Új privát üzeneted érkezett!

Ellogtam haza,holnap talcsi!!

Szijasztok jo hetveget!KépKép

Kriszti
kriszti

Györgyi!

Nekem egyszer az UH a 22. napon mutatott ki érett és repedt tüszöt, és mellette volt még 2 másik érett tüszö is ami még nem volt megrepedve (sajna baba nem lett belőle). Szóval még bármi lehet nálad KépKép

Moni!

Tegnap is én cáfoltam meg a mellfájós írásodat, és ma is rácáfolok, bár semmi jónak az elrontója nem akarok lenni, úgyhogy ne vedd rossz néven. Szóval, a múlt hónapban nekem is annyira érzékenyek voltak a mellbimbóim, hogy szinte alig tudtam elviselni azt hogy a ruha hozzáért, és korábban ilyet sosem éreztem. És teljesen beleéltem magamat abba, hogy biztosan terhes vagyok, aztán jött a keserű ébredés a 29. napon sajnos megjött (egyébként 25-26 naposak szoktak lenni a ciklusaim). Lehet, hogy azért volt ez a "tünetem", mert talán megtermékenyült a petesejt, de aztán végül nem tudott megtapadni, nem tudom. De természetesen ez mindenkinél máshogy lehet, és én szorítok is, hogy más ne tévesztődjön meg az ilyen tünetektől.
Na jó hosszúra sikerültem, bocsi.

Norci!!

NAGY-NAGY GRATULA!!!! KépKépKépKépKép Vigyázz magatokra!!!!!

Pusszzzz
Ildi
másikildikó

Lányok sietnem kell, mert ma már gyakorolok és én megyek az unokahugomér.
Röviden megpróbálok válaszolni.

Szándékosan nem irtam tünetekröl, a multkori eset után nem igazán mertem. Egyébként nekem a mellem mensi elött isfeszül mindig, most kicsit másképp volt, de nem foglalkoztam vele, mert tele voltam pattanással. Mult hétvégén elutaztunk és becsomagoltam az intimbetétet is, mert biztosra vettem, hogy mensi jelek. Aztán a héten kezdett gyanus lenni, hogy a mellem még mindig feszül (közvetlen mensi elött mindig abba szokta hagyni), és a hőméréskletem se ment le 37,1 volt szájban és 37,4 hüvelyben. Tegnap reggel meg már hányingerem volt, de a mutlkor miatt még méindig nem hittem el, no azért biztam benne. Ma már többször volt hányingerem, sőt reggel ki is jött a kakao. Megjegyzem életemben nem hánytam még ilyen mosolyogva.
Györgyi! A családtervezésiben, mivel első körben rendben voltak a leleteink nem adtak semmit, "csak" megnyugtatást, + magzatvédö vitamint szedtem, ill. szedem szorgalmasan. Ha novemberben se jött volna össze, akkor megcsinálták volna ott a többi vizsgálatot is.

Cincérke és a Többiek!
E. doktornö tanácsa: a görbe alapján megadta az optimális napokat és mondta, hogy este akciozzunk, utána ne keljek fel reggelig és a fenekem alá tegyek párnát ugy aludjak. Ezt tettük
(no jo nem birtam ki az egész éjszakát wc-re menés nélkül, de jó idejig igy maradtam) ja és mivel hüvös éjccakák voltak, hát felvettem a szerencse zoknimat is!!! Ja és azt is tanácsolta, hogy ne görcsöljek, ne teszteljek tul korán, ne frusztráljam magam feleslegesen, ezért hanyagoltalak titeket is. Ezekhez elég nagy akaraterö kellett, de megérte!

Norci

Én már biztosan tudom, hogy hamarosan nektek is sikerül.
Norci

Másikildikó,
Egyátalán nem veszem rossz néven. Szerintem mindenki másképp éli meg a dolgokat és látja azokat.

Emiatt én nem úgy látom, hogy megcáfoltad volna az elözö hozzászolásomat, hiszen kétesélyes Orsoly esete.

A másik levelemet pedig természetesen nem azért írtam, hogy bárkit megtévesszek. Én így látom. Különben nem véletlenül írtam oda azt, hogy tapasztalatom szerint, meg azt, hogy "tisztelet a kivételnek".
Üdv,
Moni
mj

Norci,
Olyan jó olvasni a történetedet! Úúúúúúúúúúgy örülök neked. Párodnak elmondtad már? Vagy meglepi lesz vasárnapra? Bár ha taccsoltál, valszinü már tudja!!!!!

Boldog vagyok, hogy boldog vagy.
Azért ne hagyj itt minket végképp, értesíts a fejleményekröl. Tudod, olyanok mint ultrahang, fiú-lány, szülés idöpontja, nameg persze ha megszületik hogy hívjátok, stb.

Puszi,
Moni
mj

Móni még jó hogy elmondtam a férjemnek, még reggel. Ugy örült ö is!!!!

Norci
Norci

Sziasztok!
Még nem találkoztunk, de ha jól olvasom, akkor azonos cipoben járunk. Én is nagyon szeretnék babát, de egyenlore nem lehet. De azért bizakodom.
Örülök neki, hogy vannak itt a rovatban, akiknek már sikerült. Gratulálok!

Üdvözlettel:
Andy
Névtelen

Sziasztok!

Norci! Beugrottam, mert a chaten mondták, hogy kerestél.

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTT!!!! ÓRIÁSI, GIGANTIKUS gratula Nektek!!!

Boldog babavárást, ha gáz van, csak keress, tudod, hol találsz!

Pusza a pocakodra, és a többieknek pedig mielöbbi elázást a babaesöben, az esernyöket tessék otthon hagyni.

Dia
Dia

KépSziasztok CsajszikKép
Norci nagyon gratulálok nektek,most már nagyon vigyázz a bébire!
Valaki írja léci oda a nevemhez a Budapestet(már leírtam pedig hol lakok,csak elkerülte a figyelmeteket biztos)!Elöre is köszi!
JÓ TALÁLKOZÓT !!!
Moni Te a Fábiánhoz jársz?De ugye nem a Margit kórházba?
Én ma vagyok a 4.napon és csak a 10.-en történik majd velem valami(UH),igy hát most elcsitulok majd és csak olvaslak titeket minden nap!Ha kérdeztek -válaszolok,ha nem csöndben leszek!
Sok babát addig is,puszi és kitartás mindenkinek...elöbbutobb mindenkire sorkerül!!!
KépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok lányok!
Már kezdtek elvonási tüneteim lenni,mert négy napig kisebb-nagyobb dolgok miatt nem tudtalak olvasni titeket!
Norcinak nagy gratula, remélem hamarosan folyt. köv.!!!
A talcsiért irigyellek benneteket, mennék én is nagyon...
A héten rámjött egy kis dögrovás, pár napig fejfájás, szédülés, és izomgyengeség kapott el, olyan enyhe lefolyásu influenza. De már kutya bajom, remélem a petesejteim is aktivizálodnak.
Valaki mondja már meg, miért nem megy le a höm, 11 nappal a mensi után?? Tuttira nincs bébi, De! egész héten 36,9- 37,2 között ingadozott a höm, popoban mérve. Ez igy normális???Egyik reggel kiváncsiságbol megmértem a nyelv alatt is, ott 36,5, szoval ott normális lenne, de nem tudom a popsiban mért adatoknál mennyi a normális???Valaki homályositson már fel,légyszi...
Na, megyek, mert még sokat kell olvasgatnom, hogy bepotoljam a lemaradásomat!
Hajrá lányok, még baba-esöt, még,még, még, ennyi nem elég!!!
Barbi
Barbi

Barbi, Kandi72, Dia köszönöm a sok gratulációt olyan jól esik. Alig várom már, hogy doktorbácsi is lásson minket!

Dia azért reméljük nem lesz gáz! Sot biztos, hogy nem lesz tudom én, hogy belevaló kisfickó, vagy kiscsajkerekedik belole!

Barbi 11. nap mensi után a 36,5 szájban az szuper (persze attól függ milyen hosszúak a ciklusaid) nekem is 36,4-36,5 körül volt olyan tájt, szóval ez nyero lesz ne izgulj!

Norci
Norci

KépSziasztok Csajszik!Kép
Csak annyit akartam mondani ill.akarok írni,mindig elfelejtem nektek leírni....na...Nézzétek meg ha van kedvetek és idötök mit tudtunk mi kihozni 1998-ban egy inseminációból!!! Itt a társalgóban az Ismerjük meg egymást...Kondor Nátán fotói-címszó alatt!
Köszi mindegyikötöknek aki veszi a fáradságot és megkukkolja!
KépKandi72Kép
Kandi72

Norci!

Eszembe se jutott "olyan" gázra gondolni, én a hagyományos kismama gázokra gondoltamKép. Úgy mint aggódás, súly, mozgás, evés, dokik, kórház, szülés stb. Meg ha már meglesz, alvás, evés, öltözködés, stb...

Jaj, te kis peccimicszta Pista! Csak nem gondolod, hogy ilyet mondok?!?!

Szóval, ha a fenti hagyományos gázok Kép valamelyike felmerül benned, zaklass ezerrel.

Csók a pocidra:

Dia
Dia

Sziasztok!
Remélem jo volt a tali, kéretik minél szinesebb, hosszabb, és alaposabb élménybeszámolot irni!!Mindenkitöl!!!
Na, hogy tovább boldogitson a höm, ma popoban mérve sikerült 36,5-öt mérnem...azt hiszem rájöttem miért volt idáig magas,most meg alacsony, mert sokkal korábban keltem...Sajna nem tudom megoldani az állando egyidöben valo ébredést, egyszerüen nem megy, mert két heti váltásban pörög az életünk, és ezen nem tudok változtatni. Ha éjszakás a férjem, kb 10-kor kelünk, ha nappalos,(mint ma is) akkor meg 7 ora elött...szoval nekem igy sosem lesz értékelhetö högörbém,már most rájöttem...
Na, de nem is hömérözéstöl lesz a bébi, ugye lányok???Akicio hegyek, és kész...
Pusszancs
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Azt ígértem nem szólok most már bele, hogy ne fájdítsam senki szívét, de most nem tudom megállni.

Norci!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyooooooooooooooooooon nagy gratula Nektek. Vigyázz magatokra nagyon. Rászóltál! Összejött a vágyad, szép ajándék a házassági évfordulóra. Ha minden jól megy, én a babát adom a kezébe az elsö házassági évfordulóra.
Persze még én sem voltam orvosnál. Azt mondta, hogy ráérek menni 8-a körül. Persze mehetnék hamarabb, de akkor még csak egy petezsákot látna. Azt javasolta, hogy ha kibírom akkor csak 8-a körül menjek, s akkor már ultrahangon is teljesen kivehetö lesz. Úgy döntöttünk, hogy kivárjuk. Mi a fenének nyúlkáljon bennem ha nem muszáj.

Volt aki kérdezte, hogy mik a nagyon alapvetö jelek ha valaki babás marad.
Nekem egész hónapban nem volt nyúlós nyákom. Pedig figyeltem higyjétek el, mégis összejött a kis aprótalpú. Viszont a mellem érzékeny volt mint minden mensi előtt, de nem múlt el két nap múlva mint általában, hanem folyamatosan érzékeny volt. A második tesztet azért csináltam meg olyan hamar, mert elözö este fürdés elött kicsit megmaszíroztam a mellem, mert olyan nehéznek éreztem. Egyszercsak azt éreztem, hogy nedves lett a tenyerem. Igen, az elötej jött belöle. Nálam semmi hányinger, émelygés nem volt. A höm szájban, a mensi 19. napjától kezdett emelkedni. 36,4 volt ekkor, a 22 napon felment 36,8-ra, és onnantól kezdve megállt ott, minden nap annyi volt. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm a diagrammot, miután Erazmusz értékelte, hogy mikor fogant a baba.

Azért még nagyon érdekelne, hogy milyen volt a talcsi????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Puszi mindenkinek!

Kata
Kata

Barbi!

Én úgy oldottam meg a hömérözést, hogy a telcsimet beállítottam ébresztöre minden nap reggel 6-ra. Ha kellett, ha nem felébredtem a csörgésre. Lenyomtam a szundi gombot, beraktam a lázméröt, majd amikor ujra csörgött a szundi után (ami 5 vagy 6 perc, nemtom Kép ), kivettem a méröt. Ha 7-kor kellett kelnem, akkor az emlékeztetőt is beállítottam, így sosem aludtam, el, de mindig 6-kor mértem a höt. Remélem ismered a mobilt, mert ha nem akkor amit leírtam, számodra semmi értelme Kép
Akármikor keltem, vagy kelt a férjem, ezt mindig megoldottam. Látod, megérte, itt az albérlö a pocimban Kép Kép Kép

Kata
Kata

Kata!

Köszi a gratulát. Ne viccelj már simán csinálnak korai ultrahangot. A családtervezési intézetbe mi is 8. megyünk erre.
Amugy már a fogamzástól számított 21. napon van szíve azt már lehet hallani. Nálunk az pont holnap lesz, valószínú.
És ti is vigyázzatok magatokra.
Norci
Norci

Norci!

Lehet, hogy igazad van, de én Miskolcon lakom. Én ma vagyok a 22. napon ha minden igaz, de a doki azt mondta ráérünk. Eddig nem volt a dokimmal semmi bajom, most nem cseszem el a siettetéssel. Na meg jobb is ha a jövö héten nem csinálja meg mert a férjem dolgozik. Azután lesz szabad hetes, tehát el tud velem jönni. Ö is kíváncsi. Sosem látott még ilyet, hisz neki ez az első baba.

Kata
Kata

Íme a mai lista:

Orsoly 8c 74 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 49 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 42 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 37 cn Budapest 24 év
Bella 15c 35 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 35 cn ? 32 év
Edi 6c 30cn Maglód 33 év
Gitta 5c 29 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 28 cn Györ 24 év
Márti 9c 27 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 25 cn Szeged 30 év
Eni 2c 24 cn Pécs 26 év
Edina 7c 24 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 23 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 23 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 23 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 21 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 20 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 19 cn Adács 27 év
Éva 28c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 15 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 13 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 11 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 10 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 8 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 6 cn Budapest
Kandi72 1c 5 cn 29 év
Cincérke 33c 5 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 4 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 3 cn Szigethalom 26 év

Hogy sikerült a találkozó LÁnyok? Ugye meséltek majd?! Sokat gondoltam Rátok szombaton!
Szép vasárnapot!
Cincérke
Cincérke

Lellához írjátok oda, hogy Libia.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Sziasztok Lányok!

Esöszagos szép jó reggelt kívánok Mindenkinek! Kép
Sikerült kihevernetek a szombati lakomát? Kép Kép Valamiért én nem kívántam aznap a vacsorát! Kép

Íme a mai lista:
Orsoly 8c 75 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 50 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 43 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 38 cn Budapest 24 év
Bella 15c 36 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 36 cn Líbia 32 év
Gitta 5c 30 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 29 cn Györ 24 év
Márti 9c 28 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 26 cn Szeged 30 év
Eni 2c 25 cn Pécs 26 év
Edina 7c 25 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 24 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 24 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 24 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 22 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 21 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 20 cn Adács 27 év
Éva 28c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 16 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 14 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 12 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 11 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 9 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 7 cn Budapest
Kandi72 1c 6 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 6 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 5 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 4 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 4 cn Maglód 33 év

Szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Már régen írtam nektek, de azért mindig olvasom a leveleiteket!
Norci!! Millliiióóó gratula!!!!!!! Ngyon örülök, hogy sikerült!!! Vigyázz Magatokra!!!
Remélem, hogy jól sikerült a tali, gondoltam rátok szombat délután!! Ugye írtok róla??!
Én ismét hű maradtam a topic címéhez, mert ma hajnalban megint megjött... No comment... Este megyek a dokimhoz, hogy UH-val megnézze, mi újság a Closti után. Brrrr, de utálom az ilyen véres vizsgálatokat! (Bocs)
Majd jelentkezem, ha sikerül, mert a főnököm olyan, mint egy inkvizítor, elég nehéz így eljutnom hozzátok!!

Sok-sok puszi

Gitta
Gitta

Sziasztok drága Barátosnéim!Kép
Hát immár arccal mögöttem köszönthetlek benneteket ezen a (baba)esõs reggelen...Kép

Annyira boldog voltam, hogy találkozhattam veletek, csodás élmény volt!!!!

Monchy!
A lakomát én sem tudtam még kiheverni, vacsi pedig valószínûleg ugyanabból az okból kifolyólag...kimaradt...KépKép

Drága Gabómanó!!!
Tündéri lány, tündéri ajándéka: a zebrácska azóta is egyfolytában velem van!
Köszönjük Neked!!
A pohárköszöntõ szövegét nem gépelnéd be nekünk??
(csak, hogy megint megkönnyezzem...Kép)

Lányok!
Furcsa gondolat jutott eszembe szombaton:
hirtelen arra vágytam, hogy soha ne hagyjam el ezt a topicot, csak Veletek együtt, kizárólag egyszerre.
...hm...

Drága Lotti!
Olyan aranyos voltál, és el is felejtettem megköszönni Neked, hogy elfuvaroztál a pályaudvarra! Köszönöm!Kép

Még benézek,
pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Lányok!

Elfelejtettem küldeni a mai idézetet! Most pótolom.

"Az otthon melege: csak abban találhat az ember igazi boldogságra."   Anatole France [francia kritikus és író, 1844-1924]

És ahonnan ezek az idézetek származnak:

A wordburgerekre feliratkozni a honlapunkon ( <http://www.wordburger.com> ) lehet, vagy úgy, hogy küldtök egy emailt a join-magyar@wordburger.com <mailto:join-magyar@wordburger.com> cimre. Ha le akartok iratkozni, küldjetek egy üzenetet a leave-magyar-58825X@lists.wordburger.com <mailto:leave-magyar-58825X@lists.wordburger.com> cimre. Ha bármiféle észrevételetek, javaslatotok vagy kérdésetek van, azokat küldjétek a következ&#337; címre: magyar@wordburger.com <mailto:magyar@wordburger.com>

Gitta!
Kép Sajnálom, hogy javítanom kell!

Orsoly 8c 75 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 50 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 43 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 38 cn Budapest 24 év
Bella 15c 36 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 36 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 29 cn Györ 24 év
Márti 9c 28 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 26 cn Szeged 30 év
Eni 2c 25 cn Pécs 26 év
Edina 7c 25 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 24 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 24 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 24 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 22 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 21 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 20 cn Adács 27 év
Éva 28c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 16 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 14 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 12 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 11 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 9 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 7 cn Budapest
Kandi72 1c 6 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 6 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 5 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 4 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 4 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 1 cn Békéscsaba 26 év

Monchy
Monchy

Ancsi!

Tényleg az lenne a legjobb, ha egyszerre hagynánk el ezt a topicot és egyidejüleg átlépnénk egy másikba, egy újba. Kép Kép
Szerintem döntsük el, hogy így legyen és akkor így is lesz!!! Kép Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Gitta! Sajnálom! Kép

Nagyon várjuk a szombatról a részleteket!!! Ugye megörvendeztettek bennünket is, hogy sikerült!!! B&#337;vebben?! Kép Kép És mi is volt az a pohárköszönt&#337;? Osszátok meg velünk, légyszi!

ÉLJEN A BABAES&#336;!
Cincérke
Cincérke

Monchy!
Igen, jó lenne! (óhajtójel)
Csak mindannyian tudjuk, hogy nem így lesz..
Minden hónapban két-három lány, akkor talán nem is vészes...KépKép
Kettõ lányunk megvan erre a hónapra, és esõs évszakhoz illõen, várjuk a következõket...KépKép

Ancsi
Ancsi

Cincérke!
Megvárom a többi lányt is, majd együtt, egymás szavába elmeséljük élményeinket...Kép

Elõlegként:
nagyon jó volt, megérte!
Gondolatban már a következõt szervezem..Kép

Pucúrnak ezer hála és köszönet a Trófeáért, nagyon tuti hely volt!!!!!

Ancsi
Ancsi

Ancsi!
Sejtettem, hogy "király volt" (bocsánat, a tanítványaim után szabadon Kép ) az egész!!!
Különben szerintem szeptemberre van meg a2 lányunk és ma már október van, úgyhogy legalá&#337;bb 3 hely szabad!!!!
Cincérke
Cincérke

Sziasztok, csak éppen bekukkantok hozzátok, mert rohanok dolgozni Kép

Ancsi, kedves, nekem volt megtisztelö és örömteli hogy velem külön is töltöttél egy kis idöt. Kép

A hely tényleg tutti volt, én már elözöleg is csak jót hallottam róla, most személyesen is meggyözödhettem.

Este olvaslak titeket, addig is

Puszi: Lotti
Lotti

Cincérke!

Szerintem is a szeptember telt be és most az OKTÓBER következiiiiiiiiiiiik!!! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Cincérke!
Milyen igazad van! Én még szeptemberben gondolkodtam...
Hát, akkor októberi babák: HAJRÁ!! BEKÖLTÖZNIIII!
EZ PARANCS!!!KépKépKép

Lotti!
Aranyos vagy! Jó munkát Neked, aztán gyere este, írj nekünk reggelre valami jóóóót..Kép

<BLINK>Hahóóó, lányok!!!</BLINK>
<BLINK>ÉBRESZTÕ!!!</BLINK>

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Szerintem megrémisztette a többieket ez a kopogtatós fazon a lap tetején! Kép
Borzasztó, nem? Ki kellett kapcsolnom a hangot a gépemben, mert fél percenként megkérdezi, hogy "hahó van itt valaki?"

Monchy
Monchy

Monchy!
Na, ez borzalmas lehet!
Még jó, hogy nekem nincs hangfal a gépemhez...Kép

Megyek egy kicsit melózni,
de fél szemem rajtatok lóg..Kép

Ancsi
Ancsi

JOOOO REGGELTKépKépKép

Annnnnnyira jo voltKépKépKépKép
Lanyok,valahogy bennem is ugy csapodott le az egesz,hogy most majd eccerre lesz babas az egesz topic pedig tudom,hogy ez nem vszinu,hogy igy lesz.fantasztukus volt veletek talalkozni.
Alig varom mar a kereszteloket!!!

Gabo!

lecci kuldd el az emilcimed,szertnek neked irni,hogy kuldhessem a lapot.

pusssszantas Kriszti
kriszti

Jó reggelt Barátn&#337;im!

A tali szerintem klasszul sikeredett.KépÉn még maradtam volna estig is dumcsizni.
A talcsi hangulatból alig bírtam magamhoz térni.Utána elmentnk a barátnömmel megnéztük a Bridget Jones naplóját moziban. Szakadtra röhögtem a hasam. Este amikor le akartam szedni a ragtapaszt a pocisebemröl.......húúúúúúúúú baromira fájt. Most már tudom miért a fehéret ragasztják rá a kórházban.
Én még este is belakomáztam.Kép

A legközelebbi tali mikor lesz???????

ZEBRÁKAT NEVELGETNI ÁM RENDESEN!!!!!!!!!!!!!

Ancsi-Barátnöm!
KÖSZÖNÖM.Kép
Küldöm a szöveget, ha lesz idöm beírni, mert itt bolondok háza van (szokás szerint). Jó volt, hogy taliztunk a vonaton.Kép

Még jövök, de fönök invázió van.Kép

Puszi: GABÓ Kép
Gabómanó

Jó reggelt LányokKépKép

Jól sikerült a találkozó.. Irhatnátok valami konkrétumot, milyen volt a kaja, hányan voltatok, meddig... Azért, hogy mi akik nem voltunk ne legyünk kirekesztve.

Valaki segitsen. Most a 25. nap magaságában még mindig csak 36,5-nél tartok, ez teljesen katasztrofa, ilyenkor 37 fölött szokott lenni, tehát nem is volt peteérésKép Szerintetek mikor érdemes dokihoz menni, amikor megjött? Milyen gyógyszert adnak? Ki kell hagyni egy hónapot? Amióta mérem ez volt az elsö rossz hónap, lehet az ilyen gond idöszakos?

Bocs egy kicsit hosszú lett.
Györgyi
Györgyi

TÉNYLEG A HELY TUTI VOLTKép

Kriszti!

Az emilem: gabobali@freemail.hu
De azért még fogmosás közben is eszedbe jutok, ugye?

Pusz: Gabó
Gabómanó

Lányok!
Úgy örülök, hogy itt vagytok!

Annyira jó volt a tali, hogy feltétlenül meg kell ismételni.
És tudjátok mi a legfurcsább?
AMikor a Mexikói úton találkoztunk, akkor számomra mindenki idegen volt. Új arcok, más-más emberek stb. Mire elváltunk úgy éreztem az a pár óra amit együtt töltöttünk mégjobban összekovácsolt minket. Most már nemcsak személyek vagytok a neten, hanem ismerösök, söt BARÁTNÖK.

És az a legjobb az egészben, hogy amikor olvasom Ancsi, Monchy, Lotti vagy Kriszti (késöbb majd a többiekét is) hozzászólásait, már meg is jelenik az arcotok a szemem elött! OLYAN JÓ ÉRZÉS!!!!

Aki nem volt ott, annak mondom:
Képzeljétek Gabó mondott egy köszöntöt, és adott nekünk 1-1 gyöngyböl készült mini-zebrácskát. A köszöntöt én is megkönnyeztem, úgyhogy kérjük ide berakni a szövegét. Nagyon találó ás nagyon megható volt.

Kriszti is tartogatott nekünk ajándékot, méghozzá édes kis képeslapokat Mici-mackóval az élén, hogy soha, de soha se felejtsük el ezt a talit és annak dátumát. Köszönet érte.

Márti!
Mi a helyzet?????? ÚÚÚÚÚÚÚgy izgultam érted egész vasárnap!

Orsoly?
Mi a helyzet? Megjött, vagy esetleg vannak más tünetek?

Üdv,
Moni
mj

Gabó!
A kis zebra, amit elneveztem Zebulonnak, most itt ücsörög az asztalomon. Más pozíciót nem képes fölvenni szegény, mert csúszkál az asztalon. Esetleg még hasalhatna, de nem szeretném, ha az megártana neki! Kép
Az asztalköszöntödet én is szívesen "meghallgatnám" még egyszer. Kép

Moni!
Pont ugyanúgy vagyok én is azzal, amiröl írtál! Olvasom a nevet, beugrik az arc, a mosoly és az a kedvesség, amit nyújtani tud a személyiség. Kép
Egyetlen bajom van: olyan hamar elröpült az a néhány óra, hogy szinte kevés volt!

Monchy
Monchy

Lányok,
Van valami más módja, hogyan lehet lelöni ezt a kopogtató pasit? Nekem már pénteken is az agyamra ment, de most, hogy várom a hozzászólásaitokat és frissítek minden 2 percben ez még rosszabb. Talán szólni kellene a moderátornak, hogy a topikokból vegye le.

Szóval, én 2 elött pár perccel csatlakoztam a talihoz és 5 óráig voltunk ott. Gabó beszédét pezsgövel koronáztuk meg! A zebrák mivel nem damilból vannak hanem vékony drótokból felállíthatóak, vagyis a lábukra állíthatók. Igény szerint és az egyén cn-jához igazodva a zebra farka felállítható, vagy éppen olyan nagy hasat lehet neki varázsolni, amiröl itt mindenki álmodik.

Márti férje és kisfia is csatlakozott, mert igen hamar végigjárták az állatkertet. Olyan szépek voltak úgy együtt.

Sokat beszélgettünk és nagy röhögések közepette megállapításra került, hogy a Maca az nem macának ejtendö, hanem makának.

A kaja fergeteges volt. Sok fött étel, köztük szarvas, meg borjú és hortobágyi palacsinta. Levesek, amit senki sem evett (pedig bizti finomak voltak) és persze grillezni való husik tömkelege sok-sok friss, ropogós zöldséggel. Nyammmmmm, már megint éhes vagyok!!!! És persze sütik halmaza! Bevallom a sütit már nem bírtam megenni, de szerintem nem sokat tudták azt a hatalmas adagot befejezni amit a tányérjukra raktak.

Most megyek,
Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Norci, szia! Gratulálok Nektek, vigyázz nagyonnagyon magatokra!!! Kép

Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült a találkozó, ha hiszitek, ha nem, szombaton nagyon sokat gondoltam Rátok!!!
Én is roppantul várom a beszámolót, meg azt a könnyes köszöntõt is, szeretnék én is pityeregniKép - már ha szabad...
A Trófea iszonyat klassz hely szerintem is, sikerült már nekem is egyszer degeszre tömnöm ott a hasamKép

Legyetek jók, cuppppantás mindenkinek, szorítok mindannyiótoknak így a háttérbõl:
Beja
Beja

Igen-igen,telleg oltari erzes,hogy amikor irok vkinek akkor latom magam elott az arcat.
En is akarok meg taliiiit!!!!!!!!!!!!!Kép

Marti
?????????????????????????Ne csigazz!!

Az edesseg isteni volt!A tarsasag supiKépKépKép
Mindenki nagyon aranyos es kedves es szepKépKépKépKép

Gabo
Irok!!!

Pussssz Kriszti
kriszti

Kriszti!

Remélem az én esetemben az "eredeti" arcomat látod! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Györgyi,
Sajnos nem tudok tanácsot adni mert még én sem szedek gyogyit, de ha eddig jó volt a görbéd, akkor nem hiszem, hogy gond lenne, ha ciklusban nincs peteérésed. Ez elöfrodulhat. Ha ez sokszor fordul elö akkor biztos érdemes vele foglalkozni. De azért jobb megkérdezni az illetékeseket!!!Talán E-t is megkérdezheted.

Mennyi ideje méred? Hány hónapig láttad, hogy volt pé? És most ez az elsö hónap, hogy nincs pé?

Kriszti,
Mi van a höddel? Még mindig 36,8?

Lányok!
Képzeljétek milyen hatással van rám a Maca! Eddig nem voltam biztos benne, de most már igen, hogy több mint egy hete szedem volt idöm megfigyelni. Szóval kifejezetten jól alszom töle!!!! Nem ébredek fel éjszakánként (max pisilni), nem forgolódom, hanem szépen alszom, teli édesebbnél édesebb álmokkal. Van aki tapasztalt ilyet? Andi, Eszti?

Puszi,
Moni
m j

Norci!

Szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk "azokra a napokra", amelyeket dr. E. javasolt és Ti eszerint "készültetek". Hogyha megosztanád velünk, nagyon örülnénk neki! Hátha most nekünk is bejön!!! Kép
És természetesen várjuk a további híreket is!

Monchy
Monchy

Moni

4 honapja mérem. Az elsö még a mütét utáni várakozásban volt (38, 33, 28 nap) mindegyikben teljesen egyértemü volt a pe. ideje, a második félben mindig 37C volt vagy fölötte.

Lányok
irigykedem.. Kár, hogy nem tudtam a talcsira menni.
Györgyi
Györgyi

MJ
SZija!A Maca nemcsak atermekenysegre hat hanem az idegrszert is egy kicsit `felpofozz` vagyis jobban birod a hajtast=jobban tucc aludni.En is nyugisabb voltam tole.
A hom meg mindig viszonylag magas 36.7 ala nem megy de csak a napokban lesz esedekes a `zuhanas`.nekem meg olyan nem volt,keretik csurizni a kezekkelKép

Gyorgyi
A kovetkezot ne hagyd ki.ORIASI elmeny volt szamomra.Alig tudtam este elaludni ugy fel voltam porogve.

Monchy
Latom mindket szep pofikadatKépKép

Lanyok
piszok sok a melom ,igyexem es jovok

IMADLAK titeket
Kriszti
kriszti

Lányok!
Úgy látom, az érzés ugyanaz...Kép
Annyira jóóó volt..Kép

Mikor lesz a következõ tali??
Szerintem akkor legyen, amikor meglesz a következõ zebrásunk (Zebulonosunk..Kép) és lesz mit ünnepelni..
Csakis a Trófeában...Kép

Akiknek még nem meséltük Gabóval:
képzeljétek, mi a vonaton találkoztunk, egybõl egymásra ismertünk (persze nem volt nehéz: 2. kocsi 41. ülés, zöld felsõben, ez Gabómanó - így szólt az sms, amit kaptam)
Izgi volt, hogy két ismeretlen lány találkozik...
Rajtunk kívül ült még egy lány a fülkében, aki hallgatta a beszélgetésünket, majd kérdezett Gabótól valamit, aztán kiderült, hogy õ is babanetes...KépKép
Gyöngyöske néven szokott csetelni, mesélt Száváról is (tudjátok, nemrég lett zebrás, és eleinte gondok voltak, vérezgetés stb.)
Kicsi a világ...Kép

Ismeretlenül találkoztunk, mint régi ismerõsök, aztán a tali végén jóbarátként búcsúztunk...

Komolyan, ezt a történetet meg kell írni...
Az RTL-es Fókusszal felvenni a kapcsolatot, vagy mittudomén, csak kürtöljük világgá a boldogságunkat...KépKépKépKépKép

Na, hagyok mást is beszélni...Kép

Ancsi
Ancsi

Haliho lanyok!
Ketcsikos szep napot!Kép

Nagggggggyon jo volt a tali, en is maradtam volna meg jo sokatKép Es telleg tuti igy olvasni a hozzaszolasokat, hogy van mogotte egy arc isKép Ahhoz kepest hogy az elejen egyszeruen azt se tudtam, hogy most ki ki isKép A vegere kivulrol fujtamKép

Gabo! Megh egyszer koszike a zebrat, remelem mindenkinek meghozza azt a bizonyos esotKépKép

Kriszti! Neked is koszi a kepeslapot, imadom a MicimackotKép

Jahh, mensi sehol, ma bejelentkezem a dokibacsihoz....Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?