Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Szilviáknak én is nagyon boldog névnapot kivánok!!!!!!!!!!!!

EDB anyu,
Szuper, hogy apa ennyire imád téged! Olyan jó rátok nézni, szép, boldog család vagytok!

Betti,
Sajnálom Istid ujját. A gyerekeknek nem törik el semmilyük sem olyan könnyen. Olyanok, mint a gumiemberkék. Egyszer Laci csukta oda véletlenül Laura ujját az ajtónál. Szegénykémnek nagyon fájt, de hamar meggyógyult.

Erika,
Épp ma vettem én is Adventi naptárt a Lidl-ben. Én a zsákos télapós, hóemberest választottam. Tegnap már voltam a Gálon a Lidlben, de ott csak csillagos és angyalkás volt és én zsákosat szerettem volna. Ma elmentem az Interspar mellettibe és ott pont két darab volt még belőle. Nagyon örültem neki. Szerintem is nagyon jópofa.
Most már csak 24 db apróságot, csokit, cukrot, stb. kell bele vennem :lol:
Tamarád édes lehetett! És gratula Tomikádnak is az eredménye miatt és a jószivűsége miatt is! Elhiszem, hogy büszke vagy rá.

Köszi az infokat szemész ügyileg, holnap bejárom a várost.

Lauráéknak is ma lesz Márton napi vigaszság. Egyik barátnője anyukája lesz vele és az ő kislányával a kézműveskedésen, én pedig fél 6-ra megyek a táncházas programra. Aztán a lámpás felvonulás következik. Máté apával lesz itthon. Már egész jól elvannak egymással.

Judit
Kép
Kép
jutte

Lola!

Azt szeretném kérdezni a múltkori Apeh-os dologgal kapcsolatban, hogy ha nekem EHO-t kellett fizetnem az apu után kapott magánnyugdíj-pénztári kifizetés után, azt nem május 20-ig kellett befizetnem? Mert most ebből adódik a kés. pótlék.
Mindegy ezt most befizettem nekik, mert nem volt időm bemenni ezt az átvezetéses dolgot elintézni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jutte: :lol: Ezek szerint egyforma adventijük lesz a gyerekeinknek, mert mi is a zsákos-télapóst lőttük! És mi is ott. :lol:
v.erika

Sziasztok!

Köszi Gabi, Verika, Jutte a köszöntést! :)

Igen, előnévnapoztunk apával éjjel! :)

Gabi: nem ígérem, hogy ma megnyitom, mert nemsoká jönnek anyósék és még legalább egy órai munkám van, de lehet, hogy este megcsinálom. Majd szólok.

Jutte: köszi! :)

Na bocsi, megyek, este majd még jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

SZILVIÁINKNAK MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

DORKÁNAK MEG TEGNAPRA BOLDOG SZÜLINAPOT!

J.Ági,
Örülök, hogy látod a saját hibáid.
Én is tök u.ilyen vagyok, ha ez vígasztal... nekem Réka rengeteget változtatott rajtam, de még kell változnom.
Anyum is ilyen, mi is nehezen jövünk ki ha fél napnál többet együtt vagyunk.
Nálunk is szarul alakulnak a dolgok (legalábbis nem úgy ahogy mi akartuk), ezekről most nem írok, tegnap tök ki is borultam miatta, de mára próbálom másképp nézni és annak örülni, hogy jól vagyunk (egy kis fogfájás, arcüreg: ki nem szarja le :lol: ) szeretjük egymást és a többi meg megoldódik vhogy.

Ági,
Balázs meló: :roll:
Elhiszem hogy izgulni fogsz érte! Csak nálatok is a piszkos anygiak: :evil:

Szilvi (EDV),
Nénapon ennyit takarítani???!!!
Különben én is ma csomót gányoltam: 3 adag mosás, porszívózás, felmosás (Roli segített :lol: ), fürdő, wc, üveg asztalok, tvállvány, tükrök pucolása.

Hugi,
De jó hogy sokat tudtál most jönni.
Nagyon jól állsz a dolgokhoz! Ezt úgy átvenném.
De legtöbbször csak osztom az igét ezügyben. :oops:
Aranyos Virág hogy ilyen apás, nálunk Réka kezd az lenni, sokat kérdi napközben hogy most mit csinál apa, esténként pedig nagyon örül neki. Roli pedig már 2 éve kijelentette (mikor vitáztunk), hogy ő apával marad és ez azóta is tartja magát.

V.Era,
Megint milyen ügyes volt Tomikád!
Tamara meg édi lehetett!!!

Készül már az Anyatanyás topik?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Na pont majdnem egyszerre írtuk...
Különben meg tudom: EDB és nem EDV :oops:

Ok: várok türelemmel a topikra :!:

Kép
[KépKép
cirmike77

EDB anyu!

Persze, majd amikor időd engedi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Már azt hittem lezárt a topik! Kiírta, hogy hibás a jelszó vagy felhasználó név! Közben meg csak az a h... caps lock volt bekapcsolva!!!

Gyors leszek! Ma lesz az oviban a Mártonnapi tök buli!
Tegnapra Dorkának boldog szülinapot kívánok!
Szilviknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Majd írjátok meg hova megyünk zárt topikba!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

sziasztok !

Köszönöm szépen a köszöntést!

Szilvi, Neked is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

V.Erika,
tök jó az a cicás kép :lol: Ügyes nagyon Tomid. Tamara: 8) Édes pofa.

Szilvi,
ne takaríts olyan sokat :D bár aki éjjel legény.... :wink:
Én is az voltam éjjel...de sajnos én nem azért, mint Te...nálunk Áron csinálta a feszkót valamiért :shock:

Betti,
szegény Istike. Elképzeltem...nálunk is volt egy hasonló eset, én a fiókot csuktam Áron ujjára, még nyomtam is be, hogy miért nem csukódik már....aztán már csak az üvöltést hallottam :roll:

szóval elköltözünk...na. Csak nehogy lemaradjak.
Fánivár: kár hogy nem működik, úgy eljárnánk Áronnal valami jó kis játszóházba. Azért meg nem akarok a strandra belépőt fizetni....

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Hú most végeztem a visszaolvasással!
Ennyit írni, fél órája olvasok vissza!

Szilviáinktól elnézést, de ma csak most ültem ide először:

Boldog névnapot kívánok mindkettőtöknek, nagy puszi Nektek, szép napot!!!

lola77

Sziasztok!

Köszönöm ismét a köszöntést Szilvinek, Cirmikének, Moncsinak!

Volt pár percem, megnyitottam az új topikot!!!! Hip-hip-hurrá! Újabb történelmi pillanat! :)

Szóval: www.anyatanya.hu.

Regisztrálni kell, és utána kiválasztani a csoportot, ahova jelentkezni akarsz.

A mienk: Tatabányai Anyukák, Kismamák
.

Gabi: kicsit elakadtam. Megnyitottam a topikot, de hol van az a rész, ahol a tagokat kell majd felvenni és ott beállítani admint. Hány admin célszerű?

Úgy gondoltam, hogy rajtam, Rajtad kívűl (mert jelentkeztél, ugye? :)), lehetne még valaki. Ki szeretne??

Később jövök most már csak.

Azt valaki tudja, hogy itt hogy kell kezdeményezni a topik zárást? Természetesen majd csak akkor, ha már mindenkinek sikerült ott regizni.

Szilvia

Ja, muszáj volt gányolni, mert jönnek ma is és holnap vendégek. De most olyan jó... még mosogatnom kell, meg kivülről akarom a konyha szekrény ajtókat áttörölni. Van még fél órám! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

LOLA: köszike, semmi gond! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na akkor a többi:

Hugi, ahogy olvastalak annyira magam előtt láttalak, ahogy élőben magyarázol!!!! :D A szád kiszáradt??? :D :shock: (Nekünk a szemünk! :!: :lol: )
Köszi a részletes válaszokat!

Gabi: először Én is nagyot néztem, hogy Te forrasztottad meg az elszakadt vezetéket, aztaaaa. Anyum is tud ilyeneket, én nem!

v.erika:
milyen cicás kép? Tomiéknak nagy gratula ismét. Nem is hallottam még kidobó versenyről, biztos jó móka volt! Tamarád meg nem is Ő lenne, ha nem rohant volna oda!

Szilvianyu: tegnap elaludt Bence végülis a b.kocsiban? NOé itt a lakásban míg mi levetkőztünk Somával, így odatoltam a nyitott konyhaablakhoz és aludt 17 óráig!
Miért nem mákos rétest eszel ha tészta napod van????
Jól sikerültek a sütik?
Éjszakai action: lehet egyszerre volt Velünk. Férjem 2-kor (meló után) nemigen tudott aludni és kéznél voltam.... :oops: :? :o

Judit: mi is most voltunk a lenti Lidl-ben.... (mondjuk Én nem szoktam adventi naptárt venni, így nem is néztem...)
Jó esti programotok lesz! Kell 2-esben Laurával is! Máté sokáig nem volt el Apukájával amúgy?

Cirmike: látom Te is bevetted a "leszarom" tablettát! Jól teszed. Roli segít felmosni, de rendi legény. Azon meg hogy apjával marad, jót röhögtem. De komolyan azt hitte váltok, vagy mi? Mondjuk gondolom van fantáziája, elképzelte magának?
Pedig azt mondod párod szigorúbb mint Te mégis Őt választaná????? Azta!

Na megyek Noé kajabál az ágyából!

lola77

sziasztok,

Szilvi,
én már regeltem...várom a felvételt 8)

KépKép
szilvia1981

Szilvianyu: Én is!
v.erika

sziasztok!!

kicsit rég sikerült már jelentkeznem!
remélem az infl. mindenkit szerencsésen elkerült!
ugye nem sokan vagytok a védőoltás pártján?!

elmondanátok, hogy Ti kinél szültetek és milyenek voltak a tapasztalatok?
annyira sajnálom, hogy a Lollok nem vállal ilyet, pedig neki szívesebben kifizetném az X ezer ft-ot, mint pár másiknak a kórházban!
kata-nero

Szia Kata -nero

én is a Lollokhoz jártam (járok), és én is sajnáltam, hogy nem vezet le szülést. Nekem Ő ajálnotta Pődör Pétert, ezért hozzá mentem. Én szülésznőt is fogadtam, szerintem az sokkal nagyobb segítség volt. AKit válaszottam, amúgy is együtt dolgozik Pődörrel. Mindketten nagyon aranyosak és segítőkészek voltak, én csak ajánlani tudom Őket.

Szilvia

KépKép
szilvia1981

Elnézést, hogy kicsit megkésve, de:

Boldog névnapot a Szilviknek!!!

és

Boldog szülinapot Dorkának!

Én is jelentkeztem már az új helyen!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok

Boldog szülinapot Dorkának, és

Boldog névnapot a Szilviknek.

Nemsokára megnézem akkor én is az anyatanyát.

Moncsi
A puskinban mikor, meg hánytól, meg mennyiért van a torna, mert érdekel. Szeretném kipróbálni.
Köszi

Hát nem tudom ki hogy van vele de Timi nagyon szemtelen. Tiszta harc vele mostanában. Néha tündéri meg minden, de aztán vált és olyan mint a kis ördög. Nem fogad szót, rondán beszél, meg felesel. Már kezdett tök jó lenni megint, de most hogy itthon volt megint elszállt vele a ló. Szerdától anyósom volt vele itthon, de ma sírva hívta fel Vilit, mert nem tud mit kezdeni Timivel. Verekedett vele, csípte rúgta, mondott neki olyanokat hogy ketté állt tőle a fülem meg ilyenek. Délután Anyuval meg tök rendes volt. Jó tudom hogy miért van ez, de akkor sem kellene így viselkednie másokkal. Szóval elég gáz mostanság.

Na mindegy nem panaszkodom, megyek regelni az anyatanyára.

Üdv

Kép
slivia

Judit

CSak nem a Kerekes doktronőhöz jársz? Ő műtött minket. Most szabin van valahol üdül. De van tatabányán a Bokor doktornő őt is nagyon szeretme, meg jó szemész, bánhidai ltp-n van magánrendelője, ott a kórházzal szemben lévő új háznak az alján. 34/311-188 a a száma amit a neten találtam hátha jó még.

Üdv

Kép
slivia

Jelentem regeltem :)))))
Várom a felvételt.

Kép
slivia

Sziasztok!

Gabi: s.o.s segítség! Nagy nehezen megtaláltam a tagok felvételét, de szerintem előtte jól kiléptettem magam, mert nem látom magam az adminisztrátoroknál és tagoknál. Úgyhogy most megnyomom a jelentkezést, légyszi akkor vegyél fel adminisztrátorként! Elég bonyi nekem eddig, de majd belejövünk! Remélem! :)

Köszi

Szilvia

Majd holnap jövök bővebben!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Na, jelentem, az eddig jelentkezett tagok felvéve (köszi Gabi)! Adminosok hárman vagyunk, Gabi és Lola velem együtt (Lola is jelentkezett).

Reméljük szuper lesz! Amíg nem megy zökkenőmenetesen, jövök ide is. Majd hétvégén utána járok az itteni zárásának.

Köszi Anikó és Livi a köszöntést!!

Jelentem, vendégek elmentek. Anyósomék voltak és uram nagymamája. Aranyosak voltak. Anyósom megfürdette a kicsiket is, játszott velük.

Livi: nekem nem mondasz újdonságot. Nálam már Bence is kezd szájalni, ha mondok valamit, visszamorog, Dórika rögtön rávágja, hogy NEM, Emeséről meg ne is beszéljünk. Abszólut megértelek és sajnálom anyósodat, biztos nem volt neki jó érzés, de meg kell értenie, hogy ettől még Timi nem rossz gyerek, csak ebben a korban van. És hogy ő nem hibázott, mert ilyen. Vagy igen?

Katanero:
én mindhárom gyerkőcömet másnál szültem. Kettőnél volt fogadott orvosom, egynél nem. Harmadik esetben voltam legelégedettebb (mindhárom császár volt különben), ő dr. Roykó Mária. Sárberekben van rendelője. Ennyit tudok mondani, illetve ha kérdésed van, tedd fel! :)

Na megyek, Emesének hajat kell mosni.

Holnap délelőtt jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, csak gyorsban, ha beléptetek a topikba ott, akkor a topik neve mellett van az a kis fekete háromszög alakú nyíl, arra kattintsatok és ott találjátok a fórumot is (többek között).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Bocsi,hogy így ismeretlenül írok...Sajnálom,hogy máshová "költöztök"....Nagyon szerettelek olvasni Benneteket,tényleg jó kis csapat vagytok.Én meg sajnos gyáva voltam korábban bekapcsolódni...Ez van.
Sok sikert kívánok az új helyhez!

Sziasztok!
Anna
d.anna

köszi a válaszokat.
a Pődör doki szimpinek tűnt, de az is igaz, hogy 150 ezer Ft-ot kér?
kata-nero

most csak gyors Anikónak
Bocsi ha össze vissza küldtem képeket hibás fájlokat a maicimedre.
A gép többször lefagyott tiszta ideg vagyok.
Lehet hogy pendrive.on adnék képeket személyesen ha nem gond.
Bocsi mégegyszer.

Elnézéseteket hogy most másra nem irok,de kikapcsolom ezt a gépet,különben összetöröm.

Kép
berna23

J.Ági, Betti és többiek!
Közben ha lesz időtök (meg ha Betti gépe még egybe van! :D ) gyertek regelni az anyatanyára, ott is futunk már!

Persze menjen szerintem még egy pár napig párhuzamosan a kettő, aki tud jön-ír, aki nem az sem gond. Csak nehogy valaki ittmaradjon, aki jönni akart!

lola77

Sziasztok!

Anna: még nem késő bekapcsolódni. Nyugodtan írhattál volna, ha olvastál tényleg minket, akkor láthattad, sok új tag jelentkezett, van,aki megmaradt tagnak, aminek nagyon örültünk, de van aki lemorzsolódott. Biztos Téged is szívesen láttunk volna.

Írj magadról néhány szót!

Szilvia

Betti:
hagyd már szegény gépet! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvia!
Köszönöm,aranyos vagy!

Mindíg halogattam a jelentkezést,és most olyan cikinek érzem,hogy az utolsó pillanatban ugrok...
Már több,mint egy éve,hogy Tgabi80 felhívta a figyelmemet Rátok.Azóta csöndesen zugolvasok....

Magamról:Tatabányán élünk férjemmel, 3 gyermek anyukája vagyok,Norbert 12 éves,Anna 5 éves,Roland 13 hónapos.Most hirtelen ennyit tudnék írni.
d.anna

Sziasztok!

Csak gyorsban beugrottam. Már ott vagyok az anyatanyán, de még nem írtam. Most még tanulnom kéne holnapra. Csanád már alszik, Juló még boldogít. Fél hatkor bírt elaludni és hétkor riadt meg. Remélem hamarosan úgy dönt, hogy tovább kéne aludni.
Holnap megint utazunk egyet Csanival és apával. A tisztába tevést most átengedem majd Zoltinak ;) CSoporttársam is mondta, hogy vigyek cserenaci :lol: Hirtelen nem tudtam minek, de aztán eszembe jutott Csani akciója!

Jó éjt mindenkinke!

Jajj, még mielőtt elfelejtem. A két Szilviánknak nagyon sok boldogságot névnapjuk alkalmából!
Kép
angika

Sziasztok!

Szilviknek Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!

Köszönjük szépen a többi köszöntést Dorka nevében!

Próbáltam regizni magam az anyatanyán,de azt írta ki hogy hibás az oldal!Járt más is így,vagy csak nekem nem megy?
Próbálkozok még,nehog yitt hagyjatok egyedül :lol:

Szép estét mindenkinek!
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
Eszembe jutott mit akartam még:
Boldog Névnapot a Szilviáknak!És persze a gyerkőcöknek is Boldog Szüli-és Névnapot,akik mostanában ünnepeltek!

Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok!
d.anna

Sziasztok!

Szilviáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!

Gasztron csak januárra volt időpont, de protekcióval sikerült 24-ére kapnunk, vagyis csak 1,5 hetet kell kibírnunk idegeskedéssel... (Ezt is apum intézte..)
Ma jó prögős napom volt, nem is tudtalak visszaolvasni titeket. Reggel voltunk Oroszlányom ruhákat turizni, 15 db ruhát vettem a gyerekeknek 1500-ért..Már nagyon ki volt válogatva, azért volt olcsó,. de játszósnak nagyon jók, mind márkás.. Bjelentkeztünk hétfőre fényképészhez, remélem gyerekek ügyik lesznek.Aztán bevásároltam, és amikor apa ment délutánra dodozni, jött a pogi sütés..Antika végig visított, két gyúrás-szaggatás közben ráztam a fenekét...De elkészült a pogi, Bius szórta rá a mákot meg a sajtot és fini lett..Holnapra még két süti van hátra..Ki se látok a munkából, remélem végzek..

Ja, és jelentkeztem én is az anyatanyán...

Kép Kép
joosneagi

hú, 2 nap alatt 2. laptetü, az előző is az e4nyém..Passzolnám...

Kép Kép
joosneagi

Ismét itt!

Sikerült mégiscsak jelentkeznem :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági: felvettelek! :)

Ági, Angi, Anna: Köszi a köszöntést!

Anna:
hú, akkor Te is a nagycsaládosok körében vagy! És merre laktok? Tgabival mi van? Ő is lemorzsolódott! :(

Na menek, apa akar gépezni!

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi Jági! Ügyik voltatok (vásárlás, sütés).

Nézlek még anyatanyán és menek tényleg!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: jó helyen jártál? Regisztrálás után jelentkeztél a Tatabányai Anyukák, Kismamák topikba? Mert nem látom a jelentkezésed! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

J.Ági!
Keresztelő előttre turit szervezni???? Nem semmi, van energiád! Pogival ügyi voltál, bár jobban jártál volna, addig csinálod, míg férjed otthon van, nem?
ÉN sem látlak a Tanyán!

lola77

Sziasztok,

Szilviáknak boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!

ELég gyorsak voltatok a zárt topikkal kapcsolatban. Megpróbálok én is beregizni most.

Még nem sikerült visszaolvasnom a mai termést, elég aktivak voltatok.

CSilla
lexyca

Sziasztok,

Nehezen, de sikerült regiznem.... Most már csak be kell, hogy engedjetek.

CSilla
lexyca

Kata-nero!

Én a Pödör dokinál ennél 60E-el kevesebbet hallottam, ami még mindig jó sok (nekem)!

Én a Varjúnál szültem, Ő fogadott volt mindkét fiamnál, szülésnőm nem volt fogadott egyik szülésnél sem, de mindkettő nagyon rendes, türelmes volt.

JÁgi!

Nem semmi program volt ma is. Nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent csinálsz "egyszerre". Hát röpüljön el hamar az a "csak másfél hét".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csilla!

Bent vagy! :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,
csak gyors bekukk, bejelentkeztem az anyatanyára ,vegyetek be lécci.

BOLDOG SZÜLINAPOT A DORKÁNAK!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A RÉKÁNAK ÉS A SZILVIKNEK!

SOK PUSZI MINDENKINEK

elég sűrűek voltak az elmúlt napok majd írok bővebben, de most hulla vagyok..

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!

Téged is felvettelek! Várunk ott is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jági!
Tényleg nagyon ügyes vagy a sütésekkel!
Kitartás erre a másfél hétre,nem könnyű az biztos!

Kata-nero!
Én az elsőt szültem a Pödörnél,de nem volt "felfogadva".A másik két gyerkőcöt pedig Pazárnál,Ő fogadott orvosom volt.Én nagyon meg vagyok vele elégedve,a mai napig hozzá járok.

Szilvia!
Bánhidán lakunk,a családi házas övezetben.Nemrég vettünk egy kis házat.Háááát,van mit csinálni még vele....De majd apránként.

Tgabival nyáron beszéltem,azóta sem sikerült összehozni egy talit.Remélem,hogy tényleg rendben van velük minden.

Igen,nagycsaládosok vagyunk....Ennek minden örömével és nyűgjével.Bár én könnyebb helyzetben vagyok,mert csak egy pici van.
Komolyan mondom,emelem kalapom azok előtt,akiknél két pici van,mellette háztartás,család....Én még néha így is be tudok sokallni.

Megyünk piacra,boltba vásárolni.Igyexem ma még jönni.

Sziasztok!
d.anna

Sziasztok! Jó reggelt!

Zsanka: köszi a köszöntést! Gyere ám a másikra, írj nyugodtan, eléggé beindult az élet! :)

Jági:
ha van kis időd, regizz ám az anyatanyán! Ott vagyunk már többségében! :)

Most mennem kell nekem is!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: felvettelek!

Még Betti és Rita jelentkezését várjuk!! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést a többieknek is :D

Katanero,
én tavaly szültem a Pődörnél, 80ezret kért.
AKit Szilvianyu dícsért, Roykót, én utálom, nekem elcseszte a műtétemet, a munkatársam kilánya meghalt a szülésnél nála....és a szüléskor a szobatársnőmben "felejtett" egy géz tampont, amit szegény a wc-n "szült" meg néhány nappal utána...
de minden orvosról hallani jót és rosszat is, mindenki másban bízik meg.

Na, benézek az új helyre is 8)
sziasztok

KépKép
szilvia1981

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?