Sziasztok!
Timi!
Azta!Milyen szép súlyuk van már a gyerekeknek!
Nagyon ügyik vagytok.Biztos iszonyú nehéz már a vége,de kitartás!
Niko!
Abszolút megértem a dilemmádat gyerekfelügyelet miatt.Én is mindíg tök ideg voltam,amikor itthon hagytam a gyerekeket a segítségemre.(Ő már rég jár hozzánk,a gyerekeket is születésük óta ismeri).Még most is állandóan az a jár a fejembe,ha el kell mennem vhová nélkülük hosszabb időre (max.3-4 óra hossza),hogy minden okés- e.De azért néha jól is esik gyerekmentesíteni magamat.
Én vásárolni talán 2x vittem magammal őket.
Most meg pláne nem teszem ki a veszélynek a gyerekeket.Megtapizzák a bevásárlókocsi fogantyúját,aztán túrkál a szájában stb...na neee...
Mosás:Én simán Ariel-t használtam/használok.Pár hónapos korukig öblítő nélkül,most már öblítővel.Semmi bajuk nem volt.
Fülbevaló:Panninak is van,szépséges,de a polcon,dobozban.Először azért nem akartam kifúratni neki,mert bevallom,nekem nem annyira tetszik egy újszülöttön a fülbevaló,később meg örültem,hogy nincs neki,mert Ábel tuti kitépné neki.Így marad az a lehetőség,hogy maj pár éves korában.
Oltás:Én beoltattam magam 2 napja.
Apa is szuratja majd magát,csak még nem volt vakcina,majd hétfőn.Én a terhességem miatt féltem magam
.....Persze vigyázunk és nem megyünk tömeges rendezvényekre,játszóházba,kiállításokra,börzékre.
Kibekkeljük ezt az időszakot.Eddig állandóan mászkáltunk,most már nem is esik annyira jól,örülök,ha minél többet pihenhetek.Kicsit így magamra is önző módon figyelek,de ezt a 3 hónapot kibírjuk.
Puszi mindenkinek
Ági