Sziasztok!
Képtelen vagyok titeket követni az írással, ne haragudjatok...
Olvasni még csak-csak, de mire azzal utolérem magam, már félre kell állnom a géptől, s mire arra reagálnék, írtok egy csomót, amit megint el kell olvasnom
Ami nagyon jó, csak így képtelen vagyok napi szinten köztetek lenni...
Ha zárttá válik a topik, azt nagyon fogom sajnálni, mert akkor már olvasni se foglak tudni, de megértem, ha ez lesz a döntés. Viszont akkor én teljesen kimaradok majd, mert nem érzem fair-nek, hogy csak olvasgassak, ha hébe-hóba írogatok...
Azért remélem, ez a topik megmarad, nem látom értelmét lezárni, hátha lesz még aki ide írogat majd...
És bár nem tudok személy szerint egyenként reagálni mindenkinek, de gratulálok a jó eredményekhez, az új kék és rózsaszín csíkokhoz, UH-khoz mindnekinek!!!
Betegeskedőknek, fogfájósoknak jobbulást kívánok!!!
Oltásügyben itt még röhejesebb a helyzet
Mint írtam, egy határral odébb élek, mégpedig keletre, és itt még nincs vakccina forgalomban. Az én háziorvosom egyelőre bizalmatlan az oltással szemben, a nőgyógyászom véleményét nem ismerem, csak 24 hetesen megyek hozzá. Ha addig nem történik semmi, majd megkérdem. Mindenesetre borzasztó, ami itt is, ott is zajlik az újinfluenzával és az oltással kapcsolatban... Csodálom azokat, akik tudtak dönteni akár pro akár kontra, én még mindig bizonytalan vagyok, igaz, kezdetben abszolút oltásellenes voltam...
A pocaklakóm jól nődögél, érezhetően
Még mindig főleg az alsó fertályon helyezkedik, és jó nagyokat rúg a hólyagomba, vagy egyéb belső szervembe
Nagylányom már nagyon várja, hogy kibújjon
Igaz, most jobban izgatják a közelgő ünnepek, sorrendben a Mikulás, a szülinapja és a Karácsony
És mindjárt érkezik az oviból, úgyhogy mennem kell... Ha sikerül, a napokban még jelentkezem
Addig is mindenkinek minden jót kívánok!!!