Sziasztok!
Szórikázott a gépem, nem nagyon tudtam netezni, mert a firefox folyton összeomlott...Nálam még mindig semmi, fáj a hasam, tegnap 3× rohantam a wc-re, hogy na, most tuti megjött, de semmi. Egyre mensisebben fáj, úgyhogy nem reménykedem. Különben is, ahányszor ilyet írok nektek, másnapra mindig kopog az a szemét piri. Úgy vagyok vele, hogy ha most sem sikerült, akkor legalább ne 45 napra jöjjön meg, hanem essünk túl rajta..
Csige: Nitának igaza van, bár én úgy gondolom, hogy minket akkor szívatnak a gyerekek, ha apa nem kényezteti el őket. Az csak olaj a tűzre. Legalábbis nálunk így van, a mai napig tisztában vannak vele, hogy anya az más, sokkal többet megengedhetnek maguknak ha velem vannak, mint mikor az apjukkal. Nem tudom, máshol hogy van, nálunk ez a szitu.
)
Egyébként éppen ma láttam egy fiatal párt, akik sétáltattak egy kb.2 éves kisfiút és a gyerek cipeltetni akarta magát az apjával, aki konokul próbált ellenállni. És akkor elgondolkoztam azon, hogy mi is így csináltuk, nem cipellek, van lábad, stb.. de most rájöttem, hogy ez az időszak annyira rövid, olyan hamar lesznek a kisbabákból nagy"lovak", akiket ha akarnék sem tudnék cipelni, hogy ma már tuti cipelném---úgyhogy a harmadik az biztos el lenne kényeztetve, mintha nem is a szülei, hanem a nagyszülei lennénk..hát még ha kiscsaj:)) mondjuk ha egyszer mégis összejönne, akkor is már lassan a nagyanyja lehetnék:))
na, eldugulok: tary