényleg mesélhetnél magatokról!
OEP-es szülés támogatásba még beleférsz? Mikorra vagy kiírva pontosan?
Csajok!
Kórházas ajándékozással meg talival most lesz valami? Ha ne adj Isten, nem jönne össze a tabló, attól még bemehetnénk. Vagy nem? Ki mit gondol. Írjátok!
Megyek vacsorázni! Lehet ma már nem jövök! Jön Gibbs meg Don FBI ügynök!
Szép estét Mindenkinek!
Pussz!