Sziasztok
Örülök Csicsy, hogy sikerült a vonalzó, nekem is pont így volt az elején, aztán a lányok segítettek, hogyan is kell
Megint jó sokat írtatok tegnap óta...
Tyuntyi az ovu teszttel ne legyél elkeseredve, amit meg a párod mond az totál normális (tapasztalatbaól mondom
), de ez nem csak a baba miatt jó, persze föleg amiatt, de inkább olyan önvizsgálatszerü. èn példaául ettöl a ciklustól hömérözök is, a párom nem szól semmit, látja hogy csinálom a ciklus.hu-n a görbémet stb.
Ha tegnap elött szép erös volanl volt a tesztcsíkod, akkor tegnap ehettett a peteérésed. Az is lehet többször van neked egy hónapban, már olvastam ilyet is. Ha van még teszted, akkor szerintem a tényleges ovulációt környékén tesztelj megint, de ha úgy gondolod stresszes neked, szerintem nem csináld
Deha bármi kérdés van, szólj
Nekem ma jön a tesztcsomag, tegnap kaptam róla emailt már!
Amit el akartam mesélni, hogy tegnap délután óta megint semmi vérzés, semmi barnázás????Ki érti ezt, elvileg tegnap volt a 2. nap,ma reggel sincs semmi
Viszont ami érdekes a melleim még mindig fájnak, megvtegnap mikor anyukámmal beszéltem , akkor éreztem azt a mindjárt megjön érzést. Mondtam is ancinak, ö meg mondta, hogy jó lenne, ha vennék egy tesztet azért,mert önála például volt vérzés az elsö 3 hónapban is. Mondtamjól van, ezen nemmúlik, de ugyis negatív lesz..
Ugyhogy ma elugrom venni egyet, hogy holnap reggel megcsináljam. De a legnyugodtabb akkor leszek, ha látott a nödokim.
Bocsi lányok, nem panaszkodni akartam, nem is vagyok beteg, meg nem is élem itt bele magam, de az útóbbi két hónapban, de leginkábbb most furán jön meg. A gyógyszer már a múlt, érzem, hogy valami nincs rendben, nem olyan mint mondjuk nyáron akár augusztusban mikor megjött
Csip-csip az esküvöi összegröl én annyit tudok mondani,mert nálunk úgy volt az eredeti felállás, hogy Szegeden lett volna egy kb 30fös lagzim, vacsorával, meg lett volna egy srác aki a zenét csinálja. Na szóval a kiválsztott ruhám (ami olyan középkategóriás volt),meg minden egyébb, nálunk csak a templomi lett volna otthon, de az sem ingyen van ugye+virágok, csokr olyan 400ezer forint körül lett volna. Mert nálunk minden megvolt már, aztán egy kis családi balhé, és végül úgy döntöttünk a párunkkal,hogy ez a mi esküvönk szóval ittkint Németországban esküdtünk össze csak az ö családja, keresztszüleim és anyu jelenlétében.A ruhát meg kölcsönkaptam az egyik német barátnötöl.
Ti mikorra tervezitek az esküvöt? ìgy hogy a csokorelkapás is megvolt?