Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné!

Jujj, hajrá Filip tesó, drukk drukk a +++ teszthez. Mindenképp jelentkezz, mikor csinálod a tesztet?

Zsu!
De jó, hogy elfogyott a fogigátló, hajrá!!!!!

Woody!
Tessék pihenni is, a stresszes hajtós meló nem tesz túlzottan jót, oké, hogy a gondolataidat eltereli, de lazíts!!!!!!!

Avarka!
Tesódéknál 3 baba, nem semmi lehet:lol:

Pussz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Én is már nagyon régóta megnézném a Sejtjeinket, már próbáltam a korábban felrakott linkről is letölteni, de nem sikerült, félúton mindig megállt. Hani, most ezt letöltöttem - köszi szépen - de nincs rajta kép, csak hang. Nektek is így van? Mert ha nektek jó, akkor a hiba az én készülékemben van.

Eszter, öröm olvasni a soraidat. Sugárzik belőle a pozitivitás!!! Csak Kép pihizgessél, pihizgessél, és a lehető legkevesebbet kommandózzál Kép , legalább a mai napot bírd még ki!!!

Nagyon szeretnék már én is itt tartani, úgy érzem elhagy az erőm és nem tudom végigdolgozni már ezt az egy hónapot, egyre nehezebb a munkahelyemen, az évvége mindig nagyon húzós itt.

Lukácsné hajrá, jó lenne ha végre megtörnéd a negatív hullámot. NAgyon drukkolok++++++++++++++

Na megyek, mert elöntött a munka.
vörösmacska

Sziasztok

Heni köszi szépen, hogy felraktad a filmet, már töltöm is le!

Ma voltam uh-n, minden rendben van, akár most kezdhettem volna a következő lombikot, de a doktornő mondta, hogy az új rendeletek miatt ez most nem lehetséges, dec-ben a karácsony miatt nem lehet, úgyhogy január 8.-án kezdhetek, addig fogigátlót kell szednem! Fúj!
Vendég

Heni, szerencsére nem stresszes a meló, csak sok. Ülni kell e-maileket írógatni és telefonálgatni.

Zsu, bocsi, de nem értem, hogy miért nem lehet most elkezdeni. Inszemnél tudom, hogy van az 1 hónap. De lombiknál eddig csak a 3 hónap TB miatti szünet volt.
Akkor ez most mi?
woody

Woody, annyit mondott csak a doktornő, hogy az új rendelet miatt!Én sem értettem, mert ugye én el sem jutottam a leszívásig!Úgyhogy az nem számít bele tudtommal.De lehet, hogy ez így jobb is, mert karácsonyig van már csak munkahelyem, aztán megszűnik, és januártól elmegyek álláskeresőire, és akkor senki nem fog csesztettni, itthon tudok lenni.
Vendég

Sziasztok, azért írok, mert abban az öltözőben, ahol ketten lehet egyszerre vetkőzni, sikerült andrea-1 Andival találkozni :lol:
Csak rajta múlt, hogy az itteni monogramom alapján beazonosított, én nem is figyeltem nevekre (telefonomban sudokuztam, miután úgy gondoltam, hogy az ott ácsorgó 1000 nőt mégse kérdezhetem végig). Gyorsan végeztünk, bár ezren voltak.

Nem tud valaki eladó puregon 300ne-t? Ma/holnap Pesten megvenném!

Lukácsné, izgalmasan alakul az életed :D Remélem nem is kell többet menned a babagyártóba.
kpn

zsu, igen az nem számít bele és nem kell 3 hónap kihagyás.
Persze jobb lesz neked nyugiba csinálni.

Csak nagyon sok változás van, és ha ezek vannak, akkor én mindig úgy érzem, hogy egyre messzebb leszek az álmomtól (a babócától).
Sajnos minden kihagyott hónapot én rosszul viselek, mivel hiszek azért a csodákban, de azért tudom a lelkem mélyén, hogy természetes úton nem lehetek terhes és sajnos kell a segítség.
Ja és most nagyon hiszem, hogy ez lesz az utolsó, de én olyan vagyok hogy szeretek mindenre felkészülni. :)
woody

Zsu, valószínű, hogy amikor utoljára voltál még nem voltak a változások és így akkor még nem kellett előre ennyivel tervezni.

Nekem is így lehet dec 3-án induló stimum, hogy már a múlt hónap elején Tanár úr befoglalta nekem a lombikot decemberre. Én úgy tuom maximalizálva van, hogy ebben az évben még hányat csinálhatnak. Biztos már mindnek megvan a gazdája.
vörösmacska

Sziasztok Csajok!!!

Voltam ma uh-n, és igen, találkoztunk Kpn-nel, nagyon jó, végre archoz is kötni tudok Valakit :))) De milyen már, hogy pont egyszerre hívtak be minket ??:))

Viszont Csajok úgy fel vagyok dobva .... és az itteni dr-nő társaság nevét aranyba foglalom..... ugyanis 9-es mnyh-át mért ma a drnő, amilyet nekem még az uh-zásos pályafutásom alatt nem igazán láttak.. eddig 7 jó esetben 8-mm-es volt tán a legnagyobb, és akkor már örülés ezerrel :)))
Viszont Ti ajánlottátok ezt a pempős mézet, amit becsülettel benyammogtam.. (én aki úúúúútálom a mézet)... és meglett a hatása!!.... Ezt Nektek köszönhetem!! Köszönöm!:)

Szóval 9-es mnyh, bal oldalon egy 17-es tüsző, a drnő felemelte a Menopur adagomat ma-holnap 1-1 ampullásra.. vasárnap reggel 8-kor repesztő.. hétfőn este meg hajráááááááááá :))) 2 hét múlva pedig pozitííííííívat fogok tesztelni :))))))))))))

Ma ugye péntek 13-a van. Találtam egy olyan p13-as babonát, ami jó : Péntek 13-án ha átmegy előtted egy fekete macska jobbról balra, az szerencsét jelent!! :))

Kép
andrea-1

Lányok!

Mi az ideális mhny vastagság? Ha nekem nem látszanak a UH-n a petefészkeim az mhny-t fogják látni?

Végre valaki, aki olyan szurit kap, mint én :D
Érdekelne, hogy ki hogyan szurja a következőket és milyen tapasztalataitok vannak?

Köszi

4 napig 2x2 Menopur
kb 5 napig 1x1 Cetrotide
2 adag ovitrelle /nem tudom mikor és mit csinál?!/
a végére pedig crinone kup v. gél 15x

A Déli Pu.-i gyógyszertárat nyomatják... ott minden drágább. A Menopur 20db-os 39e. Én 31e ft-ért vettem. A többit is olcsóbban sikerül beszereznem!
avarka

Szia Avarka!

Mnyh: Nem tudom, mi az ideális, nekem múltkor a 7,5-esre (repesztés előtt 2 nappal) azt mondta a drnő, hogy ezen még izmosítsunk egy kicsit.... Most is 2 nappal vagyok a repesztés előtt, most ugye 9 mm.

A Menopur a stimuhoz kell, az Ovitrelle az tüszőrepesztő. Én az inszemhez, meg most is ezeket kaptam/kapom, utána pedig Utrogestant. Menopur nekem 2/3 ampullával ment eddig.
A többit, amit írtál én nem ismerem.

Néhány mellékhatás a felsoroltakból nálam megvan, de a cél érdekében akármit kibír az ember lánya :)))

andi
andrea-1

Avarka, az még érdekelne, hogy a Menopurt 31e-ért hol sikerült levadászni?????
andrea-1

Szia Andrea-1!

A diósdi Szent Gellért Gyógyszertárban vásároltam. Nagyon kedvesek. A cetrotide-ből 7-et írt fel a tanárúr, de a protokolos papíron 5 nap szerepel. Nem húzták le a receptemet, hoztak 5 db-ot. Ha netán kell a 6. és 7. is, akkor egyenként is meghozzák és a végén húzzák le a receptet. Egyébként a cetrotide ára is olcsóbb: 9045 ft. Az ovitrelle is olcsóbb: 5690.-ft. /a déliben 7200.-ft/

Remélem már nem lesz szükséged többet az olcsóbb vásárlási lehetőségre :wink:
avarka

Sziasztok!

Vörösmacska!

Én is erről a linkről töltöttem le, nekem volt kép is meg hang is, de nincs kizárva, hogy rosszul másoltam be, többieknek megy a film képpel együtt?

Mik lehetnek az új lombikos rendeletek?
Lehet be kell jelentkezni X hónappal előtte?
Majd lehet felhívom őket, hogy most milyen új szabályok vannak, mert a január végi stimuval kezdeni akarok, és fogok is!!! Addigra tuti rendbehozom az IR em. Lehet nem is csak erre az évre szólnak a szabályzások, hanem úgy mindenségben :shock:
Amilyen rendes ez a kormány, nem tartom kizártnak, persze a Híradó meg csodálkozik, hogy miért születik Magyarországon ilyen kevés baba, úgy lennék riportalany, aszem elmondanám a világban!!!!

Kpn!
De jó, hogy taliztatok Andival, micsoda mázli.
Üsd be a keresőbe, hogy megmaradt gyógyszerek , egy csomó oldalt kidob, én is kerestem már így utrót.

Woody!
No para, ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Andi!
De jó, hogy használt a méhpempő!!! Szerintem 8-9 mm től egészen 13-15 ig ideális a mnyh mérete kb. Nekem 10 es volt a beültikor, és örült neki a dokim.

Szurikkal kapcsolatban, tényleg érdemes körbenézni, mert több helyen olcsóbb, viszont számolni kell azzal, hogy nem minden patikába tartanak ilyenfajta cuccokat, igaz megrendelik másnapra, de lehet, hogy akkor már késő.

Pussz

heni77

Sziasztok

Én a menopurt a kórház gyógyszertárjában vettem meg, 10db volt 15600ft, szerintem érdemes ott megvenni mindent, mert ott általában mindig van, amit felírnak!

Heni, lehet, hogy megvan adva a lombiknál az, hogy mennyit csinálhatnak egy hónapban, valahol utána kéne nézni...Olyan lüke vagyok, megkérdezhettem volna ma a dokinénit, csak azzal voltam elfoglalva, hogy megint kell szednem ezt a sz@rt, ráadásul még két dobozzal :(
Majd beírod a táblázatba, hogy január 8.-a a kezdés nálam? Köszönöm...
Vendég

Ja, a Sejtjeink film... nekem van kép és hang is...
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom Zsu, hogy idén már nem lesz lombikod. :cry: Ez olyan kitolás :twisted: , így se könnyű a helyzetünk, néha a várakozás a legrosszabb. Azért örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. Neked long protokoll lesz?

Jó, hogy írjátok, hol nem érdemes az injekciókat kiváltani. Én azt hittem, hogy a vény köteles gyógyszerek mindenhol ugyanannyiba kerülnek. Ezek szerint nem. Legalább ezt is tudom.

Andrea-1 gratulálok a szép mnyh-hoz. :lol: Én is fogok méhpempőt venni.
mako30

A méhpempőt a mikortól meddig szeditek? Mensitől peteérésig vagy tovább?
Én párommal szedtem szolidalitásból, hogy "katonásabb" legyen! Én teljesen felturbózodtam, nála semmi :(
Mi a helyzet a házi tejjel, túróval stb?

Ma gyógyteákat vettem. Készítek fogamzás teakeveréket.
avarka

Mako, nem longom lesz, mert már volt longom és még csak a leszívásig sem jutottam el, úgy látszik nálam az nem jött be.
Vendég

sziasztok

sajna igaza lett a férjemnek nem töröm meg a hullámot.

negatív egy csíkos tesztet pisiltem reggel.... sajna.

hétfőn megyek a BMC-be jön még valaki?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Lukácsné nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Zsu: Akkor nem nagyom értem, miért mondták, hogy karácsony miatt nem lehet, hiszen ha most elkezdték volna, akkor dec. 10-ke körül már rég túl lennél rajta. Ha jól tudom kb két hétig lenne injekció aztán a leszívás stb, szerintem simán beleférne.

Nekem is ma fogy el a fogigátlom, és pénteken kell mennem uh-ra. Nekem is antrag protokoll lenne, de akkor valószínűleg nekem se fogják elkezdeni? :cry: Pedig minden nap azt figyeltem, hogy még hány napig kell szedni, alig vártam, hogy elfogyjon.
mako30

Lukácsné annyira sajnálom ! :(

Mako, igen elkezdhettem volna tegnap a szurizást, és akkor valóban belefértem volna karácsonyig, de valami olyan új rendelet van, ami miatt már ebben a hóban nem lehet elkezdeni, a decemberi cilkusban meg azért nem, mert beleesne a karácsony!Hát lehet, hogy akkor neked sem kezdik el most... :( Ez olyan kitolás az emberrel!
Vendég

Lukácsné nagyon sajnálom, Kép szomorú vagyok, hogy ennyire nem jön Kép össze senkinek!

Megyek még felmosok. Kép
vörösmacska

Sziasztok

Nem tudom emléksztek-e rám, mi is a BMC-be jártunk, és elég sokat írtam ebbe a topicba!
Márciusban voltunk utoljára a BMC-ben akkor volt "egy sikertelen lombikunk" ha lehet így nevezni, mert mikor felértünk a bmc-be akkora elhalt az embrióm így nem lett beültetés :cry: eléggé megviselt ez minket, és akkor döntöttünk úgy nem megyünk többet, megpróbáljuk spontán. :cry: És jött a várakozás, reménykedés, amig meg nem történt a CSODA :D
Októberben a mensim elfelejtett megjönni :lol: :lol:
Teszteltem POZITÍV!!! El sem hittem, sikerült 2 szor is teherbe esnem. :wink:
Most jelenleg 6+3 napos vagyok. Hétfőn voltam uh és már dobogott a kis csoda babánk szíve.
Le szerettem volna írni, hogy én sem hittem a csodákban, hisz 1 éven keresztül jártunk a BMC-ben nagyon sok pénzt ott hagytunk, és még sem ők segítettek nekünk abban hogy legyen még egy babánk. Nem tudom ki? Talán a JÓ isten de azt tudom most nagyon nagyon boldogok vagyunk. És bízzunk benne hogy nem lesz semmi baj, és jövőre juliusban bővülni fog a családunk.

Mindenkinek hatalmas kitartást kívánok. Láttom sajnos elég sokan írtok már ide, már csak pár név ismerős, remélem a többiek már a babás topicban irnak :wink:

Kép

Kép
edinka

Edinka, gratulálok a kis csodádhoz!!!Olyan jó, hogy van akinek sikerül! :)
Vendég

Avarka, szerintem a méhpempőt a mensi befejezésétől kell szedni. Mivel menzeszkor leválik a mnyh és utána kell újra felépülnie... ebben segít a pempő.
A tejtermékekhez nem tudok mit hozzászólni, azt a többiekre hagyom :lol:

Lukácsné! Én is nagyon sajnálom!!! :cry:
Jó híreket akarok!!!

Edinka, hát csodák vannak, csak velem nem igazán szoktak történni :( de azért reménykedem...
De persze gratula Nektek!
navared
Szfvár

Sziasztok,
újra segítséget kérnék Tőletek az ismerősöm akiről beszéltem kedden készül inszemre, picit az ő hibája is de elfelejtett a doktorral konzultálni vagyis már teljesen össze van zavarodva és fél h most "feleslegesen" megy inszemre.

Tehát jobb oldali petevezeték el van záródva és most van egy tűsző de az is jobb oldalt.

Előfordulhat h ez az infó elkerülte a doki figyelmét, annak ellenére h az átjárhatóságit ott csinálták ?

Vagy tudja a doki h mi a szitu és fentiek figyelembevételével mégis lesz inszem ?

Kérlek ha valakinek van tapasztalata vagy hallott már ilyenről írja meg nekem.

Köszönöm szépen előre is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

edinka: Én emlékszem rád, hát lehet ezt a gyönyörű lányt az avatarodban elfelejteni? Nagyon gratulálok és jó egészséget nektek. Csodák történnek és mostanában egyre több ilyenről hallok a közelemben.

kubuspace: Van a bmc-ben egy lány. Neki hármasikrei! (három lány) lesznek úgy, hogy az egyik oldalon el volt záródva a petevezetéke, a másik oldalon meg nagyon össze volt szűkülve. Mindkét oldalon 2-2 tüszője volt. Szóval lehetséges a dolog szerintem. Tigriskéről beszélek, de a részletekre már nem biztos hogy pontosan emlékszem.

tigriske: Ha nem emlékszem jól és szoktál még ide felé járni, akkor légyszi javíts ki.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Priviben már írtam a kérdésre.
Egyébként 5 tüsző volt (3 nagy és két kisebb) és csak az egyik oldalam átjárhatatlan, de lényegben teljesen igazad van, az, hogy az egyik oldal járhatatlan nem jelent semmit, hisz a másik oldal átnyúl a kilökődött petéért. Így nyugi és hajrá inszem!

Mindenkinek nagyon szurkolok!

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Edinka!
Hát hogyne emlékeznék rád!!!!! JUJJ ISTENEM DE JÓ HÍREKKEL TÉRTÉL VISSZA!!!!!

Teljes szívemből gratulálok a kisViki csodatesóhoz!!!!
El sem hiszem!!! Hihetetlen, de mégis vannak csodák :!: :?: :!: :?: :lol: :lol: :lol: Esküszöm nemrég eszembe voltál, hogy mi lehet vajon veled!!! Eltudom képzelni az arcotokat, mikor apával megláttátok a 2 csíkot!!!! :)
Vigyázz magatokra!!

Kubu!
Nekem is így volt, amíg még legalább az egyik petevezetőm megvolt anno. 3 inszemen is keresztülmentünk, és persze richtig mindig azon az oldalon volt a tüszőm, ahol nem volt petevezetékem. Rákérdeztem a dokinál, és ő is ua mondta, mint Vicky!

Avarka!
Nem értem mit akarsz kérdezne a tejtermékről :roll:
A fehérjetartalmú ételek nagyon nagyon fontosak az egész folyamat során , mint ahogyan a rengeteg folyadék is( tüszőnövihez, hyperstimu elkerüléséhez, beágyazódáshoz.... )

Puszi

heni77

Kép

Navared:
Remélem álmodban nem vki más nevét kiáltoztad! :)

KPN:
Drukkolok nagyon, az a 2 tüsző ígéretesen tehetséges méretekkel bír! :)

Lukácsné:
Sajnálom, hogy nem jött össze spontán... :(
Hétfőre szurkolok értetek, kívánom, hogy ez sikerüljön!!!

Mako:
Az a természet gyógyász, inkább természet-rontász; hogy lehet vki ilyen idióta, pláne telefonban?! :twisted:
Persze, hogy lesz babád. Aki ennyit fáradozik érte, mint mi, az tuti komolyan szeretne gyerkőcöt és szerintem jó anyukák leszünk! Punktum! :lol:

Zsu:
Kitartást a bogyószedéshez, jan. 8-a is eljön nemsokára!
Ezt is szedjél mellé, mert így hatásosabb:
Kép

Edinka:
Hát ez oltári!!! :) Nagyon boldog vagyok, hogy összejött, ez tényleg csodás! Nagy-nagy gratula!!! :D

Andrea:
Nekem is ugyanaz a gondom a lábbeli vásárlással, plusz még nagylábon is élek... :wink:
Szerintem a spontán vásárlások a legjobbak, mert ha rádkiabál vmi, hogy vegyél meg, akkor az már adott és nem kell kajtatni utána.
Gratula a szép tüszőkhöz és a mnyh-hoz! :)

Heni: Nyalom a pempős mézet rendesen. A csiribiri drnőm (a holisztikus gyógyászati rendelőben) még biorezonanciás ágyra is ráparancsolt arra a programra, ami segíti a mnyh növesztést. Így már csak sikerül! :)
Tudom, már biztosan kérdeztem, de mikor is mész IR-kontrollra?

Vörösmacska:
Olyan cuki a smile-csapatod!

Avarka:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést! :) Őszinte csodálatom a tiéd, hogy már van egy gyerkőcöd és ilyen nehézségek árán is megpróbálkozol újabb babócával! Elgondolkoztam, hogy én megtenném-e ugyanebben az esetben... Nem könnyű. Le a kalappal előtted! :) Sok sikert, te aztán tényleg megérdemled majd (uszkve 9-10 hónap múlva)! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Velünk semmi extra, szúr a Zuram, mint a kisangyal! Bocsi Kiss Angyal, nem vonnék párhuzamot közted és a szuribeadás között!!! :lol: Mi Nyúl Bélánék vagyunk, igaz-e? :)
Szerdán anyukámhoz mentünk, mert most volt a 63. szülinapja, de nem néz ki annyinak! Csináltam neki virágkosarat is, pici kolibrivel díszítve. Talán egy kicsit giccses, de nekem ahhoz a rózsához nagyon tetszett! Íme:
Kép
Kép

Csütörtökön és pénteken rengeteget dolgoztam, takarítottam és főzőcskéztem, mert vendégeim voltak. Azt hittem, nem leszek kész mire jönnek, de szerencsére pöccre megvoltam és nagyon jól sikerült! :)
Pénteken megtudtam, hogy a nagyim kutyája csütörtökön délután óta eltűnt, ettől roppant szomorú és ideges lettem, alig bírtam aludni; de nem mehettem oda, mert jöttek a vendégeim... Szombaton átugrottunk hozzá, meglett a kis butus! Mit gondoltok hol volt? Hát nem csavargott el, ahogy eddig... Bezárta a nygaim a sufniba véletlenül, ez a lüke meg nem ugatott, pedig többször is szólongatták! Anyukám találta ki, hogy nézzenek be a sufniba is és egyből kirohant pipilni és egyebek, + inni és enni. Szerencsére jól van. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
Be cool, baby! 8) Minden rendben lesz, nem kell parázni!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A kis eszkimótok meg jól elvan addig, amíg kistesót szeretnétek majd. :)
Nagyon klassz az álmod, jót mulattam! Itt tényleg ikrek lesznek, ha már álmodban is dupla pakkot akartál! :wink:
Találtam valamit a 4-esről és a 8-as (17 :arrow: 1+7=8) számról:
http://www.freespirit.hu/hu/magazin/asz ... isztikaban

http://www.freespirit.hu/hu/magazin/asz ... isztikaban

Én racionális gondolkodásúnak tartom magam, de nem zárkózom el dolgok, elméletek elől. Inkább érdekességként, vagy játékként tekintek a dolgok spirituális megközelítésére. Jó nézelődést! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu, én nem tudom itt hogy van, de a barátnőmnek leállították ilyen esetben az inszeminációt, de nem itt, hanem a Forgáchban.

Én kérdeztem Tanár urat (nekem is csak egy van és 1 hónappal ezelőtt még a másikat nem tudtuk, hogy nem átjárható), hogy mi van, ha pont nem azon az oldalon érik ahol nincs és azt mondta, hogy majd direkt úgy stimulál, hogy mindkettő oldalon legyen. Úgyhogy nem tudom. Nekem amikor kivették a petevezetőm kérdeztem, hogy hogy van ez és azt mondták képes átúszni a petesejt de ennek kevés a valószínűsége. Úgyhogy passz.

Nálunk süt a nap, megyek ki egy kicsit... Kép
vörösmacska

Megnéztem a Sejtjeinket... Nagyon megrázott, hogy az egyik párnak sikerült a lombik, de a szülés után csak egy babát vihettek haza! Ehhez tényleg kell a zsepi...
Viszont sokkal erősebbnek és elszántabbnak érzem magam, pedig eddig is az voltam! Csajok, bizti, hogy nekünk is sikerül!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ti ismertek olyan oldalakat, ahol ingyen lehet zenéket letölteni? Mai magyar előadók és külföldiek is érdekelnének, csak vhogy hiába keresek, mindíg ezek a mulatós-közeli zenéket találom, vagy tuc-tuc-ot... Vagy csak simán megszűnt az ajánlott weboldal, netán fizetős mégiscsak. Nemtom, én ehhez olyan bénuci vagyok...

Rózsa:
Küldtem privit. Remélem jól vagytok és a kutyusok is! :)

Sting:
Mizu lányzó? Rég hallottam felőled, hogy vagyogatsz? :D

Pá Drágáim!
sajt@

Én újra letölöttem a Sejtjeinket és sem itthon sem a melóhelyen nem tudom megnézni, mert nincs kép. Olyan béndzsó vagyok. Kép Kép
vörösmacska

Nemtom mi lehet a gixer, nekem egyből sikerált... :roll: Szerintem lehet, hogy nem te vagy az ügyetlen.
Ha akarod átküldöm email-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.15 21:15-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, küldtem privit...

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Zsu:
Köszi! Bepróbálkoztam és megy a dolog. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Bármily meglepő, még élek! :)
Mindenek előtt szeretnék nagyon sok kitartást és rengeteg pozitív gondolatot kívánni mindenkinek, akinek ezek a hónapok nem hoznak szerencsét! Mindennek eljön a maga ideje, és higgyetek benne, hogy sikerülni fog! :)

Edinka!
Nagyon nagy szeretettel gratulálok a Csodababához!

Tigris!
Majd ha lesz időd és kedved, dobj egy privit, hogy mi van veletek! :)

Mi teljesen jól vagyunk leszámítva, hogy a térdem rendetlenkedik, és már nem nagyon bírja ezt az újfajta terhelést. De dokim szerint minden rendbejön, ha Lili kibújik. :) Hát úgy legyen! Addig is pihenünk, és készülődünk.

Ja!
Van néhány doboz Merional-om! Ha érdekel vkit, dobjon privit! Megegyezünk! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok,

nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget, átadtam az infókat, úgyhogy aránylag nyugalomban várjuk a holnapot.

((Azért mondom h aránylag mert tegnap reggelre ellopták az autóját (XI. kerület, ex budai skála közeléből) brrrr))

nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Edinka, hát hogyne emlékeznénk Rád. Fantasztikus hír, ilyenkor az ember képes elhinni, hogy nem lehetetlen :lol:
Apropó, régiek, csézjangról nem tudtok semmit? Ha jól emlékszem ő is készülődött a bmc-ben, aztán valami mindig közbrjött neki, végül spontán lett terhes.
Kakti, jó néha látni 8)
Lukacsne, sajnalom, de akkor végülis kezdhettek, ennek örülönk nem?
Lugi, hogy haladsz az IR-es cuccal és egyébként is?
Sting, tényleg nem is olvasol minket? Nem hiszeeeeem. Azért egy mondatot írhatnál, hogy mi újság.
Szöszi is nagyon eltűnt. Mondjuk megértem...
Eszter, hát te? Rajtad a világ szeme :D
Vörösmacska, érdekes kérdés ez, hogy kinek hány tüszővel mehet. Látod, Tigrisnek, aki triót vár 5-el mehetett, nekem a drnő 5-el azonnal leállította. Nincs ez valszeg kőbe vésve, orvosfüggő.
Sajt, én ma is megyek, tudom kicsit későn szóltam :lol: Ma se jössz?
Kétnaponta UH-ra járok...
kpn

ja és a legfontosabb, andreán ma a világ szeme, gondolok rátok, hajrá 8)
kpn

Kpn: Köszi a drukkot :oops: Remélem sikerül, és ezzel be is indul az itteni nagy baby boom :)))

Edinka: Az ilyen történeteket olvasva mindig még több erőt érzek magamban... sok szeretettel gratulálok a CSODABABÁTOKHOZ :)

Sajt@: Írd meg esetleg priv-ben milyen zenéket szeretnél... Hátha tudok segíteni :)

andi
andrea-1

Sziasztok!

Nagyszerű hallani, hogy vannak csodák! Nagy boldogság.. gratulálok!

Sajt@: közös gyerköcünk nincs még a párommal és 8 éve vagyunk együtt. Ő imádja az én 15 éves csajszimat, de én tudom, hogy teljes akkor lesz az életünk, ha saját babócánk is lesz! Vivien is oda lenne a gyönyörtől! Egyenlőre az 6 unokatesóján gyakorol :D

Méhpempővel kapcsolatosan. Valódi méhpempőt szedtünk a nyáron és most is azt rendeltem. A tablettás dolgokban nem hiszek annyira... Ha valakit érdekel: http://www.molnarmez.hu Nagyon segítőkészek, mindenre válaszolnak!
avarka

Avarka: A kapszulás méhpempő nálam annak idején nem is hozott semmi változást a "szokásos" állapothoz képest... szóval én sem hiszek benne. Bár biztos van, akinek az jön be.

Kpn: Mi a helyzet, mi volt dokinéninél??? Kiderült már, hogy mikor lesz a Te napod????? :)

andi
andrea-1

sziasztok
megjöttem a BMC-ből, rengetegen voltak mint minden hétfőn.
szóval útközben megjött magától és nem kellett a gyógyszert feliratnom.

Limitálva vannak a beavatkozások novemberre már kedd óta nem indítanak el senkit csak decemberre vagy januárra írnak be helyfoglalással :(
viszont üritik kifelé az egész felső szintet és a BMC kapja meg végre talán tágasabb lesz és el lehet majd férni minden kap normális helyet.

szerdára hívott vissza doktorbácsi uh-ra és ha jó lenne a nyh vastagságom akkor kezdhetjük a lombikot végre.... na majd szerdán kiderül, mert akkor a beültetés már decemberre esne.

drukkoljatok nekem akkor még a fa alá lehet egy uh kép is. milyen jó is lenne :)

este 10ig dolgozok majd olvaslak benneteket akik ma voltatok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Eszter, hol vagy? Minden ok? mesélj.
vörösmacska

Szia Kpn, Sajt, Vicky, Lukácsné, Kakti! :)

Olyan régen voltam már itt, talán még emlékeztek rám, olvasgatlak ám titeket és nagyon- nagyon drukkolgatok nektek illetve ha látom hogy nem sikerül nagyon szoktam ám szomorkodni rajtatok és annyira drukkolok hogy ti is átéljétek a csodát !!!!!!

Csak azért nem szoktam ide írni nektek mert nem akarom fájdítani a szíveteket mert emlékszem én is mennyire el voltam szomorodva ha valakinek sikerült én pedig még mindig sehol nem voltam.... :(
Teljesen átérzem az érzéseiteket.

Én most már 23 hetes terhes vagyok, és újra kisfiú várunk, pont március 15.-ére vagyunk kiírva/ nemzeti ünnepi baba lesz/ egyébként pont ez a férjem szülinapja is/úgyhogy dupla ünnep lesz nekünk, azaz tripla, mert nemzeti ünnep, férjem szülinapja és baba születés....

Az első 5 hónap nagyon durván ment, minden nap hánytam reggeltől estig, sőt még éjjel is, a 20. hét körül múlt csak el, még kórházban is voltam vészes hányás miatt 3 napig, borzalmas volt, de amikor megláttam 2 hete a 4D ultrahangon a babuci arcát, azt mondom megérte az 5 hónap rémálom, tömény rosszullét.

És az egészben az a különös hogy úgy jött össze a baba hogy júniusban a Skriba doktornő azt mondta hogy sajnos nem tudjuk elkezdeni az első inszemet mert valami visszamaradt a korábbi mensiből és abban a hónapban így nem lesz peteérés...na én egész hazafelé bőgtem még a villamoson is,mert erre vártam hónapokig....illetve pontosabban másfél évig....És nem hiszitek el de még abban a hónapban, tehát júniusban terhes lettem !!!!!!

Tök spontán ágyban párnák közt, úgy, hogy a doktornő esélyt se látott a terhességre júniusban. Azóta hiszek a csodákban. Ezért ti se adjátok fel !!!!! A férjem is kiakadt hogy összejött, mert egyáltalán nem koncentráltunk a témára abban a hónapban, mivel a dokinő esélyt sem adott neki, meg egyébként is tök elegem volt mindenből valahogy. Hát néha a természet felülírja az orvostudományt !!!!! :D

Szóval bízzatok magatokban vagy a csodákban mert higyjétek el hogy vannak! Mindenkinek drukkolok, puszi nektek!!!!!
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?