Új privát üzeneted érkezett!

Pá-Pá

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!!!!!!!
köszi a Barni dicséreteket!!!!
Sucer ....azt én se értem hogy a bntalmazttakkal mért nem törődnek..mért kell megvárni még valami nagy baj történik???!!!
sajna nekünk is várni kell még megpuszul végre!!!!!!!!
esküszöm a temetésén szarrá röhögöm magam!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi
Ne kérdezd mi az a Bakugan golyó. Azt tudom, hogy van ami erősebb, meg valami kártyák tartoznak hozzá, és elég drága. És azért mert a keresztlányomnak csak 2 volt, zöldfülűnek hívták suliba. Azóta már kapott, és most a vaterán olcsón vettem neki hármat, most neki van a legtöbb, és a dino show- ra is csak ő megy az osztályból... ezek mennek suliba!

Kép
Kép
susytunder

Hát nem semmi :lol:
Kerilányom majd most megy suliba itt Monoron, vele kiedződök mire Lillu odaér :lol: Garantáltan képben leszek csajos dolgokat illetően. Van fiús anyuka ismerős, majd megkérdezem tőle is, mit tud ez a golyó :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok
gyorsan bekukk ,osztálytalálkozót szervezünk ,sok az elintézni valóm.Apa kitalálta kicsempézi újra a fürdőt,2 éve csinálta meg, most leveri,meg is vettük.Takarithatok ezerrel,ez kellett még,majd szólok anyukámnak segit..
Látom menő a Bakugan golyó-fiam is gyűjtötte de most valami focikártyákat gyüjt az is egy vagyon .16 kártya meg valami pálya hozzá 900ft.Van kb 250 db,ő is a vaterán cserélget,vásárolgat.
Magamról annyit biztos a frontok okozzák a haskeményedést.Hétfőn este is elkezdte keddre itt volt az eső meg a szél,azóta semmi...Sokat rúgdalózik,főleg este.Mindenkinek szép napot,vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!
Jó szar idő van.... :shock:
Elalszom...nincs melónk.... Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

sziasztok!!!!!!!
napsütést akarooooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gittus!
Üdv köztünk! :lol: :lol: :lol:

Nita!
A harmadik képen Barni tök hasonlít Martinomra! :wink: :wink: :lol: Nagyon szép kisfiad van! :)

Tejcsi:Ma kaptam egy ötletet,hogy mivel lehetne növelni a tejcit.Egy homaopátiás bogyóval.El is kezdtem már szedni.Kíváncsi vagyok az eredményre!
80 golyó van benne,600 pénzért.Ami nem is olyan sok.
Napi 3X5 db-ot kell bevenni. :roll:
Bízom benne,hogy lesz eredménye,mert napi max 50 ml-t tudok leszívni.AZ meg édeskevés.Martin egy alkalommal 120 ml-t eszik meg. :lol: :roll: És ezt napi 6-7 alkalommal.

Brigi!
Hűha,most nézem,hogy már 32 hetes vagy!Az igen!Mindjárt itt a január! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Gani!
Köszi,hogy gondolsz ránk! :lol: És mindenki!Olyan jó,hogy Vagytok!Még ha mostanság keveset is jövök! :roll: :) :)
AMúgy Martin jól viseli a gipszet,szerintem fel se fogja,hogy rajta van,hisz még gippszel is nagyon emelgeti a lábát! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nitácskának: Kép

Kép
bree

Bree köszönöm a napocskát!!!!!!!!!!!jó látni de komolyan!!!!!!!!!!!!!!4 :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ronci!
Akkor megkérdezem még egyszer:roll:
Az Ukrán tüdőpestisről nem hallottál véletlenül valami okosat?

Bree!
Ukrajnában pedig pestist szellőztetnek :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita!
Miért nem mentek el onnan? Albérletbe pl. Minden jobb, minthogy azt várjátok, hogy elpatkoljon. Túl él mindannyiunkat. A hülyeség tartósít, nem tudtátok? :evil:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!!! Nem igazán foglalkoztam a témával... én inkább azt hallottam meg belőle, hogy szezonális, meg H1n1 meg még valamilyen influemza vírus okozza a megbetegedéseket..Mélyebben nem másztam bele a témába...
A H1N1-gyel már nem foglalkozok mióta beoltattam magam, meg szedek heti 1 oscilococcinumot megelőzésképpen, meg a vitamin hegyeket, ugyhogy úgy gondolom, hogy ennél többet nem tudok tenni magamért meg a kicsiért..ugyhogy ezért nem tudok többet a kinti vírusról.. sajnálom.
Szisz!!!! Remélem hatottak a homeos bogyók és már több tejcsit tudsz adni annak a nagy fiúnak! :lol:

Kép
Kép
ronci

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/11/07/1 ... atait.aspx

De ettől függetlenül írnak arról, hogy tüdőpestis, de ezt ugysem fogjuk megtudni, mert államtitok... :lol: Bár nem vicces, mert illene a szomszédoknak elmondani, hogy mi is a helyzet!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy mit csináljak, ha terhes leszek. Beoltassam-e magam, vagy sem. Attól félnék, hogy valami baja lenne a picinek! Hiszen az ő kis szervezetébe is bejut az oltóanyag, nem?

Amúgy szerintetek mennyi idő után érdemes orvoshoz fordulni, ha nem jön össze a baba?

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Gittus, üdv itt. Ha babát akartok, most oltasd be magad, előre, ne akkor, amikor már terhes vagy.

Ronci, nekem is a karom feszített kicsit, de pénteken (kedden adattam be) már karizomgyakorlatokat is csináltam-na, attól sokkal durvább izomlázam lett. Amúgy már én sem foglalkozom vele. Jövő kedden Bendi is megkapja, aztán onnantól engem nem izgat.

Ildi, engem is megállított egy kisfiú az oviöltözőben, hogy neki otthon van bakugánja, és ezt meg ezt tudja. Csak lestem. Bendi kitart a reptér mellett.

Szisz, megy a drukk a tejcsihez.

Bree, megelőlegezted nekünk: itt ezerrel süt a Napocska :) Imádom :)

Szép napot!

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok,

Bree,
kösz a napocskát jól esett!!! :lol: Na és mára meg is érkezett!

Sziszkó,
alakul a tejci? Segítenek a szerek?

Gittus,
ha jól tudom 1 év sikertelen próbálkozás után szoktak kivizsgálást javasolni, de ebben nem vagyok biztos. Ti mióta probálkoztok?

Mi meg vagyunk, sok a munkám, rohanás van, de kopp-kopp jól vagyunk!

Jó éjt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Meg van a kombinált teszt eredményem, negatív! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!!!!!!!!
ma megkaptam a H1N1 elleni oltást........még élek.......
nőgyógyásznál is minden ok!!!!!:)))
Barnit elvittük csípőszűrésre....vele is minden ok...api volt bent vele.....én nem tudtam bemenni..

Gani albérletbe nem akarok menni......
megkérdezem anyukám hogy a felettük levő lakás önkormányzati hogy lehet e oda menni...mert az eladó...megvenni nem tudjuk .....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na új ra itt és úgy néz ki újra egészségesen. :lol: :lol:
Genetikai uh-n minden okés volt, a doki szerint a kismanó egy héttel idősebbnek tűnik a méretei alapján. :lol:
H1N1 oltással kapcsolatban hezitálok én is, de inkább a nem felé hajlok. Jövő kedden megkérdem a dokimat. Nálam csavar, hogy allergiás vagyok a thiomerzálra.
Képzeljétek elkezdtem kismamatornára járni. Tök jó fej a nő, aki tartja. :D

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

sucer
6 hónapja próbálkozunk. Most elkezdtem vezetni a hőgörbémet. Remélem, hogy bejön. :lol:

KépKép
KépKép
gittus0726

Susy, a jó eredményhez :lol:

Nita, hajts rá akkor arra a lakásra :wink:

Gittus, én is egy év sikertelen próbálkozás után tudom, hogy érdemes orvoshoz fordulni.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi megpróbáljuk.......az önkormányzaton mulik!
Szisza örülök hogy minden oké veletek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi!
Sok boldog névnapot kívánok!

Nita!
Az önkormányzati lakásban lakik valaki? Ha igen, és ő akarja eladni az lenne a legjobb. A tényleges piaci ár cca 15%-át vagy még kevesebbet kell kifizetni érte, az önkorit meg nem nagyon érdekli, hogy ki lakik benne, és az mennyire rászoruló.

Mindenkit mindenféle betegség kerüljön el nem csak a hétvégén

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya akik ott laktak ki lakoltatták mert milliós tartozásuk volt.most üres a lakás már jó 1 éve..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

JÓ HÉTVÉGÉT LÁNYOK!!!

Kép

Kép
bree

de el tudnám magam képzelni abba a kádba!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga,Sucer!
Köszi lányok az éredklődést!Sajna semmi fejlődés tejcsi ügyben!Nem lett több! :cry: :cry: :cry: Hát ez van,ezt is megpróbáltam! :shock:

Ma is voltunk gipszelésen.És azt mondta a doki bácsi,hogy ha ilyen szépen javul,akkor nem is kell múteni a lábacskáit! :lol: Úgy örülök! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

SZISZA,SZILVIKE!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz
Van egy More Milk nevű kapszula, szintén tejserkentő. Nekem nagyon bevált, dőlt a tejcsi még szopi után is simán fejtem egy decit.
Csak az ára nagyon húzós, kb. 6000 ft. Viszont tényleg jó!

Kép
Kép
susytunder

Szisz: boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Először is, Szilvik, nagyon boldog névnapot Nektek!

Gittus, üdv köztünk! Pár oldallal ezelőtt felraktam egy táblát. Ha gondolod, küldd el nekem az adataidat priviben, és beveszlek Téged is.

Sucer, csináltál tesztet? :wink:

Kistörpe, hogy vagy? Keményedések, görcsök?

Sziszkó, bejöttek a homeós bogyók? Nekem anno sajnos nem, de a környezetemben rajtam kívül mindenkinek. Az Urtica is, meg a MoreMilk kapszula is. Te melyiket próbáltad? Ja, meg javasolták az alkoholmentes sörből és Sprite-ból vagy 7Up-ból készülő koktélt, de nekem az sem segített. A barátnőmnek meg az jött be...

Susy, tök jó, hogy negatív lett a teszt. Én biztos voltam ám benne, hogy az lesz :wink: Már nem sok idő, és Nektek is kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lesz

Szisza, a kismama-torna tényleg szuper, én is élvezem. Azaz élveztem. Most a pulzusom miatt nem mertem menni kb 2 hete...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Szerintetek?

10.30: 36,5
10.31: 36,4
11.01: 36,5
11.02: 36,2
11.03: 36,2
11.04: 36,4
11.05: 36,5
11.06: 36,2
11.07: 36,4
11.08: 36,3
11.09: 36,5
11.10: 35,8
11.11: 36,1
11.12: 36,1
11.13: 36,1
11.14. 36,3

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

[/img]

KépKép
KépKép
gittus0726

Szilviknek mi is boldog névnapot kívánunk :wink:

Szisz, Martin nagyon kis ügyes, hogy így viseli a megpróbáltatásokat!

Gittus, még küld feljebb azt a hőt jó :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát akkor a Gittussal kiegészített táblázatunk

Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok
Vagyok-olvasgatlak benneteket,időm nincs irni.Patrik beteg,csempézés folyik takaritok ezerrel.
Hékás-a görcsök,keményedések talán kerülgetnek.Ebben a pár napban nem volt semmi.
Sziszkó-nagyon örülök,hogy Martinka lába szépen gyógyul,ha még a mütétre sem kerül sor az SZUPER.
Bálitom annyit rúg kapál,hogy szinte alig alszom,főleg este jön rá,tornászik ,bukfencezik,kidúg ezt-azt-le-fel-tiszta cirkuszi mutatványt rendezhet odabenn....

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe nemsokára kint fog cirkuszolni :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ha olyan lesz mi nt Patrik volt,akkor nekem k.o.Nem volt se éjszakám sem nappalom.Nem aludt csak fél órákat bólintott.Elvittük 6 hónapos korába gyerekorvoshoz,adott valami gyógyszert hogy attól aludni fog,aha-amikor beadtuk neki 1,5 óra múlva fenn volt-abba is hagytuk a gyógyszert.Azt mondta a doki anyuka nyugodjon meg majd ha felmegy iskolába kifárad és elalszik.Belegondoltam addig volt még hátra 5,5 évem-de kibirtuk.
Bálinttal máshogy tervezem-már másodikkal több a tapasztalat-tudom mit hol rontottam el.igyekezem nem úgy csinálni.(pl nem velünk fog aludni-hagyom sirni-nem kapkodom fel egyből-és nem altatom-elalszik magától ha fáradt.

Kép

Kép
kistörpe

Nita, amennyi látszik a képből, tök jó. Nincs meg nagyobban? Jó lenne látni a kis mikulásokat :wink:

Kitörpe, kívánom, hogy nyugalmasabb időszak legyen Bálinttal. Nekem is rossz alvó volt Marci, volt, hogy 9x keltem egy éjjel hozzá. Én azzal magyarázom, hogy eszméletlen sárga volt, és elég sokáig szigorúan ébresztenem kellett 3 óránként, hogy egyen. És szerintem hozzászokott a gyakori keléshez. Persze, lehet, hogy semmi köze hozzá :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hékás,Kinga,Ildi!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket! :lol: :lol:

Hékás!
Most látom a tábliban van egy kis bibi! :roll: Martin születési súlya 3350 gramm volt! :lol: Majd javítsd ki légyszi ha lesz időd!Köszi!
Amúgy most vagyunk 1 hónaposak és tegnapelőtt mértük.Kb 4100 gramm!Azért csak kb,mert pontosan nem tudjuk ugye,hogy mennyi a súlya a gipsznek. :roll: De azért szépen gyarapodunk! :lol: :wink:

Susy,Hékás!
Az urtica-t próbáltam ki.Ez nem volt drága.Néztem a neten a More Milket is,de az tényleg húzós! :shock: :shock: :shock:
Ha tudnám előre,hogy használ,kipróbálnám.De így,hogy zsákbamacska,így nagyon drága! :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kistörpe jók a terveid kistesóval!!!!!!!!!
Hákás ki lehet nagyítani de nagyon pixeles lesz és még ennyire se lehet akkor látni.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lányok!
jöttem lejelentkezni:)
nálam semmi változás,de munka az van ezerrel ugyhogy nem unatkozom:S

ti hogy vagytok?

hékás

látom már te is a 32. héten vagy,szalad az idő:)

KépKép
bettike83

Szia Betti!!!!!!!!!!!!!!!!
de örülök hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ki hogy van?
Tesztelés előbbre hozva...holnap próbálkozom reggel...több napja szédülés, hányinger olykor...fejfájás..mellfeszülés NINCS, de iszonyat rossz egész nap olyannak lenni, mintha részeg lennék...a tegnapom K.O. volt emiatt, alig bírtam felkelni.... :?
Holnap lesz a 29-ik nap...ha ez nem vírus, akkor elvileg már látnom kéne valamit.
Bevallom nem hiszek abban, hogy első hónapban rögtön sikerülne és főleg, hogy kevés alkalom volt...de inkább megnézem mi a pálya, mert nem mindegy mennyit fújok be az asztmám miatt, az orrcseppek és a mhemen is gyakran emelek ha jönnek áruért és nincs bent raktáros..
Fura lenne és félek is, mert egy hete a sláger koncerten áztam csurom vizes csizmába...nem mondhatni, hogy mintaként léteztem... :?

Kép
bree

Sziasztok!

Brigi
Hol voltatok 4d- n? Én ma felhívtam egyet apa munkahelyéhez közel, erre úgy adta elő a fickó nekem magát, hogy nagyon üzlet szaga volt a dolognak. El is keseredtem. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Bocsánat, elfelejtettem gratulálni a negatív teszthez. Bár nem volt kétséges! :) .

Betti!
Ha van kedved, jelentkezz gyakrabban!

Bree!
Szorítok holnapra! Pont néztem Hékás tábláját, júliusi kismamánk még nincs :lol: - remélem nem sokáig.

Sucer!
:?:

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Sziszkó, ne haragudj, javítottam. A héten úgyis új táblát kell felrakni Bree miatt, akkor kirakom azt is :wink: :lol:

Nem semmi méretei vannak már Martinnak!

Betti, ne is mondd, ma töltöttem a 33. hetet. Épp tegnap beszélgettünk a párommal, hogy lassan szülök. :shock: Tegnap meg is jegyezte Sanyi, hogy akkora lett hirtelen a pocakom, hogy nem lepődne meg, ha 3 gyerek lenne benne. Hát én ennyi UH után azért meglepődnék :lol:

Bree, mennek a drukkok. Miért ne sikerülhetne elsőre? :shock: Tudod hányan vannak, akiknek -1-re sikeredett? :D Nekem sem volt semmi tünetem, egyszer sem. Szóval attól még lehetsz várandós

Susy, mi a Medicoverben voltunk, mi minden nyavalyánkkal oda járunk. Nagyon rendes a nő, aki csinálja az UH-t, én kértem a recepciónál, hogy hozzá adjanak időpontot. És két helyen is van, a Szépvölgyi útnál és a Westenddel szemben is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mmanya, Hékás köszönöm a drukkokat 8)
Azért nem biztos,hogy táblit kell javítani miattam...nemtudomnemtudomnemtudom...de végülis egy próbát megér nem? :roll: Este hazafelé veszek egy tesztet?
Tudtok ajánlani jót?Ami érzékeny?Milyet vegyek?

Nem emlékszem ki mesélte ezt a kis jó trükköt, de múlt héten ültünk a fogászaton a férjemmel és a Blikket hamar elolvasta, így maradt a kismama újság :lol: :lol: :lol: :lol: elkérte...és azt olvasgatta hihihihi.
Mondjuk őt érdekli minden, teljesen fel van dobva és tök boldog, mióta éles hónap van. Nem is veszekszünk egyáltalán, pedig mi gyakran szoktunk :oops:
Hékás nehéz már pár dolog ilyenkor nagy hassal?Van amit nem tudsz megcsinálni már?
Suzy Neked mennyit nőtt a pockod múlt hét óta? :D

Kép
bree

Brigi
Köszi. Végül elmegyünk oda,ahol lebeszéltem csütörtökre. Délután 5- re megyünk, lányok szorítsatok, hogy ne feleslegesen menjünk. Bár kérdés hogy jó szó e itt a felesleges, ha leginkább csak a nemét akarjuk tudni. :oops:

Bree
Tőlem is megy a drukk, most pont jó gyerekcsináló idő van. :lol:
Nem tudom mennyit nőtt a hasam, de viszket nagyon, úgyhogy biztos nő. :)

Mmanya
Köszi, de ezért nem kell bocsánatot kérned, tudom hogy akartad, csak kiment a fejedből. :lol:
Nálatok most mizu?

Szisz
Nem merem neked garantálni, és nem is tudom, hogy sok tejed lesz e a more milktől, csak azt tudom, hogy ha a tápi árát összeadod sokkal többe fog kerülni. Belőlem dőlt a tej tőle, de ez nem garancia semmire.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?